Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2008. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20062007200820092010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikifant

    Kafam karıştı herkes birşey söylüyor hangisi yalan hangisi doğru çözemiyorum araştırdıkçada kafam daha çok karışıyor.

    Hazirandan beri gitmediğim yer kalmadı:(

    Bugün yarın karar vericem
    degerli kardesim, buradaki bilgileri oku tabi, ama salt doğru olarak kabul edip kafanın karışmasına izin verme. Burda kimi var reklam yapar, kimi yapar güzel işlem yapanı kötüler (sonuçta rakibi zibil gibi saç ekici türedi), kimileri var ilaç satar (vitamin satar, sprey satar yok kaynının sacini cikartmismis onu satar yersen tabi). O yüzden oku ama referans alacakların dışarıda saç ekimi yaptımış kişiler olsun.

    Ben şöyle ilerliyorum son üçe bıraktığım merkezleri google yorumlardan tut, çeşitli forum sitelerinde ciddi anlamda olumlu yorum almış yerleri belirleyerek buldum. Bu yerlerden hekim olması şartıyla elemelerimi yaptım. Hekim olanlar arasında da cilt hekimi ve estetik hekimleri seçtim dolayısıyla 6 yıllık tıp bitirmis sağlık ocağı memurlarını da eledim. Benim kafamda cilt hekimi olan bir doktor var. Ekim yaptıran 3-4 kişiye de sosyal medya kanallarıyla erişip konusabildim. Zaten doktorun sitesinde tüm ekimlerin resmi var nerdeyse. 2 kişi ile de dışarıda görüştüm ve tavsiyelerini aldım. Bakalım inş. bu doktor ile görüşüp kafama yatarsa ekim işlemini yaptırcam (Bu arada doktor ismi vs. paylasmiyorum kimsenin reklamını yapamam, zaten aradığınızda cilt hekimi üc bes tane cıkıyor bu işi hakkıyla yapan).

    Yatığım incelemeler şunu gösterdi. Epey açıklık varsa, yani bildiğin sadece ense bölgesinde çizgi olarak saçi kalmış arkadaslar..Bu arkadasın ekimi ve sonra ciddi anlamda riskli. Bu kişilerden çok az iyi ekim örneğine tanık oldum çünkü ekilecek alan çoook büyük ama donor bölgesi kısıtlı. Bu yüzden her ekim yaparız diyene de inanmamak lazım. Benim sadece şakak bölgesinde ve tepede seyrelmeler var. Bu noktada benzer ekimleri yaşamış insanlarla görüştüğümde iyi netice almam %95 ihtimal dahilinde. %5'de artık sağlık olsun diycez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electro_Magnetic -- 8 Ekim 2018; 11:13:56 >
  • Arkadaşlar bu organik ekim hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben önce emphair ile daha sonra ekim yaptıran bi arkadaşın tavsiyesi üzerine arenamed ile anlaştım ama forumda gördüm ki ekim yaptırıp muzdarip olan çok arkadaş var. O yüzden aceleci davranmamak adına biraz çekimserim. Bu organik ekimde dikkatimi çekmedi değil. %0 kayıp diyorlar ki kök hücre yöntemi kullanılıyormuş. Bu yöntemle ekim yaptıran, yaptıranı tanıyan var mı? Denildiği gibi sonuç alınıyor mu? Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Electro_Magnetic kullanıcısına yanıt
    Evet forum için söylediklerin doğru ama benim doktor takıntım yok açıkçası.NEDEN?

    Bir cilt doktoru saçı grefti bilmez yine onunda bu işi öğrenmesi gerek birilerinden.Ve sana çok ama çok gerçekçi bir şey söylicem ben buna bizzat şahit oldum firma ismi vermim.

    Bir plastik cerrahının saç ekimi yapan sağlıkçıdan eğitim aldığını gördüm.O yüzden takıntım yok.

    Ama olursa da daha iyi olur o başka.

    Burada reklam neden yapsınlar ki onuda anlamış değilim.Google ver az bi para al sana reklam ben biraz anladığım için çok paralar değil yani.1 müşteriden aldığı parayı 1 ay boyunca reklam verebilir.Hele ki Facebook Instagram bunlar bedava zaten:)

    Bu arada bugün LALE KESKİN e gittim hijyen sıfır .Hastalarını hiç görmedim ekip laylaylom.

