Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Velv

Herkese merhabalar, foruma yeni uye oldum ama herkesden ozur dileyerek cok negatif bir mesaj yazarak basliyorum. Umarim sac ekimi yaptiracak arkadaslara faydali olur.

Mega Hairtrans'da kimse sac ektirmesin!

Anlatacagim hikaye gercektir ve eger ki bu mesaj dolayisiyla hakkimda islem yapilacaksa simdiden soyluyorum elimde bunlarin kliniginde ekim yaptirdigima dair belgeler ve resimler var.

Ben bundan birsure once Izmir'deki Mega Hair'de sac ektirmistim ve sonuc cok kotu olmustu berbat bir sac cizgisi kocaman ve uzun dikis izi ve tepeye hic ekim yapilmamasi, tabii beni kandirmislardi soyle guzele olacak boyle guzel olacak her tarafa ekicez tepedeki kel kisma kadar ekicez, cok ufak bir dikis izi olacak onu da sac kapatacak vs. Tabii ben de burdaki arkadaslar gibi onden arastirma yapmadan sorp sorusurmadan saf sa saf fiyatin da cazibesine kapilip atladim. Sac ekimi "uzman" doktor ve onun yamagi ondeki sac cizgisine 3lu 4lu 5li graftleri doldurunca ekecek sac kalmadi sadece on kisma doldurup biraktilar, yani neyse tecrubeli aakdaslar anliyordur zaten olan biteni fazla detaylara girmeyelim olan oldu. Ben ekimden sonra ne kadar isyan ettiysem de hicbir sonuc alamadim, acilan kanallarda cok kanama oldugu icin 3lu 4lu graftler ektik gibi sacma sapan bahaneler duyduktan sonra o sinirle Istanbul'a Mega Hair'in Etiler'deki merkez klinigine gittim (simdi websiterine baktim ama Izmir'i kapatmislar sadece Istanbul var)http://www.megahairtrans.com/mega-hair-hakkimizda.html burdan da okuyabilirsiniz Izmir subelerinin oldugunu.

Istanbuldaki yerlerine gidince, Mega Hair'in sahibi (eski hemsire) Gulten Unveren ile gorusmek icin odasini girdim, nerde ektirdigimi soylemek istemedigimi belirterek, basarisiz bir sac ekimi yaptirdigimi kendilerinin bana yardimci olup olamayacaklarini, ve duzeltme operesyonu yaptirmanin olabilirligini sordum. Sapkami cikardigim zaman kendisi de ekimin cok kotu yapildigini gordu ve "uzman edasiyla" donor bolgeden alinan greftlerin hemen hemen hepsinin on kisma 3lu ve 4'lu hatta 5li greftler ile son derece amatorce ve estetik goruntuden uzak sekilde yanlis ekildigini ve bu insanlarin ekim yapmasini bilmedigini soyleyip yapan doktor icin de verdi veristirdi. Beni de, yeteri kadar arastirma yapmadan siradan bir ekim merkezine gidip boyle bir duruma sebep verdigim icin ustu kapali olarak sucladi. Kendi doktorlarinin konusunun uzmani oldugu, kendi operasyonlarinda kesinlikle boyle kotu sonuclar cikmadigini soylererek halen yeterli donor oldugunu, benim otu sac cizgisini duzeltmek icin yeni bir operasyon yapabileceklerini ama bu tip duzeltme operasyonlarinin normal ekimden daha pahalliya mal oldugunu aciklayip hesap makinesiyle "klasik esnaf hesaplari yapip" bana bir fiyat cikardi.

Ben de tam bu sirada operasyonun kendi doktoru tarafindan Mega Hairtras Izmir'de gerceklestirildigini soyleyip faturayi cikarttim ve parami iade etmesini istedim, kendisi sok oldu, yuzundeki ifadeyi halen unutamiyorum. Ama hayatimda hic de gormedigim bir piskinlikla 1 dakika once soylediklerini hemen unutup, yapilan ekimin aslinda o kadar da kotu olmadigini Izmir'deki doktorlarinin cok iyi oldugunu, bugune yuzlerce basarili operasyon yaptigini ve kimsenin daha once "benim gibi" sikayet etmedigini soylemeye basladi. Eger kendimi daha iyi hissetmeme faydali olacaksa laser epilasyonla on cizgiyi "hediye olarak yari fiyatina" yakabileceklerini belirtti. Buarada normalde sac cizgisi laser epilasyonu bir seans icin 200 dolarmis da benim icin 100 dolara olurmus, bunu da jest olarak soyluyor tabii. Ayrica "sac cikaran" Rogaine isimli bir ilaci Amerika'dan ozel olarak getirtiklerini, yine kendilerinden indirimle satin alabiliecegimi soyledi. Kendisine Rogaine'nin sadece tepe bolgesindeki dokulmeyi yavaslattigini herkesin bildigini ve eczanelerde satildigini soyledigim de eczanaelrde satilanin sahte kendilerinde satilanin orjinal oldugunu soyledi. Ben de asil kendisinin de doktorunun da sahtekar oldugunu soyleyip ordan ayrildim.

