Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2025. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.482.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20232024202520262027
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Donör alanin resmini paylaşırmisiniz.

Açıklık oldukça fazla olduğu için donörünüz sağlam değilse tekrar düşünmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sudas kullanıcısına yanıt
    Ense ve sakal cene altı resim eklersen Düşüncesi olan arkadaşlar yorum yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudas

Selam beyler benim kafa bu sekilde.3000 3500 greft toplarmi sizce,vertex çok önemli değil benim için.Cok sıkı beklemiyorum tabi ama çim adam gibide olmaması önemli.Yas 37.Forumda konuyla ilgili bilgili, tecrübeli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum...

en iyi saç ekim merkezi neresidir

• Sudas dostum paranı çöpe atma. senin kafaya ekim olmaz. yazıktır günahtır. açık alan çok. donör bölgesi seyrek. pişman olursun benden söylemesi. usturaya vur öyle gez. miss gibi bedava.
  • Sağol arkadaşim,biraz da protez araştırayım...

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Sudas dostum paranı çöpe atma. senin kafaya ekim olmaz. yazıktır günahtır. açık alan çok. donör bölgesi seyrek. pişman olursun benden söylemesi. usturaya vur öyle gez. miss gibi bedava.
    @iquique ile ayni dusuncedeyim ve malesef ayni durumdayim.

Sac klonlamasini arastirmaya baslmadim 2019 sonuna dogru ingilterede bu uygulamaya basliyacaklar. Tabiki daha bunun icin cok erken ve nasil olur bilinmiyor, Farjo diye bi clinic arastirmalara devam ediyor, takipde olmani tavsiye ederim.
  • 5. Gün

• olmaktan tereddüt ettiğim ancak kayseri'de uzmanım ahmet tektaş bey'le görüştüğümde ikna olduğum işlem , babadan gelen kellikden dolayı 2 farklı operasyonla fue/prp`li ekim yöntemiyle tedavi oldum. uzmanım 6-12 ay arasında kalıcı iyileşme olacağını söyledi, şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. saç ekimi düşünenler için bu entry'yi ileriki zamanalarda düzenleyeceğim.

https://www.ahmettektasclinic.com/
  • 8. Gün

• Ben de geçen sene Hermes hair clinic saç ekim merkezinde saçlarımı ektirmiştim. Ben çok memnun kaldım hatta benden sonra 2 arkadaşım daha oraya saçlarını ektirdi.

Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama ektikleri saçların tamamı tuttu. Buradan diğer saç ektiren arkadaşlara bakıyorum da ekilen saçların sadece yarısı tutmuş. Eğer açıklığı çok olan varsa Hermes saç ekim merkezini tavsiye ederim

Fotoğraf normalde çok net ama buraya atınca çözünürlüğü çok bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklıgezintide -- 21 Mayıs 2019; 15:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklıgezintide

Ben de geçen sene Hermes hair clinic saç ekim merkezinde saçlarımı ektirmiştim. Ben çok memnun kaldım hatta benden sonra 2 arkadaşım daha oraya saçlarını ektirdi.

Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama ektikleri saçların tamamı tuttu. Buradan diğer saç ektiren arkadaşlara bakıyorum da ekilen saçların sadece yarısı tutmuş. Eğer açıklığı çok olan varsa Hermes saç ekim merkezini tavsiye ederim

Fotoğraf normalde çok net ama buraya atınca çözünürlüğü çok bozuldu

Dostum çok güzel olmuş saçların. Bakıyorum da hermes hair clinic de saç ektirenler hep çok memnun adamlar bayağı iyi yapıyorlar sanırım. Bu adamlardan daha sıkı saç ekimi yapabilen yer yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juninhotr -- 21 Mayıs 2019; 18:43:31 >
  • Sakaldan ekim iyidir DHI iyidir diyenlere inanmayın. Burada bazı kişiler insanları yanlış yönlendirmeye çalışıyorlar
  • serkanbey35 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim işlemin başarılı gayet senin.Muhtemelen 2 haftalık daha heralde .Sık bi işlem olmuş.Kim yaptı nerde yaptırdın?

• quote:

Orijinalden alıntı: unixx

valla hocam sakal tutuyor.Sen sakal ekımı olanlarla konuş.Farazı hayır olmaz olamaz dıyenler kulakdan dolma konusur.Ben sakaldan ekım oldum
    Sakaldan kaç greft aldılar

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım unixx'in yalanlarını kaç kez forumdaki arkadaşlar resimlerle gösterdiler. Hesabındaki isimle fotoğraflardı paylaştığı isim dahi farklı. O bir reklam hesabı ona inanmak gibi bir hataya kapılmayın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_mail

Bu mesaj silindi.
    Evet muhabbetleri var, benim tepede hiç saç ekilmedi sanırım. Gözunun içine baka baka çıktı çıkıyor diyor. Defalarca tepe için geldim dedim ama sonuç ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_mail

