Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.240
Cevap
601
Favori
6.482.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xx-lord

quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

merhaba ark.lar saçlar ve bazı yaralanmalar için prp tedavisi varmış.yaptıran birisi varsa acaba bizimle paylaşabilir mi?

ben yaptırdım ama saç ekımı ıcın yapıldı bende saçları guclendırmek ıcın normalde bıraz pahalı bı yontem

hocam fiyatını söyleyebilirmisin?saçına ne gibi etkileri oldu?
    bende gerçi ayağımdaki tendon sorunundan dolayı dr. yapabileceğini söyledi ama araştırınca saç içinde olduğunu gördüm.
    saçlarda döküldüğü için acaba dedim nasıl bir sonuç veriyor?
    ama ilerde saç dökülme için kesin bir çözüm bulunacak buda kök hücreden olabileceğini düşünüyorum:=) inş. en kısa zamanda olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

quote:

merhaba ark.lar saçlar ve bazı yaralanmalar için prp tedavisi varmış.yaptıran birisi varsa acaba bizimle paylaşabilir mi?

ben yaptırdım ama saç ekımı ıcın yapıldı bende saçları guclendırmek ıcın normalde bıraz pahalı bı yontem

hocam fiyatını söyleyebilirmisin?saçına ne gibi etkileri oldu?
    bende gerçi ayağımdaki tendon sorunundan dolayı dr. yapabileceğini söyledi ama araştırınca saç içinde olduğunu gördüm.
    saçlarda döküldüğü için acaba dedim nasıl bir sonuç veriyor?
    ama ilerde saç dökülme için kesin bir çözüm bulunacak buda kök hücreden olabileceğini düşünüyorum:=) inş. en kısa zamanda olur.

fiyat tam emın deılım ama 800 civarı bıseymıs galiba ... bana saç ekımınden sonra hem ekılen saçlar daha kolay guclensın hemde diğer saçların dökülmesini kesmek amacıyla yapılıyor. Onun etkisini görmek için uzun süreli yaptırmak gerekıyor ama fiyattan dolayı yanasmadım ben onun yerıne mınoxidil falan kullanıyorum suan çok dokulme gorulurse yapılabilir ama bende dokulme durdu suan
  • ankarada ekim yaptıranlar hangi dr a gittiler bilgi verirmisiniz lütfen
  • benim tepede hafif açıklıkvar 2500-3000 greft için referensla gitmiş oldugum için 5000 tl normalde 6000 miş, arkadaşım orada ektirdi iyi iş çıkardılar, onun fotolarını çekip ekleyecegim bigün( tabi izin verirse) benim durum çok vahim degil ensar yada i serdarogluna ektirecem şimdilik temmuzda kesin karar verecegim.
    quote:

Orijinalden alıntı: nod35

esteworld altunizade kac tl fiyat ceker acaba gidip fiyat alan arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

benim tepede hafif açıklıkvar 2500-3000 greft için referensla gitmiş oldugum için 5000 tl normalde 6000 miş, arkadaşım orada ektirdi iyi iş çıkardılar, onun fotolarını çekip ekleyecegim bigün( tabi izin verirse) benim durum çok vahim degil ensar yada i serdarogluna ektirecem şimdilik temmuzda kesin karar verecegim.
    quote:

esteworld altunizade kac tl fiyat ceker acaba gidip fiyat alan arkadaş varmı?

saol hocam cevabın için....resimleri bekliyoruz
  • tekrarlanan mesaj oldugu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 29 Mart 2011; 23:49:00 >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Uzun süre bu konudan uzak kalmıştım, yani saç ekim işlemini biraz askıya almıştım. Sitede, benim de birebir görüştüğüm yerlerle ilgili yorumlar ve sorular olmuş.

Görüştüğüm yerelerle ilgili görüşlerimi tekrardan yazıyım....

Ama öncelikle şunu söyleyim, Kesinlikel ve kesinlikle biebir (yüzyüze) görüşmeden fikir sahibi olmaya yada karar vermeye kalkmayın, çünkü mail ve telefonla net bir izlenime sahip olamıyorsunuz.

