Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1949. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19471948194919501951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçım ön kısımı seyreliyor saçmalık bence ama tuhaf herkesin ilk yan kısımlarından seyrelir benim bildiğim benim on kısım döküldü yanlar duruyor çok kötü bir görüntü oluyor hani yanlardan seyrelir belki o kadar kötü gözükmez cildiye ye gittim hiç bir tahlil yapmadan uzaktan saçlarıma bakarak şikayetin ne dedi bende saçlarım dökülüyor dedim bana tek dediği 1. Derece akraba dökülme var mı dedi evet var dedim ve hiçbirşey olmadı dökülür dedi geri gönderdi.. Birde saçların önden seyrelmesi normal mi yanlardaki saçlarım gayet sağlıklı gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcukor80 S kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun gördüğüm en iyi ekimlerden.fazla açıklık yoktu sanırım.öncesi ve kaç greft eklendi bilgi verebilirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

hocam yanlış anlamadım sanırım.dökülen saçlarınız gerimi geldi kullandığınız ilaçla

Evet yani dökülmüş saçlarımda çıkışlar oldu zaten bir yığınimsan var çeşitli tedaviler ile çok başarılı sonuç alan saçımındoktoru sitesinden öğrendim açıkcası öyle kendi halinde bir saç forumu gözatarsınız uygun bir zamanınızda.

• şuan Türkiye'de en iyi ekimi yapan doktor kim ? Koray Erdoğan vardı sanırım greftini 2.5 €'dan ekiyordu.
  • arkadaslar merhaba

25 gun once sac ekimi yaptirdim sag tarafimdan cok greft alinmis diye dusunuyorum bu acikliklar kapanicakmi acaba?  en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Bugün oynadığımız maçta öğrencilerimin yakaladığı bir an tepe bölgeside harika görünüyor artık

en iyi saç ekim merkezi neresidir

• pirelidosek P kullanıcısına yanıt
    Rahat kapatır merak etmeyin sadece sabır

• İstanbul buyukcekmecedeyim aynaya baktim ve yine alın bölgesinde ki acilma canımı sıktı pek bilgim yok

Sacim :http://www.onep.com.tr/temp/category_8350/1.jpg

II ve III karışımı modelde ve bu kadar alanın işlemi ne kadar sürer ve önerebileceginiz doktor var mi ayni durumda olup daha once ektiren kişiler neler yasadiklarini anlatabilirse sevinirim

Edit : operasyonun toplam ortalama maliyetini soyleyebilicek varsa bilgilendirsin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efhialtes. -- 7 Mart 2017; 2:2:13 >
  • dun resimlerı paylastım dunden beri bi suru kısı arayıp hala sacma sapan sorular soruyo benim amacım zmanında bu kafa karısıklıgında muzdarıp oldugum ıcın yardımcı olmak gelın canlı canlı beni görun ekımı begenırsenız gıdıp ektırısınız benim ektirdigim kısıye neye takılıyosunuz hala anlayamadım hala orasımı ıyı burasımı dıye dusnecegınıze karsınızda canlı ornegı var telefonla benle ırtıbata gecıp gelın gorun saclarımın son halini veya cok paranız varsa gıdın ısım yapmıs bı klınıge sokaktakı araplar gıbı berbat bı ekım yaptırıp gelin son kez yazıyorum numaram 0534 785 88 76
  •  en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

oncekı sonrakı resımlerı ısteyen arkadaslar 5500 greft ewkıldı iki gun 30 saatte yani iki seanslık ıs ıkı gunde tek seferde yapıldı paranızı cope atmayın arayın bei ektirdigim kisye yonlendırıyım kendısı benim arkadasım ayrıca sonuc ortada oyuzden arayıp hala kafası karsık gıbı sorular sormayın arayın beni yakından gorun sonra ektırıp ektırmemk kendı elınızde numaram 0534 785 88 76
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukor80

dun resimlerı paylastım dunden beri bi suru kısı arayıp hala sacma sapan sorular soruyo benim amacım zmanında bu kafa karısıklıgında muzdarıp oldugum ıcın yardımcı olmak gelın canlı canlı beni görun ekımı begenırsenız gıdıp ektırısınız benim ektirdigim kısıye neye takılıyosunuz hala anlayamadım hala orasımı ıyı burasımı dıye dusnecegınıze karsınızda canlı ornegı var telefonla benle ırtıbata gecıp gelın gorun saclarımın son halini veya cok paranız varsa gıdın ısım yapmıs bı klınıge sokaktakı araplar gıbı berbat bı ekım yaptırıp gelin son kez yazıyorum numaram 0534 785 88 76