Bu konuyu buraya getirmemin nedeni biraz once internette karsima cikan Mega Hair Trans reklami banneri oldu websitelerine gittim oraya youtube videolari koymuslar aslinda buraya yazdiklarimi o videolarin altina yazacaktim ama videolara yorum yapmayi yasaklamis bu Gulten Hanim, tabii kendisi de biliyor musterilerinin neler yazacaklarini. Ben de Turkiye'de sac ekim konusunda en ciddi mesajlasmalarin bu forumda yapildigini tespit ettim ve konuyu buraya getirmeye karar verdim. Tekrar belirtiyorum bu yazdiklarimin eksigi yok fazlasi var belki doktorlarini degistirmislerdir belki burda orda ekim yaptirip iyi sonuclar alanlar da olmustur ama ben simdi gordum ki oranin sahibi halen ayni kadin ve siz de takdir edersiniz ki balik bastan kokar. Benim basima gelen felaket baskalarinin basina gelmesin, kimse Mega Hair Trans'da sac ektirmesin. Tek tavsiyem herkes iyi arastirsin, fiyatin cazibesine kapilmadan iyi karar versin.

hocam; çok geçmiş olsun öncelikle... çok sıkıntı verici bir durum bu... nacizane size bir iki şey sormak istiyorum... öncelikle; kanuni yollara başvurdunuz mu? yani bulunduğunuz idari sınırlar içerisindeki Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı gibi... eğer başvurmadıysanız lütfen başvurunuz... ayrıca siz; saç ekimi için ekim merkezine gittiğiniz an; siz ve karşı taraf karşılıklı iradelerinizi beyan ederek bir sözleşme kurdunuz. bu sözleşme uyarınca karşı taraf edimini kötü ifa ettiği için Borçlar Kanunun 112. maddesindeki "borca aykırılık" hükümleri gereğince (zararın öğrenilmesi üzerinden 10 yıl içerisinde) tazminat davası açabilirsiniz diye düşünüyorum... unutmayın ki bunun aksini; yani olayda kusurlu olmadıklarını kanıtlamak; karşı tarafa düşüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adali51

quote:

Orijinalden alıntı: edip8em

Selam dostlar, benim adim edip ve yurtdisinda yasiyorum isvecde, ben 24 yasindayim. Simdi arastirma yaptim sac ekim icin google de ama pek iyi birsey bulamadim, tavsiyede buluncak bir yer ariyorum simdi istanbulda. Bir senedir ariyorum ve az dahahttp://www.sacekimturkiye.com/ zaman ayirdim ama sonra kararimi degistirdim, kimse orada sac ektirdi mi? Sizler nerede yaptirdiniz? Memnun musunuz? Fiyet ne kadardi? Zaman ayirmak icin cok beklediniz mi? Öyle gibi sorular var bende. Yardimci olursaniz cok sevinirim, gelecek senenin ocak veya subatta ektirmeyi dusunuyorum, ona göre information ariyorum.

Mail adresime de yazabilirsiniz

edip.m@hotmail.com veya edip.e.m@gmail.com

Resimde ekledim durumum böyle!

edip kardeş senin açıklığın biraz fazla
    donör alanından alınacak saçlar acıklığı tam kapatmaz
    sana sakal ve göğüs v.s.. yerlerden kök alımı yapan dr. hakan doğanay ı önerebilirim antalyada
    fakat fiyatı biraz tuzludur...

Merhaba,aşağı yukarı aynı açıklığa sahibiz seninde tek operasyonda kapanması çok zor kardeş,2 operasyon yaparsın aşağı yukarı 4000-5000 'e çıkarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,bende saç ekim işlemimi dün bostancı'da ki estecity'de yaptırdım,saç yapımın kalitesizliği yüzünden az kök yani 2500 kadar çıktı,öncesinde 3 ayrı yer 3500 çıkabilir demişlerdi. Operasyonum yaklaşık 9 saat sürdü,işlemi Evren ve Özgür arkadaşlar yaptı,doktor yüzünü hiç görmedim. Resimleri bende ilerleyen vakitlerde paylaşıcam..