İstanbulda, Dr. Alp ASlan, Dr. İlhan Serdaoğlu, Dr.Erkan Demirsoy, Dr. Emre Çiçek, Dr.Osman Hamdioğlu(ENSAR) yüzyüze görüştüklerim. Mail yolu ile ilteşime geçtiğim 10 dan fazla yer ve telefonla görüştüğüm bir kaç yer daha var... Zaten yüzyüze birkaç görüşmeden sonra diğer görüşmelerde tel le olsun mail le olsun çok tecrübe sahibi oluyorsunuz..

İlk Dr. ALp Aslan ile görüştüm, Benden de 3500 greft alabileceğini söyledi, ama davranışları bir ters, biraz benim sana ihtiyacım yok cinsinden, nasılsa birsürrü hastam var tavraındaydı, ama adamın hakkını yememek lazım işini iyi yaptığını öncesi ve sonrası resimleri ve kliniğinde gördüğüm ekim yapılmış hastalarda gördüm... Ancak, internette okuduğum yorumlarda bu adam hiç 3500 den aşağı ekim yapmamış ve bana 3500 greft ekim yaparaım diyen tek doktor buydu, tabi kafama şöyle bir soru takıldı, bu adam ekip masrafını karşılıamak için ne olursa olsun bu rakaımn altına düşmüyor... bu da düşününce kafada önemli bir soru işareti olarak kalıyor...(Dr. Ekimi ekibiyle yapıyor ve her zaman içinde yer alıyor)

Daha sonra İlhan Serdaroğlu ile görüştüm, karşılama, muhabbet, ikram güzel hemen tarih belirlemek istiyor burdada arkadaşların dediği gibi 2500 TL ye 2500 - 2700 civarı ekim yaparım diyor. Ve üst tarafımda biraz zayıf oludğu için 10 seans mezoterapi yapmamız lazım bu da 1000 TL daha ediyor. Ayrıca bu dr, hiç öncesi ve sonrası resmi göstermedi hasta memnuniyetine dair birşey ablatmadı ve en önemlisi birkaç dr arkadaşını kötülemesine şahit oldum, internette de araştırdığım kadarı ile pek olumlu yorumlar okumayınca bu dr kafamdan silindi gitti..(Ekimi ekibi yapıyor)

DAha sonra Erkan Demirsoy'un kliniğine gittim, zaten Dr. İlhan'ın 100 m. ötesinde. Bu arada Suadiyeye yada Nişantaşına görüşmeye gidecek arkadaşlar, ordaki kliniklerden peşpeşe randevu alabilirler, yani gitmişken bir kaç yerle görüşmeleri daha faydalı olur, çünkü buralrada çok ekim merkezi var ve birbirine çok yakın.... Her neyse Erkan Bey'in yaına gittim ekime başlayacaktı yarım saati vardı, ama büyük bir ilgiyle karşılardı, ben sormadan gerekli olan bütün bilgileri verdi, koacaman bir fotğraf makinesi var onunla hasta resmlerini çekmi en ince ayrıntısına kadar gösterdi. Yukarıda bir arkadaş soruyordu HAKAN YILMAZ nerde yaptırdı diye, o da burda ekim yaptırmış, o daha önce protez saç kullanıyormuş, sonra da FUT yöntemi ile ekim yapılmış, ama şu an sıklaştırmaya ihtiyacı var yoğunluğundan dolayı gelemiyor dedi, Oraya Ali Sunal, Çiçek Taksideki Sinan ve bir kaç ünlü daha ekim yaptırmaya gitmiş. Ama fiyat benim için biraz pahalı gelmişti 1GREFT=1EURO... Dr'un ekimleri çok hoşuma gitti imkanı iyi olanlar değerlendirebilirler...(Ekimi Kendisi Yapıyor)

Aynı yere yakın Dr. HAsan Fındık'ın kliniği vardı ama ekimde olduğu için görüşememiştim. Birkaç hafta sonra aklıma düştü, aradaım kendisiyle görüştürmüyorlar, asitanımıdır koordinaötrümüdür nedir bir bayan görüşüyor sizinle, 5000 tl fix fiyat çekiyor ama birebir tecrübelerden sonra hiç hoş gelmedi bu görüşme bana, dr, biz fani insanlarla muhattap olmuyormuş sanırım...

