Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (686. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.259
Cevap
599
Favori
6.496.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dediğim gibi saçları yeni kazıttığım için pek belli olmuyor ama yine de yükledim birkaç farklı açıdan resim. Şu albümden bakabilirsin:

Benim saçlar aslında enseye kadar uzanıyordu, dalgalıydı bundan 7 sene önce. 2006 yılının sonuna doğru ALL'ye yakalandım kemoterapi sonrası saçlar zayıfladı. Beyinden de ışın tedavisi alınca üst taraf hepten gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C254C5DFD -- 21 Mayıs 2013; 2:08:24 >

Orijinalden alıntı: Hybrid_04

quote:

Orijinalden alıntı: Memzy

84 gun once

84 gun. 3 ay olmasina 6 gun kaldi

hocam ek vitamin ve ilaç olarak ne kullanıyorsun?

Alıntıları Göster
    Memzy

94 gun once

en iyi saç ekim merkezi neresidir

84 gun. 3 ay olmasina 6 gun kaldi

94 gün oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memzy -- 20 Mayıs 2013; 22:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • massallah cok guzel sonuclanacak gıbı duruyor kac grefttı aramızda 15 gun var ama aradakı fark cok fazla yanı senın 20 gundekı fark bıle cok ıyı duruyo sacları kestırmıyomusun bu arada boyları hepsı aynı olmus

Orijinalden alıntı: konur26

massallah cok guzel sonuclanacak gıbı duruyor kac grefttı aramızda 15 gun var ama aradakı fark cok fazla yanı senın 20 gundekı fark bıle cok ıyı duruyo sacları kestırmıyomusun bu arada boyları hepsı aynı olmus

Ekilen saç sayısı 3500..600 civarı bişey.
    Yukarda da yazdığım gibi ekmden sonra kafanın kapanma süresi çok değişken.
    Bazılarında çok nadir de olsa 5. aydan sonra bile çıkanlar varmış.
    O hasta 5 ay nasıl psikolojidedir Allah bilir.

Benim de ilk 1.5...2 ay arası kafamın durumu rezaletti açıkcası. Hafif pembelik, şok dökülmede dökülmeyen saçların
    ilginç şekillerde olması, eski saçların da doğru düzgün büyümemesi yüzünden aşırı seyrek bir saç.
    Önceki msjlarıma bakıyorum da o zaman bu görüntüden çok şikayetçiymişim. Ama 2.5 aydan sonra
    değişim anında oldu o süreci atlattık çok şükür.

Neyse şaçların çok erken çıkmasının sebebi deri altındaki kanlanmanın çok iyi olması olabilir.
    İlk prp yle 4. prp de kafamdan akan kan miktarı farklı. Doktor bu durumun çok iyi olduğunu söyledi.
    Kanlanma=saçların beslenmesi zaten.

Doğru yapılmş prp nin bu konuda faydalı olduğunu düşünüyorum.
    İğne ve slitler yüzünden delik deşik olan kafa derisine normalden çok daha fazla onarıcı büyüme faktörleri
    enjekte ediliyor.Saçlı derinin iyileşip ardından damarlaşma süresi öne alınıyor bu yöntemle.

Saçları da sadece 1 kere kestirdim 25 gün önce heralde. benim eskiden beridir saçım geç uzar
    ama son günlerde daha hızlı uzuyor. Biotin+ minox

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orijinalden alıntı: konur26

massallah cok guzel sonuclanacak gıbı duruyor kac grefttı aramızda 15 gun var ama aradakı fark cok fazla yanı senın 20 gundekı fark bıle cok ıyı duruyo sacları kestırmıyomusun bu arada boyları hepsı aynı olmus

Ekilen saç sayısı 3500..600 civarı bişey.
    Yukarda da yazdığım gibi ekmden sonra kafanın kapanma süresi çok değişken.
    Bazılarında çok nadir de olsa 5. aydan sonra bile çıkanlar varmış.
    O hasta 5 ay nasıl psikolojidedir Allah bilir.

