Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    Serkan 10 numara olmuş saçların, hayırlı uğurlu olsun tekrardan kardeşim. Allah daha iyisini olmayanlarada versin.

    çok teşekkür ederim... aynen allah herkeze gönlüne göre versin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    quote:

    Orijinalden alıntı: aybarsım

    SEL54 SEL54 SEL54 sorum sana kardeş cvp verirsen sevinirim.. yazında 2,5 aylıkken saçlar belirmeye başlamıştı demişsin.. çıkan saçların hepsi 2,5 aylıkken belirdimi yoksa daha sonraki zamanlarda 3. 4. aylardada hiç saç olmayan yerlerden saçlar çıktımı..? benim2,5 ay oldu beliren saçlar çok çok az acaba daha saç çıkarmı canım çok sıkıldı bu işe:((

    2,5 ay kesinlikle ölçü değildir, sakın moral bozup canını sıkma, asıl saç çıkışı 3,5 aydan sonra başlıyor, 4. aydan sonra ise her 15 günde bir, gelişmeyi ve farkı kendi gözlerinle çok rahat görebileceksin. Daha 2,5 ay olmuşken sıkıntı yapma sakın, akışına bırak, benim 2,5 aylık halim yolunmuş tavuk gibiydi.

    SON KATİP ADAMSIN :))) eywallah kardeşim dürüstlüğüne inandığım kişilerin başında geliyorsun szölerini herzaman ciddiye alıyorum herksinde almasını tavsiye ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    Yine sayfalar dolusu alıntı, yine sonu gelmez kavgalar, yine olabildiğince karmaşa.

    Harbiden yeter be arkadaş, kim kimin adamı reklamcısı banane sanane. Paylaşım varsa, öneri yada tavsiye varsa saygı duyun sadece. Neticede tıp kongresinde değiliz, saçmalayan yanlış yazanda olacaktır, uyarıp geçelim. Gerisini özelden halledin artık, sayfanın şahkülü kaymış zira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    aga beni ortak etmeyiniz bundan sonra tartışmalarınıza. bir sorusu vs olan varsa yazsın yoksa kimse lütfen rica ediyorum bir yargılamada vs de benm ismimi kullanmasın.. kaç yaşına gelmiş insanlarız gerek yok böyle şeylere.... saygılarımla....


    tamam dostum sorun yok.. sadece raif e bişiler anlatmaya çalışıyordum..
  • Arkadaslar,
    Lutfen alinti yapmayin ya da kisa tutum, cepten siteyi takip ediyoruz alintilar yuzunden paylasimda bulunan arkadaslarin mesajlarini okuyamiyoruz. Bir de basarili sonuclar almis arkadaslar yazdiniz yazacaginiz kadar tesekkurler bi cikin gidin dolasin sizleri anlayabilmis degilim. Adam yazmis dokulmelerim basladi veya kizariklik sukadar bu kadar normal mi diye ama siz uzman hatta bir cok estetik cerrahtan uzman arkadaslar doktor hastane klinik savaslarindasiniz. Yok kalem yok igne yok kanal yok hakan hoca yok yok saban hoca yeter ya biktirdiniz insani.
  • Sac ekimime 4 gun kaldi. Alkolu sigarayi falan biraktik haftalardir. Dun sac eken bir arkadasimla karsilastim 4.ncü aydan gun almaya basladi ancak henuz tek tel saci cikmis degil Allahtan ekilen bolgede hic iz yok tek bir nokta bile yok. Bu arkadasin durumu normal mi acaba. Keser de aralik ayinin sonunda 2500 kok ektirmis kendisine git doktorunla gorus dedim bugun gorusmus doktor kendisine normal seyrinde oldugunu soylemis. Ancak siteye baktigimda daha ucuncu aydan itibaren arkadaslarin saclari cikmaya baslamis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarmenzilci

    Sac ekimime 4 gun kaldi. Alkolu sigarayi falan biraktik haftalardir. Dun sac eken bir arkadasimla karsilastim 4.ncü aydan gun almaya basladi ancak henuz tek tel saci cikmis degil Allahtan ekilen bolgede hic iz yok tek bir nokta bile yok. Bu arkadasin durumu normal mi acaba. Keser de aralik ayinin sonunda 2500 kok ektirmis kendisine git doktorunla gorus dedim bugun gorusmus doktor kendisine normal seyrinde oldugunu soylemis. Ancak siteye baktigimda daha ucuncu aydan itibaren arkadaslarin saclari cikmaya baslamis.

