Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (675. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.259
Cevap
599
Favori
6.496.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unmercy

quote:

Orijinalden alıntı: sasa1905

quote:

FARK VAR DEGİL Mİ?

192.Gun

en iyi saç ekim merkezi neresidir

84.Gun

fark var tabi olmazmı ama önler gibi diil senin saçı takip ediyorum ama şimdi resmini çektiğin alanı tamamen sık bi ekim yapmak için bi 6000 greft daha lazımdır aslında propecia kullansan o bölgeye dahada iyi gelir ama senin eski halini görünce şu anki durumun gayet iyi birde flaşlı çekersen eskiyle daha iyi kıyaslanır paylaşımların cok faydalı tesekkürler 1 sene olduğunda yaklasık bi %30 daha cıkıcağını düşünürsen gayet iyi

Flasli

Gun isigina karsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Allah is sufficient for us
  • quote:

quote:

quote:

quote:

FARK VAR DEGİL Mİ?

192.Gun

84.Gun

fark var tabi olmazmı ama önler gibi diil senin saçı takip ediyorum ama şimdi resmini çektiğin alanı tamamen sık bi ekim yapmak için bi 6000 greft daha lazımdır aslında propecia kullansan o bölgeye dahada iyi gelir ama senin eski halini görünce şu anki durumun gayet iyi birde flaşlı çekersen eskiyle daha iyi kıyaslanır paylaşımların cok faydalı tesekkürler 1 sene olduğunda yaklasık bi %30 daha cıkıcağını düşünürsen gayet iyi

Flasli

Gun isigina karsi

Bu arada 6 ayi gecti yani tehlikeli donemler Allah'in izniyle bitti. Artik minoxil ve turevleri haricinde ilac veya takviye kullanabilirim. Varsa onerilerinizi alabilir miyim?

Allah is sufficient for us
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch0pSu3y

beyler şu adamın ekimleri hakkında ne düşünüyosunuz. koray erdoğan.
    ayrıca fiyat hakkında fikriniz var mı?

http://www.youtube.com/watch?v=vyDp2NwmzBw
    http://www.youtube.com/watch?v=BXwriQVrQLA
    http://www.youtube.com/watch?v=epXULLmPadY
    arkadaşlar 32 yaşındayım kesin kararımı verdim saç ektirecem tecrübe etmiş arkadaşların yardımını bekliyorum ..
    arkadaşlar 32 yaşındayım kesin kararımı verdim saç ektirecem tecrübe etmiş arkadaşların yardımını bekliyorum ..

quote:

Orijinalden alıntı: çarrli

quote:

Orijinalden alıntı: cem212121

quote:

Orijinalden alıntı: çarrli

Bugün ünlü bir yerle görüştüm muayne olmaya gittim uygunsam ektircem dedim ne doktor ne hemşire genç bi adam geldi kafamın açık yerlerine şöyle bi baktı ensemdeki saçları dokundu tamam çok güzel çok rahat kapatırız burayı ama ırsi dökülme varsa şuanki mevcut saçların dökülecek o zaman 2. bir seansa ihtiyaç duyacaksın dedi.

sonra fiyat konusu konuşuldu %100 garanti veriyoruz falan klasik konuşmalar ve ayrıldım...

bu böylemi oluyor? uzman bi hekim gerekli testlerden geçirir falan zannediyordum ama böyle bir görüşme geçti...

ektiren arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim...

bu arada konunun adı "en iyi saç ekim merkezi neresidir" ama tek alamadığım cevap bu :)

herkes ektirdiğini öncesini sonrasını yazmış ama kimse nerde ve kaça ektirdiğiniz yazmamış :S

Kardeş, sorduğun sorunun beklediğin gibi bir cevabı yok. İyi ki de yok. O zaman, cevap olmaz başka bir sey olur:)
    Onca insan tecrubelerini, fikirlerini yazıyor. Foto paylaşıyor, " burda ektirdim, ahan malzeme de bu!", diyor. Seç beğen diyor. " ölç, biç, tart" diyor. Ma illa ki " kırmızı mı " desin!!!
    Hem tabiri caizse, hatirlatim arkadasıma: lafın tamamı idiot'a söylenir. Lafın tamamını ısrarla istemek, ne ola ki?
    Sen sen ol, sana kırmızı gösteren Çin malı matadorlara kanmayasın..!
    Umarım bu nacizane uyarımı dikkate alır ve " şükran şükran " dersin! :)
    Saygılar

biraz kırıcı olmuş ama gene de çok şükran... en azından niyetin kötü değil...

