Şimdi Ara

En iyi soğutan vantilatör tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
76.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klima akar 150 lira vantilatöre verilir mi ya yazık alın bi klima bütün evi soğutun
  • Vantilatör soğutmaz. Sadece serinletir. Soğutmasını istiyorsan ve küçük bir yer ise soğuyacak yer ufonun ürünlerini alabilirsin yoksa klima iyidir. Serinletsin diyorsan metal pervaneli vantilatörler var onlar iyi üflüyor.
  • Salona klima koysak tüm evi soğutabilir miyiz acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Salona klima koysak tüm evi soğutabilir miyiz acaba...

Çağır arçeliği ölçüm yaparlar evde büyüklüğüne göre sogutabilirsin
  • sol karşımda çaprazdan vantilatör açıyorum ve bir süre sonra gözlerimi kurutuyor o esinti. pek iyi olmuyor.
  • vantilatörde hayat yok. bu en iyisni aramanın da anlamı yok.
    sadece ortamdaki sıcak havayı alıp suratına surtaına üflüyor o kadar.
    bu sıcaklara tek çözüm klima...
  • vantilatörün önüne biraz buz koyun (buzun erimesi için ortamdaki ısı kullanılır buda ortamın ısısının düşmesi demektir)
    vantilatörde bir nevi katalizör görevi görür ve serinliğin ortama daha iyi yayılmasını sağlar

1- vantilatörü direkt üzerinize üflettirmeyin (ben duvara karşı çalıştırıyorum)
    2- metal pervaneli alın
    3- watt değeri yüksek olsun
    4- ucuz modellen kaçının, ilk alındığında iş görür sonrasında çalışmamaya başlar
    5- motoru iyi olsun ucuz modellerdeki motorlar çabuk gidiyor bende öyle oldu hep

şu an premier marka metal pervaneli var çok memnunum, kipadan 69 tl ye almıştım (19 luk- 29 tl liklerden gına gelmişti artık)
  • mevsimi geldi, arkadaşlar tavsiye alalım.
    250, 300 civarı buharlı vantilatör için...
  • huawéi kullanıcısına yanıt
    Dostum bundan bende var , 3. ayara alırsan sabaha kadar büyük ihtimalle üşütüp uyanırsın , alıcaksan bundan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTK YGLort

Dostum bundan bende var , 3. ayara alırsan sabaha kadar büyük ihtimalle üşütüp uyanırsın , alıcaksan bundan al.

teğmenim ciddi işe yarıyormu...
    benzerleri var şimdi sinbonun. bende şöyle birşey düşünüyordum ama.
    gerek kalmayacak o zaman.
    urun.n11.com
    Vantilatör Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/vantilator/ufo-atsfi-121-buharli-vantilator-2016-P13998002

• Adamlar havadan para kazanıyor. Kekolarda para veriyo. Ne enayiler var ya.
  • bimden aldığım vantilatörümle mutluyum çok abartı fiyatlar ödemeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu alıyorum. kek dediniz alındım :)
    www.hepsiburada.com
    Vantilatör Fiyatları | Vantilatör Markaları | %51 indirim
    http://www.hepsiburada.com/raks-sf-16-stx-ayakli-vantilator-p-EVRAKSSF16STX

• mechultipo M kullanıcısına yanıt
    Zaten üstüne tutarsan geberir gidersin soğuktan , boşver yok soğuk buhar üfürüyormuş yok birşeymiş
  • çalışma prensibi basit, bir motor pervaneyi döndürür, hava sirkülasyonu oluşur ve serinlik etkisi yaratır,
    ahım şahım bir teknoloji yok, en basitini de alsanız iş görür, sadece az uzun ömürlü olsun istiyorsanız motoru güçlü ve iyi olanı alın.
    ben 7 yıl kadar önce Antalya da iken ayaklı bir model almıştım 19 tl ye çok dayanmadı tabi 3-4 yıl civarı kullandım.......... şu anda o fiyatlara imkansız
    .
    3 yıl önce KİPA dan 59 tl ye (belkide 69) konuyu açan arkadaşın koyduğu resimdekinin benzerinden aldım.......... çok memnunum
    hiç bir problemi yok. dijital ekranla milletin gözünü boyayıp fahiş fiyatlar isteyen markalar var maalesef....... bazı klimalara bakıyorumda dijital ekranı yok
    hemde 2 milyarlık cihazlarda, ama adamlar bunlara koyuyor çok ikginç.
    .
    buhar değilde su püskürten demek daha doğru olur, bu tip modelleri ev içinde kullanmayın bence, hele ki elektronik cihazların olduğu ortamda, sakıncalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 20 Haziran 2016; 0:17:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mechultipo

bunu alıyorum. kek dediniz alındım :)
    www.hepsiburada.com
    Vantilatör Fiyatları | Vantilatör Markaları | %51 indirim
    http://www.hepsiburada.com/raks-sf-16-stx-ayakli-vantilator-p-EVRAKSSF16STX

püfür püfür...

• quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

bimden aldığım vantilatörümle mutluyum çok abartı fiyatlar ödemeyin

o usb fan senin başını ağrıtıyormuş diye duydum
  • Evet 2 yıl sonra yeniden... güncel vantilatör tavsiyesi alalım. fiyat max 150

• ev için duvar tipi vantilatör önerim.
    uzaktan kumandalı, zaman ayarlı vs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.