Şimdi Ara

En iyi Tıp Egitimi veren Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi Tıp Egitimi veren Hangisi ?

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2024)
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• cerrahpaşa tek atar tus'da gördüğümüz gibi
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    Nn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 15 Eylül 2018; 3:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylinsum

Nn
    sen ciddi anlamda bomboş bir insansın eğer açtığın konularda ve verdiğin cevaplarda ciddiysen derece merece yapamayacaksın bu kıt beyin ile. blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICreativee -- 15 Eylül 2018; 3:42:15 >
  • Atatürk Üniversitesinin eğitimi de çok kalitelidir gerek hasta bakımı olsun gerek hocaların seviyesi sadece doğuda olduğu için düşük o üni istanbulda olsa cerrahpaşayı geçerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tusun bireysel bir sınav olduğunu bilmeden yorum yapıyorsun

• Cevap koçtur 64-65 tus ortalaması boru gibi birşeydir Cerrahpaşa diyenler 200kişi var haksızlık demesin hepsi 1.5k yapmış Kişiler koçta da 2 k da adam var en iyi proflar Koç’ta sayılır ve sadece 40öğrencileri var tabi ki verimli olur ama koçlular tusa sembolik girdiği için asıl hedef usmledir Hacettepe ctf falan 1.dir bu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dereceiçinomuzomuza -- 15 Eylül 2018; 9:29:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi mühendislik daha iyi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Gördük hocam Tus 1. Si çapadan çıktı

• mişantaşı üni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerrahpaşa hastanesinde iğne atsan yere düşmez, sürekli ilginç vakalar oraya getirilir vb.

Tus’ta iyi yapan daha iyi doktor olmuyor (Cerrahpaşanın tus başarısı da çok yüksek) klinik deneyimi çok olan iyi doktor oluyor. Benim görüşüm böyledir çapaya hacettepeye de gittim ama cerrahpaşa ayrı bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 15 Eylül 2018; 9:46:20 >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Çapanın cerrahpaşadan nasıl bir farkı olabilir ki klinikte?

• 3488 tıp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarının hepsi türkiyenin en iyi fakülteleri aralarda büyük farklar yok hepsinin baz avantajları var.Yurtdışı icin acıbadem koc türkiye ozelde calısıcaksan cerrahpasa,capa mezunlarına oncelik veriliyor diye duydum.Hacettepe ege ankarayı falan tek tek anlatmaya gerek yok zaten hepsi cok iyi
  • Up

• Listede 14 Mart 1827'de kurulan ve Çapa, Ankara, Hacettepe tıp fakültelerinin kuruluşuna öncülük eden ve halen yaptığı başarılı işlerle ön plana çıkan Türkiye'nin en köklü en eski tıp fakültesi olan GATA(Gülhane Tıp Fakültesi) neden yok? Anketi güncelle lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 16 Eylül 2018; 12:57:56 >
  • Up

• selmanack S kullanıcısına yanıt
    1 kişiye bakarak Üniversite'nin tamamini mi karsilastiracagiz

• ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    Tercih edilme oranlarına göre ankete koydum.

• Bence ege üniversitesi. 3 haftada bir sınav sistemiyle de öğrencinin bilgisini 6 sene boyunca sıcak tutmayı başarıyor. Eşek bağlasan geçer dedikleri üniversiteler nasıl en iyi eğitimi veriyormuş anlamadım .
  • Yekase2084 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iyi olmayan bir özelde tam burslu okuyorum burda da 2.5-3 haftada bir sınav var ama sor geçen seneden ne hatırlıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.