• Velv hocam gecmiş olsun bende istanbul mega hair transala görüşmem oldu kalem teknıgıyle ekim yapıyorlar ben gülten hanımla görüştüm anlaştım kaporada verdim .Senın yazından sonra kafamda azda olsa soru işareti oldu ama gülten hanım senın ekimini yönetmemişki ha ekimi o yönetmış olsaydı bende yaptırmam derdim ama gülten hanımın sucu yok gülten hanımın yeri istanbul kuzguncukda hasteneside üsküdarda .Birde dıkış izi dıyorsunuz fue de dikiş izi olmaz fut yönteminde dikiş izi olur? fue mi yoksa fut ilemi ekim yaptırdınız .Ekim işi hem hastaya göre hem saca göre degişir sacın kalın sıyahsa sonuc supere yakın olur sarışınsan cok ekim yapılması lazım vs vs .. sonucları vardır senın ekimini başka bir doktor ve ekibide yapmışki kötü olmuş senın dediginde bu yönde.Bu sac ekimi ekip işidir cogu yer ekimi doktorlar yapmaz asıstanları yapar doktorda sadece suraya fazla ek şurdan fazla sac cıkar gibi direktifler verir sana doktor ekibi kötüsü ras gelmiş .sonuc olarak genelde kötü yapan doktor evet kötü ekim yapmıştır derizde .kople bu şirkede calışanlar kötü ekim yapıyor demek farklıdır.tekrar gecmış olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 19 Ekim 2012; 16:30:11 >
  • Arkadaşlar merhaba ben istanbulda oturuyorum,
    manuel fue yöntemiyle ekim yaptırmak istiyorum. (daha sık ekim ve iyileşme sürecinin daha kısa ve daha doğal olması sebebiyle)
    istanbulda yaptırıp memnun kalan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum,
    birde ankarada hangi ekim merkezi bu konuda daha başarılı
    ben serdar gökrem beyle görüştüm 3500 greft ekimi için 3500 TL istedi
    ankarada birde hakan doğanay ve ilhan serdaroğlu var sanırım
    serdar bey, hakan bey, ilhan beyde ekim yaptırmış arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum,
    kısacası manuel fue yönteminde güvenilir bir yer tavsiyesi istiyorum.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    (Velv ardadaş gibi problem yaşamamak için yardım istiyorum)
    manüel fue yöntemini istanbulda yapan iyi bir olursa daha memnun olurum
    tabi güvenmem koşuluyla, ALLAH hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin. AMİN...
  • Dostlarim, hepinize ayri tessekkur ederim cevaplariniz icin. Sac ekim icin ideal olmadigima cok uzuldum ama planlarimda saydim, hemde 2-3 seans yaparsam da birsey olmaz. Yani para problem olmaz, icim rahatlasin öteki önemli degildir. Hangi doktorlar veya klinikler tavsiyinzde bulunur? Anladigim kadar bir kac kardesler var benim ayni acikligimda, ama sac ekim yapan var mi? Kac kök ektirdiniz ve fiyat ne oldu? Istanbul veya antalya hic fark etmez benim icin. Yinede herkeze sagol!

Hair estetik.com nasil bir yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edip8em -- 19 Ekim 2012; 17:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arena1453

Arkadaşlar merhaba ben istanbulda oturuyorum,
    manuel fue yöntemiyle ekim yaptırmak istiyorum. (daha sık ekim ve iyileşme sürecinin daha kısa ve daha doğal olması sebebiyle)
    istanbulda yaptırıp memnun kalan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum,
    birde ankarada hangi ekim merkezi bu konuda daha başarılı
    ben serdar gökrem beyle görüştüm 3500 greft ekimi için 3500 TL istedi
    ankarada birde hakan doğanay ve ilhan serdaroğlu var sanırım
    serdar bey, hakan bey, ilhan beyde ekim yaptırmış arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum,
    kısacası manuel fue yönteminde güvenilir bir yer tavsiyesi istiyorum.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    (Velv ardadaş gibi problem yaşamamak için yardım istiyorum)
    manüel fue yöntemini istanbulda yapan iyi bir olursa daha memnun olurum
    tabi güvenmem koşuluyla, ALLAH hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin. AMİN...

Arkadasım mobilde oldugum icin kısaca yardımcı olmaya çalışayım. Serdar Görkem Ankara'da ve elle alım yapıyor. Ancak diğer doktorlarla ilgili bilgi eksikliğin var. Hakan Doganay Antalya, İlhan Serdaroğlu İstanbul'da ve her ikisi de mikromotor kullanıyor. Benim bildigim Ankara'da elle alim yapan Serdar hoca hariç A. Keser hoca ve HLC klinik (Dr. Özgür Bey) var. Onların arasında da fark çok ama bu konumuz değil. İstanbul'da elle alım yapan (yanlışsam arkadaslar duzeltsin İstanbul'u hiç düşünmedim sadece okuduklarından aklımda kaldı) Atilla Kaya ve Koray Erdoğan var. Koray Erdoğan'ın elle ve mikrotorla alım yaptığını iki farklı durumda iki farklı bir tarife uyguladığını okudum. Varsa arkadaslar listeyi genişletsinler. Ben kendim için Ankara'da elle alim yapan Serdar Görkem, Keser hoca ve Hlc'yi düşünüp takip ediyorum. (harf hataları için kusura bakmayın mobildeyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: unixx

Velv hocam gecmiş olsun bende istanbul mega hair transala görüşmem oldu kalem teknıgıyle ekim yapıyorlar ben gülten hanımla görüştüm anlaştım kaporada verdim .Senın yazından sonra kafamda azda olsa soru işareti oldu ama gülten hanım senın ekimini yönetmemişki ha ekimi o yönetmış olsaydı bende yaptırmam derdim ama gülten hanımın sucu yok gülten hanımın yeri istanbul kuzguncukda hasteneside üsküdarda .Birde dıkış izi dıyorsunuz fue de dikiş izi olmaz fut yönteminde dikiş izi olur? fue mi yoksa fut ilemi ekim yaptırdınız .Ekim işi hem hastaya göre hem saca göre degişir sacın kalın sıyahsa sonuc supere yakın olur sarışınsan cok ekim yapılması lazım vs vs .. sonucları vardır senın ekimini başka bir doktor ve ekibide yapmışki kötü olmuş senın dediginde bu yönde.Bu sac ekimi ekip işidir cogu yer ekimi doktorlar yapmaz asıstanları yapar doktorda sadece suraya fazla ek şurdan fazla sac cıkar gibi direktifler verir sana doktor ekibi kötüsü ras gelmiş .sonuc olarak genelde kötü yapan doktor evet kötü ekim yapmıştır derizde .kople bu şirkede calışanlar kötü ekim yapıyor demek farklıdır.tekrar gecmış olsun

