Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.481.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir77 -- 20 Temmuz 2014; 20:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon42

quote:

Orijinalden alıntı: Erkankoc61

Sizce bana kac grift lazim ve istanbulda en guvenilir yapan neresi fiyatim max 5 bin
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

3000-3500 arası greft ekilirse güzel bir ekim çıkar yer konusunda bir şey söyleyemem resim gösterenler değil canlı sonuç gördüğün bir yere ektir bol şans

Haklisiniz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkeze,

80. gün Resimleri. Oda'nin icinde Lamba yanarken cekilmistir. Ana hatlariyla sok dökülmeden geriye kalan saclarin yani sira heralde saclar cikmaya basladi ve tamamiyle bos olan Kafa dokusunda saclar olusuyor.

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir77

Tarafıma 2 Aralık 2013 tarihinde Resul Yaman tarafından 4000 greft olduğu söylenen saç ekimi yapıldı. Saç ekimi yapılan gün benden önce başka bir hastaya daha operasyon yapıldığı için 2 saat kadar beklemek zorunda kaldım. Beklemek bir yana aynı gün başka birinede ekim yapılması yapılacak operasyona ilişkin özensizliğe dair ip uçları ihtiva ediyordu. Ekim yaklaşık 10 saat sürdü. İstenilen sonuç aradan yaklaşık 7.5 ay geçmesine rağmen elde edemedim. Dr zaten saçların zayıf çıktığını kabul etti ve tekrar bir sıklaştırma teklifinde bulundu, ücretsiz olarak. Ancak ben aynı süreci bir daha yaşamak istemediğimi ve para iadesi talebimi kendisine ilettim. İade olarak sadece 1000 TL yapacağını yada istersen hukuki hakkını aramamı salık verdi. İmza karşılığı kendisinden verebileceği tutarı elden forumda ve internet ortamında aleyhinde menfi bir yazı yazmamam karşılığı aldım. Şimdi eğer işine gelmiyorsa o gitsin hukuki yollara başvursun bakalım ülkemizde zaten hırsıza hırsız demenin neredeyse suç olduğu hukuk süreci nasıl işliyor bizde müşaade edelim. Ben hali hazırda saç ekimi yapacak arkadaşlara yol göstermemde faydalı olur ümidiyle olanları objektif olarak anlatmaya karar verdim. Neticede herkesin bilmeye hakkı var ve bu toplumsal sorumluluk gereğidir diye düşünüyorum. Sonuçta bende diğer başka bazı arkadaşlar gibi burada daha önce kimin nerede hangi sonuçlar ışığında ekim yaptığına göre etkilenip karar veriyoruz. Arkadaşlar ben bana ekilen 4000 den 1000 civarı greftin çıktığını düşünüyorum. Aşağıda resimlerden öncesi ve sonrası olarak sizde yorumda bulunabilirsiniz. Bununla birlikte Resul Yamanın ekimlerden ders çıkarttığını, öğrenmeye açık biri olduğunu belirtmeliyim. Mesela en basitinden günde enfazla 1500 greft ekerek toplam ekilecek greft syısını bölmeye başlamış. Bu iyi bir gelişme ve başarılı sonuçlar elde edebilir. Ama bunu önceden öngörmesi gerekirdi ve biz kobay pozisyonuna düşmemeliydik. Alınacak dersler bizim hayatımızın belli bir döneminin asosyal olarak geçmesinin önüne geçmeliydi. Kimsenin ekmek parasıyla oynamak istemem, ama gelişim bu şekilde olmalı, insanlar ders çıkarmalı. Fotoğraflar öncesi-3. ay-5. ay olaraktır. Saç ekimi yapmadan önce çok kel biri değildim. Şu an saçlarımda dökülmede var ama kendi saçlarımmı ekilenler mi emin değilim.

ilginç. iş çok farrklı bi boyut almış artık. imzaladıgınız belge her ne ise hukuken gecerliliği yok zaten. uyduruktan bi kagıt parçasıdır.
    cidden çok tuafıma gitti bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 12 Temmuz 2014; 3:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir77

Tarafıma 2 Aralık 2013 tarihinde Resul Yaman tarafından 4000 greft olduğu söylenen saç ekimi yapıldı. Saç ekimi yapılan gün benden önce başka bir hastaya daha operasyon yapıldığı için 2 saat kadar beklemek zorunda kaldım. Beklemek bir yana aynı gün başka birinede ekim yapılması yapılacak operasyona ilişkin özensizliğe dair ip uçları ihtiva ediyordu. Ekim yaklaşık 10 saat sürdü. İstenilen sonuç aradan yaklaşık 7.5 ay geçmesine rağmen elde edemedim. Dr zaten saçların zayıf çıktığını kabul etti ve tekrar bir sıklaştırma teklifinde bulundu, ücretsiz olarak. Ancak ben aynı süreci bir daha yaşamak istemediğimi ve para iadesi talebimi kendisine ilettim. İade olarak sadece 1000 TL yapacağını yada istersen hukuki hakkını aramamı salık verdi. İmza karşılığı kendisinden verebileceği tutarı elden forumda ve internet ortamında aleyhinde menfi bir yazı yazmamam karşılığı aldım. Şimdi eğer işine gelmiyorsa o gitsin hukuki yollara başvursun bakalım ülkemizde zaten hırsıza hırsız demenin neredeyse suç olduğu hukuk süreci nasıl işliyor bizde müşaade edelim. Ben hali hazırda saç ekimi yapacak arkadaşlara yol göstermemde faydalı olur ümidiyle olanları objektif olarak anlatmaya karar verdim. Neticede herkesin bilmeye hakkı var ve bu toplumsal sorumluluk gereğidir diye düşünüyorum. Sonuçta bende diğer başka bazı arkadaşlar gibi burada daha önce kimin nerede hangi sonuçlar ışığında ekim yaptığına göre etkilenip karar veriyoruz. Arkadaşlar ben bana ekilen 4000 den 1000 civarı greftin çıktığını düşünüyorum. Aşağıda resimlerden öncesi ve sonrası olarak sizde yorumda bulunabilirsiniz. Bununla birlikte Resul Yamanın ekimlerden ders çıkarttığını, öğrenmeye açık biri olduğunu belirtmeliyim. Mesela en basitinden günde enfazla 1500 greft ekerek toplam ekilecek greft syısını bölmeye başlamış. Bu iyi bir gelişme ve başarılı sonuçlar elde edebilir. Ama bunu önceden öngörmesi gerekirdi ve biz kobay pozisyonuna düşmemeliydik. Alınacak dersler bizim hayatımızın belli bir döneminin asosyal olarak geçmesinin önüne geçmeliydi. Kimsenin ekmek parasıyla oynamak istemem, ama gelişim bu şekilde olmalı, insanlar ders çıkarmalı. Fotoğraflar öncesi-3. ay-5. ay olaraktır. Saç ekimi yapmadan önce çok kel biri değildim. Şu an saçlarımda dökülmede var ama kendi saçlarımmı ekilenler mi emin değilim.

