Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (443. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.244
Cevap
601
Favori
6.483.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede sac ekimi ayni seye benziyor. 5 kavanoz bal sadece 100 tl diye reklam yapan sahtekarlar vardiya sonra sahtekarliklari ortaya cikti , ayni sekilde bu sac ekimi meseleside
    patlayacak. patlamak zorunda saglik memuruna hemsireye ekim yaptir milletin hayatini karart sonra üstüne bide cukkayi indir cebe. adamin ensede olan köklerinide mahvediyolar.
    kök alimindan ekimine kadar en ufak sac teline bile doktorun yaptigi bir ekim merkezi varsa söyleyin hemsirenin saglik memurunun, hademenin ekim yaptigi yerlerin reklamini yapmissiniz
    152 sayfalik külliyat masallah

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtint -- 27 Nisan 2012; 7:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixmarit

hakan bey hakan bey hakan yeter arkdaşlar nedir bu yaaa..sanki türkiyede bu işi birtek hakan bey yapıyor bakın arkadaşlar tekrar söyülüyorum işin reklamında olmayan arkdaşlar şuna dikkat etsinler..

saç ekimi planlaması çok çok çok önemli eğer mevcut saçlarınızı sıklaştırayım diye ekşim yapıp bunuda 3000-4000 grft kullanarak yaparsanız ilerde donör alanınız kalmayacak ama saç ekimi ihtiyacınız daha büyük şiddetle artacak işte bu duruma geldiğinizde şuna dikkat edeceksiniz sakladan göğüsten ekim yapan yer varmı ve nasıl olur...bu dökülmesi devam eden hemen hemen her arkadaşın kaçınılmaz sonu olacak o zaman zamanında paralar harcadığınız doktorlar size bu işi yapamam bu olmaz derse şaşırmayın çünki onun önünde cillop gibi donör alanı olan sorunsuz hastalar var sizinle niye uğraşıp riske atsın kendisini kariyerini...

bakın arkdaşlar doktor en kötü ekimleri bile düzeltebilme becerine özgüvenine ve gerekirse riske girme(hastaya anlatarak) eylimene sahip olandır bu gün hakan doğanayın bana senin saçın ekim olmaz dedi bıraktı ama ben ankarada HLC Klinikte bu işi tereddütsüz bir şekilde yaparım güzelde olur diyerek kendine güvenen doktorda biliyorum...

ben 2003 fut - 2008 fue - 2010 da fue olmuş biriyim nerden baksanız kafamda 3000den fazla saç var sadece ön taraflarda şimdi hakan bey bana sakal ekimi direkt uygulanmaz güzel olmaz düzeltme olmaz demiş...

bende sakal ekiminin boş alana direkt uygulanmasını zaten istemem dediği gibi hoşda durmayabilir ama kafamda saç var ve aralara sıklaştırma buna bile dikkat etmeden olmaz dedi....

tekrar söylüyorum arkdaşlar güzel saçı olanı herkes eker en kötü klinik bile yüzünüzü güldürür bundan emin olun ama dedğim gibi ustalık farklı....

hlc kilinik hayatımda duyduğum en kötü kilinik . orada saç ektiren kilişler varmış . saçlarını düzelttirmek için başka ekim merkezleri arıyorlarmış. ama doner bölgeleri kalmadığı için 2. bir şansları oladığını duydum saçları dim dik havaya çıkıyor. doktorlarda ekim sonrası hiç ilgilenmiyorlarmış. almışlar parayı bana ne kardeşim saçlarına ekim sonrası iyi bakamamışsın demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtint

Türkiyede sac ekimi ayni seye benziyor. 5 kavanoz bal sadece 100 tl diye reklam yapan sahtekarlar vardiya sonra sahtekarliklari ortaya cikti , ayni sekilde bu sac ekimi meseleside
    patlayacak. patlamak zorunda saglik memuruna hemsireye ekim yaptir milletin hayatini karart sonra üstüne bide cukkayi indir cebe. adamin ensede olan köklerinide mahvediyolar.
    kök alimindan ekimine kadar en ufak sac teline bile doktorun yaptigi bir ekim merkezi varsa söyleyin hemsirenin saglik memurunun, hademenin ekim yaptigi yerlerin reklamini yapmissiniz
    152 sayfalik külliyat masallah

