Şimdi Ara

En İyi Türk Mid Lane Oyuncusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naru en iyi kim ne derse desin
  • Elwind bi ara mid denemişti dimi?

Şuan hangi rol de oynuyor?

La bu adam dota2 de efsaneydi ya uluslararası olarak çok iyi bi yerdeydi izlerdik reyizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naru mlsf
  • INV Zaitan. Üstüne tanimam.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Elwind bi ara mid denemişti dimi?

Şuan hangi rol de oynuyor?

La bu adam dota2 de efsaneydi ya uluslararası olarak çok iyi bi yerdeydi izlerdik reyizi

Nerdeyse her konuda yorumun var ama hiç bir şeyden haberin yok, ne oldu sana Lemon?
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Yeni döndüm qnq 1 sene yoktum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yeni döndüm qnq 1 sene yoktum

Hoşgeldin o zaman
  • Elwindi ben çok severdim midde DP'ye geçebilmek için lane'inden ödün verdi adam Dota'da da aynı türde heroları oynuyordu çok hızlı gelişip o seviyeye çıkınca ben heyecanlanmıştım. Sonradan bi yavaşladı BPI'a falan düştü, top lane de fazla gelişebiliceğini sanmıyorum DP biraz kötü gitsede başka bi takımda mide dönse keşke, Best mid laner'a gelirsek avrupalı oyunculara en yakın naru oynuyor, feriti hepsinden çok severim ama o seviyeye ayak uydurmaya çalışırken baya zorlanıyor. Sezon 2 de lux falan oynardı taşırdı vay be derdik ama oyun artık o kadar basit değil. Ban mevzusu falanda bozdu çocuğu

• Naru demis herkes ama sevmiyorum hic

• Oxi

• En iyisi şuan Naru, bir de Nases gerçeği vardı zamanında keşke oyunu bırakmasaydı ve mid olarak kalsaydı.Leyl'ü Nehar'ı da severim yetenekli bir arkadaş soloq da karşıma geldi refleksleri ve oyun bilgisi iyi, kaybettiler ama bana yeni şeyler öğretti mid lane konusunda sağolsun :)
  • Oxi abi tabi ki de.

• NECO ABİ <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü naru bunda tutuculuk felan yok ferit bile kendi demişti bi ara
  • oxinizinde neconuzunda ...
  • Türkiyede ne kadar sevmesemde naru iyi gibi ama söyle bi gerçek var avrupa batı sunucusunda challanger da thaldrinin macına gelen bi türk mid oyuncusu vardı Thaldrin çok yetenekli oldugunu ama professional oynamaya musait olmadıgını söylemıstı o kadar yeteneklıymıskı lcs midleri dövüp macları carryledıgı oluyormus ama türkce yazmıyormus turk oldugu ortaya cıkmasın dıye :D nickini biliyordum ama değiştirdi master tiere düşmüş galiba challanger sırasında yok
  • Takımda olmasada (bildiğim kadarıyla) en iyi mid laner elwinddir türk olarak. Sonrada forumun gururu lloncept var! :D

• Elwind
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Takımda olmasada (bildiğim kadarıyla) en iyi mid laner elwinddir türk olarak. Sonrada forumun gururu lloncept var! :D

DP'de Top Laner :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.