Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (674. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun reklamini gordum ameliyatsiz filan fut ve fueden farkli bisey e benziyor protez sac gibi birseymis ama sanirim bir omur boyuncaymis anlamadim tam olarak.. Hairex sac dokulmesi diye bir site aradim daha simdi ama acan olmadi sanirim gec oldugu icin yarin tekrar denicem ama bunla ilgili bi bilgisi olan var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çarrli

Bugün ünlü bir yerle görüştüm muayne olmaya gittim uygunsam ektircem dedim ne doktor ne hemşire genç bi adam geldi kafamın açık yerlerine şöyle bi baktı ensemdeki saçları dokundu tamam çok güzel çok rahat kapatırız burayı ama ırsi dökülme varsa şuanki mevcut saçların dökülecek o zaman 2. bir seansa ihtiyaç duyacaksın dedi.

sonra fiyat konusu konuşuldu %100 garanti veriyoruz falan klasik konuşmalar ve ayrıldım...

bu böylemi oluyor? uzman bi hekim gerekli testlerden geçirir falan zannediyordum ama böyle bir görüşme geçti...

ektiren arkadaşlar tecrübelerini yazarsa sevinirim...

bu arada konunun adı "en iyi saç ekim merkezi neresidir" ama tek alamadığım cevap bu :)

herkes ektirdiğini öncesini sonrasını yazmış ama kimse nerde ve kaça ektirdiğiniz yazmamış :S

Kardeş, sorduğun sorunun beklediğin gibi bir cevabı yok. İyi ki de yok. O zaman, cevap olmaz başka bir sey olur:)
    Onca insan tecrubelerini, fikirlerini yazıyor. Foto paylaşıyor, " burda ektirdim, ahan malzeme de bu!", diyor. Seç beğen diyor. " ölç, biç, tart" diyor. Ma illa ki " kırmızı mı " desin!!!
    Hem tabiri caizse, hatirlatim arkadasıma: lafın tamamı idiot'a söylenir. Lafın tamamını ısrarla istemek, ne ola ki?
    Sen sen ol, sana kırmızı gösteren Çin malı matadorlara kanmayasın..!
    Umarım bu nacizane uyarımı dikkate alır ve " şükran şükran " dersin! :)
    Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize Selam.. Bu konu gerçekten iyi olmuş herkesin görüşlerini okudum. Burda bu işten anlıyan ekim yaptıran düşünen bi sürü kişi var. Bende ekim yaptırmak istiyorum yaşım 25 3-4 senedir sürekli olarak saç dökülmem mevcut. Ama ekim için karar weremiyorum ekimmi yaptırsam minoxdil mi kullansam daha önce kullandım faydasını gördüm ama sıkıldım bıraktım. Fotolardada göreceiğniz üzere üst taraflar seyrek özellikle üstün yan tarafları aşırı seyrelme war. Ailesel olarak dökülme bu şekilde dayım ve babam ama saçın arka tarafı vertex diye tabir edilen bölgenin altı dökülmüyor sadece üst tarafı dökülüyor. Benim şuanki durumunda saç ektirmek yadea sıkılaştırma yapmak ne kadar mantıklı saç şeklime ekim nasıl durur (Saçlarım Siyah düz ve kalın telli ten rengim esmer üst taraflar şuan biraz incelldi oda dökülmeden dolayı zannedersem). Ben şimdi yaptırmak ileride şuanki mevcut saçlarım dökülecek 35 Yaşına kadar Allah izin verirde yaşarsak tabi benim öngördüğüm. sorum şu olcak kaç greft gerekli ekim yaparken mevcut saçlara zarar verirlirmi yoksa iyice dökülsün ondan sonra mı ektirmek mantıklı.Fotolar flashlı ışıkta bol ışıkta normal olarak çektim. Cevaplarınız için tşk.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halacboy -- 20 Nisan 2013; 14:30:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem212121

quote:

Bugün ünlü bir yerle görüştüm muayne olmaya gittim uygunsam ektircem dedim ne doktor ne hemşire genç bi adam geldi kafamın açık yerlerine şöyle bi baktı ensemdeki saçları dokundu tamam çok güzel çok rahat kapatırız burayı ama ırsi dökülme varsa şuanki mevcut saçların dökülecek o zaman 2. bir seansa ihtiyaç duyacaksın dedi.

sonra fiyat konusu konuşuldu %100 garanti veriyoruz falan klasik konuşmalar ve ayrıldım...

bu böylemi oluyor? uzman bi hekim gerekli testlerden geçirir falan zannediyordum ama böyle bir görüşme geçti...

bu arada konunun adı "en iyi saç ekim merkezi neresidir" ama tek alamadığım cevap bu :)

herkes ektirdiğini öncesini sonrasını yazmış ama kimse nerde ve kaça ektirdiğiniz yazmamış :S