Guzel kardesim, tabii ben seni de anliyorum simdi daha yolun basindasin, umutlusun sana soylenen olumlu seyleri dusunup motivasyonunu arttiriyorsun. Ne guzel Mega Hairtrans'in sahibi Gulten Hanim ile gorusmussun, anlasmissin kapora da vermissin. Ben de gorusup, anlasip kapora vermistim ama keske yaksaydim o kaporayi da gitmeseydim Mega Hair'e dedigim cok oldu ama ben de senin gibi umutluydum ve saf saf gittim ve basima bunlar geldi. FUE iz birakmayan yontem oldugundan, kafamin arkasinda kocaman dikis izi kaldi dedigimde FUT ile yapildigini herkes anlar diye dusunmustum, demek ki anlasilmamis. Simdi tekrar belirteyim senin ekimi Gulten Hanim yonetmemis de, ondan ekim iyi olmamis dedigin Gulten Hanim, doktor degil, plastik cerrah degil, hele ki sac ekimi uzmani hic degil kendisi sadece eski bir hemsire zaten websitesini de okursan bu bilgi orda ekibimiz bolumunde de yaziyor. Ayrica yerini degistirmis Uskudara tasinmis kendisi daha once Etiler'deydi zaten bu isi de yine Etiler'deki baska bir klinikte hemsire olarak calisirken ogrenmis de oyle acmis kendi yerini. (kendisinin "ben soyle uzmanim boyle uzmanim diye ovunurken" bana soyledigi bilgidir)

Simdi ben de birkac yil boyunca burun ameliyati gibi onemli cerrahi operasyonlar yapan bir doktorun yaninda yardimci eleman olarak calissam kendime ben bu isin uzmaniyim diyebilirmiyim? Dersem sen inanirmisin, inanmazsin degil mi? Peki o zaman neden konunun uzmani olamayan, doktor olmayan tek vasfi parasi oldugu icin boyle bir ise baslamis olan eski hemsire Gulten hanim yapilan operasyonu yonetmemis ki! O yonetseydi sonuc boyle olmazdi gibi bir yaklasimin oldugunu anlamakta zorluk cekiyorum, ama yine de icinde bulundugun umutlu ruh haline bagliyorum. Peki sence gercekten bu tip insanlar mi yonetmeli sac ekim operasyonunu yoksa konunun uzmani cerrahlar mi? Zaten benim yukardaki mesajimi dikkatlice okursan Mega Hairtrans'ta sac ekimi yapan doktorlarin hepsi kotudur demedigimi de gorursun, ben sadece kendi basima geleni anlatip bunun sonrasinda firmanin sahibi Gulten hanimin bana olan yaklasimini, kendi kliniginde gerceklesen "kendi deyimiyle" son derece basarisiz bir sac ekim operasyonunu ve hastasina musterisine nasil davrandigini anlattim. Kendisi firma sahibi olarak, Izmir'de klinigi acmis ve doktoru da yanindaki yamaklari da ise almis mi, gazetelere uzerine fiyat koyup da reklamlar vermis mi? Evet. Sonuc itibariyle Izmir'de kendi sahibi oldugu klinikte yapilan her operasyondan da Istanbul'da yapilan operasyondan da ayni derecede sorumlu olmasi gerekmez mi?

Herseyi bir kenara birakalim ben yanlis olayim sen dogru olur, peki sen iki elini basinin arasina alip sunu bir kere dusun; 1 dakika oncesinde yapilan ekimin son derece basarisiz oldugunu soyleyip 1 dakika sonra ekimin aslinda kendi kliniginde kendi doktorlari tarafindan yapildigini suratina carpttigim faturadan ogrenince, soylediklerini biranda unutup, aslinda ekimin basarili oldugunu zamanla daha da guzel olacagini, istersem laser ile kotu ekilmis saclari "yari fiyatina" yakacagini soyleyip uzerine bana "sac cikaran muzice ilac" Rogaine satmaya calisan bir insanin kliniginde "guvenle" sac ektireceksen, buyur git ektir. Ben kimse Mega HairTrans'ta sac ektirmesin derken kendim bizzat basimdan geceni, gercek bir olayi gerekce olarak gosteriyorum, ve bu firmanin sahibi hakkinda fikir edinmeniz icin de sonrasinda yasadigim olayi detaylariyla anlatiyorum. Yok arkadas senin belli ki ki kuyruk acin var o yuzden burda agliyorsun veya, sana kotusu denk gelmis, senin sac tipin musait degilmis de oyle olmus, onlarin her isi oyle degil veya o kadin degisti artik bir CEO bir profesor kivamina geldi doktoru da ekibi de 10 numara olacak sekilde seciyor, o kadar televizyonlara cikiyor, hem de cok hesabli diyorsaniz, buyrun kimse sizi tutmuyor, gidin ektirin sacinizi. Forum herkese acik ben benim basima gelen budur diyorum ve Mega Hairtrans'a gidip sac ektirmeyin diyorum.

