Şimdi Ara

EN İYİ SERVİS HANGİ MARKADA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
10.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan99

ozaman arkadaşlar konuyu şuraya çeksek çok daha iyi olacak böylelikle türkiyedeki herkes iyi servisleri öğrenmiş olur..

arkadaşlar bulunduğunuz il'e göre gidip memnun kaldığınız servisleri yazarsanız o şehirdeki arkadaşlarda iyi servislere giderler

Bulunduğunuz il:
    Servisin ilçesi:

kötü servis tecrübesi olan arkadaşlarda belirtsinki mesela şu servis çok kötü pahalı tecürbesiz gibilerinden yanlışlıkla o servislere gitmeyelim

Hatta konuyu birazdaha ileriyi götürürsek servise gitmeyen sanayiye giden arkadaşlarda yine hangi sanayiye hangi ustaya ..kaportacı mekanik elektrik ustası...gibi bilgi verirlerse işimiz mutlaka düşecek sanayiye doğru ustalara gitmiş oluruz

Aslında çok iyi olur,

Isparta Renaul Servis,

Altındaki araba alt tarafı megan Mercedes mi sandın diyerek kendi markasını kötüleyen, en ufak bi arızada beyfendi şurada problem var ama buralarında mutlaka değişmesi gerekli yoksa ilerde çok zararı olur diyen ve yolabildiği kadar müşteriyi yolmaya çalışan, silecekteki basit bi sorundan dolayı sileceklerin ikiside değişmeli diyip tanesine 80 lira isteyen, ojinal radyoyu geri takmak için 150 lira isteyen, direksiyonda hava yastığı olan araçların direksiyonunu çok fazla kullanırsan içinde havayastığı kablosu kopar ve hava yasıkları çalışmaz diyen, müdüre şikayet ilettiğin zaman ben sana davetiyemi gönderiyom gelme o zaman servise diyen berbat bi yer,

Denizli Sadıkoğulları Renault servisi,

Altındaki araba Megane olmasına rağmen serviste sanki Mercedes sahibiymişsiniz gibi hissettiren, Aracın bi yerinden şikayetçi olursanız parça değiştirmeden önce tamir edilebilir mi bakan, edilebilirse tamir ettirmek daha iyi olur yeni alıp paranızı boşuna harcamayın diyen, orjinal radyoyu yerine ne kadara takarsınız diye sorduğunuzda ne parası beyfendi diyerek şaşıran ve bunun için paramı alınır diyerek 5 dk da radyoyu geri takan, sileceklerdeki sorun için küçük bir eğilme varmış düzelettik cama su fışkırtan (adı tam ne bilmiyorum) yerler biraz tıkanmış gibiydi açtık ve yeniden ayarladık diyip para istemeyen, direksiyondaki kabloyu normal şartlarda direksiyonu çevirerek koparmanız imkansız, eğer bir montaj hatası olmuş ve araç en az 3 gün hiç çalışmadan -20 derecelerde beklemiş ve çalıştırdığınızda çok ani ve seri bir biçimde direksiyonu kırdıysanız belki olabilir diyen bir servis.

Ayrıca bakımlardan sonra, değiştirdiği parçaları bagaja koyup değiştirildiğini görmeniz için bırakıyoruz diyen, bir bidon silecek suyunu hediye olarak koyan, bakımdan sonra arabanın içini dışını ücretsiz pırıl pırıl temizleyen harika bir servis benim için,

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bal974
    Servis konusuna gelince
    Makina mühendisi serviste sadece "servis müdürü" olarak bulundurulabilir.
    O da müşterilere inandırıcılık açısından açıklama yapması konusunda.
    Yetkili servislerde yapılan işlemlerde bir mühendisin bilgisine gerek yoktur.

hay ağzına sağlık . bunu sölemen bile COMMANDERX isimli arkadaşı ikna edermi bilmiyorum

ben kendim teknikerim. sabah beri anlatamadım . bi mühendisin kendi ağzıdnan sölemesi daha ikna edici olmuştur.

seninde ddediğin ve benim yukarda belirttiğim gibi müşteriye teknik konularda doyurucu açıklama yapsın diye mühendis koyarlar iletişimide kuvvetlidir bi ustaya göre.

