Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1952. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.245
Cevap
601
Favori
6.487.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: td1907

Hocam nerede ektirdiniz?

isim vermicem 3 ay daha bekle dedi PRP yapicak eger 3 aya gözle görürlür bir fark olmassa zaten ismini verrim kimse benim durumuma düsmesin ,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

Gittiğiniz yer tam size göre, kimse sizin tercihinize laf etmiyor.

Ben en iyilerle çalışmayı tercih ederim, en iyilerin de şartları olur ve yalvarmaz.

Koray Bey'den bir randevu almaya çalışın bakalım, 2-3 aydan aşağı randevu tarihi veriyor mu.

Hatta gidin sana muayne ücreti vermem, başkaları nasıl olsa bana yalvarıyor diyin. Bakalım ne kadar sallayacak sizi?

3 ayda nasıl bir memnuniyet bu? Sonuçlar 8 ila 15 ay arasında gözükebiliyorken 3 ayda yaptırdığınız yere nasıl bir memnuniyet duydunuz o da başka bir soru işareti.

Neyse...

Arkadasim mrmnun kalmis olabilirsiniz ancak 21 bin tl alan bir yeri ovmeyin burda bence. Fahis bir fiyat. Sizin paraniz coktur o sizin tercihiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

Gittiğiniz yer tam size göre, kimse sizin tercihinize laf etmiyor.

Ben en iyilerle çalışmayı tercih ederim, en iyilerin de şartları olur ve yalvarmaz.

Koray Bey'den bir randevu almaya çalışın bakalım, 2-3 aydan aşağı randevu tarihi veriyor mu.

Hatta gidin sana muayne ücreti vermem, başkaları nasıl olsa bana yalvarıyor diyin. Bakalım ne kadar sallayacak sizi?

3 ayda nasıl bir memnuniyet bu? Sonuçlar 8 ila 15 ay arasında gözükebiliyorken 3 ayda yaptırdığınız yere nasıl bir memnuniyet duydunuz o da başka bir soru işareti.

Neyse...

Arkadasim mrmnun kalmis olabilirsiniz ancak 21 bin tl alan bir yeri ovmeyin burda bence. Fahis bir fiyat. Sizin paraniz coktur o sizin tercihiniz

Etrafimda 6-7 bin tl'ye ekim yaptirmis en az 2-3 ornek var ve hepsi basarisiz sonuc almis, benim sonucu gordukten sonra koraya yada ispanya ya gidip yaptirmayi dusunuyorlar. 7000-10000 kokle sinirli sacimi 10.000 tl daha ucuz olacak diye bir yere emanet edip 4-5 bin koku riske atamadim. Ustelik bende Dupa var, ona ragmen sonucumdan memnunum.

Ben fiyati az demiyorum, hatta abarti derecede cok ama yaptigi is cok kaliteli ve neredeyse memnun kalmayan musterisi yok. Ozellikle Bernstein yada Ispanya'daki meshur klinikler ile kiyasladiginizda fiyati yari yariya uygun, bir o kadar da meshur biri avrupa ve amerika'da. O yuzden Turk musterilere pek reklam yapma pesinde degil, Turk'ler hedefinde degil, pazarlamacilari hep yabanci pesinde. Dolayisiyla tonlarca yabanci musterisi var. Yigidi oldurun hakkini yemeyin..

• ne korayi ne mehmedi saçmalamış durmuş 21 bin tl mis sakamasin sen . doner bölgen sık olmasın açıklık fazla olsun nasıl başarılı bir sonuç alacak 21 bin tlyimi ekecek. böyle tüccarlar peşine düşüp sakın kanmayın. 2860 kök ekildi 4 bin tl verdim 8. ayın sonunda nereye ektirdigimi aciklicam 4. ayımı bitirdim. Serkan Aydın var medical park var este world var acıbadem var İstanbul'da çok güzel Ekim yapan yer var. siz doner bölgesine bakın sağlamsa güzel sonuçlar çıkar merdiven altı olmadığı sürece. bu 21 bin tl ye ektirenlere de gülün geçin yalan asparagas

• brk34tr B kullanıcısına yanıt
    Fiat Linea'ya binip Mercedes E Class'a teneke diyen zihniyet.