Yukarda bir arkadas yasal yollara basvurup vurmadigi sormus, hayir ben hicbiryere basvurmadim zaten o donemde ne kadar kadar uzulup caresiz kaldigimi bir Allah bir de ben bilirim. Ilk kez de burada paylasiyorum. Arkadaslar biz erkekler bu estetik isinden pek anlamiyoruz o nedenle bu sac ekimi konusunda kolay kandirilabiliyoruz diye udusunuyorum, baska turlu boyle eski bir hemsire veya siradan kisiler sac ekim isleri yapamaz. Siz hic bir hemsirenin burun ameliyati yapan bir plastik cerrahi klinigi acip yonettigini duydunuz mu? Sac ekimi de en az kadinlarin sikca yaptirdigi burun ameliyati gibi onemli bir estetik operasyondur ama biz erkekler malesef bu islerden fazla anlamadigimiz, kotu bir sonucun aynaya her baktigimizda psikolojimizi bozacagini dusunemedigimiz icin de bu konuda kendimize soylenene kolayca inanip, fiyatin da cazibesine kapilip yanlis karar verebiliyoruz ki, benim yaptigim hata tamamen budur.

Ama yapilan kotu bi operasyonun geri donusu yok, tekrar tekrar soyluyorum herkes iyi arastirsin, bu isin hakkini veren sicili temiz gercek doktorlarin ellerine kendisini teslim etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velv -- 19 Ekim 2012; 20:48:28 >
  • arkadaşlara yardımcı olmak adına ve şimdiye kadar olan tecrubelerim ışığında bildiklerimi paylaşmak adına tarafsızca yazıyorum. yazarkende herhangi bir yeri kötüleme olarak yazmıyorum. zaten bu forumu takipeden kimseler kimin kötü kimin iyi yer olduğu hakkında zaten fikir edinmişlerdir.
    ,sadece teknik anlamında söyleyeceklerimi diyorum

fut yöntemiyle saç ekimini savunanlar tarihin tozlu raflarına mahkmum olmayı hakedenlerdir.
    ,fue yöntemiyle nakil yapan yerler hakkında hala kalem tekniği ya da lateral slit tekniği kavgası var gibi gözüküyor

kalem tekniği yapan yerlerin babası ya da bunu ik olarak biz sunan Antalya Aspendos Dr. Hakan Doğanay ( diğeri DHI tekniği olarak söylensede bunu aslı Choi Transplanter tekniği

arkasından gelenler ankara konhair, megahairtrans istanbul vs. ama görünen ki bunlar hakan doganay ın çakmaları.ya da onun taklitlerri diyebiliriz. isteyen çakmalarına isteyen aslına gider bu kişisel tercihtir bunun dışındaki yerler de klasik kanal açma yöntemi ile saç ekimi yapan yerler ( transmed, estetika, medikal parck, bilimum ismi lazım olmayan bir sürü ür ) hepsi aynı yer
    üçüncüsü iğne tekniği muttalip keser , atilla kaya ve zekeriya kul tekniği bir delik aç bir kök yerleştir tekniğii. işine gelenin yapacağı güzel bir teknik. muttalip hoca zekeriya kul , bu yerler hakkında ama fiyat oldukça pahalı

şimdi dönnüp dolaşıyorus geliorus aynı yere

para ne kadar.
    elbteette öenemli ona konu bu. arkadaşlar şunu söylüyürum hele ki istanbulda yaşayan arkadaşlar için.............. paranzın hesabını ii yapın... ona göre bütçe yapın. şimdiden de selametle kalın diyorum. i
  • arkadaşlar enseden alınacak saçın tekrar çıkma ihtimali var mı şayet yoksa sakal veya vb. bölgeden alınıp saçın dökülen bölgesine ekmek daha uygun olmaz mı?
    bir de ekilen yerin tekrar geri dönüşümü var mı yani saç ekilen yere tekrar müdahale imkanı var mı
    bayramdan sonra bende saç ekimi için önce bir muayene olmayı düşünüyorum. parasal imkanlar elverirse ektireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsercan

quote:

Orijinalden alıntı: radicalultras

quote:

Orijinalden alıntı: Hsercan

Arkadaşlar ilhan serdaroğlundan sikayeti olan veye memnun olan var mı yazarsa çok büyük sevaba girer.Birbirimize destek olalım arkadaşlar kimse kandırılmasın hem paralar hem saçlar boşa gitmesin!

kardeş herkes sevaba girmek isterde , bence sen biraz bu forumu gezmen lazım ,
    o dr hakkında zaten yeterli kadar görüş ve resim var .

