Şimdi Ara

en iyi spor ayakkabı markası hangisidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
17.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nike ayakkabılardan tavsiye edebileceğiniz bir model ve mekan var mıdır arkadaşlar. Bir tanecik almayı düşünüyorum da.
  • Hummel tabiki.
  • Adidas rahatlık, kalite bakımından güzel. Basketbol ayakkabısı tarzında istiyorsanda Nike tavsiye ederim.
  • Adidas sağlam, nike renkli diye düşünüyorum.
  • Basketbolda adidas, futbolda nike, günlük kullanımda adidas :)
  • Futbol ve basketbol ile pek aram yok. Günlük kullanım da giyeceğim. İstanbul da tavsiye edebileceğiniz mağazalar var mıdır. İndirimli falan olursa süper olur.
  • Puma - Lotto
  • SPOR ayakkabisi denildigi icin Nike diyorum. Adidas gunluk kullanima kacti artik Porsche Design modelini cikarmakla beraber.
  • puma iyidir
  • adidas değil o kesin
  • reebok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 4 Aralık 2011; 2:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illuminating

lacoste

Lacoste ile basketbol mu oynuyorsun yoksa futbol mu ? Ya da kosucu musun ?

Lacoste gunluk kullanim ayakkabisidir. Kaldi ki ayakkabisi hic de kaliteli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike Çeşitlilik ve Model Olarak Herkese Hitap Edebilecek Yelpazesi Var.Ancak Parasının Hakkını Veren Bir Marka Değil Bence. Özellikle Sağlamlık Bakımından.

Eğer Gerçekten Sağlam ve Uzun Bir Süre Dayanacak Birşey Arıyorsan; Bence Kesinlikle Lotto... Ama Model Olarak Kısıtlı Bir Yelpazesi Var Türkiye Pazarında...
  • Nike candır.
  • Bir kere puma aldim ayakkabi saglam guzel fakat rahat degil bence, bundan sonraki tercihlerim nike yada adidas olur sadece ayakkabi icin paraya kiyarim ayakkabi dedinmi rahat, şık ve saglam olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 4 Aralık 2011; 2:47:49 >
  • adidas ayakkabım hiç olmadı çok beğenemiyorum tip olarak ama kaliteli old.na inanıyorum.. nika ve reebok giymeme rağmen de adidas kadar kaliteli olduklarını düşünmüyorum... puma ve lotta da çok iyi sayılmaz... diadora da öyle.. fazla yok yani...

aslında markaya göre değil .. modele göre yorum yapmak lazım.. her markanın kaliteli ve kalitesiz modelleri var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 4 Aralık 2011; 3:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

nayk

Google'a bu soruyu yazıpta DH'ye giren kezbanlar cevap üzerinden akıllarınca geyik çeviriyor

en iyi spor ayakkabı markası hangisidir
  • New Balance Çok renk çeşiti var.İzmirde öyle
  • New Balance.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.