Op.Dr. Onur Gürbüz var, kuzenim bir hafta önce kendisine ekim yaptırdı sonucunu beklemekteyim. Güzel olursa bende yaptırmayı düşünüyorum, saç alımından ekimine kadar eşiyle beraber kendisi giriyomuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raif07

quote:

hakan bey hakan bey hakan yeter arkdaşlar nedir bu yaaa..sanki türkiyede bu işi birtek hakan bey yapıyor bakın arkadaşlar tekrar söyülüyorum işin reklamında olmayan arkdaşlar şuna dikkat etsinler..

saç ekimi planlaması çok çok çok önemli eğer mevcut saçlarınızı sıklaştırayım diye ekşim yapıp bunuda 3000-4000 grft kullanarak yaparsanız ilerde donör alanınız kalmayacak ama saç ekimi ihtiyacınız daha büyük şiddetle artacak işte bu duruma geldiğinizde şuna dikkat edeceksiniz sakladan göğüsten ekim yapan yer varmı ve nasıl olur...bu dökülmesi devam eden hemen hemen her arkadaşın kaçınılmaz sonu olacak o zaman zamanında paralar harcadığınız doktorlar size bu işi yapamam bu olmaz derse şaşırmayın çünki onun önünde cillop gibi donör alanı olan sorunsuz hastalar var sizinle niye uğraşıp riske atsın kendisini kariyerini...

bakın arkdaşlar doktor en kötü ekimleri bile düzeltebilme becerine özgüvenine ve gerekirse riske girme(hastaya anlatarak) eylimene sahip olandır bu gün hakan doğanayın bana senin saçın ekim olmaz dedi bıraktı ama ben ankarada HLC Klinikte bu işi tereddütsüz bir şekilde yaparım güzelde olur diyerek kendine güvenen doktorda biliyorum...

ben 2003 fut - 2008 fue - 2010 da fue olmuş biriyim nerden baksanız kafamda 3000den fazla saç var sadece ön taraflarda şimdi hakan bey bana sakal ekimi direkt uygulanmaz güzel olmaz düzeltme olmaz demiş...

bende sakal ekiminin boş alana direkt uygulanmasını zaten istemem dediği gibi hoşda durmayabilir ama kafamda saç var ve aralara sıklaştırma buna bile dikkat etmeden olmaz dedi....

tekrar söylüyorum arkdaşlar güzel saçı olanı herkes eker en kötü klinik bile yüzünüzü güldürür bundan emin olun ama dedğim gibi ustalık farklı....

hlc kilinik hayatımda duyduğum en kötü kilinik . orada saç ektiren kilişler varmış . saçlarını düzelttirmek için başka ekim merkezleri arıyorlarmış. ama doner bölgeleri kalmadığı için 2. bir şansları oladığını duydum saçları dim dik havaya çıkıyor. doktorlarda ekim sonrası hiç ilgilenmiyorlarmış. almışlar parayı bana ne kardeşim saçlarına ekim sonrası iyi bakamamışsın demişler.

hocam kimden ne duydunuz bilmiyorum ama kesinlikle yalan, birincisi adamlar operasyona sabah 9 da başlıyor ve akşam 6-7 de anca bitriiyorlar ve bu sürede 800 -1000 greftten fazla ekemiyorlar, bakın ekmiyorlar demiyorum ekemiyorlar özen gösterdikleri için.. bu kadar uğraşılan bi süreçten sonra ekilen saçların dik çıktığının söylenmesi çok komik..
    ve bu bi yeri övmek için başka bi yeri kötülemek fikrindende vazgeçin artık..
  • benim iki arkadaşımızada eleştirim olacak RAİF dostum senin gibi forumun gediklisi birinden bu yazıyı beklemezdim

quote:

mişler,mışlar la yazıyorsun,gözle görmeden şöyleymiş böyleymiş demek hoş değil,kulaktan dolma bilgiler yanıltır,şimdi sen hakan hocaya ektirmişsin onu öyüyor süper doktor diyorsun,biride çıkar hlcde süper ekim yaptırmıştır yada hlc nin reklamlarında kullandığı birinin saç ekim resimlerini koyarlar,bu seferde senin tezin çürür.