Bu mesaj silindi.
    kardeşim sen bana da dünyanın parasını ver, ben de en iyi insan olurum. seni havalimanından alırım, otele yerleştiririm, uyumazsan ninni söylerim. kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi hiç?
    tamamen duygusal bu işler. sizin gözünüzü boyamışlar ama parasını verdiğiniz işin karşılığını alabildiniz mi? önemli olan bu. havalimanından karşılamak, otele yerleştirmek vs bunlar göz boyamak için yapılan şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 28 Ocak 2019; 13:39:54 >
  • 17.01.2019 da Hüseyin Kandulu saç ekim merkezinde yaptığım ekim hakkında değerlendirmem. (3000 greft)

Haklarında yapacağım değerlendirme ne kötüleme amacında olacak nede reklam maksadıyla. Yinede yazdıklarımı eleştiri sayarlarsa da “eleştiri geliştirir” mantığı ile baksalar onlar için de faydalı olacaktır.

1-İlk olarak Ekim işleminin hiç bir aşamasında doktor rol almıyor tamamen bu işi yaparak deneyim kazanmış asistanlar tarafında yapılıyor ki diğer saç Ekim merkezleri de maalesef böyle.
    2- Ekim’in başında saçımı sıfıra vurdular. Başımda kesilen saç parçacıkları yaralara bulaşmasın zarar vermesin diye yıkama yapılacağını düşündüm ama yıkanmadı. Sordum birşey olmaz dediler. Ama yıkanması gerekiyordu.
    3- Hüseyin bey görüştüğüm beşinci ve son yerdi. Diğer doktorlar ensemin tek seansta 4000 kök alınabilecek kapasitede olduğunu söylediler. Hüseyin bey biz maksimum çalışırız dedi. Yani 4000 kapasite varsa o kadar alırız daha fazla ise gerektiği kadar kök alıp ekeriz dedi ancak 3000 kök ekildi. Aynada gördüğüm kadarıyla Ekim şimdilik iyi görünüyor. Ancak başımda bir kaç eksik yer varki ekilmedi. Aşağıda resimlerde işaretledim. 4000 kök ekilseydi muhteşem olacaktı.
    4- Ekim’in yapıldığı gün içinde iki defa Hüseyin bey odaya gelip kontrol ediyor.
    5- Alım işlemi Ekim işleminden uzun sürdü ve 8.5 uc kullanıldı ki büyük bence.
    6- Görüştüğüm Ekim merkezlerine göre en yüksek fiyatı isteyen yerdi. Hepsi aşağı yukarı 6000 tl istedi ilaçlar hariç . ancak Hüseyin beyin danışmanı 7500 tl istedi ve indirim olamayacağını söyledi artı Anadolu yakasına vip servisle gidiş dönüş hizmeti ve tüm ilaçlarda fiyata dahil. Vip ulaşım yada ilaç ücreti Hüseyin beyde ektirme kararımda etkili olmadı. Bir buçuk eksik yada fazla önemli değil yeterki başarılı olsun başka bir Ekim’e ihtiyaç duymayayım ve sanalda haklarında olumsuz bir yorum da görmediğim için tercih ettim.

Genel olarak; Kendilerini diğer saç Ekim merkezlerine göre şu kadar iyiler bu kadar daha daha iyiler dememi gerektirecek bir durum görmedim. Hatta diyebilirimki İstanbul’daki bütün saç ekim merkezleri aşağı yukarı aynı.
    Ekim’den sonra başka bir kliniğe gitmediğim için neden 4000 kök ekilmedi diyemiyorum şu an. Çünkü ensemin kapasitesine göre kök alacaklarını söylediler. Ama başka bir kliniğe kontrole gittiğimde 4000 kök alınabilirdi derlerse ayıp etmiş olurlar. 15. Gündeyim ekilen saça bakıp karar vermek henüz erken olabilir ancak göründüğü kadarı ile beklentime göre %80 başarılı olduğunu düşünüyorum. Saçımdaki açıklığın oldukça fazla olduğunu da belirtmem gerekiyor. ekilen kısım tutarsa ekilen kısımlardaki açıklığı kapatacağını umuyorum. Bu benim şahsi ve tarafsız yorumumdur daha uzman arkadaşlar resimlere bakıp daha gerçekçi bir değerlendirmede bulunabilirler.

Ekim’imi gerçekleştiren Necla hanıma ve Emin beye emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
    NOT: Ekim için randevu istediğim haftada Hüseyin beyin danışmanı doktor beyin eğitim semineri olduğunu ve söz konusu haftada ekim isterseniz Hüseyin beyin Ekim’e katılamayabileceği bilgisi verilmişti. Yanlış bir şey yazmayalım. Herşey objektif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigLoser -- 31 Ocak 2019; 23:55:22 >
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Usta protez saç ayırt edebiliyorum diyorsun. Oktay Kaynarca da protez var mı ? Kurtlar vadisinde gençken kel olan adam eşkiya da baya saçlı. Ekimse eğer iyi ekilmiş

• s clinic bitkisel yöntemlerle 12 seansta saçları çoğaltıyoruz diyor aslı var mı en azından dökülmeyi durdursa onada raziyim
  • 
Sayfa: önceki 20232024202520262027
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.