ama servisde 30 kişi çalışıyosa arkadaşa göre 30uda mühendis olmalı . teknikerse teknisyense vasıfsızdır.

adamlar liseden sonra meslekleri üzerine 2 yıl daha okusunlar. çalışsınlar sonra arabanın A sından anlamayanlar gelip vasıfsız desin olur iş değil

Arkadaşım benim yazdıklarımı neden yanlış yorumluyorsun.. Ben ne dedim mühendis doktor rolünde, teknikerler ve diğer çalışanlar hemşire rolünde olmalı dedim.. Bence Araba markaları 1 yıl boyunca kendi fabrikalarında Mühendislere staj yaptırmalı, tüm yapım aşamalarını felam öğretmeli daha sonra bunları servislerin başına geçirmeli.. Yani serviste Akil adam olmalılar.. Hersenede yeni gelişmeleri takip etmeleri için bir iki hafta fabrikalarında ağırlamalılar.. Mesela benim babam HENKEL de çalışırdı.. Sık sık Almanyaya gönderirlerdi..

kimse yanlış yorumlamıyor dostum . sen bilmediğin bi sektör hakkında gereğinden fazla ve yalnış yorumlarda bulunuyorsun.

1. yetkili servislerin hepsi kurumsal şirketlre ait 5 yaşından çocuğu alıp yetiştirdikleri yerler değil. okul ve referans veremezsen giremessin..
    sen mühendisin aşağısına vasıfsız eleman dedin . servisde çalışanların ne mezunu olduğundan habersizsin.

2. babamda şirkette çalışıyor eğitime gidiyor almanyaya dedin .. servisdekileri evden işe işden eve giden insanlar sanıyosun .

ford gölcükdeydim eğitim departmanı ordadır bütün ülkedeki bayilerden düzenli eğitime gelirler 2 ayda bir . bun dışında yeni modeller çıkınca eğitime gelirler. gölcükdeki kadroda eğitim alır extra olarakda yılda bir eğitim puanı düüşk olan ingilteredeki tesise gider srtifika için.

fiat servislerindede aynı şey geçerli. ister sen özel fiat servisi ol mutlaka 2-3 ayda bir burasaya eğitime gidersin bazen 2 gün bazen 1 hafta otelde kalırsın .eğitimi alır gelirsin.

servisde çalışanlar bunu iyi bilir. bilmediğin konularda milleti eğitimsiz sanıyosun.
    vasıfsızlık ayrı şeydir görevi kötüye kullanmak ayrı şeydir. seninle ilgilenmek istemeze isterse mühendis olsun farketmez burnundan getirir.

vasıfsız kelimesini yalnış yerde yalnış isnsanlar için bilmeden kullandığın çok açık ama hala savunuyosun.

beğenmediğin çalışanlara vasıfsız değil meslek etiğine uygun değiller desen daha anlaşılır olur.

daha onlarında sürekli şirket tarafından eğitim aldığından bile bi habersin. bence bilmediğin bi sistem hakkında çok fazla yorumları uzatma.

Arkadaşım ben nediyorum sen ne diyorsun.. En az 1 yıl staj görmeleri lazım..Şudur budur diyorum Sende yok efendin her yıl 1 hafta eğitim veriyorlarmış.. O bir haftalık eğitimi klima, kombicilerde veriyor.. Ben daha profesyonel eğitim ve sistemden bahsediyorum..

Senin bu dediklerin doğru olsa iyi eğitim verilse, bu kadar şikayet olurmu servislerden? Yine söylüyorum Servislerdekilerin yüzde 90 ı vasıfsız.. Ağzında sigara ile salla pati iş yapıyorlar.. Üstlerine bakıyorsun yağ kir içinde, birde yaptıkları işe bakıyorsun sanki tarlada Biçer döver felam tamir etmişler...Pasaklı iş yapıyorlar.. İyi usta işini temiz ve titiz yapar.. Eline giyer ince eldivenlerini, elini kirletmez.. Bizde nasıl motorun orasını burasını eliyle bızıklıyor sonra el kapkara oluyor.. Pis bir beze elini siler gibi yapıyor.. Sonra geçiyor direksiyon başına, arabaya gaz veriyor.. Yok arkadaş doluyum ben servis çalışanlarına...Yaptıkları iş iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 1 Temmuz 2010; 16:45:08 >

