Bildirim
en iyi saç ekim merkezi neresidir (1434. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
3024 greft 5000 tl estepalace -
Bu ara estepalace yoğun ;-)
İnşallah sonuçlarıda iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar güncel greft fiyatları nedir acaba.
Doktor koray,kul,keser filan.En pahalısından en ucuzuna bilenler aktarabilirse sevinirim.
Keser 3,5 €
Koray 2,5 €
Kul 1 €
Demirsoy 1 €
Esteplace 0,6 € -
quote:
Orijinalden alıntı: Danielocean
izmirde ekim yaptıran varmı yada izmirden istanbula gidip ekim yaptıran.
izmirde ekim yaptırma ben izmirde oturuyorum hepsini dolastım olan hastaları tek tek gördüm 3500 ekerleri kafada 1000 greft bile bulamazsın :D okadarı cıkarınca kendilerine şükür ediyolar :D -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hakanank
Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayının ortasında yapılan ekimin kısa özetini paylaşıyorum.
Ilhan Serdaroğlu 2750 greft ve prp ye 4000 tl tuttu.
Ekimden önce ve 6 aylık sonuç aynı yerde aynı ışık altında fotoğraflandı.
Ekimden sonra 2.gün solgar biotin 5000
2 ay sonra rogaine foam ve nizoral şampuan Kullanmaya başladım.
Diğer forumda İlhan hocayı seçmemde yardımı dokunan ERBAY nickli arkadaşa çok selamlar, ekimi görmek istediği için burayakonu açtım sayılır..
Maşallah beraatallah diyelim Allah nazarlardan korusun, sıkıntısını çeken herkese şifa versin inşallah :)
Hakan dostum guzel sözlerin için tsk ederim, yorumunu ve saçlarını görünce yemin ederim cok duygulandim..diger sitede banliyim aylardir giremiyorum senin saclarida uzun zamandir merak ediyordum..duygu yüklü oldugum şu günlerde bu halini görmek bana adeta morel oldu..vefalı dost olmanin örneği bu olsa gerek..
Saclarin harika görünüyor..ben bu harika saclara Maşallah demek istiyorum..bundan daha iyisi olamazdı! Hakanda kellikten kurtulduyakisir arkadasima
hakancim bakiyorumda saclari hemende dikmisin havaya
o şekli yapmak cogumuzun hayali))) ne mutlu sana ve bizlere bi arkadasimiz.daha bu lanet olasi kellikten kurtuldu..darısı hepimizim başına..tekrardan yeni saclarin hayirli olsun Allah hep yüzünü güldürsun saclarin bidaha hiç dokulmesin inşallah..
quote:
Orijinalden alıntı: blufer
Keser 3,5 €
Koray 2,5 €
Kul 1 €
Demirsoy 1 €
Esteplace 0,6 €
Keser neden pahali bu kadar yav bide koray hocaya 4 euro deniyordu
quote:
Orijinalden alıntı: burqa1
quote:
izmirde ekim yaptırma ben izmirde oturuyorum hepsini dolastım olan hastaları tek tek gördüm 3500 ekerleri kafada 1000 greft bile bulamazsın :D okadarı cıkarınca kendilerine şükür ediyolar :D
Ankarada bile bilindik doktorlar var ama izmir harbiden köy bu konuda
quote:
Orijinalden alıntı: Erbay-
quote:
Orijinalden alıntı: Hakanank
Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayının ortasında yapılan ekimin kısa özetini paylaşıyorum.
Ilhan Serdaroğlu 2750 greft ve prp ye 4000 tl tuttu.
Ekimden önce ve 6 aylık sonuç aynı yerde aynı ışık altında fotoğraflandı.
Ekimden sonra 2.gün solgar biotin 5000
2 ay sonra rogaine foam ve nizoral şampuan Kullanmaya başladım.
Diğer forumda İlhan hocayı seçmemde yardımı dokunan ERBAY nickli arkadaşa çok selamlar, ekimi görmek istediği için burayakonu açtım sayılır..
Maşallah beraatallah diyelim Allah nazarlardan korusun, sıkıntısını çeken herkese şifa versin inşallah :)
Hakan dostum guzel sözlerin için tsk ederim, yorumunu ve saçlarını görünce yemin ederim cok duygulandim..diger sitede banliyim aylardir giremiyorum senin saclarida uzun zamandir merak ediyordum..duygu yüklü oldugum şu günlerde bu halini görmek bana adeta morel oldu..vefalı dost olmanin örneği bu olsa gerek..