Kardeş, sorduğun sorunun beklediğin gibi bir cevabı yok. İyi ki de yok. O zaman, cevap olmaz başka bir sey olur:)
    Onca insan tecrubelerini, fikirlerini yazıyor. Foto paylaşıyor, " burda ektirdim, ahan malzeme de bu!", diyor. Seç beğen diyor. " ölç, biç, tart" diyor. Ma illa ki " kırmızı mı " desin!!!
    Hem tabiri caizse, hatirlatim arkadasıma: lafın tamamı idiot'a söylenir. Lafın tamamını ısrarla istemek, ne ola ki?
    Saygılar

biraz kırıcı olmuş ama gene de çok şükran... en azından niyetin kötü değil...

ama dediğin gibi de değil ki kim resim koyduysan ben ektirdim aha durum diyor ama ektirdiği yeri yazmamış... özelden yazıyorum hiç cevap yok o yüzden biraz tepkili bir mesaj attım sanırım...

100 lerce sayfa var 1000 lerce de mesaj hepsini takip etmek te mümkün değil :S

anket yapılsa ektirenler ektirdikleri yeri ve memnuniyetlerini yazsa dicem ama birsürü reklamcı dolar...

en azından ektiren arkadaşlardan ekim öncesi muayne nasıl bir işlem onu yazsa... dediğim gibi bana bi genç geldi kafaya baktı iyi baya saç var dedi sana ekim olur dedi o kadar... onu bende biliyordum zaten :)
  • Arkadaslar 105 gun oldu bugun. Saclar 20 gundur cok ince sekilde cikiyordu bu hafta cikis baya hizlandi. En eski resimlerden bugune kadar olan resimleri paylasiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum sizce 5 ay doldugunda saclar baya toparlanmis olurmu?

Ekim oncesi:

http://s482.beta.photobucket.com/user/snoopenes/media/1a.jpg.html?sort=3&o=7

Ekim gunu:

http://s482.beta.photobucket.com/user/snoopenes/media/1Gunn.jpg.html?sort=3&o=6

http://s482.beta.photobucket.com/user/snoopenes/media/1Gun.jpg.html?sort=3&o=5

11. gun: Sok dokulme baslangici

http://s482.beta.photobucket.com/user/snoopenes/media/11Gun.jpg.html?sort=3&o=4

24. gun: Sok dokulmenin buyuk bolumu tamamlandi

http://s482.beta.photobucket.com/user/snoopenes/media/24gun.png.html?sort=3&o=3

36. gun: kizariklik ve kasinti

http://s482.beta.photobucket.com/user/snoopenes/media/36Gun.png.html?sort=3&o=2

49. gun: kizariklik azaliyor

http://s482.beta.photobucket.com/user/snoopenes/media/49Gun.png.html?sort=3&o=1

63. gun: Kirmizilik cok azaldi. Saclarin uclari gorunmeye basladi henuz cok inceler.

http://s482.beta.photobucket.com/user/snoopenes/media/63Gun.png.html?sort=3&o=0

83. Gun

http://tinypic.com/images/goodbye.jpg

Ekteki resimler 105. Gun resmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halacboy

Arkadaşlar hepinize Selam.. Bu konu gerçekten iyi olmuş herkesin görüşlerini okudum. Burda bu işten anlıyan ekim yaptıran düşünen bi sürü kişi var. Bende ekim yaptırmak istiyorum yaşım 25 3-4 senedir sürekli olarak saç dökülmem mevcut. Ama ekim için karar weremiyorum ekimmi yaptırsam minoxdil mi kullansam daha önce kullandım faydasını gördüm ama sıkıldım bıraktım. Fotolardada göreceiğniz üzere üst taraflar seyrek özellikle üstün yan tarafları aşırı seyrelme war. Ailesel olarak dökülme bu şekilde dayım ve babam ama saçın arka tarafı vertex diye tabir edilen bölgenin altı dökülmüyor sadece üst tarafı dökülüyor. Benim şuanki durumunda saç ektirmek yadea sıkılaştırma yapmak ne kadar mantıklı saç şeklime ekim nasıl durur (Saçlarım Siyah düz ve kalın telli ten rengim esmer üst taraflar şuan biraz incelldi oda dökülmeden dolayı zannedersem). Ben şimdi yaptırmak ileride şuanki mevcut saçlarım dökülecek 35 Yaşına kadar Allah izin verirde yaşarsak tabi benim öngördüğüm. sorum şu olcak kaç greft gerekli ekim yaparken mevcut saçlara zarar verirlirmi yoksa iyice dökülsün ondan sonra mı ektirmek mantıklı.Fotolar flashlı ışıkta bol ışıkta normal olarak çektim. Cevaplarınız için tşk.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

selam arkadasım resimlerini gördüm 25 yaşında benimde senin gibiydi aynı yanlarda cok şikayetim vardı 30dan sonra yanlarda bişey kalmadı 33 yasındada ektirdim beklemen çok doğru şimdi açıklığın yok biras seyrelme var ,,şimdilik rogaine kullan,,toppik kullanarakta seyrelen yerleri kapabilirsin ben kullanıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebLOADER

Ben gecen hafta perşembe günü Antalya hakan doğanaya ekim yaptırdım.bugun 5 gün oldu.Ne ekilen bölgede nede donor bölgesinde kırmızılık veya iz kalmadı.Çok cabuk iyileşti.Ben bile bu kadar hızlı olacagına sanmıyordum.Sadece ekimden sonraki 2 gün yüzüm gözüm balon gibi şişmişti o an fena canım sıkılmıştı zombiye dönmüştüm.Ama şuan çok mutluyum saçlarımda cıktı.o saçlar sanki hep oradaymış gibide çok dogal duruyor.gören herkez çok gençleşmişsin yakışmış vs diyor :) saç ekimi yaptıracak arkadaşlar düşünmeden size en yakın saç ekim merkezinde saç ektirin.Ben şimdiye kadar neden saç ektirmedim diye pişmanım.

gecen perşembe yaptırdınız 5 günde izler geçti ve saçlarınızmı çıktı,,, anlayamadım tam ama 5 günde kabuklar dökülmez daha saç çıkması bile dökülmeden 2 2,5 ay sonra baslar resim koyarsanız daha iyi olur
  • Merhaba arkadaşlar ben saç ektirecegim. İki yere gittim. Birincisi istanbul hair center digeri dr. Zekeriya kul. İstekleri fiyatlar arasında dağlar kadar fark var. Zekeriya hoca tartışılmaz bizzat kendi gorustu benimle ve verdiği fiyat sabit ve benim bütçeme göre aşırı fazla. Hair center ise bütçeme uygun. Lütfen bilen duyan arkadaşlar başka tavsiye edebilecegiiz bir yer varmı. İnşa inanin saç dökülmesi beni çok etkiliyor. Bir an önce ektirmek istiyorum. Doğru kararı vermemde yardimci olun lütfen. Saygilar

• serdar gökrem beye saç ektiren arkadaşlar kaç grefti ne kadara ektirdiniz.görüşmeye gideceğim tam fiyat verirseniz çok memnun olurum.özelden veya buradan yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkankoc

Merhaba arkadaşlar ben saç ektirecegim. İki yere gittim. Birincisi istanbul hair center digeri dr. Zekeriya kul. İstekleri fiyatlar arasında dağlar kadar fark var. Zekeriya hoca tartışılmaz bizzat kendi gorustu benimle ve verdiği fiyat sabit ve benim bütçeme göre aşırı fazla. Hair center ise bütçeme uygun. Lütfen bilen duyan arkadaşlar başka tavsiye edebilecegiiz bir yer varmı. İnşa inanin saç dökülmesi beni çok etkiliyor. Bir an önce ektirmek istiyorum. Doğru kararı vermemde yardimci olun lütfen. Saygilar

Geçmiş olsun kardeş.sen iki yerle görüşmüşsün.ama ben 15 den fazla yerle görüştüm.(ektirmeden önce) Ankarada Serdar Gökrem var istersen birde orayla görüş.Ben ektirdim şimdilik memnunum.6-7 ay sonra nasıl olur bilmem.zaten kendim orda ektirdiğim için söylemiyorum.orda canlı örneklerini gördüğüm için söylüyorum. git bi görüş istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkankoc

Merhaba arkadaşlar ben saç ektirecegim. İki yere gittim. Birincisi istanbul hair center digeri dr. Zekeriya kul. İstekleri fiyatlar arasında dağlar kadar fark var. Zekeriya hoca tartışılmaz bizzat kendi gorustu benimle ve verdiği fiyat sabit ve benim bütçeme göre aşırı fazla. Hair center ise bütçeme uygun. Lütfen bilen duyan arkadaşlar başka tavsiye edebilecegiiz bir yer varmı. İnşa inanin saç dökülmesi beni çok etkiliyor. Bir an önce ektirmek istiyorum. Doğru kararı vermemde yardimci olun lütfen. Saygilar

heir center la bende görüştüm dediğin gibi fiyat uygun gibi ama başka alternetiflerle de görüşmek istiyorum...

doğru karar alırız inş...

bu arada heir center a 2-3 arkadaş gittik adet fazla olunca fiyat ta da bişeyler yaparız dedi...

heir center da ektiren arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum :)

günde birsürü ekim yapıyolarmış illaki vardır forumda orda ektiren....
  • Tamam kardes sağol orası içinde bakacağım