• Bir ara opel corsam vardı.Haramideredeki yetkili servise aracımın çıkan tampon altındaki parçalar için götürdüm servis danışmanı bana parçaların yenisinin takılması gerektiğini söylemişti.Derhal çıktım servisten.Gittim başka bir yerde adam 2 dakikada yerine oturttu.Parada istemedi..Kimseye tavsiye etmiyorum zaten o servisi...
  • commandercx ve asabaitroll

arkadaşlar bakın konu şuanda herkesin faydalanabileceği bir noktaya geldi..sizde artık bu konuya dahil olsanız yada en azında aranızda konuşacaksanızda özel den yapsanız daha iyi olur..

Konuyu gören okuyan arkdaşlar sizde başınızdan geçen olumlu olumsuz hem servis hem sanayi bilgilerini paylaşmanızı bekliyoruz..
  • Yetkili olupta pek iyi olan yok en güzeli özel servis.
  • canvarol

hangi servis hangi şehirdeki iyi
  • peugeot için eskişehir banaz'ı samimiyetle öneririm...aracı teslim alırken güzelce inceleler,direksiyonu-vitesi sera ile sararlar,koltuğu poşetlerler...çay-kahve,tv,gazete vardır...iş uzun sürecekse merkeze servisle bırakırlar-istenilen saatte çarşıdan alırlar...elinden geldiğince iskonto yapmaya çalışıp aracı temizledikten sonra da teslim ederler...plaza temiz,düzgün...zaten peugeot servisleri arasında müşteri memnuniyeti sıralamalarında da üstlerde olan bir servis...
  • quote:

quote:

Arkadaş hiç biride 5 para etmez.. Nedenmi servislerde çalışanların yüzde 95 i kalifiyesiz elemandır.. Çünkü verilen ücreti servisler oldukça düşük tuttuğu için..Makina mühendisi felam gidip serviste çalışmaz...Bu yüzden sınıflama yaparken vasatın üzeri diye sınıflamak lazımdır kanısındayım..

Ama sana şunu deyim, burda hiç kimse çıkıpta şu markanın servisi iyidir de diyemez..Çünkü servisten servisede kanı değişiyor.. Mesela Toyotanın Y servisi çok iyi X servisi ise çok kötü olabilir.. Bu yüzden sana tavsiyem sana mesafe olarak yakın olan markaların servislerini araştır..Çevrendeki eş dost komşuya sor, soruştur...Hangi servis iyiyse, o servisin markasıda hoşuna gidiyorsa omarkanın aracını satın al derim..Araç seçerken mutlaka servisin size yakın olmasına dikkat edin, servis hakkındaki görüşleri felamda alın derim..

makine mühendisi maaş az olduğundan servisde çalışmaz orda kalifiyesiz ler çalışıyo demişsinde. dostum makine mühendislerinin servisde ne işi var??

makine mühendislerinin çalıştığı servisden korkucaksın asıl sen. mühendis dediğin insanlar teorisi en üst düzey ama pratiği en alt düzey insanlardır.

sana makineyi gözü kapalı çizer motorun parçalarını ölçülerini sıcaklık derecelerini kitap gibi bilir. . ama al lastik değiştir desen değitiremez

mühendis masa başı hesap kitap ölçü biçti uzmanıdır. servislerde araba altına yatmazlar yatsada o arabadan hayır bekleme:):):)

servislerde tekniker ve teknisyenler çalışır. yani meslek lisesi mezunu yada 2 yıllık otomotiv yüksek okul mezunları. bunlarda mühendis gibi ehsap kitap eğitimi alırlar. ama 16 yaşına girdikleri gibi lisede okurken bile 2 gün okul 3 gün servisde staj yaparlar.

bu kişilerde o malzemenin ingilizce ismini mühendis gibi söleyemez belki. ama gözü kapalı triger değiştirir misal.

servislerde çalışan insanların bence nitelikleri hakkında tam bilgi sahibi değilsiniz . servisde mühendis arabanıza bakım yapsa iyi bişi olcak sanıyosunuz.

bi püf noktası. arabanıza en iyi okuldan mezun olmuş mühendise elletmeyin. liseden sonra ömrü sanayide geçmiş usta o arabanın dilinden anlar.