dostum senin fotolar biraz protez saça benziyor. senin ilk ekim fotolarını gördüm, kabak gibi kafan varmış. ya o ilk fotodaki kafa sana ait değil, ya da son fotoda protez takıldı veya topikle gürleştirdin. bana pek inandırıcı gelmedi. bir de numaranı vermişsin. güzel reklam.
  • Saç ekim merkezlerini dolaşırken soracağımız sorular neler olmalı? Bu sorulara almamız gerekli cevaplar neler olmalı?

Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar madde madde yazabilir mi?
  •  en iyi saç ekim merkezi neresidir

SERKAN AYDINA YA DA ESTEHAIRE EKTIRMEYI DUSUNUYORUM. IYI BIR SONUC CIKAR MI?

• bahaday B kullanıcısına yanıt
    Hocam senin dökülme durdu mu devam ediyor mu? 28 yaşındayım benim saçlar 12-13 yıldır bir fiil dökülüyor. Senin saçlardan daha seyrek. Saç ektirmeyi düşünüyorum ama dökülmenin bitmesini bekliyorum. Yanlış mı düşünüyorum. Şimdi ektirsek dökülme devam ettiği için yine açılmayacak mı?

• reklammı ben devlet memuruyum kardesım her ay uc bes kurusu denklestırmeye calısarak gecıyo omrumuz ben yıllarca ekim yaptırıcam diye bi turlu paramı denklestıremedım kelligin psikolojısını parayı denklestırememyı denklestırsen kıme yaptıracagını nasıl olcagını hepsını yasadım ve benim durumumdakilere yardımcı olmak ıstedim gel gor sac protezmi topıkmı bı bak benim ne gibi bi reklma ihitiyacım olabilir ben maaşlı calısan memurum sacı eken para kazanan benmiyim ekimden sonraki resme bak sıklıgına bak on cızgıye bak bide git o unlu guzel merkezlerıne gıdıp ekıp yaptıran sokaktakılere bak on taraf yarım ay gıbı gırıntı cıkıntı yok dum duz
    bide arka tarfata hıc ekim yok yma gibi sadece one ekim ülkem nekadar güvensiz bi ulke olmus yaa gel bi gun calıstıgım yere cayımı iç saglık bakanlıgında calısyorum karakoyde ısyerım
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukor80

reklammı ben devlet memuruyum kardesım her ay uc bes kurusu denklestırmeye calısarak gecıyo omrumuz ben yıllarca ekim yaptırıcam diye bi turlu paramı denklestıremedım kelligin psikolojısını parayı denklestırememyı denklestırsen kıme yaptıracagını nasıl olcagını hepsını yasadım ve benim durumumdakilere yardımcı olmak ıstedim gel gor sac protezmi topıkmı bı bak benim ne gibi bi reklma ihitiyacım olabilir ben maaşlı calısan memurum sacı eken para kazanan benmiyim ekimden sonraki resme bak sıklıgına bak on cızgıye bak bide git o unlu guzel merkezlerıne gıdıp ekıp yaptıran sokaktakılere bak on taraf yarım ay gıbı gırıntı cıkıntı yok dum duz
    bide arka tarfata hıc ekim yok yma gibi sadece one ekim ülkem nekadar güvensiz bi ulke olmus yaa gel bi gun calıstıgım yere cayımı iç saglık bakanlıgında calısyorum karakoyde ısyerım

açıklama için sağol. benim ekime ihtiyacım yok ama saç ektirmek isteyenler seninle görüşebilir. bak sayemde daha güzel açıklama yaptın
  • selcukor80 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin numarayı whatsapptan ekledim

Başkasının resmi görünüyor?

• exponent kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yaşım 30.

Saç dökülmem durmadı muhtemelen durmaz da. Bizim genetik böyle. Çok ağır ağır 50 yaşına kadar seyrelir. Babam 63 yaşında dökülme tipi benimkinin aynısı ama daha seyrek.

• 3d hair.

• Sanırım 274. Gün çok şükür

• 
Sayfa: önceki 19471948194919501951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.