ama dediğin gibi de değil ki kim resim koyduysan ben ektirdim aha durum diyor ama ektirdiği yeri yazmamış... özelden yazıyorum hiç cevap yok o yüzden biraz tepkili bir mesaj attım sanırım...

100 lerce sayfa var 1000 lerce de mesaj hepsini takip etmek te mümkün değil :S

anket yapılsa ektirenler ektirdikleri yeri ve memnuniyetlerini yazsa dicem ama birsürü reklamcı dolar...

en azından ektiren arkadaşlardan ekim öncesi muayne nasıl bir işlem onu yazsa... dediğim gibi bana bi genç geldi kafaya baktı iyi baya saç var dedi sana ekim olur dedi o kadar... onu bende biliyordum zaten :)

Valla kardesim ekim oncesi muayene genelde soyle oluyor; bakim ense bolgene hiimm aciklik fazla aliriz kapatiriz. Sen sorarsan kac greftle hocam o da der ki 2500 greft tek seans ekim yapioruz vs. Zaten senin ense bolgenden maksimum o kadar cikar. Olmazsa 2. Seans yapariz. Eee... Seans ucreti 3000 tl eee.. 2 kere 6000 tl. Adamlar bu isi sizin ayrintili gordugunuz gibi gormuolar onlara gore bu bir organ nakli degil bildigin hoppidi ordan cikart hoppidi buraya ek. Bu kadar doku nasil olsa ayni uyar sikinti cikmaz diye dusunuyorlar. Bende oncesini umursamadim olmazsa olmaz dedim girdim cok sukur tutuo ama bu forumda ya da baska yerlerde vucudunun ters reaksiyon verdigi icin ekimi olmayanlarin sorunlarini yakarislarini da okudum. Ekim yerleri ki cogu doktor degil onlarin, 1000 de 1i sallamiyor, git ektircem de parayi pesin, ekimi ise hemen yapip paket edip gonderiyor. Sonuc ha memnun kalirsin kalmazsin yine sonuc seninle birlikte kaliyor...

Eyvallah kardeş...

niyetine girdik bikere inşallah pişman olmam...

şuan aklımdaki tek yer hair center zaten bitek orayla görüştüm tavsiyelere fazlasıyla açığım :)

quote:

Orijinalden alıntı: WebLOADER

Ben gecen hafta perşembe günü Antalya hakan doğanaya ekim yaptırdım.bugun 5 gün oldu.Ne ekilen bölgede nede donor bölgesinde kırmızılık veya iz kalmadı.Çok cabuk iyileşti.Ben bile bu kadar hızlı olacagına sanmıyordum.Sadece ekimden sonraki 2 gün yüzüm gözüm balon gibi şişmişti o an fena canım sıkılmıştı zombiye dönmüştüm.Ama şuan çok mutluyum saçlarımda cıktı.o saçlar sanki hep oradaymış gibide çok dogal duruyor.gören herkez çok gençleşmişsin yakışmış vs diyor :) saç ekimi yaptıracak arkadaşlar düşünmeden size en yakın saç ekim merkezinde saç ektirin.Ben şimdiye kadar neden saç ektirmedim diye pişmanım.

gecen perşembe yaptırdınız 5 günde izler geçti ve saçlarınızmı çıktı,,, anlayamadım tam ama 5 günde kabuklar dökülmez daha saç çıkması bile dökülmeden 2 2,5 ay sonra baslar resim koyarsanız daha iyi olur

Hocam saç alınan bölgedeki izler 5 günde geçti.saç ekilen bölgede ise yaralar vs cabuk iyileşti ama o 5.ci günden beridir kabuk atma şeklinde kepeklenme gibi birşey var halen devam ediyor.Dökülme filan başlamadı henuz.

quote:

quote:

Ben gecen hafta perşembe günü Antalya hakan doğanaya ekim yaptırdım.bugun 5 gün oldu.Ne ekilen bölgede nede donor bölgesinde kırmızılık veya iz kalmadı.Çok cabuk iyileşti.Ben bile bu kadar hızlı olacagına sanmıyordum.Sadece ekimden sonraki 2 gün yüzüm gözüm balon gibi şişmişti o an fena canım sıkılmıştı zombiye dönmüştüm.Ama şuan çok mutluyum saçlarımda cıktı.o saçlar sanki hep oradaymış gibide çok dogal duruyor.gören herkez çok gençleşmişsin yakışmış vs diyor :) saç ekimi yaptıracak arkadaşlar düşünmeden size en yakın saç ekim merkezinde saç ektirin.Ben şimdiye kadar neden saç ektirmedim diye pişmanım.

gecen perşembe yaptırdınız 5 günde izler geçti ve saçlarınızmı çıktı,,, anlayamadım tam ama 5 günde kabuklar dökülmez daha saç çıkması bile dökülmeden 2 2,5 ay sonra baslar resim koyarsanız daha iyi olur

Hocam saç alınan bölgedeki izler 5 günde geçti.saç ekilen bölgede ise yaralar vs cabuk iyileşti ama o 5.ci günden beridir kabuk atma şeklinde kepeklenme gibi birşey var halen devam ediyor.Dökülme filan başlamadı henuz.

dökülme kimisinde geç baslıyo bende 28 nci gün basladı 2nci aya kadar nerdeyse sürdü vitaminlerini bakımlarını aksatma
  • Selamlar benimde ektireli yaklaşık 2 ay oldu şok dökülme bitti ama şuan ki görüntü kötü yani eskiden daha çok saçım vardı. Doktor ekinden 1 ay sonra minoksidil kullanmamı önermişti. Ben yeni başladım ama yanma kızarıklık ve uyuşukluk başladı kafamda. Sizce bu normal mi tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum tşk

• bu forumu bende sürekli takipteyim ama bazı arkadaşlarında dedği gib hep yeni ektirenlerin resimleri var. o kadar kişi saç ektirdğini yazmış olumlu resimlerini koyan bir elin parmaklarını geçmez..

Orijinalden alıntı: Adakutay

Selamlar benimde ektireli yaklaşık 2 ay oldu şok dökülme bitti ama şuan ki görüntü kötü yani eskiden daha çok saçım vardı. Doktor ekinden 1 ay sonra minoksidil kullanmamı önermişti. Ben yeni başladım ama yanma kızarıklık ve uyuşukluk başladı kafamda. Sizce bu normal mi tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum tşk

selam,,, normal minoxidil ve rogaine alerji yapabiliyo saçta kullandıkça düzelir bir ay sonra falan geçer bendede yapmıştı

Orijinalden alıntı: emrekarakaya9

Selamlar arkadaşlar,

4 defa saç ekimi yaptıran biri olarak sağdan soldan duyduğum bilgilerin başımıza neler açabileceğini net olarak gördüm. Hepimize faydası olacak bir girişimde bulunup saç ekimi forumunu açtık 1-2 arkadaş olarak. Uzun zaman boyunca yazmadık çünkü ilk zamanlarda çok faydalı değildi. Şimdi forum sayfamız, soru cevap sayfamız var. Soru cevap kısmını benim gibi bu konuda dertli arkadaşlar cevaplıyor :) onun dışında fiyat hesaplama ücretsiz danışmanlık gibi hizmetleri de ekledik. Yorumlarda ve forumda reklam içeren hiç bir içerik yayınlamıyoruz çünkü bunun kurbanı olduk hepimiz. Sizlerden de isteğim foruma üye olup güzel paylaşımlarla beraber hepimizin doğru bir şekilde faydalanabileceği bir ortam yaratmak. Site ile ilgili tavsiyelerinize de her zaman açığım :)

aman sizler bizim gibi olmayın :) bu arada illa foruma girmenize gerek yok sorularınızı bana direk de sorabilirsiniz.

