Yeni aldığım ve işlerini bu kadar detaylı özenle yaptığım aracı malesef nakit ihtiyacı nedeniyle satıyorum. Bu fiyata bu temizlikte polo çok çok zor bulunur. Merak ettiğiniz hususlar için yazabilirsiniz alıcısına hayırlı olsun.
ARAÇ BAŞINDA BİR MİKTAR PAZARLIK YAPILIR. / İLAN 20.10.2025 Tarihinde kaldırılacaktır.
FİYAT: 749.000 TL
BİLMENİZ GEREKENLER:
- Aracın motoru iyi durumdadır.
- Tavan ve Kaput orjinal.
- Arka tampon demiri, sol ön çamurluk ve arka bagaj kapağı değişen.
- Sağ ön arka çamurluk, arka tampon boyalı. Arka sağ kapı lokal boyalı.
- Şasiler, airbagler, direkler ve sağ podye orijinaldir. Sol podyede küçük bir kaza sonucu ufak işlem yapılmış, bu nedenle sol ön çamurluk ve far orijinalleriyle değiştirilmiştir.
- Duman atma yağ yakma yoktur.
- Klima aktif olarak çalışıyor. ( Temizliği yapıldı. )
- Km orjinaldir.
- Kışlık lastikleri yeni durumdadır.
- Kitapçığı, yedek anahtarı ( 3 adet ), ilk yardım seti, yangın söndürme tüpü vardır.
- Elektrikli Aynalar
- 4 Cam Otomatik
- Kumanda ile Uzaktan Camları Açma ve Kapama.
- Bluetooth ve USB ile bağlantı. ( Android auto ve Carplay ).
- LPG hiç takılmadı.
- Araç içinde sigara içilmemiştir.
YAPILANLAR:
- Aracın muayenesi yeni yapıldı 2 yıl daha var. ( 2.700 TL ).
- Aracın egzoz muayenesi yeni yapıldı. ( 400 TL ).
- Aracın herhangi bir borcu yoktur.
- Aracın periyodik bakımı 2025 haziran ayında yapıldı. Triger kayışı, Arka fren balataları, motor yağı, fren hidroliği, yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi, antfiriz, v kayışı değişti. Akü ve ateşleme bujisi kontrolü yaptırıldı. ( 12.000 TL ).
- Krom Egzoz ucu taktırıldı ( sadece görüntü ses ile alakalı bir şey yapılmadı. ) ( 1.000 tl ).
- Direksiyon kılıfı diktirildi. ( 3.000 bin tl. ).
- Komple pasta cila ve detaylı temizlik yaptırıldı. ( 10 bin tl ).
- Vites topuzu, el freni tutacak yeri ve kol dayama üst kapağı yenisi ile değiştirildi ( orjinalleri duruyor. ). ( 5.000 TL ).
- 4 Adet yeni paspas alındı. ( 1.000 TL ).
- Yeni sıfır anahtar yaptırıldı. ( 1.500 TL )
- Araca cam filmi taktırıldı. ( 2.500 TL ).
- Gaz ve Fren pedalı takıldı. ( 1.000 TL ).
- Jant kapağının içinde görünen demirler siyaha boyandı kozmetik açıdan iyi olması için. ( 750 TL ).
- Ön 2 adet ve arkadaki silecekler değişti. ( 1.250 TL ).
- Aracın orjinal teyibi çıkarılıp multimedia ekran ( Android auto ve carplay destekli ) ( Orjinal ürünleri duruyor ) takıldı. ( 8.500 TL ).
- Aracın önündeki ve arkasındaki krom logonun yenileri takıldı. ( 1.000 TL ).
- Aracın içindeki çiziklerin ve yıpranmaların hemen hemen hepsini araç restorasyon merkezinde giderilmesi yapıldı. ( 5.000 TL )
- Aracı kumandadan kapatırken tek korna sesi gelmesi yaptırıldı. ( 250 TL ).
- Araç 30 km hıza gelince kapıları otomatik kilitleme özelliği açtırıldı. ( 250 TL ).
- Geri görüş kamerası vardır. ( 3.500 TL )
- Arka park sensörü vardır. ( 2.000 TL ).

