Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1745. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.244
Cevap
601
Favori
6.483.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17431744174517461747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DR alp aslan beyle gorustum tepe bolgesine ekim yapmayı onermiyor tam dokulsun oyle ekelim yuzde 30 anca tutar diyorr suan eksek sonuc almassın eldeki greftleride kaybedersin dedi off of tepedeki acıklık psikolojimi bozdu ya
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    tabiiki yapılır. benim fotolara bak istersen. aralara da ekim yapılıyor. ben kendim yaptırdım. durumum gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra 08.10.2015 tarihinde saç ekimi yaptırdım. Ektirecek veya ektirmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyede bulunmak istiyorum. İnternet üzerinden forumlardan vb şekilde araştırma yapın illaki ama şunu söylemem gerek ki her doktor hakkında iyi veya kötü yorumnlara ulaşırsınız, kasten veya gerçekten zarar görmüş kişilerde olabilir veya sırf karalama kampanyasıda olabilir.

Yaşım 27 yaklaşık 3-4 senedir yoğun bir saç kaybı yaşamktaydım. 27 yaşımdan sonra dökülme seyri yavaşladı. Daha evvel bir sürü ilaç kullandım sadece minoxilidil içerikli ilaçlardan fayda gördüm.
    Saçlarımda tek bir noktadan değil C şeklinde açılma ve genel seyrelme vardır. 3500 Greft gerekir denildi çoğu klinik ektirdiğim yer 3780 greft ekildiğine dair garanti belgesi verdi ki ben zaten tahmini hesaplamalarıma göre tutuyor. Ön çizgi çizilirken kendi saç çizgim belliydi. Zayıflamışta olsa tüyler mevcuttu bu çizgiyi hiç bozmadan o çizgi üzerinde ekim yaptılar. Doktorun tavsiyesi bu şekilde idi zaten.

Döner bölgesini çekmedim. Allah' a şükür yan ve arka kısım çok sık ve bugun itibari ile yara falan kalmadı. Resimler aşağıdadır. Sırasıyla günlük çekimlerimdir.
    Şuanda biorin 5000 MG kullanıyorum daha öncede kullanıyordum memnun kaldığım için. Doktorum minoxil kullanacaksan en erken 1 ay sonra başla dedi. Tecrubeli üyelere sorum saç ekimi nasıl olmuş (şuanki hali ile) minoxili ne zaman kullanmaya başladırlar (kullananlar.) Mevcut saçlarım çok zor uzuyor. Doktorum deformasyondan dolayı kendini toplar dedi. Saç ekimi ile görüşlerinizi varsa bana sormak istediğiniz bişeyi elimden gelen her şekilde yardımcı olamka isterim.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • Merhaba,
    35 yasindayim. Birkac senedir tepe bolgesinde acilma artti. Sac ektirmeyi dusunuyorum.
    Yeni yeni bu konulari arastirmaya basladim.
    Ankara'da tavsiye edebileceginiz nereleri var ?
  • arintoktas kullanıcısına yanıt
    Fotolara nerden bakabilirim?

• 4500 grft ekildi nasıl sonuç
  • inşallah 28 ekimde saç ektirmeyi planlıyorum
    KONYA FTM hair'de
    nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum
    saçım çok kel değil ama seyreklikten dolayı istediğim modeli verememek rahatsız ediyor
  • Manisa turgutludayım civarda iyidir denilebilecek kim var? İzmir bölgeside tercihler arasında

• teacher47 kullanıcısına yanıt
    benim onceki cevaplarda vardı. bulamazsan biraz bekle yeni foto koyabilirim dr sibel ulusan facebook hesabına da bakabilirsin.