Neyse, aradan biraz zaman geçtikten sonra nişantaşında Dr. Emre Çiçek ile görüşmeye gittim, 1Gret=1,6 TL fiyat çekiyor, ekibi varmış o yapıyor. Bana cazip gelmedi, işin içine ekip giriyorsa, daha uygun ve güvenilir yerler var dedim orayı da çizdim...

Sonra burdaki iyi yorumlar üzerine ENsar hastanesi ile görüşmeye gittim, ulaşım biraz teferruatlı geçti benim için, çünkü yer Atışalanı'ında benim oturduğum yer Anadolu yakasında. HErneyse Dr. Osman Bey ile görüştüm. GÖrüşme çok iyi geçti, 2 seans gerektiğini söyledi seans başı 2500 tl ikinci sean en az 6 ay sonra, ve greft sayısı veremiyor. Öncesi ve sonrası örneklerin gösterdi, nasıl yapılacağını tarif etti ve kafamdaki bütün soruları cevapladı (Ekimi ekibi yapıyor)

(Görüştüğüm hemen heryer, aynı görüşü belirtti 2 seans gerekiyormuş bana)... Ve gittiğim heryere önceden fotolarımı gönderip yada tlfn la ön görüşme yapııp gittim

Ayrıca bunladan başka görüştüğüm yerler oldu, onları da yazmaya gerek duymuyorum. BEn yazarken yoruldum belki çok uzun olmuş diye okumaya üşenirsiniz.
  • abilerim öncelikle herkese iyi geceler ve merhabalar,forumu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum ve artık bende birşeyler yazmaya ve bu konudaki tecrübeli abilerime birşeyler sormak istedim.şuan 21 yaşındayım ve yaklaşık 17 yaşından beri saç dökülme sorunum var ama bende öyle ani bir dökülme yok sinsice oldu ve hiç anlamadım.Ailemizde dökülme genetik değil herkesin maşallah saçı gür babam amcalarım dayılarım ben muhtemelen biraz psiklojik olduğunu düşünüyorum bu kadar erken yaşta bu kadar dökülme inanın o kadar sinir bozucu ve rahatsız edici ki bu bende büyük bir psiklojik çöküş yarattı bu konuda tecrübeli abilerimin ve sizin resimlere bakarak saç ektirme konusunda bi yorum yapmasını ve yol göstermesini rica ediyorum...saygılar

http://www.ressim.net/61/upload/4ff8abaf.jpg

http://www.ressim.net/61/upload/79d0d8f0.jpg

http://www.ressim.net/61/upload/50ecd76c.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacbjk06 -- 30 Mart 2011; 3:18:49 >
  • A380 nickli arkadaşım.özelden msj atma iznim yok şuan.ben ekim yaptırmadım.5-6 aya kadar düşünüyorum.istanbulda alp aslan beye ekim yaptırmayı düşünüyorum.ankarada tavsiye edilen bi dr. duymadım görmedim.dr. keser var diyolar sadece ama astronomik rakamlar istiyormuş..alp beyin ekim yaptığı hastalarının öncesi ve sonrası resimlerini gördüm.çok güzeldi.tv. de de gördüm.en güzel karar bence ekim sonuçları görerek verilebilir.sizin yaş kaç??
  • mrb arkadaşlar bende 1 haftadır yoktum ama yorumları takip ediyorum benim ekimim cuma günü ist dışından geliyorum bugun yola çıkıyorum gitmeden bişeyler yazmak istedim bende çok yer araştırıdm açıklığı fazla olan arkadaşlar ayşegül hanım ve dr alp arslanla görüşsünler derim çünkü ikisinden fazla greft yapan yok şu anda açıklığı az olan arkadaşlar ensar hastanesi az açıklığı olanlar için çok iyi orayı düşünebilirler gerisi bence yalan diğer yerler benim görüşüm tabiki para tuzağından başka bişey değil onlar için sağlıktan önce para geliyor neyse zaten giden arkadaşlar anlamışlardır ektirecek olan arkadaşlara tavsiyem aynı günde bir kaç hasta alan yerlere, canlı referans göstermeyen yerlere, tek seans başına para alan yerlere mümkünse gitmeyin benden demesi neyse arkadaşlar ben ancak haftaya gelirim haftaya ekim resimelrimi siiznle paylaşacam elimden gelen ne varsa siz arkadaşlara yardımcı olamaya çalışırım şimdilik kalın sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yseg

mrb arkadaşlar bende 1 haftadır yoktum ama yorumları takip ediyorum benim ekimim cuma günü ist dışından geliyorum bugun yola çıkıyorum gitmeden bişeyler yazmak istedim bende çok yer araştırıdm açıklığı fazla olan arkadaşlar ayşegül hanım ve dr alp arslanla görüşsünler derim çünkü ikisinden fazla greft yapan yok şu anda açıklığı az olan arkadaşlar ensar hastanesi az açıklığı olanlar için çok iyi orayı düşünebilirler gerisi bence yalan diğer yerler benim görüşüm tabiki para tuzağından başka bişey değil onlar için sağlıktan önce para geliyor neyse zaten giden arkadaşlar anlamışlardır ektirecek olan arkadaşlara tavsiyem aynı günde bir kaç hasta alan yerlere, canlı referans göstermeyen yerlere, tek seans başına para alan yerlere mümkünse gitmeyin benden demesi neyse arkadaşlar ben ancak haftaya gelirim haftaya ekim resimelrimi siiznle paylaşacam elimden gelen ne varsa siz arkadaşlara yardımcı olamaya çalışırım şimdilik kalın sağlıcakla

kardeşim şimdiden hayırlı olsun..hangi saç ekim merkezine yaptırırsan yaptır en azınden dersini çalışmış vaziyette gidiyorsun..haberlerini ve resimlerini bekliyoruz.sağ salim git sağ salim gel inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netlog

Merhaba Arkadaşlar,
    Uzun süre bu konudan uzak kalmıştım, yani saç ekim işlemini biraz askıya almıştım. Sitede, benim de birebir görüştüğüm yerlerle ilgili yorumlar ve sorular olmuş.

Görüştüğüm yerelerle ilgili görüşlerimi tekrardan yazıyım....

Ama öncelikle şunu söyleyim, Kesinlikel ve kesinlikle biebir (yüzyüze) görüşmeden fikir sahibi olmaya yada karar vermeye kalkmayın, çünkü mail ve telefonla net bir izlenime sahip olamıyorsunuz.

İstanbulda, Dr. Alp ASlan, Dr. İlhan Serdaoğlu, Dr.Erkan Demirsoy, Dr. Emre Çiçek, Dr.Osman Hamdioğlu(ENSAR) yüzyüze görüştüklerim. Mail yolu ile ilteşime geçtiğim 10 dan fazla yer ve telefonla görüştüğüm bir kaç yer daha var... Zaten yüzyüze birkaç görüşmeden sonra diğer görüşmelerde tel le olsun mail le olsun çok tecrübe sahibi oluyorsunuz..

İlk Dr. ALp Aslan ile görüştüm, Benden de 3500 greft alabileceğini söyledi, ama davranışları bir ters, biraz benim sana ihtiyacım yok cinsinden, nasılsa birsürrü hastam var tavraındaydı, ama adamın hakkını yememek lazım işini iyi yaptığını öncesi ve sonrası resimleri ve kliniğinde gördüğüm ekim yapılmış hastalarda gördüm... Ancak, internette okuduğum yorumlarda bu adam hiç 3500 den aşağı ekim yapmamış ve bana 3500 greft ekim yaparaım diyen tek doktor buydu, tabi kafama şöyle bir soru takıldı, bu adam ekip masrafını karşılıamak için ne olursa olsun bu rakaımn altına düşmüyor... bu da düşününce kafada önemli bir soru işareti olarak kalıyor...(Dr. Ekimi ekibiyle yapıyor ve her zaman içinde yer alıyor)