Ya kardeşim sana ne? Adam 100.000 TL'de alır. Size mi dert oldu, hem Türk'lerden kazanmıyor ki, bırak da biri döviz soksun ülkeye, isteyen Türk de gitsin versin parasını. 45.000 TL veren tanıdığım var ona, elli kerede olsa veririm o parayı diyor, çok mu koyuyor bu paralar size de millete saçmalamış diyorsun? Töbe...

Hayır 20.000 TL verdiğim adamı burada savunuyorum ya ona yanarım. Forumun bu kısmı cahil cahil insanlarla dolu, bir daha da gelmem bu kısma, New York'ta Bernstein Clinic ile görüşmüş biriyim, sorduğum soruları ekimcilerin hiç biri cevaplayamadı Bernstein'ın ekibi hariç, saç ekimi ile ilgili soruları merak eden PM atıp sorsun, merak etmeyen de arap turist gibi kafayı bandanayı takıp 5.000 TL'ye yaptığı ekim ile çim adam gibi dolaşsın.
  • Benim sadace şakak bölgesinde açıklık var Körfez bölgesi diyorlar Acıbadem hastanesinde emphair anlaştım traşsız saç ekiminde 1000-2000 kök arası 4000 tl esteworld hastaneside 5500tl diyor sizce hangisine yaptırmalıyım ?

• Iyi gunler arkadaslar 3 nisana Kocaeli nde sac ekimi yaptircam...5000 greft dedi doktor...Orta kisimda az bir sac var o saclari ekim sirasinda alipta o bolgeye sac ekme gibi bir durum olabilir mi? Ekim microfue sistemi ile yapilacak..

Önemli (lokal anestezi sırasında kac iğne vuruyorlar tahmini olarak, iğnelerin acısı kola vurulan iğneden daha mı çok agrıtıyor

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsRaRenGiZ41 -- 17 Mart 2017; 17:35:59 >
  • EsRaRenGiZ41 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ekimde maksimum 3500-4000 greft ekilmesi lazım. 5000 grefti bir ekimde ekmek donör bölge için sıkıntı olur. Toparlaması zor olur veya hiç toparlayamayabilir.

Aneztezi iğneleri kişiden kişiye göre acı eşiğine göre değişir. Sol tarafa yapılan iğneler sağ tarafa göre daha çok acı verir. Ben alnımın ortasına vurulan iğne hariç fazla acı hissetmedim. O acı da aman aman birşey değildi. Acı eşiğiniz yüksek ise rahat rahat ekim yapılır.
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim..Bende 5000 diyince fazla gibi geldi, söylesem mi acaba 3500-4000 ekseniz olmaz mı diye? büyük ihtimal söyleyecem bakıyorum genelde 3000 falan ekiyorlar gerekirse tekrar ekiyorlar, öyle daha mantıklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkatoz

Merhaba, 2.500 greft ekim yapıldı bana ankarada özel bir hastanede ilaç olarak solgar biotin ve xprecx hap kullanıyorum. sizce durum nasıl gozukuyor ?

8.gün  en iyi saç ekim merkezi neresidir

18.Gün  en iyi saç ekim merkezi neresidir

29. gün  en iyi saç ekim merkezi neresidir

Hayirli olsun. Ne kadar odediniz?

• 3000 Tl Fiyat verdi prp yok fakat sıkı bir pazarlık sonucu 2.500 tl anlaştık :) Süreç canımı sıkıyor fakat cok uzun bir süreç bende hayatım boyunca ilk kez saçımı 1 e vurdurdum desem yalan olmaz askerde bile 5 numara idi denizciler bilirsiniz kısa olmuyor saçları psikoloji sıfır :(
  • EsRaRenGiZ41 kullanıcısına yanıt
    Hocam greft olarak 5000-6000 gerekir size ama 2 Ekim yaptırmanız daha doğru olur. 2500-3000 ektiren 1 sene sonra bir o kadar daha ektirirsiniz. Daha verimli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukor80

