Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1696. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.483.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16941695169616971698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1,5 yıl önce saç ektirmiştim Esenler Avicenna'da Erkan Vural hocada ve ben memnun kalmıştım takip edenler bilir.Etrafımdakilerde nerde ektirdin diye soruyor ,ekim olduğunu bilmeyenlerde ön taraftaki saçlarımın ekimmolduğunj duyunca nerde ektirdin diye soruyorlar ama öğrendiğim kadarıyla Erkan Hoca ayrılmış, kendine yer mi açtı yoksa başka yere mi transfer oldu ? Ektiren ya da görüşen varsa bilgilendirirse sevinirim.
    Not:Arkadaşlar hiç düşünmeyin ektirin saç çok büyük özgüven 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilki_Andrei

arkadaşlar 20 yaşında ekim yapılırmı yaptıran varmı ?
    izmirde bu işlemi en iyi yapan yer varmıdır kolay gelsin.

Dökülmen tam olarak durduysa ekilir güzel kardeşim..Yok hala dökülme devam ediyorsa hiç bulaşma derim.
  • helmuth H kullanıcısına yanıt
    aynen bende teoman beyle whatsappta görüstüm sac ekim uzmanıyım dedi..akan doganayı duymadım ama arastırcam yarın teoman beyle göruscem bide medicalpark hastanesıyle görüsmek istiyorum..aklıma yatarsa agustos 20 gibi düsünüyorum ama tabikide acele etmek istemiyorum.gün gectikce teknoloji ilerliyor.ve biliyosunuz bu işle ugrasıp insanların hayallerini ve paralarını calan cok kişi var.
  • 9.gün yıkamanın hemen sonrası resimler...
    Dua dilekleriyle tekrar görüşmek üzere inş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkk

9.gün yıkamanın hemen sonrası resimler...
    Dua dilekleriyle tekrar görüşmek üzere inş...

Ahmet inşallah dilediğin sonucçarı alırsın, senin ekimi de takipteyim
  • asi1919 A kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu ben de yaşıyorum. Uzun süredir bu foruma bakıyorum ama net bir bilgi yok.
    Şu ana kadar anladığım kadarıyla iki prensip var:
    1) Bu foruma göre her ekim merkezinin kusuru var ve fiyatları dengeli değil.
    2) Bir ekim merkezinden memnun kaldığını dile getirirsen "reklamcı" damgası yersin.

Sonuç olarak, bu forumdan öğrendiğim temel pratikler şudur:
    1) Ekim yaptıranların sürecini ve deneyimlerini gözlemle. Hangisinin deneyimi gerçekci ve başarılıysa idealin odur.
    2) En önemlisi, forumun ismini "en iyi saç ekimi" yerine "kara listeye giren saç ekimleri" olarak kabul etmelisin.
  • Arkadaşlar newest saç ekim merkezi hakkında bilgisi olan var mı ???
  • Merhaba Gençler ve Ekim sonrası kendini genç hissedenler

Nisan 17-18 de Ekim yaptırdım ve Ekim sonrası ""tık"" yani pek bir gelişme olmayınca ki 3.5 ay gibi bişi oldu googleye girip tekrar araştırmalar yapayım dedim

2 seans da ekim yaptırdım ve 4000 greft ektirdim. Greft başı 1 Euro idi. o zaman 11 ile 12 bin tl arası ediyordu.

Ciddi para verdik pek bir gelişme yok ama olacak umarım olmassa polis çağırın

İngilizce sitelere de baktım olay şöyle ((sanırım));

5. ayın sonunda %25 lik bir gelişme; 7. ayın sonunda %45; 9. ayın sonunda %65 ve 12 ayın sonunda %85 lik bir gelişme elde ediliyor yaklaşık olarak.

Umarım güzel olacak
  • mrb arkadaslar sac ekimi düşünüyorum arastırıyorum burada geniş kullanıcı kitlesi var ekim yapan arkadsların fotğrafları .daha öncewww.sacimtedavisi.com dan incelıyodum yaklaşık bir aydır acılmıyor neden girebilenn varmı bu siteye tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsatLiSerSeri

aynen bende teoman beyle whatsappta görüstüm sac ekim uzmanıyım dedi..akan doganayı duymadım ama arastırcam yarın teoman beyle göruscem bide medicalpark hastanesıyle görüsmek istiyorum..aklıma yatarsa agustos 20 gibi düsünüyorum ama tabikide acele etmek istemiyorum.gün gectikce teknoloji ilerliyor.ve biliyosunuz bu işle ugrasıp insanların hayallerini ve paralarını calan cok kişi var.