Saclarin harika görünüyor..ben bu harika saclara Maşallah demek istiyorum..bundan daha iyisi olamazdı! Hakanda kellikten kurtulduyakisir arkadasima
hakancim bakiyorumda saclari hemende dikmisin havaya
o şekli yapmak cogumuzun hayali))) ne mutlu sana ve bizlere bi arkadasimiz.daha bu lanet olasi kellikten kurtuldu..darısı hepimizim başına..tekrardan yeni saclarin hayirli olsun Allah hep yüzünü güldürsun saclarin bidaha hiç dokulmesin inşallah..
Allah razı olsun Erbay :) inşallah size şifa bulun..
Tantanacıların selamı var sana :D bugünlerde gene tantana yapıyorlar çok komikler :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: burqa1
quote:
izmirde ekim yaptırma ben izmirde oturuyorum hepsini dolastım olan hastaları tek tek gördüm 3500 ekerleri kafada 1000 greft bile bulamazsın :D okadarı cıkarınca kendilerine şükür ediyolar :D
Ankarada bile bilindik doktorlar var ama izmir harbiden köy bu konuda
tabikide öyle istanbulda bile saç ekim konusunda bilgili ama kötü ekimi olan doktor cok bide izmir gibi kasap bi yerde nası bişe ortaya cıkar sen düşün yani istanbul bu konuda daha iyi -
Arkadaş saçların güzel olmuş, hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: KoCaKuRT_
Arkadaş saçların güzel olmuş, hayırlı olsun.
Sağol Allah razı olsun kardeşim :) -
Selamlar saç ekimi için ayırdığım bütçe 4.500 tl maksimum 5000 tl'ye kadar çıkabilirim. 3000-3500 arası greft ekim yaptıracağım. Bütçeme uygun en iyi ekim yapan yerlerin tavsiyelerini alabilirsem mutlu olurum. -
herkese merhaba sac ektirmeyi düşünüyorum bir süredir elimden geldiği kadar araştırmaya çalışıyorum. gördüğüm kadarıyla şu ekim çok iyi bu kişi veya burasının ekimi çok güzel sonuçlar veriyor diye bir ortak fikir çok az. insanların sac konusunda zaaflarını kendimden dolayı tahmin edebiliyorum yolda sokak da çevrenizde diğer insanlara bakıp sizden yaşça büyük olan veya aynı yaş da olan insanların gayet dökülmeyen fırça gibi saclarını gördüğünüzde yaşadığınız duyguların aynısını bende yaşıyorum tabi benim gibi birde genç yaş da bu sorunu çekenlerin Allah yardımcısı olsun. bu arada 27 yaşındayım 20 yaşından beri çekiyorum bu sıkıntıyı insan bir süre sonra alışıyor ama bu alışmanın sonunda kaybettiği bazı şeyler oluyor bunun en başında özgüven bunu basit olarak örneklersek arkadaşlarınızla toplanıp resim bile çekilmek istemeye biliyorsunuz.sac ektiren insanların ellerinden geldiği kadar maksimum maddi imkanlarını kullandıklarını düşünüyorum sonuçta herkesin maddi gücü aynı değil. insanların bu zaaflarından faydalanarak kandırmak üç beş kuruş para kazanayım diye insanların umutlarıyla oynamak kadar adı bir şey olamaz benim görüşüm.
benim saçlarım genetik olarak döküldü babam saolsuntabi insan tekrar dünyaya gelse yine aynı anne babasını seçer ama böylede sac sorunu olabilir tekrar
ama onların canı saolsun.
benim sormak istediğim bazı sorular var tecrübeli olan abilerime .
ben bu sene üniversiteden mezun oldum maddi olarak bir kazancım daha yok ama ailemden filan bulduğum kadarıyla 6000 tl gibi bir paraya çıka bilirim bu fiyata güzel bir ekim olma ihtimali var mı.
diğer sorum ise ekim ayında sac ekimi yaptırsam subat ayında askere gitsem yani sac ekimiyle askere gitmem arasında 3 ay olsa nasıl olur. askerde saclar kısa kesiliyor bir avantajı olur mu veya askerde sac bakımı veya kep bere şapka gibi takılması gerekli olan şeyler yüzünden kötü bir etkisi olurmu.
inşallah herkes umut ettiği sonucu alır teşekkürler. -
-
Oncelikle ekimin Hayirli Olsun ve Güzel bir surec dilerim. Anlamadim konu bu estepalace sakajlara ekim yaparken abartiyor nerdeyse favorilere kadar gelmis bana Gore o kadar asagi inmesi hata, hem grafit ziyani hem ekim yapildiginin direk anlasilacak olmasi, bu kadar asagi inilmesinin mantigi ne anlayamadim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alekistevej -- 24 Ağustos 2014; 20:39:28 >
evet donorü görünce bende şaşırdım doğrusu bandaj açıldığında gayet iyi durumda şuanda -
buna onlar karar vermiyor özellikle isteğim şakaklardı kişin tercih meselesi bnm özellikle isteğim buydu zaten kolay kolay herkez şakak ekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X