Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2010. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
28 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20082009201020112012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım kusura bakma saç ekimini gerçekleştirdim ben sonunda .O yüzden yazamadım.Operasyon başarılı geçti .Kafam o kadar rahatladı ki.

Lale keskin hakkında hiç yorum bile yapmak istemiyorum.

Başka yerde işlemi mi yaptırdım.Fotoğraf paylaşıcam inşallah biraz iyileşsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sac ektiren insan biraz araştırınca neyın ne oldugunu anlıyor
    Mesela alnın baya acık ensende sac az .Ne demek lazım sac ekımı olursa başarı oranı az demek yüzde olarak %30 larda en maxımum degerdir

sakaklarda acıklık var bırde tepende .Ensende sac gür sac var sakalında gür .Başarı oranı %80 lere cıkar

ekim teknıgıde cok önemli sacı alıp (DÖNÖR) dişarda fazla beklerse o sac randımanı düşer.Dikkat ettinizmi bilmiyorum bir insana bobrek nakil edırken alınan bobregi koşarak yerine ulaştırıyorlar.zaman herşeyden önemli transferde.sacı alıp 4 saat bekletıyorlar bazı doktorlar buda kayıplara denk gelıyor
  • Kısaca bu başlıktan anladığım ; saç ekimiyle uğraşıp da dürüst olan kimse yok. Bütün saç ekim merkezleri ekim yapılana kadar çok ilgili ve iyi sonrası vahim , kötü ekim sonuçları ortaya çıkınca kimse ilgilenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 19 Ekim 2018; 18:1:50 >
  • juninhotr J kullanıcısına yanıt
    Ha ha herkes senin saçekimsonuçlarından olduğunu biliyor burda. Paralı askersin kusura bakma kardeşim bari nickini değiştirseydin.Bu kadar açmısınız anlamadım.Takılın orada işte milleti kandırın yetmiyor mu?

Ayrıca ben hiç bir yerde burada yaptırdım demedim.Az medeni olun be. Ayrıca ve ayrıca evet saç ekimi yaptırdım ama ethichairde değil benim güzel kardeşim.Benim bütçemi aştığı için orayı maalesef seçemedim. Bence sen ordan ayrıl geç bu tarafa .Bak burda kimse karışmıyor :)

Arkadaşlar “ HİNTEL- KESKİN ve bu arkadaşlara bakın orada sürekli yorum yapan paralı kişilerdir.Oranın reklama ihtiyacı yok bunuda aklından çıkar.Yoğunluğu gözlerimle gördüm:)

• mikifant M kullanıcısına yanıt
    benim sacekimlerisonuclarinda hesabım dahi yok:) ne varmış nikimde merak ettim nasıl bir çıkarım yaptın anlatsana:)

Ama gördüğüm kadarıyla senin bayağı bayağı ethichair savunuculuğun var. Hatta orada da seninle bir güzel dalga geçmişler.

Yahu ethichair nedir websitesine baktım saç eken kişinin kim olduğu ve nerede yapıldığı dahi belli değil.

Hakkımızda yazısına bakar mısınız

Ethic Hair Plastik Cerrahi Merkezi
    Türkiye'de ve medyada 7/24 varlık gösteren, kreatif bir topluluğuz..
  • Eğer saçınız Ekim’e uygun olduğunu söyleyip, karar verirse %100 garanti veren firma

en iyi saç ekim merkezi neresidir

• Bu forumu yıllardır okuyorum, bazı kötü sonuçlar dışında iyi saç ekim sonuçları hakkında fikir alamadım, saç ekiminde gidip yerinde görmeden, bizzat sorularımın cevabını almadan karar vermek zor. Şu ana kadar iki saç ekim merkezine gittim, ikisinde de edindiğim intiba olumlu olmadı, daha kaliteli olabileceğini öngördüğüm yerlerle görüşüp karar vermeyi düşünüyorum.

• ARTIK ANLAYIN ARAŞTIRMA RUHUNUZU DARALTMAYIN!!!

Aklıma düştü bu saç ekimi 6 aydır araştırıyorum bu foruma bugün üye oldum saçekimisonuçlarına da baktım.Ama herkesin dediğine bende katılıyorum,orada biraz tezgah gibime geliyor.Belli başlı isimler hep baş raflarda ,bu bana çok garip geldi.

Ama şuna anlam veremiyorum burada iki arkadaş neden tartışıyor çözmüş değilim. Birisi sen buranın reklamını yapıyorsun diyor.Diğeri,ben orada yaptırmadım diyor .Anlamsız bi tartışma.

Gereksiz kafa ütülüyorsunuz ve burayı meşgul ediyorsunuz!!!

ÖNEMLİ BURASI!!!