Kardeş okudum baya bi bulamadım saatlerimi alıyo forumuda emin ol 1 yıldır takip ediyorum kardeşim ama hep hakan doğanaya ektiririm diye düşündğümden ilhan serdaroğlu olan mseajlara dikkat etmemiştim şimdide bulamıyorum.senin bi fikrin varsa soylersen çok sevinirim

ekim yaptıranlar memnun , taner_sen diye bir ark var devamlı resim yukluyor 3-4 sayfa geriye git görürsün ,
    Süper bir ekim mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: iflus1

arkadaşlara yardımcı olmak adına ve şimdiye kadar olan tecrubelerim ışığında bildiklerimi paylaşmak adına tarafsızca yazıyorum. yazarkende herhangi bir yeri kötüleme olarak yazmıyorum. zaten bu forumu takipeden kimseler kimin kötü kimin iyi yer olduğu hakkında zaten fikir edinmişlerdir.

fut yöntemiyle saç ekimini savunanlar tarihin tozlu raflarına mahkmum olmayı hakedenlerdir.
    ,fue yöntemiyle nakil yapan yerler hakkında hala kalem tekniği ya da lateral slit tekniği kavgası var gibi gözüküyor

kalem tekniği yapan yerlerin babası ya da bunu ik olarak biz sunan Antalya Aspendos Dr. Hakan Doğanay ( diğeri DHI tekniği olarak söylensede bunu aslı Choi Transplanter tekniği

arkasından gelenler ankara konhair, megahairtrans istanbul vs. ama görünen ki bunlar hakan doganay ın çakmaları.ya da onun taklitlerri diyebiliriz. isteyen çakmalarına isteyen aslına gider bu kişisel tercihtir bunun dışındaki yerler de klasik kanal açma yöntemi ile saç ekimi yapan yerler ( transmed, estetika, medikal parck, bilimum ismi lazım olmayan bir sürü ür ) hepsi aynı yer
    üçüncüsü iğne tekniği muttalip keser , atilla kaya ve zekeriya kul tekniği bir delik aç bir kök yerleştir tekniğii. işine gelenin yapacağı güzel bir teknik. muttalip hoca zekeriya kul , bu yerler hakkında ama fiyat oldukça pahalı

para ne kadar.
    elbteette öenemli ona konu bu. arkadaşlar şunu söylüyürum hele ki istanbulda yaşayan arkadaşlar için.............. paranzın hesabını ii yapın... ona göre bütçe yapın. şimdiden de selametle kalın diyorum. i

iyi bir bilgilendirme , Yanlış anlamazsan ögrenmemiz açısından ; bazı yönlendirme yaptıgın kriterlere takıldım , Mesela ;

- Kalem tekniği yapan yerlerin babası Ant. Aspendos Dr Hakan Doğanay demişssin
    ( Neye göre dedin , Hepsine gidip araştırman mı oldu , saç ekimini buraya mı yaptırdın ? )

- Arkasından gelenler çakması derken Ankara Konhair megahair ist . filan demişssin
    (Bunlar neden çakma , Neden bu kanıya vardın ? )

İsteyen çakmalarına isteyen aslına gider derken burada zaten ciddi bir yönlendirme yapıyorsun , Sende selametle kal ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velv

Herkese merhabalar, foruma yeni uye oldum ama herkesden ozur dileyerek cok negatif bir mesaj yazarak basliyorum. Umarim sac ekimi yaptiracak arkadaslara faydali olur.

Mega Hairtrans'da kimse sac ektirmesin!

Anlatacagim hikaye gercektir ve eger ki bu mesaj dolayisiyla hakkimda islem yapilacaksa simdiden soyluyorum elimde bunlarin kliniginde ekim yaptirdigima dair belgeler ve resimler var.

Ben bundan birsure once Izmir'deki Mega Hair'de sac ektirmistim ve sonuc cok kotu olmustu berbat bir sac cizgisi kocaman ve uzun dikis izi ve tepeye hic ekim yapilmamasi, tabii beni kandirmislardi soyle guzele olacak boyle guzel olacak her tarafa ekicez tepedeki kel kisma kadar ekicez, cok ufak bir dikis izi olacak onu da sac kapatacak vs. Tabii ben de burdaki arkadaslar gibi onden arastirma yapmadan sorp sorusurmadan saf sa saf fiyatin da cazibesine kapilip atladim. Sac ekimi "uzman" doktor ve onun yamagi ondeki sac cizgisine 3lu 4lu 5li graftleri doldurunca ekecek sac kalmadi sadece on kisma doldurup biraktilar, yani neyse tecrubeli aakdaslar anliyordur zaten olan biteni fazla detaylara girmeyelim olan oldu. Ben ekimden sonra ne kadar isyan ettiysem de hicbir sonuc alamadim, acilan kanallarda cok kanama oldugu icin 3lu 4lu graftler ektik gibi sacma sapan bahaneler duyduktan sonra o sinirle Istanbul'a Mega Hair'in Etiler'deki merkez klinigine gittim (simdi websiterine baktim ama Izmir'i kapatmislar sadece Istanbul var)http://www.megahairtrans.com/mega-hair-hakkimizda.html burdan da okuyabilirsiniz Izmir subelerinin oldugunu.