Daha sonra İlhan Serdaroğlu ile görüştüm, karşılama, muhabbet, ikram güzel hemen tarih belirlemek istiyor burdada arkadaşların dediği gibi 2500 TL ye 2500 - 2700 civarı ekim yaparım diyor. Ve üst tarafımda biraz zayıf oludğu için 10 seans mezoterapi yapmamız lazım bu da 1000 TL daha ediyor. Ayrıca bu dr, hiç öncesi ve sonrası resmi göstermedi hasta memnuniyetine dair birşey ablatmadı ve en önemlisi birkaç dr arkadaşını kötülemesine şahit oldum, internette de araştırdığım kadarı ile pek olumlu yorumlar okumayınca bu dr kafamdan silindi gitti..(Ekimi ekibi yapıyor)

DAha sonra Erkan Demirsoy'un kliniğine gittim, zaten Dr. İlhan'ın 100 m. ötesinde. Bu arada Suadiyeye yada Nişantaşına görüşmeye gidecek arkadaşlar, ordaki kliniklerden peşpeşe randevu alabilirler, yani gitmişken bir kaç yerle görüşmeleri daha faydalı olur, çünkü buralrada çok ekim merkezi var ve birbirine çok yakın.... Her neyse Erkan Bey'in yaına gittim ekime başlayacaktı yarım saati vardı, ama büyük bir ilgiyle karşılardı, ben sormadan gerekli olan bütün bilgileri verdi, koacaman bir fotğraf makinesi var onunla hasta resmlerini çekmi en ince ayrıntısına kadar gösterdi. Yukarıda bir arkadaş soruyordu HAKAN YILMAZ nerde yaptırdı diye, o da burda ekim yaptırmış, o daha önce protez saç kullanıyormuş, sonra da FUT yöntemi ile ekim yapılmış, ama şu an sıklaştırmaya ihtiyacı var yoğunluğundan dolayı gelemiyor dedi, Oraya Ali Sunal, Çiçek Taksideki Sinan ve bir kaç ünlü daha ekim yaptırmaya gitmiş. Ama fiyat benim için biraz pahalı gelmişti 1GREFT=1EURO... Dr'un ekimleri çok hoşuma gitti imkanı iyi olanlar değerlendirebilirler...(Ekimi Kendisi Yapıyor)

Aynı yere yakın Dr. HAsan Fındık'ın kliniği vardı ama ekimde olduğu için görüşememiştim. Birkaç hafta sonra aklıma düştü, aradaım kendisiyle görüştürmüyorlar, asitanımıdır koordinaötrümüdür nedir bir bayan görüşüyor sizinle, 5000 tl fix fiyat çekiyor ama birebir tecrübelerden sonra hiç hoş gelmedi bu görüşme bana, dr, biz fani insanlarla muhattap olmuyormuş sanırım...

Neyse, aradan biraz zaman geçtikten sonra nişantaşında Dr. Emre Çiçek ile görüşmeye gittim, 1Gret=1,6 TL fiyat çekiyor, ekibi varmış o yapıyor. Bana cazip gelmedi, işin içine ekip giriyorsa, daha uygun ve güvenilir yerler var dedim orayı da çizdim...

Sonra burdaki iyi yorumlar üzerine ENsar hastanesi ile görüşmeye gittim, ulaşım biraz teferruatlı geçti benim için, çünkü yer Atışalanı'ında benim oturduğum yer Anadolu yakasında. HErneyse Dr. Osman Bey ile görüştüm. GÖrüşme çok iyi geçti, 2 seans gerektiğini söyledi seans başı 2500 tl ikinci sean en az 6 ay sonra, ve greft sayısı veremiyor. Öncesi ve sonrası örneklerin gösterdi, nasıl yapılacağını tarif etti ve kafamdaki bütün soruları cevapladı (Ekimi ekibi yapıyor)

(Görüştüğüm hemen heryer, aynı görüşü belirtti 2 seans gerekiyormuş bana)... Ve gittiğim heryere önceden fotolarımı gönderip yada tlfn la ön görüşme yapııp gittim

Ayrıca bunladan başka görüştüğüm yerler oldu, onları da yazmaya gerek duymuyorum. BEn yazarken yoruldum belki çok uzun olmuş diye okumaya üşenirsiniz.