Ben her yaz tatile giderim ve yorumlara bakarım ve yorum bırakırım .Otel kötüyse ona göre yorum yaparım ,otel güzelse de ona göre...Şimdi ben güzel yorum yapınca oranın reklamını mı yapmış oluyorum ?EVET aynen öyle yaparım da.

E adam burada x yerde yaptırdım diyor diğer taraftan biri atlıyor ,Sen reklam yapıyorsun diyor. :) Bırakın arkadaşlar adam memnunsa sıkıntı yok.Yani kötülüyorsa hiç kimse bişe yazmıyor :)) çok garip.

Benim burada anladığım bu forumda ve diğer forumda 3-5 firmanın hiç bir şikayeti yok beni bu ilgilendirir.Yoksa reklam yapması fotoğraf paylaşması benim işime gelir .

Saçekimsonuçlarına da bakın buraya da bakın araştırın karşılaştırın.Orada reklam içeriğinin olması bişeyi değiştirmez ararsın bakarsın karşılaştırırsın kime inandıysan ona yaptırırsın.Ben bu şekilde yaptım kararımı verdim.Ama isim vermeyeceğim kafalar karışmasın diye.Bi kaç günlük sonuçlara bakıcam burada gerçekten üstadlar işi bilenler var onlardan yorum alırsak dahi iyi olur.

Şu 3 günlük dünyada kalp kırmaya gönül kırmaya değmez arkadaşlar.

Herkese hayırlı geceler hayırlı sabahlar...

• Bu arada son olarak eklemek istediğim bir şey var mesaj düşük olayı diyenlere sözüm.

Bu forum sitesinde 1 den fazla üyeliklerde mesaj artmıyor arkadaşlar yani ;

Bizim evden whifi üzerinden 4 üyeliğimiz var bu foruma ama mesaj artmıyor.Geçen seneden kalma yine bu telefonla giriyordum tek benim üyeliğim vardı o zaman mesaj artıyordu.Onun şifresini falan unuttum maili de unuttum zaten not almamışım.

Eşimde bu telefondan giriyor o şekilde eminim üyeler vardır.

Bu yüzden artmıyor olabilir.

Admin varsa yanlışım düzelt lütfen.

Saygılar...

• hatkinn H kullanıcısına yanıt
    İnşallah güzel yerler karşına çıkar dostum.Aman !

önce güven ,çok önemli .Araştırma konusunda herkes gidip yerlere bakamaz ki adam söz temsili Adana’da yaşıyor ama bu işin merkezi İstanbul olduğunu biliyor işten dolayı çıkıp gelemiyor .

Hayırlısı olsun valla çok zor süreç bunlar .Herkes birşeyler söylüyor herkes farklı fiyatlar söylüyor.Kimi araba fiyatına yapıyor.Kimi,motorsiklet fiyatına:)

Hayırlı geceler...

• Ben sacekimisonucları.com a esma serkana ekım yaptırdım dedim allahhhhhhh demediklerini yazmadıkları bir şey kalmadı oradada unix nıck ini kulandım .Ordaki bir elemanını bile buraya yollayıp sen esma serkansın reklamcısın bile dıyen oldu:)))).Hintel zaten butun doktorlardan para alıyor bunu ses kaydıda zaten dınledim ben. Aylık 1500 tl alıyor doktorlardan .1500 tl almadıkları alamadıkları doktor asla orda ismi cizmi gecmez gecemez. Oraya bakıpda yolunuzu cizmeyin derim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 22 Ekim 2018; 15:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixx

Ben sacekimisonucları.com a esma serkana ekım yaptırdım dedim allahhhhhhh demediklerini yazmadıkları bir şey kalmadı oradada unix nıck ini kulandım .Ordaki bir elemanını bile buraya yollayıp sen esma serkansın reklamcısın bile dıyen oldu:)))).Hintel zaten butun doktorlardan para alıyor bunu ses kaydıda zaten dınledim ben. Aylık 1500 tl alıyor doktorlardan .1500 tl almadıkları alamadıkları doktor asla orda ismi cizmi gecmez gecemez. Oraya bakıpda yolunuzu cizmeyin derim size
    Yaa Orhan abi sen de şaka gibisin orada da komik komik reklam yapmışsın ti'ye almış adamlar seni. Allah aşkına esma-serkan kim ya bir de ilk 3 demişsin

Not: sacekimlerisonuclari.com 'da hile hurda gerçekten de dönüyor bunu herkes biliyor oraya inanmamak lazım ama unixx'e de inanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juninhotr -- 23 Ekim 2018; 2:9:13 >
  • S.Aleyküm arkadaşlar,amacım kesinlikle reklam değildir!!

Bu forumda hiç engin sönmeze saç ektiren varmı varsa memnunmu uzun zaman dan beri bakıyorum foruma ama hiç sönmeze ektireni görmedim,tercih etsem pişman olurmuyum?