Site iyi ancak ben de dahil insanlarda bir önyargı mutlaka olacaktır. Çünkü "ücretsiz danışmanlık" adı altında bir hizmet koymuşsunuz..
    Ücretsiz danışmanlık saç ekim merkezlerine yönlendirme şeklinde mi olacak?
    Yoksa bireysel olarak herkes fotoğrafını size gönderecek siz de "şu kadar greft lazım" diye yorum mu yapacaksınız?
    Genelde insanlar güvenebilecekleri bir merkez aradıklarından web sitelerine bakıyorlar, maddiyat nispeten 2. sırada geliyor.

Bu foruma ne zaman girsem en az 15-20 kişinin ilgilendiğini görüyorum.
    Bence misyon bilgilendirme üzerine olmalı.
    Örneğin ben artık ekimin hemen sonrası görüntülerin paylaşıldığı, doktorların methedildiği yorumlara pek itibar göstermiyorum ama canı yanıp yazanları dikkate alıyorum. Forumdakilere de bunu öneriyorum.
    Tecrübelerim ışığında ekim öncesi ve ekimin hemen sonrası yüksek pikselli fotoğraflarla durumu belgelendirmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü vadedilen greftler yerinde olmayabiliyor.
    Doktorlarla greft sayısı üzerinden değil de doğal ve sık bir görünümün garantisi üzerinden konuşmalarını salık veriyorum.

Sağlıcakla.

FARK VAR DEGİL Mİ?

192.Gun

84.Gun

Öncelikle tekrar merhaba ,

Sizin forumunuzu uzun zamandır takip edenlerdenim. Gelişimleri gün gün izliyorum ama tam anlamıyla bir fikir edinebilmiş değilim. Çünkü çektiğiniz resimlerde hep bulanıklık var .Geçen hafta bir arkadaş bunu size söyledi ben bukadarını yapıyorum diye kesip attınız. Yani bu yardım amacınıza tam uyuşmadı.

Kolay gelsin
  • Merhaba, acıklığı fazla olup sac ekımınde basarılı olan arkadaslar var mı ? Hangi merkezi önerirsiniz ?

Orijinalden alıntı: nofear114

quote:

FARK VAR DEGİL Mİ?

192.Gun

84.Gun

Öncelikle tekrar merhaba ,

Sizin forumunuzu uzun zamandır takip edenlerdenim. Gelişimleri gün gün izliyorum ama tam anlamıyla bir fikir edinebilmiş değilim. Çünkü çektiğiniz resimlerde hep bulanıklık var .Geçen hafta bir arkadaş bunu size söyledi ben bukadarını yapıyorum diye kesip attınız. Yani bu yardım amacınıza tam uyuşmadı.

Kolay gelsin

nofear selam unmercy arkadaş bu forumda en faydalı işi yapıp resimlerini 1 günden itibaren bloğunda yayınlamış paylaşımlarından görebilirsiniz,,alıntı yaptığınız resminde flaşlı olarak daha net tekrar yüklenmişi var bi önceki sayfada teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: cem212121

quote:

186.Gun

Hocam gecmis olsun, öncelikle...
    Sacların kuş bakışı iyi duruyor. Kuş bakışı diyorum; çünkü fotoyu çekme seklin incelene imkanı vermiyor. Belki imkanın da yoktur bilemem ama çözünürlüğü biraz daha iyi olan bir makine ile çeksen ve gercekten de değişik açılardan, ışık altında mesela ... O zaman cok daha makul olur... Saygılar

Makina iphone 4s ve alternatifi yok hem her yonden cekilmis fotolarim zaten var bloga bakabilirsin bu arada ben bu kadar yapabiliyorum daha iyisini yapan varsa ondan foto isteyebilirsiniz saygilar