    sen kimde yaptırdın söyle de sen de bir hata yapma ..
  • yok123 sen istanbul hair center'da saç ektirmiş ve sonucundan memnun olmayan bu yüzdende herkesin sonucu senin gibi olacak sanan birisin,henüz saçı çıkmamış ekimi yeni olan birine bile demediğini bırakmıyor saçı çıkmadan insanın içini karartacak acayip yorumlar ve saçma sapan laflar ediyorsun.saç ektirdiğine dair kanıtları bir önceki sayfadaki yazımda cevapladım,herşeye cevap veren sen o iddaalara cevap veremedin.


    dönor bölgende saçmı kaldıda hala kalem bilmem ne teknikleri peşindesin,hatta ve hatta sen sıkılaştırma ekimide yaptırdın


    YAZDIKLARIMA İNANMAYAN ARKADAŞLAR FORUMDA yasaklanan humpreybogard nickli kişinin geçmiş mesajlarına bakabilirler yok123 ünde humpreybogard'ında yazım şekilleri aynı cümle sonlarında hep .. nokta var o nickinde nerede nasıl ektirdiğinide güzel güzel açıklamış,ekim esnasında kafada delik açarken sanırım beyinde zarar görmüş:))
  • Yok123 henuz yaptirmadim 4 gun var operasyona. En iyisi sen soyle hangi doktor veya doktorlara neden ekim yaptirmamaliyiz. Burdan takip ettigim kadariyla resat adli uye disinda kotu ekimi resimle belgeleyen kimse yok. Diger soylenenler duyum uzerine bir nevi sehir efsaneleri. Ekmis cikmamis ekmis az cikmis falan bu soylemleri dikkate alipta hicbir kurumu veya kimseyi yargilamam. Ancak burda adlari surekli ovguyle anilanlarada asla ekim yaptirmam bunlari oven arkadaslar oyle yaziyorlariki masallah cerrah gibiler buda ,bende makul bir suphe olusmasina yetiyor. Edindigim izlenim x yerinden 2, y yerinden 2
    kisi bu forumu kendi cikarlari dogrultusunda yonlendiriyorlar arada gercekten sac eken insanlarin urkek sorulari kaynayip gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taner_sen

    yok123 sen istanbul hair center'da saç ektirmiş ve sonucundan memnun olmayan bu yüzdende herkesin sonucu senin gibi olacak sanan birisin,henüz saçı çıkmamış ekimi yeni olan birine bile demediğini bırakmıyor saçı çıkmadan insanın içini karartacak acayip yorumlar ve saçma sapan laflar ediyorsun.saç ektirdiğine dair kanıtları bir önceki sayfadaki yazımda cevapladım,herşeye cevap veren sen o iddaalara cevap veremedin.


    dönor bölgende saçmı kaldıda hala kalem bilmem ne teknikleri peşindesin,hatta ve hatta sen sıkılaştırma ekimide yaptırdın


    YAZDIKLARIMA İNANMAYAN ARKADAŞLAR FORUMDA yasaklanan humpreybogard nickli kişinin geçmiş mesajlarına bakabilirler yok123 ünde humpreybogard'ında yazım şekilleri aynı cümle sonlarında hep .. nokta var o nickinde nerede nasıl ektirdiğinide güzel güzel açıklamış,ekim esnasında kafada delik açarken sanırım beyinde zarar görmüş:))

    arkadaşlar foruma yeni girdim. burdan ismini vermiyeyim ama başka forum sitelerinden takip ediyorum.
    diğer sitelerde böyle şeyler olmuyor. burada birileri birilerini kötülüyor. reklam yapıldığını iddia ediyorlar . diğer sitelerde resim ekleniyor.resimlere bile olumsuz yorum yapılmıyor. yok123 arakdaşımın sacı daha yeni ekim yapılmış birisine bile böyle yorumlar yapıyorsa yazıklar olsun. sac morallede iyilesir. sitrese girmemesi gerekir. zaten sacın dökülüşü sitresten kaynaklıdır büyük coğunluğu. ben büyük olsılıkla istanbulda yaptıracam ekimimi. ama tam karar vermedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarmenzilci

    Yok123 henuz yaptirmadim 4 gun var operasyona. En iyisi sen soyle hangi doktor veya doktorlara neden ekim yaptirmamaliyiz. Burdan takip ettigim kadariyla resat adli uye disinda kotu ekimi resimle belgeleyen kimse yok. Diger soylenenler duyum uzerine bir nevi sehir efsaneleri. Ekmis cikmamis ekmis az cikmis falan bu soylemleri dikkate alipta hicbir kurumu veya kimseyi yargilamam. Ancak burda adlari surekli ovguyle anilanlarada asla ekim yaptirmam bunlari oven arkadaslar oyle yaziyorlariki masallah cerrah gibiler buda ,bende makul bir suphe olusmasina yetiyor. Edindigim izlenim x yerinden 2, y yerinden 2
    kisi bu forumu kendi cikarlari dogrultusunda yonlendiriyorlar arada gercekten sac eken insanlarin urkek sorulari kaynayip gidiyor.

    serdar arkadaşım. 4 gün var diyorsun. nerede yaptırıyorsun. ekim öncesi fotorafını koyarsan seviniriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    quote:

    Orijinalden alıntı: setr

    quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    4 bucuk senedir sac ekimi konusunda arastırıyorum akla gelen her kaynagı.turkiye sınırları içinde gerçekleştirilmiş gördüğüm en başarılı saç ekimi sonucu budur.açık ve net.

    eyvllh kardeşim yok be oda çok abartı oldu normal sonuç budur bence gibi geliyor bana. mutlaka vardır güzel sonuçlar. allah sanada bu derdi çeken herkezede en iyisini nasip etsin. tekrardan teşkkür yorum için.

    yok inan abartmıyorum.bunu soylerken de açıklık alanını ve ona gore aldıgın verimi degerlendiriyorum.sadece ön hattı dökülmüş birine yapılan ekimin sonucu cok daha iyi durur elbette ama bu kadar açıklık alanı bulunan birinde 1 seferde bu sonucu gormedim daha once.sadece koray erdoganın bir sonucu vardı daha basarılı ama o da 1 sene arayla yapılan 2 ekimin sonucunda idi

    bu defa resimleri de ışıkta ve daha kaliteli makina ile çekmissin çok daha göstermis ekimin kalitesini.bu sonucu finasterid kullanmadan aldın bi de işin o kısmı var

    fazlasıyla katılıyorum, bu sonuç gördüklerimizin arasında rahatlıkla "en iyi" ünvanını taşır, serkan şimdi saçların istediğin gibi unuttun tabi ilk halini ;) aşağıdaki resim belki sanada hatırlatır durumu.

    güle güle kullan saçlarını (resmi bendeki ve paylaştığın resimlerden yaptım rahatsız ederse kaldırırım. )









     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    yok unutmadım kardeşim. çok teşekkür ederim ayrıca. unuturmuyum eskinin kabusu saçlarım çektigim çileler. toplumda dışlanma güdüsü vs vs. birçok şey vardı. geçti çok şükür allahıma. sırf ondandır tüm dostlara allahım biranönce bu dertten kurtulup gülmelerini nasip etsin. kim de yanlış yapıp gülüşünü ellerinden aldıysa kahretsin onları.

    serkan kardeşim. hayırlı olsun . çok yakışmış. nerede yaptırdın kaç kök ekildi. bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarmenzilci

    Yok123 henuz yaptirmadim 4 gun var operasyona. En iyisi sen soyle hangi doktor veya doktorlara neden ekim yaptirmamaliyiz. Burdan takip ettigim kadariyla resat adli uye disinda kotu ekimi resimle belgeleyen kimse yok. Diger soylenenler duyum uzerine bir nevi sehir efsaneleri. Ekmis cikmamis ekmis az cikmis falan bu soylemleri dikkate alipta hicbir kurumu veya kimseyi yargilamam. Ancak burda adlari surekli ovguyle anilanlarada asla ekim yaptirmam bunlari oven arkadaslar oyle yaziyorlariki masallah cerrah gibiler buda ,bende makul bir suphe olusmasina yetiyor. Edindigim izlenim x yerinden 2, y yerinden 2
    kisi bu forumu kendi cikarlari dogrultusunda yonlendiriyorlar arada gercekten sac eken insanlarin urkek sorulari kaynayip gidiyor.