elinde 4 yıllık diploması olmaması o adamı kalifiyesiz yapmaz.

lise mezunu ustanın yanına 10 tane mühendis getir 10 tanesi bi pompa sökene kadar bi usta 2 tane söker takar.

vay be, itü'de laboratuarlarda boşuna çalışmışız akşam 8'lere 9'lara kadar, sadece masa başı öyle mi?

servislerin iyisi var kötüsü var iyisine denk gelmek zor ama denk gelinirse yıllarca başka markaya kayılmadan yola devam edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 2 Temmuz 2010; 9:44:03 >

• ben olumluları olumsuzları bilgiler geldikçe özetleyeceğim..ancak arkadaşlara yani genelde şu servis kötüdür bu iyidir demek bence pek doğru değil yani doğuşun heryerdeki servisi ne iyidir ne kötüdür..yani aynı markanın servisi bir ilçede iyiyken diğerinde kötü olabilir..siz servislerin yani hangi şehir hangi ilçe olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız bizde ona göre seçim yaparız

şuana kadar yazılan net bilgilerden özetlediğim

fiat-istanbul beylikdüzü olumlu
    pars-otomotiv hadımköy yolu-olumlu

Isparta Renault Servis-olumsuz
    Denizli Sadıkoğulları Renault servisi

peugeot için eskişehir banaz'ı samimiyetle öneririm

birde arkadaşlar bazı servislerin yani vw nin mesela pahalı olması ayrı bir konu iyi hizmet vermesi bir konu yani zaten blinir vw nin yada bütün servislerin pahalı olduğu ama tabii herkes sanayii de gitmez onun için pahalıda olsa memnun kaldığınız servisleri yazmanızı tavsiye ederim

• Marka olarak değil de servisten servise değişir. Daha önceki iki aracım Renault'da değişik servislere gitmiştim. Mesela Bursa'daki Otoklinik'ten hiç memnun kalmamış, İzmit Ernaz'ı beğenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Denizli Sadıkoğulları Renault servisi,

Altındaki araba Megane olmasına rağmen serviste sanki Mercedes sahibiymişsiniz gibi hissettiren, Aracın bi yerinden şikayetçi olursanız parça değiştirmeden önce tamir edilebilir mi bakan, edilebilirse tamir ettirmek daha iyi olur yeni alıp paranızı boşuna harcamayın diyen, orjinal radyoyu yerine ne kadara takarsınız diye sorduğunuzda ne parası beyfendi diyerek şaşıran ve bunun için paramı alınır diyerek 5 dk da radyoyu geri takan, sileceklerdeki sorun için küçük bir eğilme varmış düzelettik cama su fışkırtan (adı tam ne bilmiyorum) yerler biraz tıkanmış gibiydi açtık ve yeniden ayarladık diyip para istemeyen, direksiyondaki kabloyu normal şartlarda direksiyonu çevirerek koparmanız imkansız, eğer bir montaj hatası olmuş ve araç en az 3 gün hiç çalışmadan -20 derecelerde beklemiş ve çalıştırdığınızda çok ani ve seri bir biçimde direksiyonu kırdıysanız belki olabilir diyen bir servis.

Ayrıca bakımlardan sonra, değiştirdiği parçaları bagaja koyup değiştirildiğini görmeniz için bırakıyoruz diyen, bir bidon silecek suyunu hediye olarak koyan, bakımdan sonra arabanın içini dışını ücretsiz pırıl pırıl temizleyen harika bir servis benim için,

Çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan99

canvarol

hangi servis hangi şehirdeki iyi

İstanbul da maslak oto sanayi de ER-MU var. Ordan çok memnunuz herhangi birşey olduğunda geliyorlar adamlar teslim alıyorlar isterseniz aracınızı adresinizden ve size tamir süresince kullanacağınız bir araç veriyorlar araçsız kalmıyorsunuz. Hizmetleri çok güzel araç veren servis çok fazla yok benim bildiğim kadarıyla ve süre sınırı da aracı ne zaman size teslim ederlerse size verdikleri aracı geri alıyorlar.
  • toyota
  • BMW Servisleri nasıldır??
  • fiat-istanbul beylikdüzü olumlu
    pars-otomotiv hadımköy yolu-olumlu

