Şimdi Ara

En iyi ve en kötü su markaları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
2
Favori
65.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.Aquafina (tam su olmasa da çok hoş bi içimi var)

53714163849561.Hayat
  • Erikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

bakın arkadaşlar yanlış anlamyın ama zaten bilmek zorunda değilsiniz ama işi bilmediğiniizden erikli yada başka suları iyi zannediyorsunuz. Size biraz bilgi veriyim bunuda işin içinde olmayan bilmez şimdi bir damacana su doldurma makinası saatte 1500 damacana doldurur hepsi 19 lt tir. Erikli korusu vb büyük markalar türkiye çapında sattıkları için 24 saat usulüne göre çalışır sadece damacana makinası 24 saaate 684000 lt su doldururu bu fabirkada sadece bitane damacana makşinasıda olmaz onu geçelim bunun yanında 10lt,5lt,1.5lt,0.5,0,33 ve bardak su dolumuda aynı zamanda yapılmaktadır. Bunlarda 24 saat esasına göre çalışır bunların hepsinin 24 saatte harcadıkalrı su miktarını idrak edebiliyormusunuz. Ve erikli fabrikasının olduğu mevkide uludağ adında çıkarılan 20n ye yakın fabrika vardır çeşitli markaların hepsinin çalışmasını düşünün sizce dağdan kaynayıp gelen bir suyla hepside sorsanız uludağdan besleniyor güya bu ihtiyacın mantıklı olarak karşılanması mümkünmü böyle bir ihtiyacın karşılanması için menderes gibi bir suya ihtiyaç vardır o yüzden işin bilmediğiniz noktları var. Bu gün öyle makinalar varki lağam suyunu bile size içme suyu haline getirir o yüzden işi bilmeden şu iyi bu iyi yorumlarınız sadece iyi niyettten öteye gitmez.

Vel hasıl kelam bizim milletimizin bir huyu var ne yazıkki bişey pahalı olunca kaliteli zannediliyor e tabi birazda süsleyip allayıp pullarlarsa milletin gözünü boyuyorlar nsılmı. Şöyle örnek veriyim abant suyun (kesinlikle yanlış anlamyın bu su iyiydir demiyorum hatta ortalamya göre kötü bir sudur ama kaya holding suyuydur yani arkası güçlüdür) yıllık cirosu 30 tirilyon ama eriklinin yıllık reklam bütcesi 50 tirilyon siz şimdi nasıl bir rakebet düşünebilirsinizki. Her şey ortada yorumunu siz yapın.

töbe yarabii adam bak ya

kardeş ne içsin insanlar? çeşme suyu mu içsin?
    sen çeşme suyu daha mı sağlıklı sanıyorsun?
    damacana sular hiç olmazsa kaynak sularının daha sağlıklı hale getirilmişidir.
    ama sen git ağzının musluğa daya ordan iç suyunu..

yok yahudiymiş bilmemneymiş senin amacın belli erikliyi karalamak.
    yıllık reklam bütçesi 50 trilyonmuş :D cahilliğin buradan belli
    çamur at izi kalsın

ayrıca bir çok markayı denemiş biri olarak söylüyorum ki evet damacana sular arasında erikli en güzeli ve en iyisidir.

sırma da güzeldir bu arada söyliyim..

• En iyi erikli ve hamidiye. En kötü Sağlık :))
  • Bence en iyi su: abant
    En kötü su: damla, kristal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 30 Nisan 2012; 10:39:15 >
  • erikli çok içmem ama iyi diyolar. ama bence en kötüsü aytaç su.
  • EN iyiisi : ErikLi :)

En kötüsü : Işık Su (ayrıca en çok tüketilen..)
  • bi ara niksar ayvaz suyu vardı, içimi çok farklı ve güzeldi şifa niyetine derlerdi hatta, bildiğin dağda kaynağından çıkan su sonra bi olaylar oldu piyasadan silindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

bi ara niksar ayvaz suyu vardı, içimi çok farklı ve güzeldi şifa niyetine derlerdi hatta, bildiğin dağda kaynağından çıkan su sonra bi olaylar oldu piyasadan silindi

arsenik orani fazlaydi
  • damacanada fıyat nedir bilmiyorum ama pet sise olarak erıklıden pahalı sular var. En ıyı ne dıye sorarsanız Erıklı derım tadı en ıcilır olanı. ama ev olarak kalabaktan sasmayız
  • su alışkanlıktır

hangi suyu sürekli içersen
    ona alışırsın diğerleri tuhaf gelir insana
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

reina su ;

Sapanca'dan.

En iyi ve en kötü su markaları

Aynen bunu koyacaktım.Şişesi de ev kullanımı için çok iyi oluyor
  • Eriklinin tadı güzel içine glikoz katıyorlarmış dağıtıcı adam söyledi. Erikli kaliteli suları israile yolluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

en iyi su erikli değildir erikli isim yaptığından dolayı satış rakamları yüksektir o yüzden su satışı yapcak herhangi biri diğer sulara göre erikliyi tercih eder çünkü erikli daha çok kar payı bırakır fiyatından dolayı nillette erikliyi iyi zanneder. Eriklinin sahibi nestledir ayrıca kendi suyunuda nestle diye çıkarmaktadır hepsini yahudi bir şirket satın almıştır. Doğal kaynak yazan türkiyedeki suların yüzde 99 doğla değilidr osmos ve ozon tanklarında geçer içine antiskalant katılır ki diğer makinalrı saymıyorum eğer bir suyu tatlı yapmak isterseniz dozaj pompasını açar tatlandırırsınız yok sertliğini artırıyım düşürüym derseniz baypas eder mebran filitrelerden geçirirsiniz.

Vel hasıl kelam o suların asıl kaynaklarını bir bilseniz belkide içmezsiniz sadece biz görünen yüzüyle iş yaptığımız için milletce bize lanse edileni kabul ediyoruz ama kazın ayağı öyle değil.

hakslısın hocam iyi tepit yapmışsın

LABRANDA suyunu duyduysanız en iyisi o dur milas belediyesi tarafından şiselenmekte doğal dağlardan çıkarılır
    içini bilemem ama güvenirim

• çukurovada olduğum için çeşme suyu akar ! :) tekir bana göre güzel damla en berbat olanı , damacanalarda ise hayat :)
  • En kötüsü.
  • quote:

reina su ;

Sapanca'dan.

Sapanca'da nerede bulabilirim bu suyu
  • En iyi : Hayat,Erikli
    En kötü : Saka , Kristal kan gibi tadı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

quote:

reina su ;

Sapanca'dan.

Sapanca'da nerede bulabilirim bu suyu

Ben Serdivan'da marketlerde buldum aldım.Ama 33cl'si 1 Lira Sırf cam şişe olduğundan aldım tasarımı hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Aquafina iyidir, ama çok pahalı. Diğer sulara nazaran daha tatlı bir tadı var.

Onu su diye değil sanki içecekmiş gibi iciyorum. Öyle güzel bir tadı var. Heryerde de satılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.