Benim de ilk 1.5...2 ay arası kafamın durumu rezaletti açıkcası. Hafif pembelik, şok dökülmede dökülmeyen saçların
    ilginç şekillerde olması, eski saçların da doğru düzgün büyümemesi yüzünden aşırı seyrek bir saç.
    Önceki msjlarıma bakıyorum da o zaman bu görüntüden çok şikayetçiymişim. Ama 2.5 aydan sonra
    değişim anında oldu o süreci atlattık çok şükür.

Neyse şaçların çok erken çıkmasının sebebi deri altındaki kanlanmanın çok iyi olması olabilir.
    İlk prp yle 4. prp de kafamdan akan kan miktarı farklı. Doktor bu durumun çok iyi olduğunu söyledi.
    Kanlanma=saçların beslenmesi zaten.

Doğru yapılmş prp nin bu konuda faydalı olduğunu düşünüyorum.
    İğne ve slitler yüzünden delik deşik olan kafa derisine normalden çok daha fazla onarıcı büyüme faktörleri
    enjekte ediliyor.Saçlı derinin iyileşip ardından damarlaşma süresi öne alınıyor bu yöntemle.

Saçları da sadece 1 kere kestirdim 25 gün önce heralde. benim eskiden beridir saçım geç uzar
    ama son günlerde daha hızlı uzuyor. Biotin+ minox

senin 20 gündeki uzama inanılmaz,20 gün önce ki resminde çok kısa şimdi epey uzamış demekki prp faydalı olmuş .

ben Almanyadan Erkan. Bende yaklasik 1 senedir sac dökülmesinle ugrasiyorum, daha önce cok gür saclarim varda, tarak islemiyordu :-) Evlendim sonra dökülmeye basladi artik evlilikten mi bilemiyorum :-)

Suan tam dökülmedi, baya seyreklesmeye basladi, ve buda benim moralimi cok bozuyor, saclarimi istedim sekle getiremiyorum artik. Benim size Sorum:

Suanki durumda sac ektirebilirmiyim? Ben sacimi sifira vurmadan ektirmek istiyorum, bosluk olan yerlere, öyle bi uygulama var mi?

Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.

Almanyadan Selamlar
    Alparslan

Orijinalden alıntı: GizliNy

Arkadaslar cok soran oluyor nerede yaptirdin diye o yuzden burdan yazmak durumunda kaldim cunku cok mesaj geliyor. Ekimi atasehir estethicada Beyhan hanima yaptirdim. 2850 greft ekildi 5000tl odedim. Merkeze saat 9 da gittim. Sac kesiminden sac ekimine kadar hersey saat 8 de bitti.

Çok oldu giremedim forma.Bizim hocayla ilgili çok yazan olmuş bu arada benimde14 gün oldu vaziyet çok iyi hayırlısı bakıcaz.Gizliny başka yerde yaptırmış saçlara bi bakayım dedim bunu buldum.. Ama sonuçta herkesin işi gücü var hep takip edemiyoruz haliyle.

Arka ense bölgesinden alınan saçlar kökünden alındığı için doğal olarak bir daha çıkmıyor sanırım.. E bu sefer orası açık gözükmüyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar ben 5 ay önce ekim yaptırdım,3600 civarında kök ekildi operasyon gayet iyi geçti. Sürecin 1 yıl süreceğine göre şu an saçlarımdan çok memnunum. Kimseyi etkilemek istemem ama nerede saç ekimi yaptığımı merak edenler. mesaj yollayabilir. Umarım faydalı olur istediğiniz saçlara kavuşursunuz...
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamucu13 -- 21 Mayıs 2013; 20:44:07 >
  • Arkadaslar
    Sac ekimine karar veren herkezin gozardi etmemesi gereken en onemli husular hakkinda nacizane fikrimi siz degerli forum uyeleri ve takip edenleriyle tecrubelerim esliginde paylasmak istiyorum

1. Ekim oncesi ( en az 24 saat) prp ekilecek alana yapilmasi Ben yaptirdim

2. Micro motor île alimi ve kanallari bizzat dr yapmasi benim oyle oldu

3. Hastahane ortami herhangi bir suprizle ( seker veya fenalasma) karsilastiginda ilk mudahale icin gerekliligi ne inaniyorum.