• Dhi yani kalem teknigi veya choi teknıyle türkiyede başarılı sac ekimciler kim desem em küm dıceksiniz:)))) sizin yaşınız 17 olabilirde ben sac ektırmeden önce 3-4 yıl bu yazılanları okudum gezdim doktorları..İstreyen merdiven altına sac ektırır isteyen DR.Lorenzolara .İsteyende para biriktırıp abd ye gider veya doktoru ayagına evine getittirim ekım yaptırır.Her kez özgürce yaptırsın .Ama şuda var yeni üye olanların lafına bakmayın onlar zaten genelde para ile tutulmuş kişilerdir

Sac ektircekseniz sac ekımı olmuş kişilerle mutlaka yüz yüze görüşün size yakın oturan varsa.3000-4000 tl bir günde 4000 gref ekerim diyenler zaten fabrikasyon yaparlar.ekım bitincede sizlerle ugraşmazlar

Fotolar işik altındami cekilmiş bakmak lazım .Uzakdan foto kecenler %50 başarılıdırki uzak cekmişlerdir fotoları unutmayın:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 24 Ekim 2018; 14:46:40 >
  • Bırakın artık şu reklam muhabbetini arkadaşlar

yazılan yorumları dikkate almamız gerek bence her yorumu değerlendirmek gerek.Mesela burada güzel yorumlar yapılmış isimler belli ;

1-ESMA SERKAN

2-ETHİCHAİR

3-HARİRNEVA

4-ORKA HAİRLİFE

5-EMPHAİR

Şimdi ben şöyle düşünüyorum diyelim ki reklam ama hiç bir şekilde kötü bir yorumda yok.Ve takip ediyorum Google 1-2 tanesi hiç reklam vs.bile vermiyor.Hatta sosyal medyayla bile ilgilenmiyorlar.Bu adamlar çok ciddi para kazanıyorlar Google da reklam vermek, koskoca 1 ay bu firmaların 1 hastası :)

Burada da reklam yapıcaklarını sanmıyorum. Ben ınstagram da 10.000 k takipçi 5.000 k beğeni ,ben bunlara inanmıyorum ama o da onların reklamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: unixx

Dhi yani kalem teknigi veya choi teknıyle türkiyede başarılı sac ekimciler kim desem em küm dıceksiniz:)))) sizin yaşınız 17 olabilirde ben sac ektırmeden önce 3-4 yıl bu yazılanları okudum gezdim doktorları..İstreyen merdiven altına sac ektırır isteyen DR.Lorenzolara .İsteyende para biriktırıp abd ye gider veya doktoru ayagına evine getittirim ekım yaptırır.Her kez özgürce yaptırsın .Ama şuda var yeni üye olanların lafına bakmayın onlar zaten genelde para ile tutulmuş kişilerdir

Sac ektircekseniz sac ekımı olmuş kişilerle mutlaka yüz yüze görüşün size yakın oturan varsa.3000-4000 tl bir günde 4000 gref ekerim diyenler zaten fabrikasyon yaparlar.ekım bitincede sizlerle ugraşmazlar

Fotolar işik altındami cekilmiş bakmak lazım .Uzakdan foto kecenler %50 başarılıdırki uzak cekmişlerdir fotoları unutmayın:)))
    Unix ile reklamlara devam

Orhan 3 aydan fazla oldu... 1-2 fotoğraf koy da görelim artık bu çok övdüğün ekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juninhotr -- 25 Ekim 2018; 17:6:18 >
  • Selam arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen burada çok değerli abilerin arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• Bu arada arkadaşlar 4769 greft ekildi.7saat 45 dk sürdü .Tabi o kadar saat yatmıyorsunuz yemek çay sohbet lavabo falan derken bitiyor olay.Sadece lokalde acıyor 30 saniye sonrası hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Fiyat sorulacaktır mutlaka 4.500 verdim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikifant

Bu arada arkadaşlar 4769 greft ekildi.7saat 45 dk sürdü .Tabi o kadar saat yatmıyorsunuz yemek çay sohbet lavabo falan derken bitiyor olay.Sadece lokalde acıyor 30 saniye sonrası hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Fiyat sorulacaktır mutlaka 4.500 verdim arkadaşlar.
    hayirli olsun nerde yaptırdınız

• mikifant M kullanıcısına yanıt
    Hocam su anda güzel gözüküyor .İnsalalh istedıgın snuc olur 20-30 gün arası şok dökülme olucak.4-5 aylarda anlarsın 7-9 ay arasında cıkanlar kalınlaşıp kararmaya başlıcak.Dönör bölgen nasıl foto varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 26 Ekim 2018; 9:39:53 >
  • 
Sayfa: önceki 20082009201020112012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.