ayrıca ixmarit arkadaşın kaybedecek birşeyi kalmamış,hakan hoca bile ben ekemem demiş oda adı lekelenmesin diye ekmiyor diye yazmış,berbat olan bir yeri daha ne kadar berbat edebilirlerki??hlc ekiyorum demişse başarırsada elleri öpülür.ve hlc eker hakan hocada olmaz diyip ;ixmaritte ekim sonucu eskiye oranla güzel olmuşsa hakan hoca iyi dönorlülere ekim yapıyor,kötü olanlara ekim yapmayıp adını lekelemekten kaçıyor,iyi dönor alanı avcısı tezi gerçekleşmiş olur.

İSETSİL sanada eleştirim şu olacak

quote:

hocam kimden ne duydunuz bilmiyorum ama kesinlikle yalan, birincisi adamlar operasyona sabah 9 da başlıyor ve akşam 6-7 de anca bitriiyorlar ve bu sürede 800 -1000 greftten fazla ekemiyorlar, bakın ekmiyorlar demiyorum ekemiyorlar özen gösterdikleri için.. bu kadar uğraşılan bi süreçten sonra ekilen saçların dik çıktığının söylenmesi çok komik..
    ve bu bi yeri övmek için başka bi yeri kötülemek fikrindende vazgeçin artık..

Bu hlc'yi savunmuşsun savunmasınada yazın bana gerçekçi gelmedi,operasyona başlayacaklar 9-10 saat sürecek ve bu süreçte 800-1000 greft ekecekler.o zaman 4000-5000 greft ihtiyacı olan biri 5 gün boyunca orada ekimmi yaptıracak???4000-5000 greft ektiren birinden kaç tl alıyorlar 5000 tl alıyorlarsa onlar batmış yada yoldan geçene ekim yaptırıyolar demektir,

çünkü bir ekimde 800-1000 greft ekerlerse 4000-5000 greftlik ekime adam 5 gün gidecek,her ekim seansı 1000 tl ve 10 saat sürecek,o kadar ucuza çalışan bırak cerrahı hemşire bile bulamazsın.

TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM DOĞRU BİLGİLENDİRME YAPALIM,KİMSENİN HAYALLERİNİ YIKMAYALIM.KİMSENİNDE ÖZGÜR İRADESİNE BASKI KURUP YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİP ,KARARI ONLARA BIRAKALIM.

Resimlerimizi yayınlayıp,ekim stillerini yazıp ,o doktor bu doktor diye sürekli gözlerine sokmayalım.1-2 doktor dışında ekim yapan yoksa diğerleri kötüyse yandık demektir,çünkü yurt dışından binlerce kişi türkiyeye saç ekirmeye gelip,ektirip gidiyor o adamlardan bize sıra gelmezdi demekki iyi başka doktorlarda var.Yurtdışından gelenlerle birlikte türkiyede yıllık 100.000 hastaya ekim yapıldığı tv ve gazatelerde yazdı

1 doktor günde 1 hastaye ekim yapsa yıl boyuda hiç tatil yapmasa 365 kişiye eker MAKSİMUM.

