Şimdi Ara

En iyi ses sistemi hangi laptopda ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: patronokan

ya fanatiklik olmasın ama dell den çıkan sesi başka hiçbir notebook tan duymadım.

Maalesef fanatiklik olmuş..
  • arkadaslar ben asus A6T almayi dusunuyorum, ama nasil ses veriyo bileniniz var mi yani A6 serisi ???

evt asus A6 LAR NASIL SES VERIYO?´bilen var mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gallardo -- 20 Ekim 2006; 22:02:46 >
  • hp pavilion serisinde altec lansing marka kolon kullanlıyo ve gercekten tatmin edici bi sesi war oldukca yuksek arkadsı dedigi gib agalet resmen bagrıyo
  • valla bende asus f3 serisi var.ses olayı bence çok güzel ve de sonuna kadarda açsanız kaliteyi bozmuyor ki bence en onemlisi bu...
  • sony
  • asus f3 lerle a6 arasinda kasa farki var mi ,sanirim f3 ler a6 lara gore daha yeni ? ve asus f3 ler core duo kullanirken a6 lar amd turion kullaniyolar.

quote:

Orjinalden alıntı: altunpul

valla bende asus f3 serisi var.ses olayı bence çok güzel ve de sonuna kadarda açsanız kaliteyi bozmuyor ki bence en onemlisi bu...
  • hp lerde altec lansing.. harika ses cıkarıo ve tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeLiKS -- 21 Ekim 2006; 13:34:05 >
  • Bence 17" olan DELL'lerin sesi cok iyi.Neden derseniz altina subwoofer yerlestirmişler.Ve ondeki speakerlarda oldukca kaliteli..Arkadaş çevremden dolayi bir cok notebook kullandim..Ses farkini cok rahat hissedebiliyorsunuz..Gerci her zaman kulakliği tercih ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.