Görüşmelerinden sonra kim ektirdiğini ve ekim sürecini burada paylaşırsan iyi olur antalya bu işi yapanlar pek paylaşmıyor çünkü bilgi alınabilecek kişiler yok.

Hakan doğanay aslında antalya'da en çok ün yapmış doktordur. Kalem tekniğiyle ekiyormuş doğal görünümü olması için ama son zamanlarında ekimlerinde yeterince saç çıkmama sorunu oluyormuş diye duydum. Eğer görüşme imkanın olursa bunları da sorarsan iyi olur.

• 23 yaşındayım. Yanlar döküldü ve tamamlanmak üzere. Seneye saç ektirmeyi düşünüyorum yanlara. Sizce hangi doktora ektirmeliyim ?
  • merhaba ben ankarada oturuyorum.saç konusunda sıkıntı yaşayan biriyim.bu sebepten yaklaşık 3-4 aylık araştırma sonucu istanbulda bir merkezde ektirmeye karar verdim.ekim yapılalı 5,5 ay oldu ve son derece iyi bakmama, her türlü takviyeye rağmen neredeyse ekim öncesinden hiç fark yok. ekimden önce 2 tüp kan almaları gerekirken tek tüp kan aldılar.bunun sıkıntı olmayacağını söylediler ama sanırım alınan greftler bu yüzden ölmüş olabilir.ektirdiğim yerle iletişime geçtim ve durumu anlattım. 6 ay dolunca revizyon yapacaklarını söylediler. bu revizyonun bir maliyeti olmaması gerektiğini düşünüyorum. sonuçta saç ekimi sonucunda çektiğim çile yanıma kar kaldı. bakalım durum ne olacak. konunun devamı hakkında bilgi vereceğim. bu tip bir durum inşallah sizin başınıza gelmesin
  • Arkadaşım 7 nci aydan sonrası coşuyor benim 8 nci ayın içinde önler güzel şu an fakat arka üst tepe hala istediğim gibi diil ama kökler elimi sürdüğümde küçük küçük batıyor. Umarım yanılırsın tepe arka dediğim Kısım 1-1.5 sene arası sonuç alınabiliyor.İnşallah tepede zamanla istediğim gibi olur.10 aya kadar bakımlarını ihmal etme bence zaten belli eder köklerden çıkış kişiden kişiye değişiyor süre olarak.Bence erken şu an için olumsuz düşünmen.Kal sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi especial1907 -- 3 Ağustos 2015; 0:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jhun116

Koray E. 3400 greft 10. gün kabuk dökülmesi sonrası ekilen bölgede hafif kızarıklık dışında problem yok gibi, öncesi fotosunu da koydum.

15. gün şok dökülme henüz başlamadı, umarım hiç başlamaz . .
  • Hakan Doğanay da ektiren yok mu?
  • quote:

quote:

Koray E. 3400 greft 10. gün kabuk dökülmesi sonrası ekilen bölgede hafif kızarıklık dışında problem yok gibi, öncesi fotosunu da koydum.

Ekimin güzel dostum ve sanırım pahalı bir ekimdi..Inşallah dilediğin sonucu alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

quote:

Ekimin güzel dostum ve sanırım pahalı bir ekimdi..Inşallah dilediğin sonucu alırsın

Teşekkürler finasterid, biotin, xpecia ve revita şampuanla destekleyip sabrederek beklicem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhun116 -- 4 Ağustos 2015; 13:47:26 >
  • İlhan serdaroğlu'nun Türkiye saç ekim tarihinin en kötü ekimini hastanın biri paylaştı diye, adam siteyi satın Alıp forumu kapatmış , haberiniz var mı?
    Sacimtedavisi.com kapatılmış!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ForaFulut

İlhan serdaroğlu'nun Türkiye saç ekim tarihinin en kötü ekimini hastanın biri paylaştı diye, adam siteyi satın Alıp forumu kapatmış , haberiniz var mı?

ciddi misiniz ? Hocam kaynak ne acaba ? O forum neden kapatıldı bende gerçekten çok merak ediyorum.Tam ekim yaptırmadan önce ilgileneceğim , araştıracağım vakit siteyi kapatılmış halde buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForaFulut

İlhan serdaroğlu'nun Türkiye saç ekim tarihinin en kötü ekimini hastanın biri paylaştı diye, adam siteyi satın Alıp forumu kapatmış , haberiniz var mı?

Biraz komplo teorisi gibi olmuş fakat sitenin kapanmasına yakın zamanlarda sürekli ilhan'ın ekimler tartışılır olmuştu burada ve birde malum reklamcısı hala burada ilhan'ın..

Yani komplo teorin doğru olabilir
  • 
Sayfa: önceki 16941695169616971698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.