şurada 2 doktor önde 365x2=730 kişi güzel ektirdi demektir

geriye kalan 99.270 kişi marstamı ektiriyor,venüstemi???burada saç ektiren herkes hakan hocaya yada başka hocaya gitti diyelim adamın yıllık ekeceği hasta sayısı belli sadece bu forumu gelip okuyup ektirmek isteyenler o bas bas bağırdığınız doktorlara gidip ektirmeye kalksa sıraları gelmeden o doktorlar hakkın rahmetine kavuşur ömürleri o kadar ekimi yapmaya yetmez:)Tabi ekrirecek hastalarında:)mezarda ekim edevam ederse ayrı cennet yada cehenneme yakışıklı giderler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner_sen -- 27 Nisan 2012; 12:27:46 >
  • TANER-SEN aynen arkadaşım çok teşekkür ederim sana en azından kendimi ifade edebilmişim ve söylediklerim gerçek kullanıcılar tarafından da anlaşışmış..

insan umutlarıyla oynamak çok kolay arkdaşlar yazarsın burdan bir yazı koyarsın internetten öncesi ve sonrası berbat resimleri patlatırsın gıcık olduğun klinik veya doktorun adını tüketirsin umutlarını....

şimdi ben formun başından beri diyorumki kapı kapı gezdim Bu formda da HAKAN DOĞANAY diye altın harflerle yazıp nerdeyse besmeleyle andığınız doktoruda siz empoze ettiniz bana veya benim gibi bu formu kullanan başka arkadaşlara, bende kendisine durumumu ilettim resimleri yolladım HAKAN DOĞANAY sen ekim için elverişli hasta değilsin dedi beni bitirdi..

bu moral bozukluğu ile ankarada HLC klinik ile görüştüm Dr.Özgür bey baktı inceledi neler yapabiliriz diye düşündü benimde fikirlerimi aldı çözeriz sorun olmaz dedi vede yapacağı işlemleri anlattı kafamada yattı..hakan doğanay dışında diğer kliniklerde yaparız demişti bunuda + olarak ilave edeyim ama bana en çok güven veren yer HLC oldu....

şimdi ben allaha nasip ederse mayısın ilk haftası ekime girecem kaporayı vermişim anlaşmayı yapmışım heycanla gün sayıyorum o sırada bir arkdaş çıkıyor HLC Şöyle berbat böyle rezil ekimleri var şöyle paracı böyle üç kağıtçı diyor ve elinde ne kanıt var ne belge şimdi kendinizi benim yerime koyun ne düşünürsünüz..

arkadaşlar lütfen buraya insanlar maduriyetlerini çözmeye 2.3.kez aldatılmamaya yada, güzel umutlarını gerçekleştirecek bilgiye ihtiyaç duydukları için geliyor bir doktor veya bir klinik hakkında yorum yaparken lütfen gerçekçi ve ıspatı olan yorumlar yapalım böyle bilgilenelim...

eğer HLC dediğniz gibi kötüyse ben paranın tümünü vereyim yeterki bana ekim yapmasın 3 yıl uğraşır tekrar para biriktiri başka yerde yaparım en azından tekrar bir şansım olduğunu bilirim....

son olarakta hakan doğnayın yapamam sen uygun hasta değilsin dediği BANA şimdi HLC Klinikten sonra öncesi ve sonrasınıda koyup HLC mi usta HAKAN BEY Mİ GÖRECEĞİZ kim paragöz kim kariyer peşinde oda belli olacak sabırla bekliyorum.....
  • Birde benim anlamadığım şu var ,tüm merkezler kötüleniyor amenna kötüleyin kardeşim,ama kötülediğiniz merkezlerde ektiren KÖTÜ BİR EKİM RESMİ NEDEN YOK???,orada ektirmiş ekim sonucu berbat biri neden forumda yok.

1.cevap:ekimler milleti emmnun etti,foruma girme gereği bile duymuyorlar

2.cevap:ekimleri berbat oldu hayata küstüler,saçınada başınada başlarım diyip el etek çekip köşelerine geçtiler.

Anlamadığım kavgayı eden kişiler saç ekimi iyi görünen kişiler benimki iyi yok efendim benimki senden daha iyi, afedersinizde sidik yarışına döndü,kimse bilgi alamıyor,ektirecek adamlarda karamsarlığa giriyor.

hakan hocaya ,ilhan hocaya ,ekrem hocayada,hcl yede,esteword,ensar,estetica,transmed vs vs vs vs kararını zaten yeterince araştırma yapıpta vermiş gidiyordur.

adam ekime gidiyor siz yangına körükle gidiyorsunuz.