Isparta Renault Servis-olumsuz
    Denizli Sadıkoğulları Renault servisi olumlu

peugeot için eskişehir banaz'ı samimiyetle öneririm

genelleme yapmak istemiyoruz ama opel genelde olumsuz çıkıyor

Mesela Bursa'daki Otoklinik'ten hiç memnun kalmamış, İzmit Ernaz'ı beğenmiştim

İstanbul da maslak oto sanayi de ER-MU var. Ordan çok memnunuz herhangi birşey olduğunda geliyorlar adamlar teslim alıyorlar isterseniz aracınızı adresinizden ve size tamir süresince kullanacağınız bir araç veriyorlar araçsız kalmıyorsunuz. Hizmetleri çok güzel araç veren servis çok fazla yok benim bildiğim kadarıyla ve süre sınırı da aracı ne zaman size teslim ederlerse size verdikleri aracı geri alıyorlar.

canavarol ..oto sanayii size araçmı veriyor..size verdikleri araç için ekstra para istemiyorlarmı

• Satılık 2009 model tiptronik vitesli ilgilenirseniz clio 3
    http://www.hepsinisat.com/garaj-arabasi-boyasiz-kazasiz-otomatik-M24L09S2008I605.html
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bal974
    Servis konusuna gelince
    Makina mühendisi serviste sadece "servis müdürü" olarak bulundurulabilir.
    O da müşterilere inandırıcılık açısından açıklama yapması konusunda.
    Yetkili servislerde yapılan işlemlerde bir mühendisin bilgisine gerek yoktur.

hay ağzına sağlık . bunu sölemen bile COMMANDERX isimli arkadaşı ikna edermi bilmiyorum

ben kendim teknikerim. sabah beri anlatamadım . bi mühendisin kendi ağzıdnan sölemesi daha ikna edici olmuştur.

seninde ddediğin ve benim yukarda belirttiğim gibi müşteriye teknik konularda doyurucu açıklama yapsın diye mühendis koyarlar iletişimide kuvvetlidir bi ustaya göre.

ama servisde 30 kişi çalışıyosa arkadaşa göre 30uda mühendis olmalı . teknikerse teknisyense vasıfsızdır.

adamlar liseden sonra meslekleri üzerine 2 yıl daha okusunlar. çalışsınlar sonra arabanın A sından anlamayanlar gelip vasıfsız desin olur iş değil

Arkadaşım benim yazdıklarımı neden yanlış yorumluyorsun.. Ben ne dedim mühendis doktor rolünde, teknikerler ve diğer çalışanlar hemşire rolünde olmalı dedim.. Bence Araba markaları 1 yıl boyunca kendi fabrikalarında Mühendislere staj yaptırmalı, tüm yapım aşamalarını felam öğretmeli daha sonra bunları servislerin başına geçirmeli.. Yani serviste Akil adam olmalılar.. Hersenede yeni gelişmeleri takip etmeleri için bir iki hafta fabrikalarında ağırlamalılar.. Mesela benim babam HENKEL de çalışırdı.. Sık sık Almanyaya gönderirlerdi..

kimse yanlış yorumlamıyor dostum . sen bilmediğin bi sektör hakkında gereğinden fazla ve yalnış yorumlarda bulunuyorsun.

1. yetkili servislerin hepsi kurumsal şirketlre ait 5 yaşından çocuğu alıp yetiştirdikleri yerler değil. okul ve referans veremezsen giremessin..
    sen mühendisin aşağısına vasıfsız eleman dedin . servisde çalışanların ne mezunu olduğundan habersizsin.

2. babamda şirkette çalışıyor eğitime gidiyor almanyaya dedin .. servisdekileri evden işe işden eve giden insanlar sanıyosun .

ford gölcükdeydim eğitim departmanı ordadır bütün ülkedeki bayilerden düzenli eğitime gelirler 2 ayda bir . bun dışında yeni modeller çıkınca eğitime gelirler. gölcükdeki kadroda eğitim alır extra olarakda yılda bir eğitim puanı düüşk olan ingilteredeki tesise gider srtifika için.

fiat servislerindede aynı şey geçerli. ister sen özel fiat servisi ol mutlaka 2-3 ayda bir burasaya eğitime gidersin bazen 2 gün bazen 1 hafta otelde kalırsın .eğitimi alır gelirsin.