    o zaman şanslısın yanlış karardan dönmen için iyi bir fırsatın var..bence kötü ekimlerin paylaşılmama nedeni insanların bunu göstermek istememeleri.. bak mesela serkan drogba jiyan gibi ekimlerinden memnun olanlar nasıl gururla gösteriyorlar.. ama kötü olanlar göstermiyor.. ben kaç ekim merkeziyle görüştüm.. hepsinden fazladan resim canlı örnek istedim.. hepsi de tamam size mail atıcaz.. şu kişinin numarasını verip görüştürücez diyor...çok azı geri dönüş yaptı.. kime yaptırma?
    1. hemşirelere büyük görev verenlere yaptırma alım yaparken donörün mahvolru bir daha ekim şansın kalmaz..
    2. bütçeye bağlı ama mümkünse mikromotor kullanılıyorsa yaptırma.. bi doktordan duydum.. piyasada 0,7 mm punch la alım yapıyoruz diyenlerin çoğu 1 -1,4 mm punch kullanıyormuşş.. transmed gibi..
    3. o lateral slit denen kanal açma yöntemiyle yaptırma.. aylarca kafanda uyuşukluk oluşur.. kızarıklık aylarca geçmez.. iyileşme süreci çok uzundur.. bak mesela serkan arkadaş kalemle yaptırdı adamın 10 günden sonra kafasında hiç bir iz kalmadı.. aynı şekilde iğne yönteminde de travma iz çok az olur..
    4.mümkünse günde 1000-1500 greftten fazla ekmeyen yerlerde yaptır. 1 günde 3000 greft ekilen yerlerde kalite de özen de düşer..

    dikkat edersen doktor ismi klinik ismi vermedim.. düşüncelerim bunlar.. bunları sağlayan herhangi bir yerde yaptırabilirsin.. ama tersiyse mutsuz olabilirsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ısparta3232

    quote:

    Orijinalden alıntı: taner_sen

    yok123 sen istanbul hair center'da saç ektirmiş ve sonucundan memnun olmayan bu yüzdende herkesin sonucu senin gibi olacak sanan birisin,henüz saçı çıkmamış ekimi yeni olan birine bile demediğini bırakmıyor saçı çıkmadan insanın içini karartacak acayip yorumlar ve saçma sapan laflar ediyorsun.saç ektirdiğine dair kanıtları bir önceki sayfadaki yazımda cevapladım,herşeye cevap veren sen o iddaalara cevap veremedin.


    dönor bölgende saçmı kaldıda hala kalem bilmem ne teknikleri peşindesin,hatta ve hatta sen sıkılaştırma ekimide yaptırdın


    YAZDIKLARIMA İNANMAYAN ARKADAŞLAR FORUMDA yasaklanan humpreybogard nickli kişinin geçmiş mesajlarına bakabilirler yok123 ünde humpreybogard'ında yazım şekilleri aynı cümle sonlarında hep .. nokta var o nickinde nerede nasıl ektirdiğinide güzel güzel açıklamış,ekim esnasında kafada delik açarken sanırım beyinde zarar görmüş:))

    arkadaşlar foruma yeni girdim. burdan ismini vermiyeyim ama başka forum sitelerinden takip ediyorum.
    diğer sitelerde böyle şeyler olmuyor. burada birileri birilerini kötülüyor. reklam yapıldığını iddia ediyorlar . diğer sitelerde resim ekleniyor.resimlere bile olumsuz yorum yapılmıyor. yok123 arakdaşımın sacı daha yeni ekim yapılmış birisine bile böyle yorumlar yapıyorsa yazıklar olsun. sac morallede iyilesir. sitrese girmemesi gerekir. zaten sacın dökülüşü sitresten kaynaklıdır büyük coğunluğu. ben büyük olsılıkla istanbulda yaptıracam ekimimi. ama tam karar vermedim.

    aynen katılıyorum sana. benim ünüversite yıllarında stresten döküldü saçlarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarmenzilci

    Yok123 henuz yaptirmadim 4 gun var operasyona. En iyisi sen soyle hangi doktor veya doktorlara neden ekim yaptirmamaliyiz. Burdan takip ettigim kadariyla resat adli uye disinda kotu ekimi resimle belgeleyen kimse yok. Diger soylenenler duyum uzerine bir nevi sehir efsaneleri. Ekmis cikmamis ekmis az cikmis falan bu soylemleri dikkate alipta hicbir kurumu veya kimseyi yargilamam. Ancak burda adlari surekli ovguyle anilanlarada asla ekim yaptirmam bunlari oven arkadaslar oyle yaziyorlariki masallah cerrah gibiler buda ,bende makul bir suphe olusmasina yetiyor. Edindigim izlenim x yerinden 2, y yerinden 2
    kisi bu forumu kendi cikarlari dogrultusunda yonlendiriyorlar arada gercekten sac eken insanlarin urkek sorulari kaynayip gidiyor.

    ee nerde yaptırıcaksın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ısparta3232

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    quote:

    Orijinalden alıntı: setr

    quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanw42

    quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    4 bucuk senedir sac ekimi konusunda arastırıyorum akla gelen her kaynagı.turkiye sınırları içinde gerçekleştirilmiş gördüğüm en başarılı saç ekimi sonucu budur.açık ve net.

    eyvllh kardeşim yok be oda çok abartı oldu normal sonuç budur bence gibi geliyor bana. mutlaka vardır güzel sonuçlar. allah sanada bu derdi çeken herkezede en iyisini nasip etsin. tekrardan teşkkür yorum için.

    yok inan abartmıyorum.bunu soylerken de açıklık alanını ve ona gore aldıgın verimi degerlendiriyorum.sadece ön hattı dökülmüş birine yapılan ekimin sonucu cok daha iyi durur elbette ama bu kadar açıklık alanı bulunan birinde 1 seferde bu sonucu gormedim daha once.sadece koray erdoganın bir sonucu vardı daha basarılı ama o da 1 sene arayla yapılan 2 ekimin sonucunda idi

    bu defa resimleri de ışıkta ve daha kaliteli makina ile çekmissin çok daha göstermis ekimin kalitesini.bu sonucu finasterid kullanmadan aldın bi de işin o kısmı var

    fazlasıyla katılıyorum, bu sonuç gördüklerimizin arasında rahatlıkla "en iyi" ünvanını taşır, serkan şimdi saçların istediğin gibi unuttun tabi ilk halini ;) aşağıdaki resim belki sanada hatırlatır durumu.

    güle güle kullan saçlarını (resmi bendeki ve paylaştığın resimlerden yaptım rahatsız ederse kaldırırım. )









     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    yok unutmadım kardeşim. çok teşekkür ederim ayrıca. unuturmuyum eskinin kabusu saçlarım çektigim çileler. toplumda dışlanma güdüsü vs vs. birçok şey vardı. geçti çok şükür allahıma. sırf ondandır tüm dostlara allahım biranönce bu dertten kurtulup gülmelerini nasip etsin. kim de yanlış yapıp gülüşünü ellerinden aldıysa kahretsin onları.

    serkan kardeşim. hayırlı olsun . çok yakışmış. nerede yaptırdın kaç kök ekildi. bilgilendirirsen sevinirim.

    Abi bu soru gerçekmi, kurma soru cevap yapmayalım artık, en azından bu kadar aptal etmeyin bizi
  • arkadaşlar konu yine farklı yerlere gelmiş.Biraz bilgi edindim benim ekimi yapan ekipten. Özetle şunlar
    1-bistüri ile özenle açılan kanallar zarar vermez. sinire zarar vs komik bunlar. Diğer aletle kanal açarken o sinir dediğinize birşey olmuyor mu?

    2-eğimi ayarlamak tamamen tecrübe işi. bu bistüri ucu ile de olur.başka kanal açııcı ile. bazı aletçiklere alınan greftler tek tek yerleştirilir ve kanala konur.
    mikromotor zarar verir yanlış.benim ekimi yapan ekip 0.7-0.8 kullanıyor greftleri alırken. o cihazın devir sayısı ayarlanabiliyormuş. manuel manuel diye tutturan arkadaşlara da cevap şu ; bu saç denen vatandaşın etrafına ha elle döndürerek bir işlem yapmışsın ha mikromotorla. mühim olan özen göstermek ve işi bilmek. grefte zarar vermeden etrafına bir çember oluşturup derinleştiriyorsun sonra o saçları kökleri ile alıyorsun. basit olarak bu. sonra bu gerftler daha önceden veya hemen o esnada oluşturulan kanala konuyor. dediğim gibi tüm bunlar deneyim, bilgi işi.klavyenin başına oturup, doktor simsarlığı ile olmaz bu işler
    3-grefti doğru ve zedelemeden alırsan, kanalı doğru biçimde açarsan (çok sık ve yanlış yaparsan o bölgenin kanlanması ve beslenmesi bozulur), greftleri de doğru açıyla yerleştirirsen işlem tamam.

    4-bana ekim yapan ekip , birsürü kendi gerçek ekim fotolarını gösterdi. telefonları da var. al abi konuş dediler.Öyle birçok çakalın yaptığı gibi başka merkezlerin fotolarını kullanmak yok. İnanmak esastır böyle işlerde. ben şu doktora illa gidin diyemem . kendim de hekimim. etik olmaz. ama tavsiye eder misin abi dersen ben kendi doktorumu ederim tavsiye. Antalya 'da veya yakın yerde biri saç ektirmek isterse git kardeşim ,kendin görüş inanırsan ekim yaptır derim. Ben Ispartalıyım. Hastanede zaten paket bir fiyat yapıyorlar ve şu kadar kök,kıl x euro deyip kazıklamıyorlar. Max ne kadar kök alabilirlerse en uygun şekilde o kadar yapıyorlar. ameliyathane ortamında yapıyorlar ve plastik cerrah işin başında . FUE yöntemi ile hemen hergün yapıyorlar. Sonuçları gizli değil ki. gidin bakın arşivlerine.