netlog hocam,
    değerli görüşlerini bildirdiğin için cok teşekkür ederim..inan 5 sayfa daha yazsan keyifle okurum...sac ektirmeyi düşünen ve detaylı arastırma yapan kendim için faydalı oldu..istanbula gidipte klinikleri gezen yada arastırmaları sonucu kafalarında olsun görüşlerini arkadaşların bildirmeleri cok güzel olur..ufak bir bilgi kırıntısı bile bizi o konuda dahada iyi arastırmaya itiyor..tekrar teşekkürler
  • ankarada dr gökhan gür ve istanbulda zekeriya kul var bu dr lara ekim yaptıran ya da hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı bilgi verirlerse çok iyi olur

kurbagaprens06 merhaba ankaradamısın sende? mail adresini verirsen oradan birşey sorabilirmiyim?

ekim yaptırmayı düşünen tüm arkadaşlar birde bu forumu incelemenizi öneririm

http://www.sacekimiforum.com/sac-ekimi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A380 -- 30 Mart 2011; 14:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoCaKuRT_

1 er gün arayla 2 seansta nedir yaa!
    2 seans arası en az 4 ay geçmesi lazım, iyi araştırın...

1 gün arayla 2 seans ensen den 4000 greft alınabilir bunu tek seansta alırsam az para kazanırım demektir..
  • mail adresim hsnakn@hotmail.com ankardayım ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacbjk06

abilerim öncelikle herkese iyi geceler ve merhabalar,forumu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum ve artık bende birşeyler yazmaya ve bu konudaki tecrübeli abilerime birşeyler sormak istedim.şuan 21 yaşındayım ve yaklaşık 17 yaşından beri saç dökülme sorunum var ama bende öyle ani bir dökülme yok sinsice oldu ve hiç anlamadım.Ailemizde dökülme genetik değil herkesin maşallah saçı gür babam amcalarım dayılarım ben muhtemelen biraz psiklojik olduğunu düşünüyorum bu kadar erken yaşta bu kadar dökülme inanın o kadar sinir bozucu ve rahatsız edici ki bu bende büyük bir psiklojik çöküş yarattı bu konuda tecrübeli abilerimin ve sizin resimlere bakarak saç ektirme konusunda bi yorum yapmasını ve yol göstermesini rica ediyorum...saygılar

merhaba sertac kardeş,
    dediğin gibi sinsi hareket eden bir illet bu dökülme,benimde aniden senınki gibi açıldı,ama 7 yıl önce ne sampuanlar ne ilaçlar nede net vardı önlemini alabilceğimiz ilerlemesini azaltabileceğimiz bir durum söz konusu değildi..anlayacağın kalecisiz yakalandık.cat diye gitti.. dht baskılayıcı ilaçlar sac kalınlastırıcı besin destekleri(biotin vs) gibi ürünleri arastır istersen...cunku yasın genc oldugundan dr ler ekıme gırmek ıstemeyebılır ama forumda 20 yasında sac ektırmıs arkadasta vardı onunla ırtıbata gec ıstersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yseg

mrb arkadaşlar bende 1 haftadır yoktum ama yorumları takip ediyorum benim ekimim cuma günü ist dışından geliyorum bugun yola çıkıyorum gitmeden bişeyler yazmak istedim bende çok yer araştırıdm açıklığı fazla olan arkadaşlar ayşegül hanım ve dr alp arslanla görüşsünler derim çünkü ikisinden fazla greft yapan yok şu anda açıklığı az olan arkadaşlar ensar hastanesi az açıklığı olanlar için çok iyi orayı düşünebilirler gerisi bence yalan diğer yerler benim görüşüm tabiki para tuzağından başka bişey değil onlar için sağlıktan önce para geliyor neyse zaten giden arkadaşlar anlamışlardır ektirecek olan arkadaşlara tavsiyem aynı günde bir kaç hasta alan yerlere, canlı referans göstermeyen yerlere, tek seans başına para alan yerlere mümkünse gitmeyin benden demesi neyse arkadaşlar ben ancak haftaya gelirim haftaya ekim resimelrimi siiznle paylaşacam elimden gelen ne varsa siz arkadaşlara yardımcı olamaya çalışırım şimdilik kalın sağlıcakla