• Selamlar arkadaşlar,

4 defa saç ekimi yaptıran biri olarak sağdan soldan duyduğum bilgilerin başımıza neler açabileceğini net olarak gördüm. Hepimize faydası olacak bir girişimde bulunup saç ekimi forumunu açtık 1-2 arkadaş olarak. Uzun zaman boyunca yazmadık çünkü ilk zamanlarda çok faydalı değildi. Şimdi forum sayfamız, soru cevap sayfamız var. Soru cevap kısmını benim gibi bu konuda dertli arkadaşlar cevaplıyor :) onun dışında fiyat hesaplama ücretsiz danışmanlık gibi hizmetleri de ekledik. Yorumlarda ve forumda reklam içeren hiç bir içerik yayınlamıyoruz çünkü bunun kurbanı olduk hepimiz. Sizlerden de isteğim foruma üye olup güzel paylaşımlarla beraber hepimizin doğru bir şekilde faydalanabileceği bir ortam yaratmak. Site ile ilgili tavsiyelerinize de her zaman açığım :)

aman sizler bizim gibi olmayın :) bu arada illa foruma girmenize gerek yok sorularınızı bana direk de sorabilirsiniz.
  • Atilla kaya sakak ekimi konusunda nasil acaba bende az bir aciklik var sakaklarda atilla kaya dudusunuyor ekim icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasin dedigi gibi hair centere hiç sac eken yokmu. Varsa yardimci olabilirmi.

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

ama dediğin gibi de değil ki kim resim koyduysan ben ektirdim aha durum diyor ama ektirdiği yeri yazmamış... özelden yazıyorum hiç cevap yok o yüzden biraz tepkili bir mesaj attım sanırım...

anket yapılsa ektirenler ektirdikleri yeri ve memnuniyetlerini yazsa dicem ama birsürü reklamcı dolar...

en azından ektiren arkadaşlardan ekim öncesi muayne nasıl bir işlem onu yazsa... dediğim gibi bana bi genç geldi kafaya baktı iyi baya saç var dedi sana ekim olur dedi o kadar... onu bende biliyordum zaten :)

Kırdıysam, Bağışla qurban!..

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

Valla kardesim ekim oncesi muayene genelde soyle oluyor; bakim ense bolgene hiimm aciklik fazla aliriz kapatiriz. Sen sorarsan kac greftle hocam o da der ki 2500 greft tek seans ekim yapioruz vs. Zaten senin ense bolgenden maksimum o kadar cikar. Olmazsa 2. Seans yapariz. Eee... Seans ucreti 3000 tl eee.. 2 kere 6000 tl. Adamlar bu isi sizin ayrintili gordugunuz gibi gormuolar onlara gore bu bir organ nakli degil bildigin hoppidi ordan cikart hoppidi buraya ek. Bu kadar doku nasil olsa ayni uyar sikinti cikmaz diye dusunuyorlar. Bende oncesini umursamadim olmazsa olmaz dedim girdim cok sukur tutuo ama bu forumda ya da baska yerlerde vucudunun ters reaksiyon verdigi icin ekimi olmayanlarin sorunlarini yakarislarini da okudum. Ekim yerleri ki cogu doktor degil onlarin, 1000 de 1i sallamiyor, git ektircem de parayi pesin, ekimi ise hemen yapip paket edip gonderiyor. Sonuc ha memnun kalirsin kalmazsin yine sonuc seninle birlikte kaliyor...

• FARK VAR DEGİL Mİ?

192.Gun

en iyi saç ekim merkezi neresidir

84.Gun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unmercy -- 22 Nisan 2013; 6:42:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unmercy

FARK VAR DEGİL Mİ?

192.Gun

84.Gun

fark var tabi olmazmı ama önler gibi diil senin saçı takip ediyorum ama şimdi resmini çektiğin alanı tamamen sık bi ekim yapmak için bi 6000 greft daha lazımdır aslında propecia kullansan o bölgeye dahada iyi gelir ama senin eski halini görünce şu anki durumun gayet iyi birde flaşlı çekersen eskiyle daha iyi kıyaslanır paylaşımların cok faydalı tesekkürler 1 sene olduğunda yaklasık bi %30 daha cıkıcağını düşünürsen gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa1905

quote:

Orijinalden alıntı: unmercy

FARK VAR DEGİL Mİ?

192.Gun

84.Gun

fark var tabi olmazmı ama önler gibi diil senin saçı takip ediyorum ama şimdi resmini çektiğin alanı tamamen sık bi ekim yapmak için bi 6000 greft daha lazımdır aslında propecia kullansan o bölgeye dahada iyi gelir ama senin eski halini görünce şu anki durumun gayet iyi birde flaşlı çekersen eskiyle daha iyi kıyaslanır paylaşımların cok faydalı tesekkürler 1 sene olduğunda yaklasık bi %30 daha cıkıcağını düşünürsen gayet iyi

Flasli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unmercy -- 22 Nisan 2013; 7:05:54 >
  • 
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.