Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1539. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş bu reklamcılar yüzünden kim nerde nasıl ektirmiş kim gerçek kim yalan anlaşılmıyor. Yorumları okuyorum seviyesiz muhabbetler falan.
    Gerçekten bilgi almaya çalışan insanlara engel oluyorsunuz. Lütfen sadece ekim yaptıranlar tecrübelerini paylaşsın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iskeleli90

    2 ay 5 gun


    iskeleli senin saclarin cok güzel olacak gibi geliyor bana...simdiden belli ediyor kendini..

    Sisli memorial hastanesinin sac ekim merkezini daha önce cogu kez dile getirdim kimse ciddie almadi,,adamlar harika sac ekmisler..zaten yanlis hatirlamiyosam bu memorial hastane grubu emine erdoganindi? yanlismi hatirliyorum aceba? gizli sahibi Erdogan degilmi ?
  • xyor valla ne yalan soylim adlerin özeline gelip bisiler yazmasina ve seni bi yerlere yönlendirmesine sasirdim..ben subat 2014den beri burdayim daha bir gün olsun birinin özeline gidip saklabanlik yapmisligim yoktur..benim özelime gelenleri nasil bi tavirla karsiladigimi herkes bilir..bende gizli sakli yok ayrica paylastiklarim ortada...maral klinigin ne reklamini yapicam adamin turistlere ekim yaptigi resimleri paylastim,,bu resimleri nerden aldim? yabanci forumdan...e simdi bu nasil reklam oluyor..koraylarin erkanlarin kullarin yabanci forumlardan resimlerini alinti yaparken sorun olmuyorda maralin ekimlerini alinti yapincami reklam oluyor..az bucuk kafasi beyni olan insan ne demek istedigimi anlar..

    ilhan serdaroglu konusuna gelince...o adam ekimden falan anlamiyor..cenesi agzi cok iyi laf yapan..milletin parasini yemekten 140 kilo olmus sinsi dananin teki..nedenmi..adam tüm islemi yanindaki cakal yardimcisina yaptiriyor..ismi muhammed..hastanin kafasini yara bere icinde birakiyolar..bir sürü örnegi var..helede bu forumda..kac kisinin kafasini yara bere icinde birakti..yara olan yerlerde sac cikmiyor..sonra tekrardan ekime cagiriyor..sanki insanlarin kafasinda sinirsiz greft var anasini satim..saclarin cikis yönlerindede sorun oluyor..blufer bi kac kez dile getirmisti..ardindan adler özelden bana ayni sorunun kendindede oldugunu söyledi..kuran carpsin...tabi simdi adler bunu inkar edebilir ama sorun degil..yada sonradan düzeldi diye sacma bi yorumda yapabilir ama oda önemli degil..eskiden isini düzgün yapmaya calisirdi bu ilhan..nitekim hakanank ve beyzade gibi arkadaslarda memnun kaldi saclarindan fakat adam son 2 yilda bi okadarda kafa katletti..

    taramalitarrak hayal görme olm iyice bokunu cikardiniz ya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbay- -- 13 Kasım 2014; 16:02:24 >
  • Sanmam protez oldugunu..kendi saci gibi duruyor
  • Erbay- kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum okadarini Erbay ama saçlar suan iyi çıkıyo alttan siyah siyah ince saç telleri geliyo inşallah iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya adler hakikaten baymaya basladin,,gkn66 dallamasinin dedigi gibi dejavu ettin lan bizi,,,günde 20 defa resimlerini paylasiyosun..tamam anladik yeter daa...aaaa manyakmisin nesin olm ...ben seni akli basinda biri sanardim..cocuk gibi zirt virt ayni resimler)))))
  • iskeleli bana sisli memorial ekim merkezinin telefon numarasini verebilirmisin sana zahmet..
  • SAÇ EKİMİ KONUSUNDA BENCE TEK ADRES VAR O DA ANKARADA DR. KESER...........

    İŞTE VİDEO.........

    https://www.youtube.com/watch?v=xEKVhYCK0Ss
  • Videodaki adamda orman gibi donör var,,o adamda siradan bir orta sinif plastik cerrah bile harikalar yaratabilirdi..ben muttalip keserle 7-8 yil önce yüz yüze görüstüm Ankarada..kendisini karekter olarak sevmem,,paragöz adamin biri fakat dogru sözleri var..seyrek saclilara ve ciliz tüylerin bol oldugu kafalara ekim yapmiyor cünkü greftler tutmuyor gibi bi laf etmisti..nitekim gecen yillarda sac ektiripte sonu hüsran olan kisilerin resimlerine bakinca keserin hakli oldugunu görüyorum fakat keser cok pahali,,3.5 euroya o memlekette akli basinda kimse sac ektirmez cünkü keserin alternatifleri cok..ayni kalitede sac ekebilen koray erdogan erkan demirsoy var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erbay-

    Videodaki adamda orman gibi donör var,,o adamda siradan bir orta sinif plastik cerrah bile harikalar yaratabilirdi..ben muttalip keserle 7-8 yil önce yüz yüze görüstüm Ankarada..kendisini karekter olarak sevmem,,paragöz adamin biri fakat dogru sözleri var..seyrek saclilara ve ciliz tüylerin bol oldugu kafalara ekim yapmiyor cünkü greftler tutmuyor gibi bi laf etmisti..nitekim gecen yillarda sac ektiripte sonu hüsran olan kisilerin resimlerine bakinca keserin hakli oldugunu görüyorum fakat keser cok pahali,,3.5 euroya o memlekette akli basinda kimse sac ektirmez cünkü keserin alternatifleri cok..ayni kalitede sac ekebilen koray erdogan erkan demirsoy var..

    Haklısınız ancak insan kime güveneceğini bilmiyor, koray keser kul isimleri dışında sanki herkes kasap gibi bir hava var. insan napacağını şaşırıyor.

    greft başına 3,5 euroyuda hayatta veremem. versemd etekrar o kadar para verdiğim için stresten saçım başım dökülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golf1.2tsi -- 13 Kasım 2014; 16:15:00 >
  • Erbay ne desem bilmiyorum herkes birşeye yorum yapıyor.. kul 5-10 kişi kötü diyor @golf1.2tsi bu arkadaş iyi diyor

    bu foruma kim gelirse gelsin açık ve net diyorum kafası karışır ve ekimden vazgeçer.



    REKLAMCILARA DİYORUM 3 KURUŞ İÇİN KANDIRMAYIN SİZDEN 5 KURUŞ ÇIKAR SİZDEN ÇIKMAZSA ELBET ÇOCUĞUNUZDAN EŞİNİZDEN ÇIKAR.. CEZASI KALMAZ BU İŞLER BÖYLEDİR.


    EKİM YAPTIRANLAR ARTIK FORUMA YAZMASIN BİZDE NE NE DEĞİL BİLELİM..

    SADECE KİME YAPTIRDIĞINI
    KAÇ GREFT
    KAÇ TL
    ÖNCESİ SONRASI RESİM PAYLAŞSIN GİTSİN YORUM YAPMASINA GEREK YOK..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyor -- 13 Kasım 2014; 16:29:27 >
  • Beyler koraya randevu aldim erkana ulasamiyorum istanbula gitmisken onada randevu alacam telefona çikmiyor bu ne biçim is anlamadim mail attim cvp yok acaba randevusuz gitsem oolurmu ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyor

    Erbay ne desem bilmiyorum herkes birşeye yorum yapıyor.. kul 5-10 kişi kötü diyor @golf1.2tsi bu arkadaş iyi diyor

    bu foruma kim gelirse gelsin açık ve net diyorum kafası karışır ve ekimden vazgeçer.



    REKLAMCILARA DİYORUM 3 KURUŞ İÇİN KANDIRMAYIN SİZDEN 5 KURUŞ ÇIKAR SİZDEN ÇIKMAZSA ELBET ÇOCUĞUNUZDAN EŞİNİZDEN ÇIKAR.. CEZASI KALMAZ BU İŞLER BÖYLEDİR.


    EKİM YAPTIRANLAR ARTIK FORUMA YAZMASIN BİZDE NE NE DEĞİL BİLELİM..

    SADECE KİME YAPTIRDIĞINI
    KAÇ GREFT
    KAÇ TL
    ÖNCESİ SONRASI RESİM PAYLAŞSIN GİTSİN YORUM YAPMASINA GEREK YOK..


    Aynen katiliyorum bilader yaziktir gunahtir 3 kuruş için reklam yyapmayin sac ekimi geri dönüşü olmayan bir operasyon lütfen arkadaşlar bunun psikolojisini sacli insan bilemez reklam vermeyin..!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • äa senin saclarina noldu diye sana laf eden arkadaslarin muhtemelen senin sac konusunda zaafin oldugunu anlamislardir ve seninle kafa buluyolardir..saclarinda olumsuz bisi göremedim,,,fakat mevcut saclarini koruman icin bazi tedbirler alman gerekecek..

    düzenli cinsel hayatin
    düzenli uyku saatlerin 12-08 yada 11-07 gibi
    saglikli beslenme bol sebze meyve ve balik
    ve tabiki spor..

    saclarinida kisa tutmani tavsiye ederim..mumkun oldugunca kisa tut hatta mumkunse asker trasi yap..1-2 sene öyle gez..

    yaglardanda faydalanabilirsin..zeytin susam badem yaglari yarar saglayacaktir..
  • Benim kafamda sıkıntı yokda şunu merak ettim,adamlar kafalarına saç ektirdikten sonra kanlı kanlı görünüm kaç günde geçiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xyor, daha önceki yazilarimdada belirttigim gibi Türkiyede sac ekiminde dönen para yilda 1 milyar euro..bu kadar büyük bir parayi bu forumda sürekli isimleri gecen kisiler yapmiyor..

    Ôrnek koray muttalip erkan kul ... bunlar 7/24 sac ekse bile yilda 30 milyon euro ciro yapamazlar..demekki biz sürekli ayni kisiler üzerinde konusmus durmusuz..

    aha iste örnek iskeleli..adam gidip sisli memorialde ektirdi..daha ilk resmini yayinladiginda güzel bir ekim oldugunu yazmistim,,gecmis sayfalara gidip göz atabilirsiniz ve sözümün arkasindayim..bu adamin saclari hepinizi sok edecek..hepiniz vay anasini bir hastane ekimi nasil bu kadar kaliteli olabilir diyeceksiniz..1.5 -2 ay sonra iskelelinin saclari filizlenmeye baslayacak..eger ben sactan biraz anliyorsam bu adam hakkinda dediklerim tutacak..belki büyük konusuyorum ama kendime güveniyorum..

    mesala maral klinik..adamlarin turistlere yaptigi ekimleri yabanci forumlarda görüyoruz ve gayette basarili görünüyor..demekki bizimde biraz bakis acimizi degistirmemiz gerekiyor..bence ismi gecmeyen onlarca yüzlerce kaliteli ekim merkezi var istanbulda..

    gecenlerde cahilin biri bu forumda sac ekiminin en az 1,5 eurodan baslamasi gerektigini yaziyordu..aramizda böyle agzi süt kokan cahil bebelerde var..gerekceside suydu..sac ekimi lüks bir estetik ameliyatmis..asgari maasin 860 tl oldugu bir ülkede 4-5 bin tl'ye ekim yapanlar ucuza ekim yapiyormus..agzi süt kokan böyle bebelerlede ayni ortami paylasmak zorunda kaliyoruz malesef...bu Dünya görmemis agzi süt kokan bebeler saniyorlarki Avrupada greftine 10 euro aliyolar..Avrupada serbest piyasa var .. 3 bin euroya yapanda var 30 bin euroya yapanda var..

    bizim isvecte ilter klinik var,,sahibi türk ve avrupanin en iyi sac eken merkezlerinden birisi..bu adamin fiyatlari biraz pahali cünkü Dûnya capinda ün yapmis fakat ayni ülkede yani isvecte 4 bin euroya 3bin greft eken kaliteli ekim merkezleride var..ben hatirlarsaniz bi ara bizim ekim merkezlerinin fiyat konusunda kudurdugunu ve avrupayi gectigini yazmistim..ozamanlar kimse bana inanmamisti..simdi ismini tam hatirlayamadigim bi yer var belcikada..orasida 3-5 bin euro arasi para talep ediyor..ayni sekilde portekiz ispanya gibi ülkelerdede uygun fiyata fue ekimi yaptirilabilir..tüm bunlar göz önüne alindiginda o dürzü muttalip kesere olan sinirim dahada artiyor..karni tok oldugu icin ve zamaninda yaptigi ekimlerden kazandigi paralarla su anda antalyada 5 yildizli hotel sahibi oldugu icin 1-2 euroya tenezzul etmiyor..adam 3.5 euro istiyor..resmen vatandasa küfür ediyor..

    korayin fiyatini 1,5 euroya ,,,erkan ve kulun 0.50 cente cekmesi gerekirken bu agzi süt kokan bebeler kalkmis fiyatlarin ucuz oldugundan bahsediyor..cünkü yurtdisinda fiyatlar nedir bilmiyolar..adam oturmus aksaraydaki beton dairesinde bi taraftan acun ilicaliyi izliyor diger taraftan foruma girmis burda piyasa fiyatlarindan bahsedip felsefe yapmaya calisiyor..simdi bu yorumum üzerine sakin cahilin biri cikipta ama erbay dr umar greftine 8 dolar istiyor gibi sacma bi yorum yapmasin...