    5-işini dürüst ve muntazam yapanlara herşey helal olsun. Para veriyorsunuz, cerrahi bir işlem yaptırıyorsunuz iyi araştırmak lazım. aman kanalı bistüri ile açana yaptırma, aman iğne ile yapmayandan uzak dur hoooop paragöz ekim çakallarının merkezlerine yönlen. bu mu doğrusu. ben cerrahım. ameliyat, cerrahi müdahale, cerrahi alet edevat nedir bişim işimiz . yani yok iğne imiş, yok çok özel araçla yapıyormuş bunları ben yemem.Ama çoğu insan bilmiyor ve kolayca kandırılır.

    6-niyeti bir insanın ekim yaptırmak ise gider o merkeze, hastaneye doktoru ile görüşür.ikna olursa ekim yaptırır. işte o kadar....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csurgeon

    arkadaşlar konu yine farklı yerlere gelmiş.Biraz bilgi edindim benim ekimi yapan ekipten. Özetle şunlar
    1-bistüri ile özenle açılan kanallar zarar vermez. sinire zarar vs komik bunlar. Diğer aletle kanal açarken o sinir dediğinize birşey olmuyor mu?

    2-eğimi ayarlamak tamamen tecrübe işi. bu bistüri ucu ile de olur.başka kanal açııcı ile. bazı aletçiklere alınan greftler tek tek yerleştirilir ve kanala konur.
    mikromotor zarar verir yanlış.benim ekimi yapan ekip 0.7-0.8 kullanıyor greftleri alırken. o cihazın devir sayısı ayarlanabiliyormuş. manuel manuel diye tutturan arkadaşlara da cevap şu ; bu saç denen vatandaşın etrafına ha elle döndürerek bir işlem yapmışsın ha mikromotorla. mühim olan özen göstermek ve işi bilmek. grefte zarar vermeden etrafına bir çember oluşturup derinleştiriyorsun sonra o saçları kökleri ile alıyorsun. basit olarak bu. sonra bu gerftler daha önceden veya hemen o esnada oluşturulan kanala konuyor. dediğim gibi tüm bunlar deneyim, bilgi işi.klavyenin başına oturup, doktor simsarlığı ile olmaz bu işler
    3-grefti doğru ve zedelemeden alırsan, kanalı doğru biçimde açarsan (çok sık ve yanlış yaparsan o bölgenin kanlanması ve beslenmesi bozulur), greftleri de doğru açıyla yerleştirirsen işlem tamam.

    4-bana ekim yapan ekip , birsürü kendi gerçek ekim fotolarını gösterdi. telefonları da var. al abi konuş dediler.Öyle birçok çakalın yaptığı gibi başka merkezlerin fotolarını kullanmak yok. İnanmak esastır böyle işlerde. ben şu doktora illa gidin diyemem . kendim de hekimim. etik olmaz. ama tavsiye eder misin abi dersen ben kendi doktorumu ederim tavsiye. Antalya 'da veya yakın yerde biri saç ektirmek isterse git kardeşim ,kendin görüş inanırsan ekim yaptır derim. Ben Ispartalıyım. Hastanede zaten paket bir fiyat yapıyorlar ve şu kadar kök,kıl x euro deyip kazıklamıyorlar. Max ne kadar kök alabilirlerse en uygun şekilde o kadar yapıyorlar. ameliyathane ortamında yapıyorlar ve plastik cerrah işin başında . FUE yöntemi ile hemen hergün yapıyorlar. Sonuçları gizli değil ki. gidin bakın arşivlerine.

    5-işini dürüst ve muntazam yapanlara herşey helal olsun. Para veriyorsunuz, cerrahi bir işlem yaptırıyorsunuz iyi araştırmak lazım. aman kanalı bistüri ile açana yaptırma, aman iğne ile yapmayandan uzak dur hoooop paragöz ekim çakallarının merkezlerine yönlen. bu mu doğrusu. ben cerrahım. ameliyat, cerrahi müdahale, cerrahi alet edevat nedir bişim işimiz . yani yok iğne imiş, yok çok özel araçla yapıyormuş bunları ben yemem.Ama çoğu insan bilmiyor ve kolayca kandırılır.