12 aylık yatırım yapmak
Merhaba, yaklaşık 500 bin tl 12 aylık bir yatırım yapmak istiyorum son 2-3 yıldır vade fon btc vs takip etmiyorum doğal olarak daha görünürde olduğu için dolar euro altın göz önüne geliyor dolayısıyla FAİZ harici ne biraz garanti yönden hangisini almak mantıklı olabilir amaç aslında hem çok kazanmak hemde 12 ay içinde kazanmak, mesela bunu geçen sene bugün yazsaydım ve cevap olarak birisi gram altın yazsaydı şuan tamda istediğim olurdu :) Yine cevap olarak gram olabilir mi ? Amacım 500'ü 1 milyona yakın yapmak. Tavsiye istemiyorum yasak zaten sadece biraz bilgi olabilir :)
Merhaba, gta5'de sonradan eklediğimiz karakterler var biliyorsunuz ve bu karakterlerle aksiyon yaşarken bağırma sesleri geliyor fakat dişi karakterlerin bağırma sesleri erkek sesi olarak geliyor. Bu sesleri nasıl dişi erkek diye ayırabilirim acaba ? Menyoo'da bulamadım malesef bir fikri olan var mı ? Ayrıca normal gta5'in içinde bulunan karakterlerde sorun yok dişi karakter erkek sesi çıkartmıyor yani.
Merhaba, özellikle sonradan eklenen karakterlerde oluyor bu durum belli bir mesafeden sonra iskelet kısımları gözüküyor kendileri gözükmüyor ekte görsel yolladım bakabilirsiniz. Benim tarzımda gta5 oynayanlara bakıyorum karakterler çok daha uzun mesafelerde gözüküyor normal bir şekilde bunun tam sorununun çözümünü bilen var mı acaba ?

?
Merhaba, bir kaç konu var çözemediğim bunlar hakkında farazi değil gerçekten bilgisi olanların desteğine ihtiyacım var ücretli veya ücretsiz.
1- map editör ( konteynır merdiven vs gibi objeleri ekleme ve onları renklendirme )
2- ped npc lerin bana saldırması
3- süper yumruk eklentisinin kurulması
4- Uçak helikopter gibi hava araçlarının havada patlatılması.
5- menyo obje spawn menüsündeki bazı objelerin açılmaması ve akabinde bunların nasıl açılacağına dair bilgi.
Merhaba, elimde güzel bir markanın outdoor hoparlörü var bluetooth ile çalışıyor sorum şu; Bunu bluetooth ile bağlayıp bilgisayar üzerinde kullansam herhangi bir sorun olur mu ? Bilgisayar üzerindeki diğer 2+1leri çıkaracağım. Yani şimdi bu ürün outdoor diye geçiyor ya ? Hani evde ara sıra kullansak tamam diyeceğim ama sürekli pc ye bağlı olarak kullanmak bir sorun teşkil eder mi sizce? Ne biliyim ürünü yorar mıyız vs vs vs...
Seiko 5 Hakkında
Merhaba, bir mezattan seiko 5 saat satın aldım ootmatik ilk kez kullanıyorum fakat kafamı kurcalayan bir şey var hala çözemedim :) İlk olarak saat 24 de kadranın içindeki gün ve tarih kısmı otomatik değişmiyor bunun ayarlaması nasıl olacak ? Hadi diyelim bunun ayarını yaptık e biz bu saati illaki yatarken çıkartacağız ve duracak sonuçta bu tarih ve gün kısmı saatin çalışmasına göre 24 de atacak bu sefer o ayar yine bozulacak ben mi yanlış biliyorum bu konuda bilgisi olan var mı ?
Yatırım Fonu ile alakalı bir soru
Yatırım fonlarında 5 yıl 10 yıl kazançın aylık olarak mı yoksa toplu bir para girişiyle olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 308 Hakkında Tavsiye
Merhaba, daha önce ( 4 ay önce felan ) konu açmıştım fakat tam olay neticelendirememiştik yorumlarda biraz acil bir konu benim için 1-2 ay içinde alış gerçekleştirilecek.
Sorum şu; Peugeot 308 2017 yada 2018 model araç alacağım ( otomatik ), bu model yılı aralıklarındaki üretimlerde en az sorun yaşayacağım model hangisi acaba ? En az diyorum çünkü her arabada illaki bir sorun vardır.
dipnot: 1.6 düşünmüyorum. Hem çok yakar hemde en ufak dahi hızı sevmiyorum, sanıyorum vergilendirme muhabbetlerinde bile bir miktar daha fazla ödeniyor diye biliyorum...
İnstagram sayfası için etkinlik önerisi
Merhaba, 10k civarında yeni sayılabilecek bir instagram sayfam var sürekli içerik ekliyorum yani bir gün bile boş geçmiyor kısa sürede 2 ay gibi sürede bu aboneye ulaştım tamamen organik abonelerdir katılımda tabi az çok vardır. Bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum yani öyle bir konu açmam lazım ki katılımın çok olması sonunda küçük bir ödül verilmesi gibi veya bir paylaşım yapıp hemen hemen tüm abonelerin katılması elzem olan bir şey çekiliş tarzında istemiyorum zaten yasak diye biliyorum var mı bir fikri olan acaba teşekkürler.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0