Şimdi Ara

EN İYİ ÜFLÜYEN FAN HANGISİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar big typhoon kullnıyorum fanı çok yavaştı yetmiyodu enermaxın aldım 12 cm fan hiç birşey fark etmedi bana en iyi fanı söleyi ne olur ses onemli deil

• Hız 800 ~ 2400rpm

Hava Akımı Max. 110.03CFM
    bu fazlasıyla yeter sana ama orada yok, sitede incele özelliklerini başka yerden bulursun artık

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=sst-fm121
  • bulamıyorum nerden alcam arkadaşlar bulan varmı
  • bi bakalım netten ilence var bide oda iyidir ama 2000 RPM üstü bi fan lazım sana dedine göre
  • enemaxta bu fanı mı kullandın sen çünkü bu da baya sağlam bi fan
    Fan Boyutları 120x120x25
    Fan Hızı 1000 - 2400
    Maksimum Hava Üfleme 80.98 CFM

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=UC-12AEBS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 5 Mayıs 2007; 19:21:11 >
  • hayır ledli mavi bu diil digeri 1700 rpm yapıo resmini çekiyim isterseniz arkadaşlar
  • gördüğüm kadarı ile seninkullandığın 66.2 CFM lik bi fan, gerçi iyi olması lazım bu değer ama...
    kasa fanı olarak google da arat, forumdada bir çok konu var bu konuda, eğer ses önemli değilse CFM değerlerine dikkat et verdiği hava gücünü gösteriyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi maç olduğundan herkes onu seyrediyor, mutlaka konuya mesaj atacaklardı arkadaşlar, biraz bekle
  • badtr. en sonunda bendeki silverstone 3500 rpm i sana verecem herhalde..YANİ VANTİLATÖRÜ)
  • metin abi... sen diğer forumdaki metin abi misin :)
  • Bu fan infinitiyi yerinden söküp atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi -- 6 Mayıs 2007; 0:03:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: badtr

metin abi... sen diğer forumdaki metin abi misin :)
    badtr. hangi forum.ben bu forumdayım.
  • başka bi forumdada bi abimiz varda nick farklı ama isim aynı, ondada silverstone var bu konuşmaları onunlada yapmıştık, :))
  • badtr.
    şimdi esas olan sendeki işlemciyi soğutmak.

takoz bi işlemci dahi olsa iyi soğutulursa mutla

ka 3.0 ın üzeriine çok rahat çıkmalı.
    bendeki fanı sana verebilirim.
    çünkü aşırı o.c yapacak bi sistemim yok.
    şimdiye kadar bi çok fan denedim.
    mühendisliğin verdiği merakla.
    fakat fm-121 fanı bile bu fanı gördükten sonra sattım.
  • sağol abi şu infinity bi gelsin bu arada başka bi model gönlümüze taht kurmadan alırsak teklifin çok makbule geçer valla..
  • bu arada konu açan arkadaşı unutmayalım enarmax kullandını söylüyo 1700 RPM ve 66.2 CFM ama hiç soğutmuyo diyor normalda bu değerler iyi değilmi ki.. bende ona senin söylediğin silverstone önermiştim ama firebalda kalmamış bende baktım evreshopta yazıyor ama ordada kalmamış galiba..
  • saoln arkadaşlar bide ben ist anadolu yakasında oturuyorum baska türlü olmicak her tarafa baktım galiba en iyisi silver stone aldıgım enermaxda derece düşüşü hiç olmadı nerden aldım dedm acaba nerden bulucam bu fanı
  • aşağıdaki CPU cooler dan alacağım geldiğinde, üzerindeki fan çok düşük ve üstüne 4 tane takılabiliyor, ben üstüne 3 fan takmayı düşünüyorum, kısaca banada lazım o fandan ama 3 tane takınca gürültülü mü olur acaba diyorum. bende bi araştırayım kim önce bulursa yazsın buraya...

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0265

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 6 Mayıs 2007; 12:09:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.