sakaya güzel diyenler çıkmış bildiğin arıtma su tadı var suda
en iyi erikli,sırma,kuvars en kötü saka,hamidiye
damacana olarak erikli pahalıydı baya sırma 6 lira civarıydı kuvars kayışdağı suyu 5 lira gayet güzel evde kuvars kullanıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: KuzeyTürk
quote:
Orijinalden alıntı: MICROBE
İstanbulun avrupa ve anadolu yakasından, sakaryanın tamamından çıkan suları içmem evime sokmamaya çalışırım. Ne varsa bursadan çıkan sularda var ama onlardandA erikli ve damla sudan hoşlanmam
bence en iyisi sude ve özkaynak bence en kötüsü sırma ve erikli
Erikli en kötü mü
Bursada başarandaki macırlar arasında geyik yapılır Erikli İstanbul' a bursanın çeşme suyunu gönderiyor diye, benim gözümde erikli reklamdan ibarettir. Aynı VW otolar gibi, yine de seni güldürdüysem ne mutlu bana
Uzun süre Hamidiye kullandım ama bildiğin çeşme suyu gibi ve kokuyor.
Erikli güzel ama aşırı pahalı.
Saka alıyorum bir süredir ve memnunum.
Javsu
erikli su aldım içinde erik yoktu
en iyisi erikli en kötüsü geri kalanları sırma, hayat, turkuaz, çene suyu artık aklınıza ne gelirse, çeşme suyu bile bunlardan iyidir. mecbur kalmadıkça içmiyorum.
En iyisi pınar
En kötüsü binbaşı pınarı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KuzeyTürk
quote:
İstanbulun avrupa ve anadolu yakasından, sakaryanın tamamından çıkan suları içmem evime sokmamaya çalışırım. Ne varsa bursadan çıkan sularda var ama onlardandA erikli ve damla sudan hoşlanmam
bence en iyisi sude ve özkaynak bence en kötüsü sırma ve erikli
Erikli en kötü mü
Bursada başarandaki macırlar arasında geyik yapılır Erikli İstanbul' a bursanın çeşme suyunu gönderiyor diye, benim gözümde erikli reklamdan ibarettir. Aynı VW otolar gibi, yine de seni güldürdüysem ne mutlu bana
ona bakacak olursan ivriz suda ereğlide çeşmelerden akıyor ama konyada millet para verip alıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme