Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (570. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.219
Cevap
600
Favori
6.464.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.Sanchez

    Uzun zamandır okuyamıyordum bu sayfayı , tabi yeni yeni doktorlar gelmiş ben hala kararsızım ne zaman yaptıracagım konusunda bu arada ANKARA da yaşıyorum. Bazı arkadaşlar bilir. Ben minoxil kullanmaya başlıycam bir süre öyle devam edicem yaza doğru ektircem tabi şöyle bir olay var yazın ektircekseniz ocak gibi randevu almak iyi yoksa yer kalmıyor eğer ankarada ektircek arkadaş varsa bu sene içersinde (yaza gelmeden )hep beraber bir doktorları gezsek olur mu ? Böyle forumda zor bu işler ... ben 23 yaşındayım şöyle 4-5 arkdaş toplansak abilerim arkadaslarım... Gitsek baksak sürekli iletişim halinde olsak .. 4 kişi hem internetten hem gezme tozmayla en iyi yerleri bulur 4 kişi aynı yere gideriz hem kaliteli doktor buluruz hem de çok iyi indirim yaptırırız

    cevaplarınızı bekliyorum. Bu mesaja cevap vermek için üyeliginiz varsa cevap kısmına tıklayın. Üyelik yoksa yeni üyelik alın .. ya da ozbeyerdem@gmail.com adresime mail atabilirsiniz arkadaslar.

    Ankarada görüşmediğm merkez kalmadı .
    Aklında bazı yerler olursa özelden ya da buradan istedigini sorabılırsın .
  • hocam estetikde parayı kısmıcaksın.Doktor sana 3500 tl dıyorsa 2500 olmazmı dersen doktorda sana olur neden olmasın dıye bilir ama 3500 gref ekecegine 1500 eker sende amma pazarlık yaptım ha dersin.Dedigim gibi estetikde ucuz etın yahnisi yavan misalı olur .Sadece bundada degil herşeyde öyledir ucuz nerdeyse düşüneceksin denen ucuz .İtalya bir sac ekimi doktor var bir seansı 6000 euro ama dehşet sac ekimi yapıyor .Türkiyede ben öyle sac ekimi yapıpda işde budur dıyen bir doktor tanımadım .benim ektirdigim yerde dahil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umeet

    Öncelikle burada samimi bir şekilde reklamsız ve dürüstçe paylaşımda bulunan insanlara teşekkür ederim.

    Forumdaki tüm sayfaları elimden geldiğince okudum ve inanın herhangi bir sonuca varamadım. Özellikle bugünkü saç ekimi görüşmemde doktor iyice kafamı karıştırdı. Saç durumumu eklediğim linkte görebilirsiniz.

    Öncelikle Sırasıyla Görüştüğüm yerleri ve fikirlerimi paylaşayım.
    Esteworld Etiler: Çok kaliteli bir binaları var ve gayet hijyenik görünüyor 4500-5000 lira arasında fiyat verdiler. Ama ekime herhangi bir doktor girmemesi ve bu yer hakkında çok referans bulamamam kafamı karıştırdı.
    İlhan Serdaroğlu: Çok samimi ve içten. Direk doktorla muhattap olmanız çok güzel. 3000 lira fiyat verdi. Fakat ekim konusunda ön taraflara öncelik verdiğini arka kısımların(vertex) ve yanların çok iyi olamayabileceğini kendisi de açık açık söylüyor. Bu nedenle kafam çok karışık. Bilsem ki homojen bir şekilde ekicek direk ilhan hocaya giderim ama malesef.
    Çevre Hastanesi(Mecidiyeköy): Hiç hijyenik değil sıkıcı bir hastane ve tamamen ticari amaçlı bir yer gibi arap müşterileri bol. 3500 fiyat verdi.
    Medical Park Bahçelievler: Kaliteli bir hastane. Ekimi yapan da saçları alan da adını unuttuğum uzman hemşire. Ekip kalabalık degil sanırım toplam iki kişiler. Yaptıkları ekimleri gösterdiler doğal olarak çok güzel. Kafa bölgemin tamamen kapatılabilecegini 3500-4000 greft gerektigini söyledi ve 3500 fiyat verdi. Ama bu hastane ile ilgili de yeteri kadar referans bulamadığım için karar veremedim.
    Hakan Doğanay-Antalya: Mail attım fiyat konusunda dönüş olmadı ama Antalyaya gidiş geliş ve kendisinin yüksek maliyetinden dolayı oraya gidebileceğimi sanmıyorum.

