Bildirim
En İyi Video Düzenleme Programi ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iMovie gayet iyidir bu konuda. Fakat iPhone'un kendisinde var zaten kesit alma işlemi. Videoyu açın Film rulosunda, sağ üst köşeden düzenleye basın ve kesitini alın. -
imovie çok iyi diyorlar ama ihtiyacım olmadığı için hiç almadım -
quote:
Orijinalden alıntı: irfan666
iMovie gayet iyidir bu konuda. Fakat iPhone'un kendisinde var zaten kesit alma işlemi. Videoyu açın Film rulosunda, sağ üst köşeden düzenleye basın ve kesitini alın.
Ama sadece bastan ve sondan kesiyor bana ortadan bir kismi alacak sekilde istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bLeasT
quote:
iMovie gayet iyidir bu konuda. Fakat iPhone'un kendisinde var zaten kesit alma işlemi. Videoyu açın Film rulosunda, sağ üst köşeden düzenleye basın ve kesitini alın.
Ama sadece bastan ve sondan kesiyor bana ortadan bir kismi alacak sekilde istiyorum.
O halde iMovie -
quote:
quote:
quote:
O halde iMovie
Niye iMovie nin boyutu bu kadar buyuk ? :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
O halde iMovie
Niye iMovie nin boyutu bu kadar buyuk ? :D
Yanlış hatırlamıyorsam iMovie ile kısa film çekilmişti. Yani çok başarılı ve profesyonel bir program(kullanmayı bilene) .. Bu yüzden boyutu biraz büyük :)
-
imovie indir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X