Şimdi Ara

En iyi ses ip5 x+ s3 optimusg hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gsmarena.com/htc_one_x_plus-review-845p7.php

sayfanın sonundaki ses test sonuçlarına göre hangisi en iyisi anlayan biri yardımcı olabilir mi ?

• Hocam testlere bakma sen kullanici yani telefonlarla zaman gecirmis kisilere sor hoparlor ve kulaklik olarak ip5 iyi fakat birazdan buraya htc nin beats ini ovenler gelir kullandin mi diye sorsan adamlara cogu kulakdan dolma konusuyor ben sana tecrube konusturuyorum gerisi sana kalmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bilgilendirme için hocam tabi ki kullanma deneyimi daha önemli ama test sonuçlarını da merak ettim
    Siz x plus la ip5 i kulaklık ve hoparlör olarak test etme imkanı buldunuz mu? Şu an için türkiye de yapması zor bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

teşekkürler bilgilendirme için hocam tabi ki kullanma deneyimi daha önemli ama test sonuçlarını da merak ettim
    Siz x plus la ip5 i kulaklık ve hoparlör olarak test etme imkanı buldunuz mu? Şu an için türkiye de yapması zor bişey

Bulundugum ortamlar ve tanidiklar araciligiyla hemen hemen her telefonu ozelliklerini kiyaslayabilecek kadar kullanma firsatim oldu. Verdigin cihazlar la ip5 i kiyaslamak gerekirse hepsi aslinda bu konuda cok iyiler ve farki normal bir insan zor anlar ama gercekten kulaklari hassas olanlar dinledigi zaman ip5 daha ustun geliyor ama dedigim gibi bence cok onemsenecek bir olay degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik bi karsilastirma olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

teşekkürler bilgilendirme için hocam tabi ki kullanma deneyimi daha önemli ama test sonuçlarını da merak ettim

Bulundugum ortamlar ve tanidiklar araciligiyla hemen hemen her telefonu ozelliklerini kiyaslayabilecek kadar kullanma firsatim oldu. Verdigin cihazlar la ip5 i kiyaslamak gerekirse hepsi aslinda bu konuda cok iyiler ve farki normal bir insan zor anlar ama gercekten kulaklari hassas olanlar dinledigi zaman ip5 daha ustun geliyor ama dedigim gibi bence cok onemsenecek bir olay degil

Anladım hocam teşekkürler. Kalite olarak çok bi fark yok diyosunuz ses yüksiliği açısından da aynı durum var sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Komik bi karsilastirma olmus

Ne açıdan komik bi karşılaştırma olmuş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

En iyi seste iphone'un karşılaştırmaya konulması komik olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

HTC X+ da beats audio donanımsal olarak da var bi fark yaratmıştır belki ip4 kullanıyorum şu an ama hoparlör sesi biraz düşük bi cihaz. Test sonuçlarını da merak ettim anlayamadım degerlerden ama test sonuçlarını açıklıycak biride çıkmadı. En iyisi o uzun ingilizce ses testiyle ilgili yazıları okumak anlayabilirsek tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

HTC X+ da beats audio donanımsal olarak da var bi fark yaratmıştır belki ip4 kullanıyorum şu an ama hoparlör sesi biraz düşük bi cihaz. Test sonuçlarını da merak ettim anlayamadım degerlerden ama test sonuçlarını açıklıycak biride çıkmadı. En iyisi o uzun ingilizce ses testiyle ilgili yazıları okumak anlayabilirsek tabi

One X'de bi müzik dinleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Teste falan gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

One X'de bi müzik dinleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Teste falan gerek yok

Gsmarena da one X de sesin çok kötü oldugunu fakat X+ da gayet iyi oldugunu söylüyor hatta bişey de iyi olsa ( o şeyin ne oldugunu tam anlayamadım ) ses tutkunları için en iyi telefon olcagını söylüyor . Ama bu dediğimiz yanlış anlaşılmasın ses olarak çok iyi ama zirvede yanlız değil diyor. ve isterseniz aşagıda ki test sonuçlarında kendiniz görün diyo fakat o noktada görüyorum ama anlayamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.