    Gelelim en ilginç ve son görüşmeme;
    Esteticha Tıp merkezi Bakırköy-İncirli: Bugün gittim. Pınar isimli bayanla tam görüşme formunu doldururken Yetkin Bayer isimli saç ekimini yapan doktor yanımızdan geçiyordu beni gördü ve dedi ki "senin saçın ekim için ideal değil" neden diye sorduğumda "hala saçın var ve biz şimdi ekim yaparsak mevcutta olan saçların hasar görücek %40 oranında kayıp yaşayacaksın. mutlaka ikinci bir ekim gerekir, başkaları biz ekeriz diyorsa yalan söylüyordur. ama sen yine ek dersen ben ekerim karar senin" dedi ve bütün dünyamı alt üst etti.

    Arkadaşlar kısacası kafam çok karışık ve bu saç durumumu çok kafama takıyorum ve ekim için en ideal dönemde olduğumu düşünüyorum zaman ve maddi olarak. Yani ileriye bırakmak hiç işime gelmiyor ama yukarıda da özet geçtiğim gibi hiç kimse bir türlü güven vermedi hah tamam burasıdır buraya ektiricme diyemedim. AÇıkçası İlhan Serdaroğlundan gün aldım ekim için ama onun da ekimler de sadece ön tarafa özen göstermesi ve arkaları seyrek bırakması beni daha ekimden önce mutsuz etti.

    Benim yerimde olsanız hangi yolu izler ve kimi seçerdiniz çok merak ediyorum?



    s.a. arkadaşım benim son 5 yıldır saçtan çektiğimi buraya yazsam kitap olur öncelikle saçına zarar veririz diyen doktor bence kendi görüşünü veya kendi yapabileceği ekimi söylemiş seninle dökülme tipimiz aynı tek fark benim senden biraz daha fazla saçım var ,bu noktada senin yapman gereken iğne veya kalem yöntemiyle ekim çünkü kanal açma yöntemiyle doktorun belirttiği gibi mevcut saçlarına zarar verebilirler sonuçta hali hazırda mevcut saçların var.Dökülme durumunda önemli ne zamandır saçların bu seviyede, dökülmen devam ediyorsa aktif olarak biraz daha bekle, yoksa bu seviyede belli bir süreden beri diyosan iğne ve kalem yöntemini iyice araştır ekimi, bende 2009 eylül ayında yaptırmıştım 23 yaşındaydım kanal açma yöntemiyle mevcut saçlarıma zarar verdiler ve üstelik dökülmem devam ediyordu sırf daha gür saçlarım olacak diye bi anlık cahillik yaptım ha bu demek değildirki kanal yöntemi kötüdür,sonuçta forumda da kanal yöntemiyle güzel sonuçlar alan arkadaşlar var önemli olan doğru yeri doğru kişiyi bulmak sıkma canını iyice araştırıp doğru yeri bulmalısın, beklentilerinde gerçekçi olsun eski saçlarına kavuşmayı unut uzadığında kafa derin kapansın yeter aslında daha detaylı yazacaktım ama playstation la joystick ten bu kadar yazabildim hadi kal sağlıcakla.
  • 29-30 lu yaşlarda ektirmeyi düşünüyodum. Çok takıyordum çünkü...
    Kısmet değilmi ektirmedim.
    Eskisi kadar umursamıyorum da...
    Yaş olmuş 34-35

    23 yaşında farkettim dökülmeyi... Lavaboyu tıkıyordu nerdeyse saçlar...
    Haziranda ektirsem mi diyorum 35. yaş günümde kendime doğum günü hediyesi olarak :)

    Bu forumu okuyan herkeste hem bir merak hem de kafa karışıklığı oluyor heralde.
    Kime nasıl güvencez bilmiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanheval

    arkadaşım çooook seyrek olmuş ama yönler fena değil

    Boş boş konuş, cezası yok nasıl olsa. Adam ayna gibi kafadan o hale gelmiş, kafa derisi bile görünmüyor, gelmiş daha sonucunun ne olacağını bile bilmediğin kendi ekiminle kıyaslama yapıp "çooooook seyrek" gibi iddialı söylemlerde bulunuyorsun. Sonucunu al, sonra örnek olarak paylaş burda kendi ekimini, laf salatası yapma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sino60

    arkadaşlar bende bu formu yeni gördüm.1 yıl önce saç ekimi yaptırmıştım.belki faydası olur diye resimlerimi yayınlıyorum.ekimimi dr.resul yaman bey yaptı.ilk resmim ve son halim.teşekkürler resul bey









