Bu aralar bende bir uçak kullanma sevdası oluştu eskiden ben FA18/A oynardım ve güzel bir oyundu sizinde sevdiğiniz güzel uçak savaş oyunları varmı
şimdi battlefieldin secret weapons ofww2'si var. 2. dünya savasındaki uçakları kullanıyorsun.
Ps2'de ACE COMBAT 4
Blackdeath'in yazdığının dışındakilerin hepsi çerez şeyler hiçbir gerçekçilik payı yok.Eğer gerçekten usta bir simciysen sana Falcon 4'ü dene derim ancak çok DERİN bir simciysen sadece.Onun dışında ise şu an piyasada Lock-On var gayet sağlam bir sim.Eğer 2.dünya savaşı takılacam dersen de IL-2 Sturmovik:Forgotten Battles dene derim. www.lo-mac.com www.il2sturmovik.com
Şu An piyasada en yeni uçak oyunlarından bir tanesi Lock On.Çok güçlü sistem istiyor.Uçak Oyunlarını Sevenlere tavsiye ederim
Sen mi tavsiye ediyosun yoksa level mi? Ben il2: sturmovik forgotten battles veya combat flight sim derim. Lock On çok karışık ben aldım fakat benim gibi sim manyağı olan birine bile karışık geliyorsa artık sen düşün. F22 leri falan geç onlar sim değil ancak atari oyunu olabilir. Dark sende en iyi tank oyunu dense gene battle dicen. Battle da uçağın gazı var kanadı var bitti. Ha bir de eski ama usaf ı tavsiye ederim. Onun trainerı baya hoş. :)
arkadaşım similasyon oyunlarının en kötü yanı karmaşık olması.belki sen oynarken gerçekten bir uçağı kullanıyor gibi hissedebilirsin ama ben o oyunu oynamak için saatlerce bu ne işe yarıyordu şu tuş ne işe yarıyordu acaba gibisinden uğraşmak istemem,lazımda değil zaten.bu bakımdan battlefieldin oyunu hem basit hemde zevkli.
Dark o zaman arkadaşa o zaman devastator önerelim. Giriş seviyesinde ki sim oyuncusuna İl2 gider. Battle daki uçaklar biraz fazla basit değil mi sence? Battle çok zevkli fakat battle multi player hangi oyun oynanır sorusuna cevaptır. Yoksa uçak simi için başka oyunlar var. Tabii arkadaş kasmak istemiyorsa battleda ki uçaklar alıştırma için birebir. :)
[Deleted by Admins]
F22 Lighting 3 şu ana kadar zevk alarak oynadığım tek uçak similasyonu. Biraz eski ama hala grafikleri vs fena sayılmaz...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Darkpower</i> <br />arkadaşım similasyon oyunlarının en kötü yanı karmaşık olması.belki sen oynarken gerçekten bir uçağı kullanıyor gibi hissedebilirsin ama ben o oyunu oynamak için saatlerce bu ne işe yarıyordu şu tuş ne işe yarıyordu acaba gibisinden uğraşmak istemem,lazımda değil zaten.bu bakımdan battlefieldin oyunu hem basit hemde zevkli. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Zaten simulasyonlar da karışık oldukları için oynanmıyorlarmı?Asıl zevk veren kendini onun içinde hissetmek değilmi?Yoksa simulasyon oynamayın derim.Eski atarilerinizi kurup ondaki ciuv ciuv uçak oyunlarını oynayın hem basit,hem anlaması kolay,hem de tuş ezberlemeniz gerekmiyor.(Bu söz ayrıca hala F22 lightning diyen arkadaşlara da gidiyor[angry]). Asıl simulasyon Il-2 Sturmovik,Lock-On ve Falcon 4 gibi olanlardır.Eğer simulasyon dünyasına bir adım atmak istiyorsanız Il-2 tavsiye ederim.2.Dünya savaşı pırpırlarını kullandığınız için hiçbir zorluk çekmezsiniz.(training görevleri de çok güzel)Eğer buda zor geliyorsa(zor gelmekten söylemekten istediğim ZEVK vermiyorsa sonra tartışma olmasın) artık,siz simulasyon dünyasına ait değilsiniz derim.
öle bütün klavye kullanılan simülasyonlar benide kasıyo. Şöle daha arcade tarzı güzedl bişeyler yokmu?
@rakgitarmen hoop ne oluyor sende eleştirinin dozunu kaçırmışsın
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by RakGitarMen</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Darkpower</i> <br />arkadaşım similasyon oyunlarının en kötü yanı karmaşık olması.belki sen oynarken gerçekten bir uçağı kullanıyor gibi hissedebilirsin ama ben o oyunu oynamak için saatlerce bu ne işe yarıyordu şu tuş ne işe yarıyordu acaba gibisinden uğraşmak istemem,lazımda değil zaten.bu bakımdan battlefieldin oyunu hem basit hemde zevkli. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Zaten simulasyonlar da karışık oldukları için oynanmıyorlarmı?Asıl zevk veren kendini onun içinde hissetmek değilmi?Yoksa simulasyon oynamayın derim.Eski atarilerinizi kurup ondaki ciuv ciuv uçak oyunlarını oynayın hem basit,hem anlaması kolay,hem de tuş ezberlemeniz gerekmiyor.(Bu söz ayrıca hala F22 lightning diyen arkadaşlara da gidiyor[angry]). Asıl simulasyon Il-2 Sturmovik,Lock-On ve Falcon 4 gibi olanlardır.Eğer simulasyon dünyasına bir adım atmak istiyorsanız Il-2 tavsiye ederim.2.Dünya savaşı pırpırlarını kullandığınız için hiçbir zorluk çekmezsiniz.(training görevleri de çok güzel)Eğer buda zor geliyorsa(zor gelmekten söylemekten istediğim ZEVK vermiyorsa sonra tartışma olmasın) artık,siz simulasyon dünyasına ait değilsiniz derim. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Yalvarırım abi bizi dışlama. Ne olur bu dünyadan bizi kovma
Abi f22 serisini bende oynadım o seri bir simulasyon değil shootemup denilen şeydendir. Gerçekçilik atari oyunları düzeyinde oynanabilirlik çok yüksek fakat zevksiz. Tabi bu benim fikrim. Oyun denilen şey zevk almak için vardır. Sİz zevk alıyorsanız sorun yok. Fakat gerçek simlere airwarrior ya da combat flight gibi serilerle adım attığımda uçak denen aletin o kadarda kolay kullanılmadığını gördüm. Ama size sonuna kadar il2 sturmovik tavsiye ederim. Benim gibi 25 km öteden füze atmayı sevmeyip direkt aksiyonun içine akan biriyseniz kesinlikle 2.dünya savaşında geçen simleri öneririm. En zevklisi de onlardır herhalde. Yoksa bilmem kaç km öteden kilitlen yolla füzeyi tamam bana pek zevkli gelmiyor. :)
Hellmarch modern simlerin hakkını yeme lütfen[sumo]Lock-On daki dogfightlarda en az IL-2 dekiler kadar zevkli denemeni şiddetle tavsiye ederim[bandt] Bu arada IL-2 online oynayanlar varmı?Ben oynuyorum ve ülkemden birileriyle birlikte uçmak çok zevkli olurdu..Hazır perşembe ve cuma tatil edilmişken [bgdnc2]
mig29 f22 lighting3 f22 raptor lock on flanker 2.5 ama bu son 2 si uzman işi ona göre
secret weapons of normandy war lucas artsın sitesinden screenshotlarına falan bakabilirsiniz isterseniz beni çok sardı walla bu ara deli gibi oynuyorum.