Istanbuldaki yerlerine gidince, Mega Hair'in sahibi (eski hemsire) Gulten Unveren ile gorusmek icin odasini girdim, nerde ektirdigimi soylemek istemedigimi belirterek, basarisiz bir sac ekimi yaptirdigimi kendilerinin bana yardimci olup olamayacaklarini, ve duzeltme operesyonu yaptirmanin olabilirligini sordum. Sapkami cikardigim zaman kendisi de ekimin cok kotu yapildigini gordu ve "uzman edasiyla" donor bolgeden alinan greftlerin hemen hemen hepsinin on kisma 3lu ve 4'lu hatta 5li greftler ile son derece amatorce ve estetik goruntuden uzak sekilde yanlis ekildigini ve bu insanlarin ekim yapmasini bilmedigini soyleyip yapan doktor icin de verdi veristirdi. Beni de, yeteri kadar arastirma yapmadan siradan bir ekim merkezine gidip boyle bir duruma sebep verdigim icin ustu kapali olarak sucladi. Kendi doktorlarinin konusunun uzmani oldugu, kendi operasyonlarinda kesinlikle boyle kotu sonuclar cikmadigini soylererek halen yeterli donor oldugunu, benim otu sac cizgisini duzeltmek icin yeni bir operasyon yapabileceklerini ama bu tip duzeltme operasyonlarinin normal ekimden daha pahalliya mal oldugunu aciklayip hesap makinesiyle "klasik esnaf hesaplari yapip" bana bir fiyat cikardi.

Ben de tam bu sirada operasyonun kendi doktoru tarafindan Mega Hairtras Izmir'de gerceklestirildigini soyleyip faturayi cikarttim ve parami iade etmesini istedim, kendisi sok oldu, yuzundeki ifadeyi halen unutamiyorum. Ama hayatimda hic de gormedigim bir piskinlikla 1 dakika once soylediklerini hemen unutup, yapilan ekimin aslinda o kadar da kotu olmadigini Izmir'deki doktorlarinin cok iyi oldugunu, bugune yuzlerce basarili operasyon yaptigini ve kimsenin daha once "benim gibi" sikayet etmedigini soylemeye basladi. Eger kendimi daha iyi hissetmeme faydali olacaksa laser epilasyonla on cizgiyi "hediye olarak yari fiyatina" yakabileceklerini belirtti. Buarada normalde sac cizgisi laser epilasyonu bir seans icin 200 dolarmis da benim icin 100 dolara olurmus, bunu da jest olarak soyluyor tabii. Ayrica "sac cikaran" Rogaine isimli bir ilaci Amerika'dan ozel olarak getirtiklerini, yine kendilerinden indirimle satin alabiliecegimi soyledi. Kendisine Rogaine'nin sadece tepe bolgesindeki dokulmeyi yavaslattigini herkesin bildigini ve eczanelerde satildigini soyledigim de eczanaelrde satilanin sahte kendilerinde satilanin orjinal oldugunu soyledi. Ben de asil kendisinin de doktorunun da sahtekar oldugunu soyleyip ordan ayrildim.

Bu konuyu buraya getirmemin nedeni biraz once internette karsima cikan Mega Hair Trans reklami banneri oldu websitelerine gittim oraya youtube videolari koymuslar aslinda buraya yazdiklarimi o videolarin altina yazacaktim ama videolara yorum yapmayi yasaklamis bu Gulten Hanim, tabii kendisi de biliyor musterilerinin neler yazacaklarini. Ben de Turkiye'de sac ekim konusunda en ciddi mesajlasmalarin bu forumda yapildigini tespit ettim ve konuyu buraya getirmeye karar verdim. Tekrar belirtiyorum bu yazdiklarimin eksigi yok fazlasi var belki doktorlarini degistirmislerdir belki burda orda ekim yaptirip iyi sonuclar alanlar da olmustur ama ben simdi gordum ki oranin sahibi halen ayni kadin ve siz de takdir edersiniz ki balik bastan kokar. Benim basima gelen felaket baskalarinin basina gelmesin, kimse Mega Hair Trans'da sac ektirmesin. Tek tavsiyem herkes iyi arastirsin, fiyatin cazibesine kapilmadan iyi karar versin.

Velv çok geçmiş olsun ,

Böyle sahtekarlar varken herkesin çok iyi bir araştırma yapması lazım .