    Dostum çok güzel sonuç, hayırlı olsun. O kafayı böyle kapatabilmek kolay bir iş değil, çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten. Saç kalitenizin de sonuçta önemli rol oynadığını düşünüyorum tabi. Saç çizgisi işçiliği paylaştığınız fotoğraflarda tam belli olmuyor. Rica etsem daha yakından ön çizginizin fotoğrafını çekip koyar mısınız ? Resul beyi düşünen arkadaşlara ciddi şekilde yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum bu şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    sino06 denen sahsın reklamını yaptıgı resimlerde kel kafalı ekimden onceki resimdeki kişi ile saçlı kişi aynı deil ki

    dikkatli bakınca burun yapısı ve alındaki cizgilerden anlasılıyo cok rahat.adam saçı ektirdikten sonra 10 yaş yaşlanmış alnı cizgi ile dolmuş çok komik

    herkes dikkat etsin sahte resimlerle reklam yapan doktora bedava bile ekse gitmeyin

    Burun, alın ve kaş yapısı, hatta ağız kıvrımları birebir aynı. Kırışıklıklar sonradan oluşmuş da olabilir, ilk fotoğrafın kalitesi yüzünden öyle görünüyor da olabilir, yatış pozisyonundan dolayı kaybolmuş da olabilir. Gözünüz görmüyorsa böyle iddialı yorumlar yapıp insanları yaftalamayın.
  • dante06 öncelikle vakit ayırıp cevap ve moral verdiğin için teşekkür ederim. Herkes mikromotorla ekiyor kalem ile eken kimler var ki(istanbulda)? İlhan Serdaroğluna ektiricem gibi görünüyor şimdilik ama o da arka tarafa önem vermediği için canımı sıkıyor. Saçlarımda dökülme ciddi oranda azaldı şu an mevcut olanları iyi bir bakım ile kurtatabileceğimi düşünüyorum. yeter ki ekerken zarar vermesinler. Allah başka dert vermesin ama bu saç problemi de gerçekten bambaşka bir şey arkadaş alışmak ve kabullenmek ne zor geliyor insana.
  • arkadaşlar ben iki kere saç ektirdim. sonçularını beğenmedim. aslında benim hatamdı. hata yaptım ilk gittiğim doktor plastik cerrahtı 23 yaşında sene 2003 de yaptırdım saç çizgimi iyi yapamadı. sonra 2007 de ikinci ekim gerekti saçlarım az olduğu için saç çizgime elletmedim yaparsam doktor diğer yerlere az olur dedi. falan filan bir sürü maceram var 32 yaşında ve evliyim . burada yaptıranları görüyorum gayet başaralı ben 10 yıl önce yaptırdığım için yeniydi belki bu nedenle istediğim gibi olmadı. pişman mıyım evet pişmanım. ama buradakiler güzel dediğim gibi. son zamanlarda kendi denediğim bir yöntemi ilerde burada paylaşacağım.

    başımdan geçenleri şuraya yazdım okuyabilirsiniz. ilk önce ben derim ki saçınızı korumaya bakın son çare ekim yaptırın. az bir dökülme ile hemen gitmeyin. erken yaşta hiç gitmeyin. (BENCE)

    http://resim.donanimhaber.com/m_68696741/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68696741
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radicalultras

    quote:

    Orijinalden alıntı: E.Sanchez

    Uzun zamandır okuyamıyordum bu sayfayı , tabi yeni yeni doktorlar gelmiş ben hala kararsızım ne zaman yaptıracagım konusunda bu arada ANKARA da yaşıyorum. Bazı arkadaşlar bilir. Ben minoxil kullanmaya başlıycam bir süre öyle devam edicem yaza doğru ektircem tabi şöyle bir olay var yazın ektircekseniz ocak gibi randevu almak iyi yoksa yer kalmıyor eğer ankarada ektircek arkadaş varsa bu sene içersinde (yaza gelmeden )hep beraber bir doktorları gezsek olur mu ? Böyle forumda zor bu işler ... ben 23 yaşındayım şöyle 4-5 arkdaş toplansak abilerim arkadaslarım... Gitsek baksak sürekli iletişim halinde olsak .. 4 kişi hem internetten hem gezme tozmayla en iyi yerleri bulur 4 kişi aynı yere gideriz hem kaliteli doktor buluruz hem de çok iyi indirim yaptırırız

    cevaplarınızı bekliyorum. Bu mesaja cevap vermek için üyeliginiz varsa cevap kısmına tıklayın. Üyelik yoksa yeni üyelik alın .. ya da ozbeyerdem@gmail.com adresime mail atabilirsiniz arkadaslar.

    Ankarada görüşmediğm merkez kalmadı .
    Aklında bazı yerler olursa özelden ya da buradan istedigini sorabılırsın .