Kıyafet almaya benzetiyorum kalite aynı ama biri marka olmuş lewis,diesel,energi vs fiyatları 150-500 tl arası,aynı kişilere dikim yapan fabrika aynı kumaşla farklı marka yada fason üretim yapar fiyat iner 50 tl 100 tl ye SEBEP İSİM HAKKI PARASI:))KALİTE AYNI FİYAT FARKLI

O marka kişi ve merkezler bir grefti 1 euroya ekiyor adam ekirecek 5 bin greft 5.000 eurosu belkide yok,iyi ekebilecek ama kesesine uygun bir yer arayanada yardımcı olun,yada o hayrına bu işi yapar gibi gösterdiğiniz paraya ihtiyacı yok dediğiniz reklamla işi olmaz dediğiniz doktorlarınız,herşeye doymuşki ihtiyaçları yok 1 EURO değil 1 TL ye eksin herkes oraya gitsin,milletin anası babası sabancı koç değil kardeşim.Adam iyi ekim yapar ama isim yapmamıştır fiyatı ucuzdur.

Yukarıda yazdığım kişilere ve merkezlere kötü diyen arkadaşlar neden kötüler,kötülerse resim yayınlayın,yayınladığınız resimlere ek msn de cam kamera açınki o kadar sevap kazanma taraftarısınız millet canlı canlı görsün,orada ektirdiğinize dair belgelerinizi yayınlayın.

LAF SALATASINI BIRAKALIM arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner_sen -- 27 Nisan 2012; 15:10:28 >
  • Şu sakarya fıratta oynayan, Tayanç Ayaydın bi ara protez takmıştı çok belli oluyodu, ama geçenlerde gördüm, sanırım saç ektirmiş ve çok doğal

görünüyordu, nerede saç ektirmiş gerçekten çok merak ettim bilen varsa, yazsın lütfen ...
  • tanersen resmen saçmalamaya başladın..kötü ekimler neden görülmüyor? senin ekimin kötü olduğunda anlarsın neden kötü ekimler paylaşmıyormuş..bi de iyi kötü neye göre? mesela bence de bu kanal açma yöntemiyle iyi bir ekimin olması imkansız.. çünkü kanal yöntemiyle maksimum bi cm2 ye 30 greft ekilebiliyor.. normal bir insanda cm2 de 100 greft oluyor.. normal bir insanın 3 te 1 i kadar bile saç kökü ekilemiyor.. doğal olarak komik bir görüntü oluşuyor.. önemli olan ekimin nasıl planlandığı.. belli alanlara konsantre olup bazı alanlar boş bırakılınca yoğuun ekimle daha doğal görüntü oluşabilir bence..bu da klasik kanal açma yani lateral slit yöntemiyle elde edilemiyor.. iğne yöntemi ya da hakan doğanay ın kullandığı choi iğnesi ile ancak yoğun ekimler olabiliyor.. bu da kafadar drogba gibi adamların saç ekimlerinin neden başarlı oldğunu açıklıyor..
  • ayrıca benim seçeneklerim arasında da hlc var.. adamlar ın mükemmel sonuçları var.. kötü sonuçları da illaki vardır.. en önemlisi manuel alım yaptıkları için uçlar çok ince oolduğu için dönör bölge mükemmel oluyor hiç bir iz kalmıyor.. mikromotor kullananların ense resimlerini göremiyorz .. gördüklerimizin çoğunda da berbat sonuçlar izler falan var.. zaten bi yerde okumuştum.. bu 0,7 punç kullanıyoruz alırken diyen çoğu doktor 1 1,2 mm lik uçlar kullanıyormuş onun için ense görüntüleri bu kadar kötü oluyormuş..
  • ne bereketli konu çıktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailix

ne bereketli konu çıktı :)

