Şimdi Ara

En iyi USB hard disk virus trojan temizleme programı hangisidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
30.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 gb lık diskime virüs girmişti temizledim güyya ama
    içindeki bazı klasörleri ancak gizil dosyaları göster diyince görebiliyorum
    tamemen diskimi nasıl temizliyebilirim? içinde çok var veri var başka bir yere aktaramıyorum yoksa formatlardım

saygılarla

• Trojan varsa ad-aware ile temizlemeyi dene.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramroat

500 gb lık diskime virüs girmişti temizledim güyya ama
    tamemen diskimi nasıl temizliyebilirim? içinde çok var veri var başka bir yere aktaramıyorum yoksa formatlardım

saygılarla

Güvenli kipte,denermisin silmeyi,virüslerin ve troyanların çoğu çalışmaz,birde otomatik çalıştırı devre dışı birak,usb'ni takınca çalışmıyacağından virüsleri temizlemen kolay olur,burda nasıl devre dışı bırakacağın anlatılıyorhttp://support.microsoft.com/kb/967715 sonra yine açarsın otomatik çalıştırı

virüs temizleme olarakta kaspesky 2009 indir,temizler

• quote:

Orijinalden alıntı: ramroat

500 gb lık diskime virüs girmişti temizledim güyya ama

saygılarla

Forumda olması lazımdı.Adı USB Disc Security.Musa Dilek'in konusudur...
  • Aşağıdaki yazılımında her bilgisayarda MUTLAKA olması gerekir.

http://www.autorunremover.com/download.html

En iyi USB hard disk virus trojan temizleme programı hangisidir
  • meraba.benim bilgisayarıma yaklasık 4 ay önce trojan bulastı biri bilgisarıma giriyodu facebook ve msn şifrelerimi falan biliyodu bilgisayarı kendi kontrolü altına almıstı bir kaç programla tarattım falan ama içim rahat etmedi format attırdım sonra bir sorun çıkmadı düzeldi formattan sonra facebbok sifremi msnimi falan değiştirdim ama bir bugün msni açtığımda baska bir yerdede oturum açtınız yazısı çıktı sonra facebooktada aktif oturumlarda 2 oturumun açık olduğunu gördüm ve bilgisayarım+ internetim çok eskisinden daha da yavasladı. bilgisayardan telefona bir şey attığımdada telefona her seferinde değişik bir dosya geliyor sizce yine virüs mü bulaşmış ne yapmam gerek? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Harddiskinizi kaspersky son sürümle taratın içerisindeki tüm virüsleri temizleyecektir en iyi virüs temizleme programı kaspersky uzun sürebilir biraz ama kesin sonuç alabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Disk Defrag Programı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.