    6-niyeti bir insanın ekim yaptırmak ise gider o merkeze, hastaneye doktoru ile görüşür.ikna olursa ekim yaptırır. işte o kadar....

    usta senin ne kadar oldu ektireli ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csurgeon

    arkadaşlar konu yine farklı yerlere gelmiş.Biraz bilgi edindim benim ekimi yapan ekipten. Özetle şunlar
    1-bistüri ile özenle açılan kanallar zarar vermez. sinire zarar vs komik bunlar. Diğer aletle kanal açarken o sinir dediğinize birşey olmuyor mu?

    2-eğimi ayarlamak tamamen tecrübe işi. bu bistüri ucu ile de olur.başka kanal açııcı ile. bazı aletçiklere alınan greftler tek tek yerleştirilir ve kanala konur.
    mikromotor zarar verir yanlış.benim ekimi yapan ekip 0.7-0.8 kullanıyor greftleri alırken. o cihazın devir sayısı ayarlanabiliyormuş. manuel manuel diye tutturan arkadaşlara da cevap şu ; bu saç denen vatandaşın etrafına ha elle döndürerek bir işlem yapmışsın ha mikromotorla. mühim olan özen göstermek ve işi bilmek. grefte zarar vermeden etrafına bir çember oluşturup derinleştiriyorsun sonra o saçları kökleri ile alıyorsun. basit olarak bu. sonra bu gerftler daha önceden veya hemen o esnada oluşturulan kanala konuyor. dediğim gibi tüm bunlar deneyim, bilgi işi.klavyenin başına oturup, doktor simsarlığı ile olmaz bu işler
    3-grefti doğru ve zedelemeden alırsan, kanalı doğru biçimde açarsan (çok sık ve yanlış yaparsan o bölgenin kanlanması ve beslenmesi bozulur), greftleri de doğru açıyla yerleştirirsen işlem tamam.

    4-bana ekim yapan ekip , birsürü kendi gerçek ekim fotolarını gösterdi. telefonları da var. al abi konuş dediler.Öyle birçok çakalın yaptığı gibi başka merkezlerin fotolarını kullanmak yok. İnanmak esastır böyle işlerde. ben şu doktora illa gidin diyemem . kendim de hekimim. etik olmaz. ama tavsiye eder misin abi dersen ben kendi doktorumu ederim tavsiye. Antalya 'da veya yakın yerde biri saç ektirmek isterse git kardeşim ,kendin görüş inanırsan ekim yaptır derim. Ben Ispartalıyım. Hastanede zaten paket bir fiyat yapıyorlar ve şu kadar kök,kıl x euro deyip kazıklamıyorlar. Max ne kadar kök alabilirlerse en uygun şekilde o kadar yapıyorlar. ameliyathane ortamında yapıyorlar ve plastik cerrah işin başında . FUE yöntemi ile hemen hergün yapıyorlar. Sonuçları gizli değil ki. gidin bakın arşivlerine.

    5-işini dürüst ve muntazam yapanlara herşey helal olsun. Para veriyorsunuz, cerrahi bir işlem yaptırıyorsunuz iyi araştırmak lazım. aman kanalı bistüri ile açana yaptırma, aman iğne ile yapmayandan uzak dur hoooop paragöz ekim çakallarının merkezlerine yönlen. bu mu doğrusu. ben cerrahım. ameliyat, cerrahi müdahale, cerrahi alet edevat nedir bişim işimiz . yani yok iğne imiş, yok çok özel araçla yapıyormuş bunları ben yemem.Ama çoğu insan bilmiyor ve kolayca kandırılır.

    6-niyeti bir insanın ekim yaptırmak ise gider o merkeze, hastaneye doktoru ile görüşür.ikna olursa ekim yaptırır. işte o kadar....

    bende ıspartalıyım. buralarda araştırdım yok buralarda . antalyada ekim yaptırmışsın hangi hastane olduğunu yazmamışsın. ben bu foruma yeni kayıt oldum. burayı çözemedim daha. ayrıca verdiğin bilgiler faydalı bilgiler. bir de resimlerini eklersen seviniriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csurgeon

    arkadaşlar konu yine farklı yerlere gelmiş.Biraz bilgi edindim benim ekimi yapan ekipten. Özetle şunlar
    1-bistüri ile özenle açılan kanallar zarar vermez. sinire zarar vs komik bunlar. Diğer aletle kanal açarken o sinir dediğinize birşey olmuyor mu?