    Ekim yaptirdiniz mi yoksa karar asamasinda misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamüaleyküm

    Saç ekimi konusunda çok iyi merkezler var son zamanlarda en iyi beğendiğim merkezler Hakan Doğanay ve Ayşegül Sevinç inanın çok güzel sonuçları var Arkadaşlarım bende saç ekimi yaptırdım ama yiğidi öldür hakkını yeme ilk sırada tercih edilmesinden yanayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.Sanchez


    quote:

    Orijinalden alıntı: radicalultras

    quote:

    Orijinalden alıntı: E.Sanchez

    Uzun zamandır okuyamıyordum bu sayfayı , tabi yeni yeni doktorlar gelmiş ben hala kararsızım ne zaman yaptıracagım konusunda bu arada ANKARA da yaşıyorum. Bazı arkadaşlar bilir. Ben minoxil kullanmaya başlıycam bir süre öyle devam edicem yaza doğru ektircem tabi şöyle bir olay var yazın ektircekseniz ocak gibi randevu almak iyi yoksa yer kalmıyor eğer ankarada ektircek arkadaş varsa bu sene içersinde (yaza gelmeden )hep beraber bir doktorları gezsek olur mu ? Böyle forumda zor bu işler ... ben 23 yaşındayım şöyle 4-5 arkdaş toplansak abilerim arkadaslarım... Gitsek baksak sürekli iletişim halinde olsak .. 4 kişi hem internetten hem gezme tozmayla en iyi yerleri bulur 4 kişi aynı yere gideriz hem kaliteli doktor buluruz hem de çok iyi indirim yaptırırız

    cevaplarınızı bekliyorum. Bu mesaja cevap vermek için üyeliginiz varsa cevap kısmına tıklayın. Üyelik yoksa yeni üyelik alın .. ya da ozbeyerdem@gmail.com adresime mail atabilirsiniz arkadaslar.

    Ankarada görüşmediğm merkez kalmadı .
    Aklında bazı yerler olursa özelden ya da buradan istedigini sorabılırsın .

    Ekim yaptirdiniz mi yoksa karar asamasinda misiniz ?

    karar aşaması 4 yıl sürdü .
    Doç Dr. Serdar Gökrem e Ektirdim 100 .gündeyim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    sino06 denen sahsın reklamını yaptıgı resimlerde kel kafalı ekimden onceki resimdeki kişi ile saçlı kişi aynı deil ki

    dikkatli bakınca burun yapısı ve alındaki cizgilerden anlasılıyo cok rahat.adam saçı ektirdikten sonra 10 yaş yaşlanmış alnı cizgi ile dolmuş çok komik

    herkes dikkat etsin sahte resimlerle reklam yapan doktora bedava bile ekse gitmeyin

    kardeşim sen komikmisin resim benim resmim.sahtekarlık niye yapayımben merdiven altında saç ekimi yaptırmadım ki sahtekarlık yapayım benim yaptırdığım yer haaassstaaahaaaneeee apartman dairesi değil yani sahtekarlık olmaz.sen onu diğerlerine söyle ben sadece formda 1 senelik fotoğraf fazla yok yardımcı olmak için yazdım.yoksa para senin kafa senin gööözzz senin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakonek

    quote:

    Orijinalden alıntı: sino60

    arkadaşlar bende bu formu yeni gördüm.1 yıl önce saç ekimi yaptırmıştım.belki faydası olur diye resimlerimi yayınlıyorum.ekimimi dr.resul yaman bey yaptı.ilk resmim ve son halim.teşekkürler resul bey









    Dostum çok güzel sonuç, hayırlı olsun. O kafayı böyle kapatabilmek kolay bir iş değil, çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten. Saç kalitenizin de sonuçta önemli rol oynadığını düşünüyorum tabi. Saç çizgisi işçiliği paylaştığınız fotoğraflarda tam belli olmuyor. Rica etsem daha yakından ön çizginizin fotoğrafını çekip koyar mısınız ? Resul beyi düşünen arkadaşlara ciddi şekilde yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum bu şekilde.

    teşekkürler kardeş yardımcı olmak istedim ama bazıları beni yanlış anlamışlar ön çizgisi için 3 aylık resmim var onu veriyorum kimsenin kafası da parasıda beni ilgilendirmez ben forma yardımcı olmak istedim o kadar

  • sahtekarlar,üçkağıtçılar,hırsızlar vb.insanlar yüzünü kapatır veya siyah bant çekerler resimlerde görüldüğü gibi anlımda açııııkkkk yüzüüümmmmdeee her tarafım ortada yani herkese bol saçlı günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanheval

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakonek

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakanheval

    arkadaşım çooook seyrek olmuş ama yönler fena değil

    Boş boş konuş, cezası yok nasıl olsa. Adam ayna gibi kafadan o hale gelmiş, kafa derisi bile görünmüyor, gelmiş daha sonucunun ne olacağını bile bilmediğin kendi ekiminle kıyaslama yapıp "çooooook seyrek" gibi iddialı söylemlerde bulunuyorsun. Sonucunu al, sonra örnek olarak paylaş burda kendi ekimini, laf salatası yapma.

    lan dingil ben sadece düşüncemi yaptım beyenmiyosan adam gibi cvp la allahın cahili

    Düşünce yapmaya devam et sen. Türkçe öğren önce, birkaç fiş defteri falan al biraz çalış da sonra forumlara yazarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanheval

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakanheval

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakonek

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakanheval

    arkadaşım çooook seyrek olmuş ama yönler fena değil

    Boş boş konuş, cezası yok nasıl olsa. Adam ayna gibi kafadan o hale gelmiş, kafa derisi bile görünmüyor, gelmiş daha sonucunun ne olacağını bile bilmediğin kendi ekiminle kıyaslama yapıp "çooooook seyrek" gibi iddialı söylemlerde bulunuyorsun. Sonucunu al, sonra örnek olarak paylaş burda kendi ekimini, laf salatası yapma.

    lan dingil ben sadece düşüncemi yaptım beyenmiyosan adam gibi cvp la allahın cahili

    ayrıca benim ektireli tamı tamına 1 yıl 20 gun felan oldu eski sayfalara bakarsan görürsün fotolarımı benden bir arkadaş istedide attım.tabi size iyilik yaramıyor kime kaça ektirirseniz ektirin bu sayfada beni gelip bizzat gören arkadaşlarda var onlar abi neden atmıyosun foto felan dedi bende lüzumsuzun biri çıkar alakasız konuşur moralimi bozar dedim ve dediğim doğru çıktı.son olarak tek bişey dicem gerçekten siz iyi ekim görmemişsiniz gelinde ben size ekimleri canlı canlı göstereyim çevremde en az 10 kişi ektirdi(ayrıca ben ankara kızılaydayım )msn ekleyin yakın olanlar varsa gelsin görsün hadi sizlere kolay gelsin

    Yazmayayım diyorum da olmayacak. Sana son mesajımda gayet açık olacağım, bundan sonra da muhattap olmayı düşünmüyorum.

    1- 1 sene 20 gün olduysa 10 günlük fotoğraflarını değil, 1 sene 20 günlük sonuçlarını koyarsın, böyle bir açıklama yapmak zorunda da kalmazsın.

    2- İyi ekim görmemişsiniz gibi bir yorum yapıyorsan en basitinden iyi ekim göstermek zorundasın. Hem görmedik diyelim, havan kime, amacın ne gibi sorulara maruz kalman kaçınılmaz. Forum kültüründen uzak olduğun belli. İnsanlar forumlara birbirlerine birşey ispat etmek için, başkalarına laf sokup kaçmak için değil, bilgi paylaşımı için mesaj yazarlar. Adamın gül gibi saçına çoooook seyrek gibi saçma sapan, desteksiz bir yorum yapman yetmiyor, arkasından insanları ekim görmemekle itham ediyorsun. Bu durumda ekim gösterirsin, gösteremiyorsan özür diler, susarsın.

    3- Kimse sana nerede yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun gibi sorular sormadı. Kimse msn'de senin saçlarını görmeye meraklı da değil. Git havanı kime yapacaksan ona göster o sırma saçlarını, öyle tatmin et kendini, burayı kirletme.
  • Bu saç ekimi yerler sakalda ekiyorlar mı? bi bölgeye ektirticem ben.

    Fiyatları nedir ? 1 kök fiyatıylaymış galiba. bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler
  • sino60 hocam on numara olmuş ne deyim.
  • Bugune kadar hiç göünmeyen birkaç kişi foruma giripte biranda aynı doktorun saç ekiminden olan memnuniyetlerini dile getirince herkesin reklam olduğunu düşünmesi çok normal ekımlerden gerçekten çok başarılı sonuçlarda elde edilmiştir belkı ama yınede o ekımı yapan kısının isteği üzerine reklamını yapmak için foruma yazılmaya başladığıda çok ortada ekımı başarılı geçen arkadaşların tavsıye aşamasında işi abartıp kraldan çok kralcı olmalarınada gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.