Bereketini bilmem ama tam anlamıyla konunun b.kunun çıktığını söyleyebilirim :) Yasaklanıp ertesi gün başka nick alıp devam edenler mi ararsın, ekip oluşturup bilmemne hoca cemaati kuranlar mı ararsın, daha iki kelimeyi bir araya getiremeden profesör edasıyla millete ders verenler mi ararsın, ekim konusunda kararsız kalıp stresten alınacak saçları bile kalmayanlar mı ararsın, yoksa seans rekoruna giden ekim müptelası olmuşlar mı ararsın, ne ararsan var burada özetle :)
    Ekimden falan vazgeçtim, bugün forumda ne olmuş acaba diye meraktan giriyorum sırf, müptelası oldum başlığın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes246

yarin aksam biniyorum 22 , cumartesi sabah antalya,, sabah namazimi kilarim cami de,, cami ezanini øzlemisik,, burada kilise sesi duya duya kilise olduk,,ondan sonra da allah kerim, ya onlar getiri ya ben taksiye binerim beleke kendim vararim,, ancak gelecek hafta pazar gunu ekleye bilirim resimleri,, insallh,,,

BENIM KAFAMDA HALEN BIR SORU ISARETI VAR,,, BENIM AZ BUCUK KAFADA SAC VAR,, BIRAZ TEDIRGENIM SORSANIZ NIYE,,, HAKAN DOGANAYA EKTIRECEYIM,, KORKUM, VAR OLAN SAC TELERIMI MAF EDERSE ,VE VAR OLAN SACLAR CIKMASA DØKULURSE VAY HALIME VAY, OZAMAN BOS BOSUNA KENDIMI ,KENDI PARAMLA REZIL EDERIM,, BIRAZ TERCUBE SAHIBLI OLANLARA SESLENIYORUM, SIZCE BU DURUMDA NASIL OLUR? OZAMAN BEN CILDIRIRIM YESILESIRIM HULK OLURUM

sizce zarar gørur mu var olan sac teleri,, merakliyim yaaa,,, birinizde bilen nyokmu bu olayi,, birisi etkiler diyor, diyeri etkilemez diyor,, biraz karisik kafam,, ? ne dersiniz muhterem musluman kardeslerim(:

şu an ektirmiş olman gerekiyor tarihe bakarsan sana şunu söyleyebilirim. endişelerinde haklısın , ekim için alınan saçlar asla birdaha çıkmazlar. kötü sonuçlar
    paradan daha önemli bir sonucu budur işte, parayı bir şekilde kazanırsın ama , doner alanından alınan greftlerin telafisi asla olmaz.. iyi sonuç almaktadaki en önemli faktörde bu ekilen saçların hepsi çıkmıyor, olan ekim için alınacak saçlara oluyor.. oyuzden ektirecek arkadaşlar bunlara dikkat edip bunlarıda araştırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adectr

Epeydir forumda yoktum, işler felan derken bayağı olmuş uğramayalı. Eski dostlar beni iyi hatırlar, ilk ekimde 3600 greftim ve 4.250 TL param boşu boşuna gitmişti. Yaşadığımız rezillikte cabası oldu, saç ektireyim derken sağlığımızdan oluyordum neredeyse.

en iyi saç ekim merkezi neresidir

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Ağustos ayında İstanbulda Fue Turkey Kliniğine 2. ekimi yaptırdım. Ekim 2 gün sürdü toplamda 1700 greft ekildi. İlk ekimden sonra pek ümidim yoktu aslında ama saçlarım biraz toparlandı.