Bütün haklarını umarım ararsın ,

Kadın bir de utanmadan lazer epilasyonla alınmasını söylemiş , Birde oradan kazanmak amacında ,

Utanmaz Sahtekarı kameraya çekseydin de nasıl kıvırdığını izleyip gülseydik .
  • hi
    quote:

quote:

arkadaşlara yardımcı olmak adına ve şimdiye kadar olan tecrubelerim ışığında bildiklerimi paylaşmak adına tarafsızca yazıyorum. yazarkende herhangi bir yeri kötüleme olarak yazmıyorum. zaten bu forumu takipeden kimseler kimin kötü kimin iyi yer olduğu hakkında zaten fikir edinmişlerdir.

para ne kadar.

iyi bir bilgilendirme , Yanlış anlamazsan ögrenmemiz açısından ; bazı yönlendirme yaptıgın kriterlere takıldım , Mesela ;

( Neye göre dedin , Hepsine gidip araştırman mı oldu , saç ekimini buraya mı yaptırdın ? )

- Arkasından gelenler çakması derken Ankara Konhair megahair ist . filan demişssin

İsteyen çakmalarına isteyen aslına gider derken burada zaten ciddi bir yönlendirme yapıyorsun , Sende selametle kal ,

hiç yönlerndirme yapmıyorum . çakma derken de bu kalem tekniğini türkiye de ilk çıkaran olarak hakan beyi dememdendir. sonra da bu forumlardan takip ettiğim kadarı diğerleri onu takip etmişler. çakma kelimesi belk,de ağır olabilir onun devamı diyebilrim burda maksadını aşan bir cümle olduysa onu geri almasını da bilrim. ama buna lütfen yönlendirme demeyelim. ki ben daha önceden sütten ağzı yanan bir kişi olduğumdan uzun zamandır araştırma içinde olan birisiyim , . daha önceki mesajlarımı takip eden arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır. saygılar
  • quote:

hi
    quote:

quote:

para ne kadar.

hiç yönlerndirme yapmıyorum . çakma derken de bu kalem tekniğini türkiye de ilk çıkaran olarak hakan beyi dememdendir. sonra da bu forumlardan takip ettiğim kadarı diğerleri onu takip etmişler. çakma kelimesi belk,de ağır olabilir onun devamı diyebilrim burda maksadını aşan bir cümle olduysa onu geri almasını da bilrim. ama buna lütfen yönlendirme demeyelim. ki ben daha önceden sütten ağzı yanan bir kişi olduğumdan uzun zamandır araştırma içinde olan birisiyim , . daha önceki mesajlarımı takip eden arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır. saygılar

Bırakın bu çakma makma sözlerini artık lütfen ,
    biraz bilimsel mantıklı konuşun
    öyle ki bir yönlendirme yapıyosun ki sanki dünyada yeryüzünde Hakan bey den başka saç ekimi yapan yok
    mikro motor yöntemi olsun veya kalem fark etmez asıl mesele titizlik işin hassasiyeti
    bırakın kalem malemi fut yöntemi ile bile ekim yaptırıp çok iyi sonuc alanlar var
    buradaki asıl mesele yöntemi değildir cerahhaın dikkali ve titiz bir şekilde çalısması
    ve sonraki süreçte ekim yaptıran kişinin dikkat etmesi gerek şeyler ........
    reklam kokan hareketler bunlar
  • Selam dostlar,suan onbesinci gunumdeyim.kabuklar gitti biraz kizarik gibi kafam ve kafa derimde his kaybi var. Sigara kullanmaya devam ediyorum.resim yollayamiom ipadden yaziyom.istanbula donunce paylasicam. Herkese selam ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar histogen 19 ekimde yeni bir sunum yapmış, ingilizcesi iyi olan arkadaşlar konuyu özetleyebilirmi
  • JDDonline - Journal of Drugs in Dermatology
    Article
    http://jddonline.com/articles/dermatology/1650

histogen hakkında birde bu likte açıklamalar var, google chorome nin tarzan ingilizcesiyle iyi sonuçlar verdiğini iyi kötü anladım, ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim...
  • insan kime güvenecegine kime iananacagina karar veremiyor
    her yerde oldugu gibi forumda ciddi insanlar olmakla birlikte herhangi bi sac ekimi sirketinin elemanlarida yazabiliyor
    sac ekimi yaptirmis ve cok arastirmis biri olarak sunu belirtmek isterim
    kafanizda aciklik cok ise mecburen bu isi "fabrikasyon" halline getirmis ve micromotorla calisan yerleri tercih edeceksiniz.burada ekimi hemsireler yapiyor.kimi iyi yapiyor kimi kötü
    param cok ben doktorada yaptoracagim diye doktora gidiyorsunuz doktor kabul etmiyor
    cünkü cok bosluk olan alani memun edecek durumda doldurmak zor
    aciginiz az ise bunu cok iyi bi doktora yaptirp rahatlarsiniz ama aciginiz cok ise hem maddi acidan problem hemde tek tek alinan kökler zaman acisindan problem
    acik cok ise kime giderseniz gidin beklentinizin altinda kalir sonuclar
    ben megahair da yaptirdim,tüm olumsuzluklarida saydim diger mesajimda ama ilk seansta elde ettigim sonuctan memmunum.2.seansida yaptiracagim eger ayni ekip duruyorsa
    ankarada muttalip keserlede görüsmüstüm kök basina 2 euro istemisti.mutlaka iyi bi doktor ama kac kisinin sonucu belli olmayan bi ise 15 bin euro verecek parasi varki?
  • Arkadaslar bugun benim sac ekimi operasyonu uzerine gecen 10. Gun ve kafamdaki kabuklarin buyuk cogunlugu duruyor ve yikama islemine ragmen dokulmuyor ayni probleme maruz kalan arkadaslarin cozum onerilerini bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.