    2-eğimi ayarlamak tamamen tecrübe işi. bu bistüri ucu ile de olur.başka kanal açııcı ile. bazı aletçiklere alınan greftler tek tek yerleştirilir ve kanala konur.
    mikromotor zarar verir yanlış.benim ekimi yapan ekip 0.7-0.8 kullanıyor greftleri alırken. o cihazın devir sayısı ayarlanabiliyormuş. manuel manuel diye tutturan arkadaşlara da cevap şu ; bu saç denen vatandaşın etrafına ha elle döndürerek bir işlem yapmışsın ha mikromotorla. mühim olan özen göstermek ve işi bilmek. grefte zarar vermeden etrafına bir çember oluşturup derinleştiriyorsun sonra o saçları kökleri ile alıyorsun. basit olarak bu. sonra bu gerftler daha önceden veya hemen o esnada oluşturulan kanala konuyor. dediğim gibi tüm bunlar deneyim, bilgi işi.klavyenin başına oturup, doktor simsarlığı ile olmaz bu işler
    3-grefti doğru ve zedelemeden alırsan, kanalı doğru biçimde açarsan (çok sık ve yanlış yaparsan o bölgenin kanlanması ve beslenmesi bozulur), greftleri de doğru açıyla yerleştirirsen işlem tamam.

    4-bana ekim yapan ekip , birsürü kendi gerçek ekim fotolarını gösterdi. telefonları da var. al abi konuş dediler.Öyle birçok çakalın yaptığı gibi başka merkezlerin fotolarını kullanmak yok. İnanmak esastır böyle işlerde. ben şu doktora illa gidin diyemem . kendim de hekimim. etik olmaz. ama tavsiye eder misin abi dersen ben kendi doktorumu ederim tavsiye. Antalya 'da veya yakın yerde biri saç ektirmek isterse git kardeşim ,kendin görüş inanırsan ekim yaptır derim. Ben Ispartalıyım. Hastanede zaten paket bir fiyat yapıyorlar ve şu kadar kök,kıl x euro deyip kazıklamıyorlar. Max ne kadar kök alabilirlerse en uygun şekilde o kadar yapıyorlar. ameliyathane ortamında yapıyorlar ve plastik cerrah işin başında . FUE yöntemi ile hemen hergün yapıyorlar. Sonuçları gizli değil ki. gidin bakın arşivlerine.

    5-işini dürüst ve muntazam yapanlara herşey helal olsun. Para veriyorsunuz, cerrahi bir işlem yaptırıyorsunuz iyi araştırmak lazım. aman kanalı bistüri ile açana yaptırma, aman iğne ile yapmayandan uzak dur hoooop paragöz ekim çakallarının merkezlerine yönlen. bu mu doğrusu. ben cerrahım. ameliyat, cerrahi müdahale, cerrahi alet edevat nedir bişim işimiz . yani yok iğne imiş, yok çok özel araçla yapıyormuş bunları ben yemem.Ama çoğu insan bilmiyor ve kolayca kandırılır.

    6-niyeti bir insanın ekim yaptırmak ise gider o merkeze, hastaneye doktoru ile görüşür.ikna olursa ekim yaptırır. işte o kadar....

    diğer iğne denen aletlerle kanal açıldığı zaman bistürinin 5-6 katı daha küçük çaplı kanallar açılıyor.. bistüriyle topluca kanal açıldığı için kanallar kapanmasın diye daha büyük kanallar açılıyor. halbki iğne yönteminde aynı anda açılıyor ve ekiliyor iğne yönteminde de aynı şekilde oluyor.. mikromotor meselesine gelince ustalığa bağlı olduğu bi gerçek.. ama doğası gereği hızlı olduğu için özenin azalmasına neden oluyor.. manuel alımda istenilse de özensiz olunamaz çünkü tek tek alınıyor.. ayrıca mikromotorun dönerken yarattığı etki ısı falan hem alınan saç köküne hem etraftaki saç köklerine zarar verebiiyor. etraftaki saç köklerini o hız parçalayabiliyor.. ama manel alımda etraftaki köklerin mekanik etkiden zarar görme ihtimali yok..

    bunlar gerçekler .. benim demek istediğim bu bilgilere de sahip olalım .. bu görüşleri de bilelim.. bütün bunları bildikten sonra illa ben klasik yöntemle ektiricem diyenler varsa o da onların tercihi..
  • 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.