1700 greft iğne tekniği diye tanımlanan oldukça zahmetli ve meşakkatli bi metotla ekildi. 3 arkadaş aşağı yukarı 15 saat çalıştılar. İlk ekimden kaynaklanan skarlar nedeniyle çok ümitsizdim ama fena olmadı gibi. ŞUBAT 27 de ise 1000 kök daha ektirdim, zira 1700 kök ön bölgeye ekilmişti, orta alana ekim yaptıramamıştım. Bakalım bi iki aya kadar tablo netleşir. Üçüncü beşinci gününde ekim felan övmeyin bence, ben bu konuda en zor günleri ve deneyimleri yaşadım. Gerçek ekim nedir, ZENAAT nedir, işçilik nedir hepsinin ne anlama geldiğini gayet iyi öğrendim. Ekim işi vicdan işi arkadaşlar, kaktır gitsin mantığıyla iş yapan ekim merlkezleri kadar doğru dürüst iş yapan yerlerde var, şimdilik bu kadar,

plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/u/0/111624432511682187923/posts

1700 kök için iyi bence.ikinci ekim sonucuna göre dahada iyi olur gibi. İlk ekimi nerede yaptırmıştın acaba.
  • @ enes246:kardeşim ne yaptın ektirdin mi saçlarını ? resimlerini paylaşırmısın daha önce tereddütlerim falan var diyordun acaba ne durumdasın ?
  • quote:

yok123

tanersen resmen saçmalamaya başladın..kötü ekimler neden görülmüyor? senin ekimin kötü olduğunda anlarsın neden kötü ekimler paylaşmıyormuş..bi de iyi kötü neye göre? mesela bence de bu kanal açma yöntemiyle iyi bir ekimin olması imkansız.. çünkü kanal yöntemiyle maksimum bi cm2 ye 30 greft ekilebiliyor.. normal bir insanda cm2 de 100 greft oluyor.. normal bir insanın 3 te 1 i kadar bile saç kökü ekilemiyor.. doğal olarak komik bir görüntü oluşuyor.. önemli olan ekimin nasıl planlandığı.. belli alanlara konsantre olup bazı alanlar boş bırakılınca yoğuun ekimle daha doğal görüntü oluşabilir bence..bu da klasik kanal açma yani lateral slit yöntemiyle elde edilemiyor.. iğne yöntemi ya da hakan doğanay ın kullandığı choi iğnesi ile ancak yoğun ekimler olabiliyor.. bu da kafadar drogba gibi adamların saç ekimlerinin neden başarlı oldğunu açıklıyor..

Yok123 saçmalamada senin üstüne çıkamayacağım nedenmi,buraya gelip 2. 3. ekimi yaptıracağını diyen hatta ektirdim şurada berbat oldu diye yazan 1,2 arkadaş var çok değil 1,2 kişi,ayrıca sıkılaştırma yapanlar var neden skılaştırma yapıyorlar ekilen köklerde kayıp oranı çokmuydu,ekim kötümüydü,dönor alan yetersizmiydide sıkılaştırmalar yapılıyor diye listemiz uzar gider.

sende tutturdun kanalmı açıyolar,bilmem neylemi yapıyorlar,kanalla yapılan ekim kötü ise senin olması gereken teknik dediğin yöntemide türkiyede 1-2 doktor yapıyorki kendi doktorumada sordum oda dediğin yöntemi uygulayan benim bildiğim doktor yok varsada yeni başlamıştır,çok iyi verim alınsaki sonuçlar henüz net değil hepimiz o yönteme geçerdik dedi.Ozaman fue yöntemini boşa tartışmışız geçmişte ektiren herkesin ekimi berbat kötü,paralarına yazık olmuş,saç kökleride,dönor alanlarıda ekilen bölgeleride heba olmuş(SANA GÖRE)

Ama resimlere baktığımızda çoğu kişinin ekimi gayet iyi,ben 25. günümdeyim 5 gün sonra 1. ayımın resmini yayınlayacağım şok dökülmeler tamamlanmak üzere,3 ay sonra saç çıkmazsa doktorumu eleştirebilirim,ama kendi kafam için,

