Şimdi Ara

En iyi senaryoya sahip oyun hangisi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürk Mantolu

Rica ediyorum herkes Assasin's Creed diye atlamasın iki istanbul padişah gördünüz diye adamlar içine ettiler senaryonun ne Hasan Sabbah'ın fedaileri kaldı ne elması kaldı ne yeni dünyanın kurtarılışı herşeyi birbirine çorba ettiler ve sonunda saçma sapan oynanışın güzel ama ne idüğü belirsiz bişiy oldu...

En severek oynadığım Brotherhood olmuştu
  • Şüphesiz Mafia, keşke hiç bitmese dersiniz.
  • Half Life kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

Half Life 1 ile Mafia 1.

Bencede bunlar.

Ayrıca AC'nin ilk oyunu da güzeldi.Sonra pek takip edemedim.
  • Say say bitmez benim için. Ama aklıma gelenler arasında Resindent evil 1-2-3, Silent Hill 1-2, Max Payne serisi, Dragon Age : Origins, The Witcher, Risen, Metro 2033, Mass Effect serisi, Mafia 1-2 gibi oyunların baya güzel senaryoları vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 14 Nisan 2013; 15:41:27 >
  • Heavy Rain, Silent Hill serisi...

Ve Quantic Dream'den çıkan diğer yapımlar..
  • Opposing force Half life Aynı anda geçiyor
  • Red dead keşke bilgisayarda olsa da oynayabilsek :/
  • mafia serisi, max payne 1-2 (3ü oynamadım), assassin's creed serisi (3ü oynamadım), batman arkham asylum-city

ama özellikle şu mafia ve max payne aç aç oyna, öyle birşey yani
  • mass effect serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök

Half Life kesinlikle

half life diyenler yaygın ama half life daha hiç oynamadım ve senaryosunun da pek etkileyici olduğunu düşünmüyorum açıkçası.senaryosu ne idi bu arada
  • Kesinlikle Alan Wake. Hayatımda oynadığım en iyi oyun denemez ama hikayesi beni çok etkilemişti, rüyalarıma girer oldu sokakta yürürken o senaryo canlınırdı kafamın içinde.
  • Halo olabillir. Uncharted 2'nun iyiydi. Far Cry 3 iyiydi. Batman Arkham iyiydi. Güzel senaryolu oyun çok.
  • İmzama bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları farcry 3 diyor ama senaryo namına ahım şahım bi şey yok. sıradan arkadaş kurtarma ve intikam alma senaryoları. hele Vaas ı insanlar gözlerinde çok büyüttüler. oyunun tamamı boyunca karşımıza toplamda 9-10 dakika çıkıyor. Ubisoft Joker e özenerek bi karakter yaratmış ama genç nesili iyi kandırmış. zaten kendileri bile senaryoyu iyi bulmadıklarını ama oyunun oynanabilirliğini maksimum tuttuklarını açıkladılar. farcry3 oynanabilirlik ve keyif bakımından 10 numara yapılmış bi oyun olsada senaryo konusunda vasat. 27 yaşındayım ve senelerce oyun oynamış biri olarak ne senaryolar gördüm. bu onların yanında solda sıfır kalır. küçük yaşta arkadaşlarımız oynanabilirliğe aldandığı için ve oyunu çok sevdikleri için oyuna laf söyletmemek için senaryoda bilinçaltlarında mükemmel gelmiş olabilir ama öyle bi senaryo yok. son zamanlarda kötü karakterlerin felsefe yapıp, cafcaflı bi kaç söz söylemesi insanları kendinden geçiriyor. unutulmamalıdır ki Vaas bile oyunda bi maşa. ana düşman değil. öyle çok büyütülmüş bi karakteri öldürdüğüm zaman bile fazla keyif almadım. boss savaşları idare eder ama Vaas ın savaş bölümüne uğraşmamışlar bile.

son zamanlarda ciddi ciddi oynadığım oyunlardan en güzel senaryo spec ops the line oldu. cidden çok güzel bi senaryosu var. diğer oyunlar kadar popüler bi oyun olmadığı için senaryosuna dikkat eden olmadı. Oyunçeviri ekibi spec ops the line nin senaryosunun hakkını vermek için Türkçe çeviriye başladılar. ingilizce bilmeyen kardeşlerimiz oyunu Türkçe oynayarak gerçek senaryosunu anlayabilecekler.

edit: Türkçe yamasını çıkartmışlar bile.
    http://www.oyunceviri.com/spec-ops-the-line-turkce-yama-ve-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 18 Nisan 2013; 14:02:13 >

• Mafia II
  • Tüm Hitman serisi mükemmel bir hikayeye sahip hitman absolution en iyisiydi
  • mafia 1
    gta sanandreas
    metro
    bioshock
    cod black ops 1
  • metro 2033 ve last light
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.