• İzmirde Sibel Ulusanla görüştüm bende. 4000 lira fiyat istiyor ekimlerine baktım baya başarılı duruyor. Bizzat kendısı ekım yapıyor zaten. SAnırım yaptıracagım aramızda Sibel Ulusana saç ektiren var mı ?
  • arintoktas kullanıcısına yanıt
    kardeim yenı fotolar koyabılır mısn
  • doktorunla konuş nasıl bir ekim planlandığına karar verdiniz mi ? greft sayısı ve doğru toplanması hepsinin sağlıklı ekilmesi çokçok önemi
  • Özel mesajlara itafen; yaklaşık 2 senelik minoxil kullanmakla geldiğim sonuç. PROPEİCA tarzı ilaçları kesinlikle kullanmadım.
    (MİNOXİL FORTE, SOLGAR BİOTİN, KONAZOL, TRETİN, AZELDERM) Minoxili düzenli kullanırsanız muazzam sonuçlar alırsınız. ilk resim MAYIS 2013 ikinci Resim KASIM 2013.
    FOTOLAR AYNI YER AYNI IŞIK ALTINDA AYNI CİHAZ TELEFONLA ÇEKİLMİŞTİR.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Son Yıkama (10. Günden sonra) kabuklar dökülmüş hali. Mevcut kendi saçlarım 0 nımaraya vurulduğu için daha yeni yeni çıkamaya başlıyor. Anlamsız bir çekilde hiç bir kızarıklı yok normal bi durum mu yoksa doktorun dediği gibi PRP yaptığımız için hızlı iyileşme sürecinden mi kaynaklandı bilemedim.

en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halacboy -- 19 Ekim 2015; 10:17:32 >
  • mesut777 kullanıcısına yanıt

4. ay civarı şok dökülme bittikten sonra. saçlar çıkıyor tam yeni çııktığı dönem..
  • Yaptıracağınız şirketten mutlaka garanti isteyin , tutmazsa para iadesi yapacaklarına dair...Ben paramı geri alamadım iş hukuka dökülecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realisticmind

Yaptıracağınız şirketten mutlaka garanti isteyin , tutmazsa para iadesi yapacaklarına dair...Ben paramı geri alamadım iş hukuka dökülecek...

Kendim Hukuk Bürosunda çalışıyorum 5-6 yıldır. Saç ekim firmasından bu şekilde bi talebim olacaktı zaten doktor Ekilen 3780 Greftin çıkacağına ve doğal görüneceğine dair garanti belgesi verip kaşeleyip imza atıyor. Her firma yapıyormu bilmiyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halacboy

quote:

Orijinalden alıntı: realisticmind

Yaptıracağınız şirketten mutlaka garanti isteyin , tutmazsa para iadesi yapacaklarına dair...Ben paramı geri alamadım iş hukuka dökülecek...

Kendim Hukuk Bürosunda çalışıyorum 5-6 yıldır. Saç ekim firmasından bu şekilde bi talebim olacaktı zaten doktor Ekilen 3780 Greftin çıkacağına ve doğal görüneceğine dair garanti belgesi verip kaşeleyip imza atıyor. Her firma yapıyormu bilmiyorum tabi.

Garantiyi veren yer istanbuldaysa pm olarak gönderebilirmisin.
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra 08.10.2015 tarihinde saç ekimi yaptırdım. Ektirecek veya ektirmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyede bulunmak istiyorum. İnternet üzerinden forumlardan vb şekilde araştırma yapın illaki ama şunu söylemem gerek ki her doktor hakkında iyi veya kötü yorumnlara ulaşırsınız, kasten veya gerçekten zarar görmüş kişilerde olabilir veya sırf karalama kampanyasıda olabilir.

Yaşım 27 yaklaşık 3-4 senedir yoğun bir saç kaybı yaşamktaydım. 27 yaşımdan sonra dökülme seyri yavaşladı. Daha evvel bir sürü ilaç kullandım sadece minoxilidil içerikli ilaçlardan fayda gördüm.
    Saçlarımda tek bir noktadan değil C şeklinde açılma ve genel seyrelme vardır. 3500 Greft gerekir denildi çoğu klinik ektirdiğim yer 3780 greft ekildiğine dair garanti belgesi verdi ki ben zaten tahmini hesaplamalarıma göre tutuyor. Ön çizgi çizilirken kendi saç çizgim belliydi. Zayıflamışta olsa tüyler mevcuttu bu çizgiyi hiç bozmadan o çizgi üzerinde ekim yaptılar. Doktorun tavsiyesi bu şekilde idi zaten.