Cok büyük bir sac greft nakli yapılmış sana. Ve benden de yaklaşık bir ay önce yaptırmışsın. Nasıl olacak bir cok kişi gibi bende dikkatle izliyorum.
    De tam çözemediğim icin sordum. Ki kötü bir ınsan olduğunu düşünmüyorum. Güzel birsey yapıyorsun. Paylaşıyorsun. Katkı da bulunuyorsun. Ama fotoların tam çözülmüyor. Bu mobilin kalitesinden falan değil. Çekerken tam ayarlaya mıyorsun! Ondan belki...!
    Yani, senin kendin olarak, günlük, haftalık farkındalıklarını buradan koymuş oldugun fotodan göremiyoruz. " evet, şuralar daha önce şöyleymiş şimdi şöyle, buralar daha bir yogun duruyor. Burada kısa kökler var, daha çıkacak demek ki..." Yok , bunları kimse söyleyemez buradan bakarak...!
    Daha da güzel olur, sacların. Umarım

• arkadaslar bugun tam 59. gun 2 ay oluyor yanı kafamda cok kasıntı fılan yok daha aksıne tık olarak kafama avuc ıcımı surunce bı kasımak ıstıyorum ama kotkuyorum bırde arada avuc ıcımle bıraz bastırarak asagı dogru cektıgımde kısacık sac tellerı gelıyor yanı baya kısa bı sac telı bu koklerınden cıkmıs olan sac telı mıdır sok dokulme durdu gıbı bısıy artık tepede bı kısmı kaldı dokulmeden bende uclarından makasla kırptım accık bı sey daha var sarı sarı (ekılen saclar degıl bellı) tuyler var bı cok bende onceden de vardı sarısın oldugum ıcın vede bu kadar yogun olmadıgı ıcın pek kale almıyordum sımdı o sacları guclendırme rengını koyulastırma ıhtımalım varmı yanı bole bı ımkan olsa bıldıgın kapanacak kafa aynadan baktıgımda cok fazla o tuycuklerden gordum bu arada 3 4 gune bı mınoksıl kullanıyorum su 50 kusur lıra olandan bıde bıotın ve doktorumun onerdıgı vichy dentiste kullanıyorum 2 3 gune bı de sarımsak yutuyorum butunce bıde gıne vıch nın bı sampuanını kullanıyorum 2 3 gune bı ılk soruya cevap veren deneyımlı yanı bugunlerı gecırmıs kısılerden yorum beklıyorum tesekkurler

Orijinalden alıntı: yakli007

quote:

Orijinalden alıntı: emrekarakaya9

Selamlar arkadaşlar,

4 defa saç ekimi yaptıran biri olarak sağdan soldan duyduğum bilgilerin başımıza neler açabileceğini net olarak gördüm. Hepimize faydası olacak bir girişimde bulunup saç ekimi forumunu açtık 1-2 arkadaş olarak. Uzun zaman boyunca yazmadık çünkü ilk zamanlarda çok faydalı değildi. Şimdi forum sayfamız, soru cevap sayfamız var. Soru cevap kısmını benim gibi bu konuda dertli arkadaşlar cevaplıyor :) onun dışında fiyat hesaplama ücretsiz danışmanlık gibi hizmetleri de ekledik. Yorumlarda ve forumda reklam içeren hiç bir içerik yayınlamıyoruz çünkü bunun kurbanı olduk hepimiz. Sizlerden de isteğim foruma üye olup güzel paylaşımlarla beraber hepimizin doğru bir şekilde faydalanabileceği bir ortam yaratmak. Site ile ilgili tavsiyelerinize de her zaman açığım :)

aman sizler bizim gibi olmayın :) bu arada illa foruma girmenize gerek yok sorularınızı bana direk de sorabilirsiniz.

Site iyi ancak ben de dahil insanlarda bir önyargı mutlaka olacaktır. Çünkü "ücretsiz danışmanlık" adı altında bir hizmet koymuşsunuz..
    Ücretsiz danışmanlık saç ekim merkezlerine yönlendirme şeklinde mi olacak?
    Yoksa bireysel olarak herkes fotoğrafını size gönderecek siz de "şu kadar greft lazım" diye yorum mu yapacaksınız?
    Genelde insanlar güvenebilecekleri bir merkez aradıklarından web sitelerine bakıyorlar, maddiyat nispeten 2. sırada geliyor.