    Dünya forumlarinda cogu insan tarafindan övülen o dürzü dr.umarin vucuttan ektigi killarin bi dönem sonra döküldügünü kimse bilmez ama ben bilirim..cünkü ben yeri gelir ortadogu forumlarinada girerim..uzakdogu forumlarinada girerim..hindistan gibi ülkelerin zengin elit halki yokmu saniyosunuz..hindistandan umara ektiripte hüsran yasayan adamlari gördüm zamaninda...ayrica Umarin bu isi nerden ögrendigini biliyomusunuz? nasil koray erdogan erkan demirsoy israile gidip alex zingden fue egitimi gördüyse umarda hindistana gidip oranin en ünlü fue hocasindan egitim aldi..onun akil babasi hindistanli yasli bir hocadir..su anda ismini hatirlamiyorum fakat yillar önce yaptigim arastirmalarda görmüstüm..hatta o adam vefat etmisti sanirim..

    Gecenlerde gene agzi süt kokan bebenin biri cikmis forumda diyorki "ben futbolcu rooynenin sac ekimini begenmedim" ... e be dürzü iyi güzel diyosunda sen rooynenin donöründen niye bahsetmiyosun..o adamin ekimi bana göre su anda Dünyanin en iyi ekimlerinden..neden biliyomusunuz..cünkü adamin donöründe toplasan 500greft vardi...500 greft ve asiri ince telli saclari vardi..ölüyü diriltmek gibi biseydi o adama ekim yapmak..

    yani demek istedigim bu forumlarda acayip bir bilgi kirliligi ve cehalet sözkonusu..
  • Arkadaşlar dikkatlice okuyorum yazıları bu kavga gürültü patırtı neden çıkıyor anlamıyorum ..

    Hepimizin amacı en uygun fiyata en kaliteli saç ekimi yaptırmak ise uzlaşalım sonuçta birimiz için iyi olan hepimiz için iyi olacaktır diye düşünüyorum.!!!!

    yedinci günümde iyi durumdayım alıştım saçlarıma artık ....

    dökülmeye başlayınca yine bir stres basar kesin beni :)


    kavga yok tartışma var ; arkadaşlar ....
  • Erbay- kullanıcısına yanıt
    05312813747 osman gur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen ne komik adamsiniz sabah aksam buradasiniz burada kimseye inanmayin gece gunduz foruma girip mesaj yaziyorsa uzak durun dedikleri yerlerden
    Forumun basinda gecireceginiz zamani gidin bir sac ekim merkezinin onunde bekleyin girip cikan hastalara sorun soracaklarinizi. mutlaka altinci ayini doldurup gelen birine denk gelirsiniz
    Kendi sehrinin disinda bir yeri arastiriyorsan ona yapacak bir sey
    HEP DEMISIMDIR CANLI ORNEK GORMEDEN ASLA KIMSEYE INANMAYIN ....
    Fotograf makinesi ile bir santim asagidan veya yukarıdan cekmek arasinda cok fark vardir aman dikkat edin oyunlara gelmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selenga_68

    quote:

    Orijinalden alıntı: veysel sen

    Her kafaya ekim olmuyor bildiğim kadarıyla birde kişiye özel sabitleme var, dikkatinizi çekerse

    http://www.hairex.com.tr/galeri.php

    www.hairex.com.tr


    bu bildiğin peruk azizim saçlandırma sistemi diye milleti kekliyorlar.ayda bir bakımı var ve hiç doğal durmuyor bunu takacağına kel gez daha iyi :)protez iş değil stv deki muhabirlerin hepsinde var.tonla para harcıyorlar (asım yıldırım reha yeprem maceracı) :D o kadar yapmacık ve iğrenç duruyorki.kafasında yorganla gezseler çok daha güzel olacak :d

    Selenga kardeş bu senin baban alp aslanda mı ekim yaptırmıştı
  • 
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.