Döner bölgesini çekmedim. Allah' a şükür yan ve arka kısım çok sık ve bugun itibari ile yara falan kalmadı. Resimler aşağıdadır. Sırasıyla günlük çekimlerimdir.
    Şuanda biorin 5000 MG kullanıyorum daha öncede kullanıyordum memnun kaldığım için. Doktorum minoxil kullanacaksan en erken 1 ay sonra başla dedi. Tecrubeli üyelere sorum saç ekimi nasıl olmuş (şuanki hali ile) minoxili ne zaman kullanmaya başladırlar (kullananlar.) Mevcut saçlarım çok zor uzuyor. Doktorum deformasyondan dolayı kendini toplar dedi. Saç ekimi ile görüşlerinizi varsa bana sormak istediğiniz bişeyi elimden gelen her şekilde yardımcı olamka isterim.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

S.A. halacboy ARKADAŞIM ÖNCELİKLE BİLGİLER İİN SAĞOL

SENCEM RİCAM MİNOXİL VE DİĞERLERİNİ NASIL KULLANDIĞIN YANİ KAÇ KIREMLER VE MİNOXİL GÜNDE İKİ KERE DİYOR BELLİ SÜREDEN SONRA BİR KEZ 5 SIKMA

ŞEKLİNDE GİBİHANGİ SAAT ARALIĞINDA KULANDIĞIN SAATLERİ BİRDE MİNOXİL SÜRDÜKTEN SONRA SAÇLARINI YIKIYORMUSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER CEVABINI

BEKLİYORUM VE ÖZEL ŞAMPUAN KULLANIYORMUSUN
  • Aleyküm selam
    Minoxil sabah aksam hep aynı saatlerde takriben 12 saat aralıkla kullandım. Sabahları azelderm krem hemen arkadaşındaki minoxil akşamları tretin krem 1 saat sonra minoxil sabahları kahvaltıdan sonra biotin ama solgar 5000 mg olcak 8-9 Aydan sonra döngüye giriyor o Zaman 1 hafta araliki 1 hafta normal kullandım 2 ay dengesiz kullandım. Bırakınca daha kotu oluyor diye söyleyenlere inanma dökülecek olan kokler dökülüyor zaten ama 2 günde 1 aksam kullandığım Zaman'lar bile etkili oluyordu ekimden 1 ay geçtikten sonra yine başlayacağım çok faydasını gördüm bide her gün kalıp zeytinyağlı sabun ve haftada 2 kez konazol kullandım

• quote:

Aleyküm selam
    Minoxil sabah aksam hep aynı saatlerde takriben 12 saat aralıkla kullandım. Sabahları azelderm krem hemen arkadaşındaki minoxil akşamları tretin krem 1 saat sonra minoxil sabahları kahvaltıdan sonra biotin ama solgar 5000 mg olcak 8-9 Aydan sonra döngüye giriyor o Zaman 1 hafta araliki 1 hafta normal kullandım 2 ay dengesiz kullandım. Bırakınca daha kotu oluyor diye söyleyenlere inanma dökülecek olan kokler dökülüyor zaten ama 2 günde 1 aksam kullandığım Zaman'lar bile etkili oluyordu ekimden 1 ay geçtikten sonra yine başlayacağım çok faydasını gördüm bide her gün kalıp zeytinyağlı sabun ve haftada 2 kez konazol kullandım

bide minoxil den sonra saçlarını yıkıyormusun çok teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. saçların gercekten cok iyi olmuş. MAŞAALAH.
  • 
Sayfa: önceki 17431744174517461747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.