4. Ilk yikamadan sonraki 48 saatte oksijen maskesi koklerin kabuklanmadan dolayi tranvaya maruz kalmasini minimize etmek icin Ben yaptirdim

5. Ekim sonrasi kafa ve goz sismelerinin onune gecmek icin en az ilk 48 saat fazla hareket etmeden sirt usttu yatmak Ben oyle yaptim

6. En onemli kural butun bunlar icin bir servet odememek yani Ben dr. Resul yaman beye araf cerahi merkezinde 4500 kok icin 3000tl odedim isinde para pesinde kosmayan insanlar belli oluyor enaz 10 yerden teklif alarak bu tecrubelerimi paylasiyorum

Boylelikle bana ozelden mesaj atan butun arkadaslarimin sorularini cevaplamis olduguma inaniyor ve sonuc icin erken oldugunu ifade ediyor saygilar sunuyorum

Sacli ve mutlu gunler dilerim

NOT: inanin bircok yer yurt disindan aradigim icin fiyati iki katina cikartmaktan hic cekinmedi neredenmi biliyorum bir kardesime fiyat aldiriyordum birde Ben aliyordum bunu tek Resul bey yapmadi tskler

Zahid Sahin
    Fransa Colmar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: forzablackwhite

gidişat durumları bu halde bugün 5.gün ve keyfim gayet yerinde,kel gezmektense ekili olarak gezmeyi tercih ederim

hocam ekim sonrası fotolar var mı? ücret ne kadar tuttu ?

Şu ikisi arasında düşünüyorum lakin Hakan Doğanay bildiğim kadarıyla biraz pahalı kaçıyor.

İstanbul - İlhan Serdaroğlu
    Antalya - Hakan Doğanay

Son dönemde saç ekimi konusundan uzak kaldım, bu ikisi dışında ön plana çıkan ve başarılı işlere imza atmış isimler kimler arkadaşlar? Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • arkadaşlar benda hakan hoca yada serdar hocadan birisine ekim yaptırmayı düşünüyorum bu hocalar hakkında yorum yapabilirmisiniz prp desteği veriyorlarmı yoksa dışardan kendimizmi yaptıracaz yada yapıyorlar ama ekstra ücretmi talep ediyorlar ne gibi artıları ve eksileri var ektirip bu hocalardan memnun kalmayan varmı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ??

Orijinalden alıntı: cerdem83

Ankara Serdar Gökremde Saç ektireli 3 ay oldu pek bi gelişme yok beklemedeyim ama ilk haftadan itibaren ne kızarıklık oldu nede birşey saç ektirdiğimi kimse anlamıyor hatta ektirdiğimi söylediğim kişiler yakından kafamı inceleyip dalga geçme bizle diyolar bakalım 6. ayda ne olacak

Merak etme çok güzel olacak. Ben de Serdar bey'e ekim yaptırdım. 7,5 ay oldu. Gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s07ut10n -- 27 Mayıs 2013; 0:05:19 >

Orijinalden alıntı: obsesif_keskin

quote:

Orijinalden alıntı: GizliNy

Arkadaslar cok soran oluyor nerede yaptirdin diye o yuzden burdan yazmak durumunda kaldim cunku cok mesaj geliyor. Ekimi atasehir estethicada Beyhan hanima yaptirdim. 2850 greft ekildi 5000tl odedim. Merkeze saat 9 da gittim. Sac kesiminden sac ekimine kadar hersey saat 8 de bitti.

Çok oldu giremedim forma.Bizim hocayla ilgili çok yazan olmuş bu arada benimde14 gün oldu vaziyet çok iyi hayırlısı bakıcaz.Gizliny başka yerde yaptırmış saçlara bi bakayım dedim bunu buldum.. Ama sonuçta herkesin işi gücü var hep takip edemiyoruz haliyle.

15. gün fena değil şimdi ama dökülecek olması kötü
  • .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.