Bu foruma ne zaman girsem en az 15-20 kişinin ilgilendiğini görüyorum.
    Bence misyon bilgilendirme üzerine olmalı.
    Örneğin ben artık ekimin hemen sonrası görüntülerin paylaşıldığı, doktorların methedildiği yorumlara pek itibar göstermiyorum ama canı yanıp yazanları dikkate alıyorum. Forumdakilere de bunu öneriyorum.
    Tecrübelerim ışığında ekim öncesi ve ekimin hemen sonrası yüksek pikselli fotoğraflarla durumu belgelendirmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü vadedilen greftler yerinde olmayabiliyor.
    Doktorlarla greft sayısı üzerinden değil de doğal ve sık bir görünümün garantisi üzerinden konuşmalarını salık veriyorum.

Sağlıcakla.

Selamlar,

Öncelikle değerli yorumların için teşekkür ederim. Şöyle ki forumda doktor önermek gibi bir misyonumuz kesinlikle yok hatta hiçbir yorumda isim vermediğimizi görebilirsiniz.
    Bizler bu konuda madur olduğumuz için sadece sizin göndereceğiniz fotoğraflarla veya o formda seçtiğiniz özelliklerle ilgili yorum yapacağız. Haa hepimiz hasta değiliz bu kadar sürecin sonunda işini güzel yapan ve dürüstlüğüne bizi inandıran bir doktor da var :) ama emin olun size verilecek herhangi bir cevapta siz özellikle sormadığınız sürece kimse şuraya gidin bu doktor klinik iyidir demeyecek.
    Senin de dediğin gibi eğer bu doktor nasıl, şu nasıl diye soracak olursanız bizim yaşadığımız veya duyduğumuz deneyimleri paylaşabiliriz sadece.
    Doktorları veya saç ekim merkezlerini konuşmak yorumlar yapabilmek için zaten bir forum sayfası var hatta sadece bunun için :) oradaki yorumlar da üyelerin yorumları tamamen, biz sadece yapıyı oluşturuyoruz. Tekrar ediyorum hiç bir soru cevapta veya danışmanlık hizmetinde şu doktora gidin daha iyidir gibi bir yönlendirme olmayacak siz sormadığınız sürece!

Destek ve fikirlerinize sürekli açığız.
    Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: konur26

arkadaslar bugun tam 59. gun 2 ay oluyor yanı kafamda cok kasıntı fılan yok daha aksıne tık olarak kafama avuc ıcımı surunce bı kasımak ıstıyorum ama kotkuyorum bırde arada avuc ıcımle bıraz bastırarak asagı dogru cektıgımde kısacık sac tellerı gelıyor yanı baya kısa bı sac telı bu koklerınden cıkmıs olan sac telı mıdır sok dokulme durdu gıbı bısıy artık tepede bı kısmı kaldı dokulmeden bende uclarından makasla kırptım accık bı sey daha var sarı sarı (ekılen saclar degıl bellı) tuyler var bı cok bende onceden de vardı sarısın oldugum ıcın vede bu kadar yogun olmadıgı ıcın pek kale almıyordum sımdı o sacları guclendırme rengını koyulastırma ıhtımalım varmı yanı bole bı ımkan olsa bıldıgın kapanacak kafa aynadan baktıgımda cok fazla o tuycuklerden gordum bu arada 3 4 gune bı mınoksıl kullanıyorum su 50 kusur lıra olandan bıde bıotın ve doktorumun onerdıgı vichy dentiste kullanıyorum 2 3 gune bı de sarımsak yutuyorum butunce bıde gıne vıch nın bı sampuanını kullanıyorum 2 3 gune bı ılk soruya cevap veren deneyımlı yanı bugunlerı gecırmıs kısılerden yorum beklıyorum tesekkurler

selam arkadaşım ilk çıkanların tüy gibi çıkması normal fakat 59 günde saç daha çıkmaz korkmana gerek yok,biotin minoxidil vs kullanıyosan baska birşey yapmana gerek yok sadece bekle zaman forumu incelersen 4 ayda bile daha saçı hiç çıkmamış insanlar var coğuna mesaj attım birçoğu halinden memnun şikayet eden ,ayrıca rahat rahat kaşıyabilirsin kafayı 2 aydan sonra köklere zarar veremessin o tüy dediğin saçlar 4 ay sonra rengi değişip saç haline gelecek istemesen bile az daha sabır zoru bitti azı kaldı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.