Şimdi Ara

En iyi ve En kolay Manasız Hero Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
6.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garen var ondan başka karakter istiyorum. Sanırım darius alacağım. Darius için bu buil nasıl sizce ?

Ap ve Ad için :http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/competitive-solo-top-darius-v3-s4-updated-305139
  • lee sin oyun başında klavyeye aban sadece q tutsun gg easy wp
  • Lee Sin zorluk full ama
  • Leesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_TR

Chlamydoselachus Zed baya zor gibi duruyor ama onu arkadaşımda denicem bir kere.

Bloodly Knife Kardeş sende tüm manasızları yazmışsın ben kolay ve atağı fazla olan istedim yani rakip vuramadan ölsün

kolay oynanabilen ve sağlam dmg atıp ayakta kalan garen var çok sağlam dmg veren istiyorsan riven ve zed var tabi hiç kolay degiller

beni anlatmışın da satılmıyorum daha oyunda beqlicen :)
  • quote:

Beyler dah temin botlarla Garen oynadım baya iyi ama iç tek atmıyor ? Yoksa ben mi yanlış dizdim. SB + İE + mom + atma gerisini dizemeden gg oyun. Tek atmıyordu ama baya iyi çakıyordu Sona vardı botlarda normal vuruşum ile %30 - %40 canını alıyordum 3 kişi arasına daldım ölmeden çıktım ama tek atamıyor. Herkes tek atar yazış ama .

bunları ss alıyorum kardeş ilerde çok güleceğim. atağı 500 can 4k hız 500 as 2.00 burayı m2 felan mı zanettin evlat üstüne bir de çay koyayım ?

garen al e fulle sırasıyla sunfire-bc-ie-trinity-randuin-youmuu

o levelda çok tank çıkmana gerek yok zaten stunı atan olmaz sana böyle build yap bir q at sustur sonra e at adamın canı az kalınca ult deli gibi hasar vurur alırsın.. saldırı hızı o kadar önemli değil qaren için. kolay diye vlad öneren olmuş o levelda ap herolar alma kullanamazsın. akali hariç.

katarinanın ultisine de kullanmadan veya kkullanamadan çöp demişsin orayı sil düzelt bence. sakın ama sakın tek atamıyorum vb. çocukça laflar kullanma gülerler sana

darius alıp feedleyen bir kişi daha olacaksın şu buildi yap sunfire-bc-randuin-hydra-lw veya tri ilk q sonra w sonra e fulle adamı çek 5 kere vur w ile yavaşlat q at canı yarıdan azlınca ult at canı bitmezse de kanamadan ölür. sakın bt gibi itemlar alma. SAKIN LEE SIN ALMA. kullanması zor bir herodur dalga geçiyorlar seninle.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4BeCo0oL

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

quote:

Chlamydoselachus Zed baya zor gibi duruyor ama onu arkadaşımda denicem bir kere.

Bloodly Knife Kardeş sende tüm manasızları yazmışsın ben kolay ve atağı fazla olan istedim yani rakip vuramadan ölsün

kolay oynanabilen ve sağlam dmg atıp ayakta kalan garen var çok sağlam dmg veren istiyorsan riven ve zed var tabi hiç kolay degiller

beni anlatmışın da satılmıyorum daha oyunda beqlicen :)

wat dedin gülüm ?

• Bu dediklerinden çıkarımla zed, riven falan sana zor gelir. Try al iş bitsin.

• quote:

1 - Canı 4k üstü olacak.

2 - Atağı 300 üstü olacak.

3 - Zırhı 500 olacak.

4 - Vuruş hızı 2.00 üstü olacak.

5 - Hız 500 üstü olacak.

(MANALI OLABİLİR)

bunu alıntıladım o nası çıktı la :D
  • Kardeş 500 atak 4k can onları dalgasına yazdım Şimdi sen bana Garen öneriosun şuanki levelim 12 20+ level olunca Darius öneriyorsun herhalde dimi ?
  • quote:

Katarina skilleri filan kötü diyorlar ultisi filan.
    Garen oynuyorum iyi oynuyorum hatta ama sadece o karaktere alışmamak lazım :D
    Darius manalı ama onu alacağım yinede manalı olarak bir kere onu oynayayım çok iyi tank diyorlar.

Hahahahah kimmiş o kataya laf eden ahahhagh

• Bir yerde okumuştum hatırlamıyorum. Adam şöyle yazmıştı (GALİBA) " Kata'nın ulti basılı olsa bile onu alanlar var." yazmıştı.
  • Spin to win

• zed ile iki gün tepiş.sonra faker mode on
  • Rumble.
  • Zed deneyeceğim bir gün arkadaşın çarla. Ama isminin batırırım diye korkuyorum Aslında onun yanında oynayacağım ve oda Zed prosu bana öğretir neleri alacağım diye
  • katarina debuf almadan önce teror estiriyordum
  • Umarım solotopda karşına Rammus gelirde görürsün çok damage atmayı...
  • akali
  • Riven cok kolay değil ama aşırı op

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.