    Zaten bugün neredeyse anlaştım bi yerle yarında ön ödeme yapıcam bakalım hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıççaslann K kullanıcısına yanıt
    Organiği bende araştırdım çok saçma geldi bana zaten tutmadı da o teknik.Bi doktor dediki yağ ile greft beslenmez grefti besleyen kan dır.Dedi :)

    Mantıklı yani .Ama illa o diyorsan Yapan yerler çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şişlide özel biryerde yaptırdım baya güzel geçti çok ilgililerdi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seboo1 -- 9 Ekim 2018; 13:19:33 >
  • Özel bir yer derken ne demek istedin şimdi? Zaten devlet yapmıyor.İsim sormamızı istiyorsun herhalde soralım madem neresiymiş?:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikifant M kullanıcısına yanıt
    bu senin tercihin, benim doktor takintim var fazlasıyla. Ama bu dediğim doktorlardan olup tabi ki de işini iyi yapan bir doktor olması gerekli. Yoksa cilt hekimi, estetik hekim aa bu iyi eker diye bir kaide yok. Bu biraz da zaman isteyen tecrübe isteyen bir iş. Benim tercihim yine bahsettiğim gibi bu işi yapan bir cilt hekimi bulmak ve hatta mümkünse özel hastanede yaptırabilmek; fakat özel hastanelerde tecrübelenen isim yapan doktorlar hemen kendi özel kliniklerini açıveriyorlar. O yüzden hastane konusunu biraz esnetiyorum.

    Bahsettiğin doktor hakkında bir fikrim yok, benim tercihim erkek doktorlardan yana olacak.

    Hayırlısı olsun, umarım sağlıklı bir ekim olur.
  • Dönör bölgen iyi ise.Yani 1 kökde 3 -4 kıl varsa hic kokrmana gerek yok .birde kalın tellı ise oh mis 25 yaşındakıler gibi sırma saclı olursun .Ama dönör bölgen zayıfsa isterse dr.Lorenzo eksın yıne olmaz yıne olmaz
  • choi/dhi kalem yöntemi hakkında bilgisi olan var mı?
    Bu yöntemle ile ekim yapanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

    Önereceğiniz güvenilir bir saç ekim merkezi var mıdır?
  • sss88 S kullanıcısına yanıt
    Son durum ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organik saç ekimi diye birsey dolanıyor nette, detayına baktığımda karın bölgesinden alınan yağların kök hücrelere ayrıştırılıp ilk önce ekim yapılacak yere enjekte edilmesi ve sonrasında ekimin yapılması şeklinde, yani en azından bu benim anladığım.

    Bu ekimle ilgili bilgi alan veya yaptıran var mı? Ekim yapılacak alana yag dokusu ilave etmenin sacları daha gür ve dayanıklı kılacağını iddia ediyorlar.
  • Arkadşlar saç ekim yapcam da istanbul için acıbadem hastanesi;isveç klinik ve asmed arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi tavisyeniz ne olur yardmcı olursanz sevinrm en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • İstanbul için en iyi saç ekim merkezi hangisi arkdaşlar bilgi verebilrmsnz lütfen
  • Arkadşlar bu saça kaç bin greft ekilmesi gerekiyor dönür bölgesinde sorun yok en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Ardaşlar ne olur yardım edin en iyi saç ekim merkezi hangisi beni pişman etmeyeck olan lütfen yardım edin
  • Arkadaşlar saç ekim merkezleri neden kredi kartı ile neden ödeme kabul etmiyolar acaba yardımcı olursansz sevinrm
  • En iyi saç ekim merkezi hangisi arkdaşlar ne olur yardım edin
  • Arkadşlar istanbulda en iyi saç ekim merkezi hangisi ne olur yardım edin
  • Ankara'da saç ektirmeyi düşünüyorum. Acıbadem hastanesini önerirmisiniz.
  • SAHİCCCİİİİ S kullanıcısına yanıt
    Hocam spam gibi yazmışsın sürekli. Buradan ve internetten en iyi saç ekim merkezini arayarak kendin bulabilirsin. En iyi saç ekim merkezi burası diye dorum üyelerine de inanmamak gerekir
  • 
Sayfa: önceki 20062007200820092010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.