dun resimlerı paylastım dunden beri bi suru kısı arayıp hala sacma sapan sorular soruyo benim amacım zmanında bu kafa karısıklıgında muzdarıp oldugum ıcın yardımcı olmak gelın canlı canlı beni görun ekımı begenırsenız gıdıp ektırısınız benim ektirdigim kısıye neye takılıyosunuz hala anlayamadım hala orasımı ıyı burasımı dıye dusnecegınıze karsınızda canlı ornegı var telefonla benle ırtıbata gecıp gelın gorun saclarımın son halini veya cok paranız varsa gıdın ısım yapmıs bı klınıge sokaktakı araplar gıbı berbat bı ekım yaptırıp gelin son kez yazıyorum numaram 0534 785 88 76

Bence çok doğru söylemişsin. örneği görecek ve konuşup istediğini soracaksın. beğenirsen yaptırırsın. Sözlere değil kendi gözlerine inanmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddenizcii

quote:

Orijinalden alıntı: huso950

Bu konuda Dr Koray erdoğan'ın Üstüne tanımam arkadas reklam degil dogru soyluyor. Bende 2015 asmed te Ekim yaptırdım sonuc mukemmel. Paranız varsa baska yere kesinlikle gitmeyin derim. Araştırın yazın asmed diye göreceksiniz zaten. Bende 20bın vermiştim ama ıyiki de gitmişim.

tamam arkadaşım paylaşın resimlerinizi görelim maşallah diyelim onun ustune konusalım yorum yapalım...

fotoları görüp konuşalım. Yoksa birbirinize kızmanın bir yararı yok.

• Merhaba,
    Ethichair'de ektiren giden birisi var mı? Yorumlarınız nelerdir? Saç ekimi sonras neye dikkat etmeliyiz? Hangi krem ve ilaçları almalıyız? Saç ekim merkezi neleri veriyor? Bir de ekimin bir günde olmasının (8-10 saatlik bir operasyon) dezavantajı var mı?
  • Bende ekim yapmayı 1-2 yıldır düşünüyorum bu mayıs da inşallah yapıcam ama hala karar vermedim.

İstanbul arena Med Serkan aydın este Alp Arslan duyduğum kişiler ama hangisi daha iyi bilemiyorum.

Mesela arena med e birkaç ay önce gidip uğradım görüştüm adam kaç greft olursa olsun 5500 diyor dedim doktor kim fark etmiyor diyor dedim Serkan aydın olsa 5500tl diğer doktorlar Serkan aydın 5000 Euro olur

Açıklık bende fazla 3000-3500 greft olacaksa boşa yapmayayım en az 5000 greft diyorum çok da anlamıyorum

• xjact X kullanıcısına yanıt
    Ben yaptırdım ethichair e dün de bakımlarım falan yapıldı.Ben memnunum bi sıkıntı yok şu an hergün arıyor Ufuk beyi bul gideceksen mükemmel bir ilgisi var gerçekten.Zaten canlı bir hastasını gördüm de kararımı net bir şekilde verdim.Herkes çekiniyor öncesi sonrası fotoğraf göstermekten.Ama burda gerçekten sonuçlar harika .

• xjact X kullanıcısına yanıt
    Zaten yapman gerekeni ve yapmaman gerekini herşeyi mail adresine yolluyorlar .Ona göre hareket ediyorsun.

• Fue yöntemi ile Mega Hair Trans saç ekim merkezinde saçlarımı ektirdim 4. Ayımda saçlarım çıkmaya başladı ve şuan 10. Ayımdayım herşey harika oldu benim için başlarda ensem biraz kabuk bağladı kıl köklerim ensemden alındığı için sonrasında döküldü hepsi şimdi belli bile olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenlve2260

9 Ay bitti. Her şey daha iyiye gidiyor :)

hocam epey farketmiş saçlar gürleşip hacimlenmiş hayırlısı ikinci bir ekime kesinlikle gerek olmayacak gibi görünüyor selamlar
  • 
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.