Şimdi Ara

En iyi sizler bilirsiniz.(ygs yi atlatanlar)MAT1 Nasıl bitiririm??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11.sınıf sayısalım ve mat1 im iyi değil 13-18 net civarları civarlarında.Haziran sonuna kadar min 30-35 net yapabilmeliyim.En iyi nasıl çalışırım bir yol gösterin çok kararsızım.Hangi kaynakla nasıl gitmeliyim???sizler artık tecrübeli sayılırsınız.

• konu eksiklerini tamamla bol bol soru tipi gör ve işlem yeteneğini geliştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanmak12

konu eksiklerini tamamla bol bol soru tipi gör ve işlem yeteneğini geliştir.

tmm da mesela hangi konu anlatımından fem simetri aldım zor geldi biraz ayrıca hangi soru bankası fazla zor olmayan???
  • tam olarak bir şey söyleyemem.
  • kesinlikle zordan başlamalısın eğer netlerin böyle ve çok daha geliştirmek istiyorsan zor kaynaklardan başla. zaten önünde kısa olmayan bir zaman var. o zor kaynaklar mutlaka seni geliştirecektir. aklıma fenbilimleri dersanesinin sadece mat veya mat-geo ygs soru bankası geliyor. konu anlatımını her yerden yapabilirsin.
  • simetriyi bitir haziranda 30 nete çıkarsın. Ama tamamen bitirmen gerek hiç bir soruyu atlama hocalarına sor.. Sonrası işlem yeteneği seneye soru bankası çözerek geliştirirsin kendini... Bir de bu sene simetrinin yanında fem mat-1 soru bankasını bitirirsen de faydalı olur senin için yolun açık olsun...
  • PiAnalitiğin mat1 soru bankası güzel bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haziran onuna kadar olmaz o is gercekci olmak lazim senin gibiyken 11.sinifta sadece 11in konularini iyi ogrenip mantik olusturmustum haziran gibi ygsye basladim sinavlarda 39 a kadar ciktim ygsde geri donerim diye soru biraktim donemedim 32 ye 1 yaptim 2 ayda olacak is degil ama mantigini ogren cok soru coz heyecan yapma 35 ustu garantilersin bir yol gosteremem sadece kendimi ornek verdim cunku ben duzenli calismadim ygsye ancak 2 ayda olmayacagini soyleyeyim moralin bozulmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekök Yayınları'nı tavsiye ederim. 1. ve 2. matematik kitapları YGS'yle ilgili. Çok kolay değil sanırım ama içinde çok fazla soru tipi var gösterilen.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not-ever -- 23 Aralık 2017; 16:46:50 >
  • bi tane soru bankasi bitir mesela fem konu ozetli veya birey b nin ygs kismi zaten bu seneki sorulara bakmisindir cogu soru bankalarinda olmayan soru tipleri sonra lys aban

• Simetri cozmedim ama konu ozetli beni cok gelistirdi tavsiye ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.