Ayrıca madem bu ekimler o kadar kötü heryıl ektiren 100.000 adam salakmı görmüyolarmı rezil rüsva kafalarıda ektiriyorlar,saç ektirmek çok kolay ama ekimden çıkıp eve gittikten sonraki 10 gün çok zor,hayat bir anlamda duruyor her babayiğidin yaptıracağı iş değil,saça bakması yıkaması yatması,oturması,kalkması,yorgana yastığa sürtmemesi,kafayı bir yere çarpmaması(kafa uyuşuk istemedende çarpabiliyorsun hissetmiyorsun),o ekilen köklerin kafada tutması için gereken özen çok zor,ama millet ektiriyor,neden çevremizde ektiren ve sonucu iyi olan kişileri görüyoruzki ben çevremden 4 kişiyi referans aldım gittim ektirdim foruma baktım ama burada tapılan kişilere gitmedim,yazılanlara kulak assamdı peruk kullanırdım,adamı canından bezdiren bir yaklaşımla 150 sayfa dolmuş taşmış,şu bir kaç gündür biraz gerçeklere dönmeye başladı.önceki 150 sayfada ya HAYAL SATILMIŞ yada HAYALLER BALTALANMIŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner_sen -- 28 Nisan 2012; 1:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raif07

quote:

kardeş sana sadece gülüyorum başka hiç bir şey demiyorum allah rızası için insanları yanlış yönlendirmeyin sen sırf ektirdiğin doktoru savunmak için hlc yi kütülemen nasıl bir vicdan arkadaşım saç ekim merkezlerinin sahipleri anamız değil babamız değil bırak güzünü seveyim bu ipe sapa gelmez yorumları varsa delilleri göster yoksa insanları yanlış yönlendirme yazmıyayım diyorum girmiyeyim diyorum ama bu kadarda olmaz..ayıptır
  • Ayrıca enes246 dostumuzun ben ekim öncesi resimlerini gördümki kel hali şuanda ektirmiş bir çok kişiden daha iyi,onada bende o saç olsa hayatta ektirmezdim dahada dökülmesini bekle ama illa ektireceğim diye kararı verdiysen doktorunuda seçmişsin mutlu olacaksan ektir dedim.gerçekten dönor alanı mükemmel,saçlarının açıklığı çok çok az kel denmez,tüm doktorlarda paraylada değil üstüne para verip ona saç ekmek için yarışa girer,çünkü sonuç mükemmel olurdu.her hastalarınada o resimleri gösterirlerdi ektik bakın böyle oldu derdi:)

enes eğer yayınlayabilirsen ekim öncesi resimlerini yayınlarmısın,ben gördüm ama arkadaşlarda görsün,
  • quote:

jiyan_21

kardeş sana sadece gülüyorum başka hiç bir şey demiyorum allah rızası için insanları yanlış yönlendirmeyin sen sırf ektirdiğin doktoru savunmak için hlc yi kütülemen nasıl bir vicdan arkadaşım saç ekim merkezlerinin sahipleri anamız değil babamız değil bırak güzünü seveyim bu ipe sapa gelmez yorumları varsa delilleri göster yoksa insanları yanlış yönlendirme yazmıyayım diyorum girmiyeyim diyorum ama bu kadarda olmaz..ayıptır

jiyan_21 yaz kardeşim sen ve senin gibi arkadaşlara ihtiyaç var ,kırılsın şuradaki tekel,çeşit çoğalsın belki daha iyi ekim yapan kişilerde vardır,resimler yayınlansın,ekim teknikleri anlatılsın,fiyatlar paylaşılsın,ama bu o merkezlere yönlendirme şeklinde olasın,herkes beyni yıkanmadan hür iradesiyle doktorunu seçsin,

X doktor ,Y merkeze ,Z hastanesine gitmezsem benim saçların içine edilecek düşüncesi oluştu o yazılan yerlerde dünya para alıyor,parasını verebilen olsa bile sıra yönlendirmeler sayesinde aylar sonrasına verilmeye başlamış,ektime hevesleride milletin kırıldı,ektirmeye uygun zamanları olsa o doktorların zamanına uymuyor gibi gibi sebeplerden millet artık sayenizde iyice mutsuzlaştı,o doktorlar dışında ektirenlerde şuan psikolojik olarak keşke şu adamda bu merkezde yaptırsaydım diye çöküntüye girdi.milleti mutsuz etmeyede kimsenin hakkı yok...
  • 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.