servisde çalışanlar bunu iyi bilir. bilmediğin konularda milleti eğitimsiz sanıyosun.
    vasıfsızlık ayrı şeydir görevi kötüye kullanmak ayrı şeydir. seninle ilgilenmek istemeze isterse mühendis olsun farketmez burnundan getirir.

vasıfsız kelimesini yalnış yerde yalnış isnsanlar için bilmeden kullandığın çok açık ama hala savunuyosun.

beğenmediğin çalışanlara vasıfsız değil meslek etiğine uygun değiller desen daha anlaşılır olur.

daha onlarında sürekli şirket tarafından eğitim aldığından bile bi habersin. bence bilmediğin bi sistem hakkında çok fazla yorumları uzatma.

Arkadaşım ben nediyorum sen ne diyorsun.. En az 1 yıl staj görmeleri lazım..Şudur budur diyorum Sende yok efendin her yıl 1 hafta eğitim veriyorlarmış.. O bir haftalık eğitimi klima, kombicilerde veriyor.. Ben daha profesyonel eğitim ve sistemden bahsediyorum..

Senin bu dediklerin doğru olsa iyi eğitim verilse, bu kadar şikayet olurmu servislerden? Yine söylüyorum Servislerdekilerin yüzde 90 ı vasıfsız.. Ağzında sigara ile salla pati iş yapıyorlar.. Üstlerine bakıyorsun yağ kir içinde, birde yaptıkları işe bakıyorsun sanki tarlada Biçer döver felam tamir etmişler...Pasaklı iş yapıyorlar.. İyi usta işini temiz ve titiz yapar.. Eline giyer ince eldivenlerini, elini kirletmez.. Bizde nasıl motorun orasını burasını eliyle bızıklıyor sonra el kapkara oluyor.. Pis bir beze elini siler gibi yapıyor.. Sonra geçiyor direksiyon başına, arabaya gaz veriyor.. Yok arkadaş doluyum ben servis çalışanlarına...Yaptıkları iş iş değil.

sen biraz kafana göre yazıyosun . 1 hafta eğitimi sadece bikeremi veriyoloyr yazıyor orda. senin baban henkele nasıl periyodlarla gidiyosa. bu insanlarda gidiyo.

okadar atıp tutuyosunki bi tane servis çalışına tanımadığın belli. bi tane çalışan tanıtığın olsaydı anlardın.

o çocuklar klimacılar kombiciler gibi 24 ünde işszilikden bu işe başlamıyolar.

çocuk lisede 4 yıl motor okuyo. sen babandan haşlık alırken o sanayide araba altına yatıyor. 4 yıl sonra gidiyor üstüne 2 yıl myo okuyor. geliyor işe başlıyor. okadar okudukdan sonra 2 ayda bir eğitim az değil. haa sana az gelir orası kesinde merak etme onlara gelmez

hala yok haftalık eğitim diyosun. sen iletkiyle gönyeyi yaırt edemzken vasıfsız dediğin insanlar termodinamik dersidnen teknik resime kadar ders veriyolar.

sen karşındakiler hakir görüyosun elinize kalem kağıt verseler 10da biri kadar kültür sorusu çözemezsin bence sen .üstleri başı yağlı diye hanzo sanıyosun milleti. adamlar okullu. meslek gereği tulum içinde olcaklar.

bence uzatma bişey bilmediğin belli konuyu 50 yere çektin henkelden girdin hemşirelerden çıktın. müsade ette benim gibi servis bilgisi paylaş insanlar yararlansın . paylaşmıcaksan özelden bana ulaş başlığı sabote etme özelden at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi_troll -- 2 Temmuz 2010; 22:42:11 >

• Toyota Derindereler'in methini çok sık duyarım.
  • Bahsedilen mevzu parça ve işçilik fiyatı ise Doğuş Oto'nun allah belasını versin
    Eğer müşteri hizmetleri, ilgi, alaka, onarım kalitesi, ikramlar vb. gibi konularsa da Doğuş Oto'ya helal olsun (Etimesgut ve Balgat)

Renault'dan da bir o kadar şikayetçiyim servisleri dolup taştığı için nasıl olsa pek ilgilenmiyorlar (Neziroğlu, Net Grup, Mais 3'ü de birbirinden beter)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.