yseg kardeş öncelikle hayırlı yolculuklar dileyeyim sana...söylediklerine katılıyorum... güzel ve doğal bir ekim olur inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz
  • quote:

quote:

abilerim öncelikle herkese iyi geceler ve merhabalar,forumu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum ve artık bende birşeyler yazmaya ve bu konudaki tecrübeli abilerime birşeyler sormak istedim.şuan 21 yaşındayım ve yaklaşık 17 yaşından beri saç dökülme sorunum var ama bende öyle ani bir dökülme yok sinsice oldu ve hiç anlamadım.Ailemizde dökülme genetik değil herkesin maşallah saçı gür babam amcalarım dayılarım ben muhtemelen biraz psiklojik olduğunu düşünüyorum bu kadar erken yaşta bu kadar dökülme inanın o kadar sinir bozucu ve rahatsız edici ki bu bende büyük bir psiklojik çöküş yarattı bu konuda tecrübeli abilerimin ve sizin resimlere bakarak saç ektirme konusunda bi yorum yapmasını ve yol göstermesini rica ediyorum...saygılar

merhaba sertac kardeş,
    dediğin gibi sinsi hareket eden bir illet bu dökülme,benimde aniden senınki gibi açıldı,ama 7 yıl önce ne sampuanlar ne ilaçlar nede net vardı önlemini alabilceğimiz ilerlemesini azaltabileceğimiz bir durum söz konusu değildi..anlayacağın kalecisiz yakalandık.cat diye gitti.. dht baskılayıcı ilaçlar sac kalınlastırıcı besin destekleri(biotin vs) gibi ürünleri arastır istersen...cunku yasın genc oldugundan dr ler ekıme gırmek ıstemeyebılır ama forumda 20 yasında sac ektırmıs arkadasta vardı onunla ırtıbata gec ıstersen

yası genc mı ? ben 19 yasındayım ben ektırıcem tabı ilk gittiğimde bana gerek yok dediler

ilhan serdaroğlu videolarında ekilcek alan ne kadar darsa iyi diyor , erkenden önlem almak gibi diyor

www.uzmantv.com
    Erkek Saç Sorunları hakkındaki sorularınızı uzmanlar görüntülü yanıtlıyor - UZMANTV
    http://www.uzmantv.com/sac-ekimi-islemi-kimlere-uygulanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 30 Mart 2011; 14:56:07 >
  • quote:

quote:

merhaba sertac kardeş,

abi inan bende birçok şey denedim bir çok ürün şampuan vs ancak hiç biri faydalı olmadı ve bu artık baya bi sorun oldu bende mail attığım bi kaç doktor 2000 2500 greftlerden bahsetti yani onlarda artık zamanın geldiğini düşünüyor sanırım ancak tek sıkıntım öğrenci olmamdan dolayı gelen maddi yükümlülük aslında antalyadaki hakan beyin ekimlerine hayran kaldım gönlüm ondan yana ama kendisi 2000 euro gibi bir fiyat verdi sanırım zor olucak diğer alternatifim de ensar hastahanesi onu karşılayabilirim ancak aklımda bir takım şüpheler var orasıyla ilgili çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

quote:

quote:

merhaba sertac kardeş,

yası genc mı ? ben 19 yasındayım ben ektırıcem tabı ilk gittiğimde bana gerek yok dediler

ilhan serdaroğlu videolarında ekilcek alan ne kadar darsa iyi diyor , erkenden önlem almak gibi diyor

www.uzmantv.com
    Erkek Saç Sorunları hakkındaki sorularınızı uzmanlar görüntülü yanıtlıyor - UZMANTV
    http://www.uzmantv.com/sac-ekimi-islemi-kimlere-uygulanabilir

karakaya kardeş senin resimlerine bi baktım da bence sen şükretmelisin çok güzel saçların var senin yerinde olsam inan 1 dk ekimi düşünmem bile şimdilik tabi yine sen bilirsin ama bence aç bi benim resimlerime bak şükret derim :)
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.