ilginç. iş çok farrklı bi boyut almış artık. imzaladıgınız belge her ne ise hukuken gecerliliği yok zaten. uyduruktan bi kagıt parçasıdır.
    cidden çok tuafıma gitti bu olay.

Dr mu bu adam yani ?
    Bunların yeminini falan geçtim
    Insanlıktan çıkmış şerefsiz
    1000 tl yide internette yazmassan öylemi ?
    Sen aslında o belgenin kopyasını alıp
    Ödediğin paranın kat kat faflasını hukuken talep et
    Asosyallık / greftlerinin boşa gitmesi acısı sancısı
    Zaman piskolojın

Bukadar basitmi ya
    Kusura bakma amma bluff yapmış sende yemişsin
    Sonra uyanmışsın
    Neyse bence paranın belgesi o belgenin kopyasınlan aynı gün dava açardın
    Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gkn 66 dostum nerelerdesin ruyama girdin lan ruyamda resul yaman vardi seni déstereylen kafani bisyodu valla cok korktum sonra benide bicecekti uyandim anasini satim dostum 3 uncu ekimi ne zaman yapacan?

• değerli arkadaslar kafamda 3 yer vardı hlc kul keser hlc yi nekadar krterlerime uysada biraz kapalı kutu gibi görmemeden dolayı onu eledim kul ve keser kaldı benim için .. iki doktorada mail attm 1500 2000 greft dediler ikiside top class doktor biri barça isi digeri real madrid sizce keser ile kul arasında cok fark varmıdır? keserin ankarada olması ve biraz daha randevulrının dolu olması( ben istanbula 1 saatlik mesafede bi yerde oturuyorum ) ankaraya ekim için gidersem(peder götürecek) orda belki orda kalmam gerekecek ekimli kafayla otelde vb kalmak insanı zorlayabilir mi bide bunun ilk yıkaması var büyük ihtimallede 2 seans olabilir bi arkadasım kula ektirdi onun 2 seans sürdü 2 bin greftti . trafik ve uazaklık dan dolayı gönlüm kula biraz daha kayıyor yalnız kul 1 1.5 euro ya ekerken keser 3 euro ya ekiyor sizce aralarında 2 3 kat kalite farkı varmıdır kesere diilde kula gitsem çok büüyük kaıp yasarmıyım bide biri 2.500 euro 6 7 bin tl yani digeri 6 bin euro 18 bin tl yapacak yorumalr nedir arkadaslar şakaklara ektireceğim . kasapları tamamen eliyorum kafadan ama bu 2 hoca arasında fark çokmudur. zaten 4 to phoca var keser ,kul, hlc, koray(nekadar hemşire ekimini onaylamasamda hemşire ekiminin tek iyi sonuc veren örnegi) koray kul istanbulda hlc keser ankarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

değerli arkadaslar kafamda 3 yer vardı hlc kul keser hlc yi nekadar krterlerime uysada biraz kapalı kutu gibi görmemeden dolayı onu eledim kul ve keser kaldı benim için .. iki doktorada mail attm 1500 2000 greft dediler ikiside top class doktor biri barça isi digeri real madrid sizce keser ile kul arasında cok fark varmıdır? keserin ankarada olması ve biraz daha randevulrının dolu olması( ben istanbula 1 saatlik mesafede bi yerde oturuyorum ) ankaraya ekim için gidersem(peder götürecek) orda belki orda kalmam gerekecek ekimli kafayla otelde vb kalmak insanı zorlayabilir mi bide bunun ilk yıkaması var büyük ihtimallede 2 seans olabilir bi arkadasım kula ektirdi onun 2 seans sürdü 2 bin greftti . trafik ve uazaklık dan dolayı gönlüm kula biraz daha kayıyor yalnız kul 1 1.5 euro ya ekerken keser 3 euro ya ekiyor sizce aralarında 2 3 kat kalite farkı varmıdır kesere diilde kula gitsem çok büüyük kaıp yasarmıyım bide biri 2.500 euro 6 7 bin tl yani digeri 6 bin euro 18 bin tl yapacak yorumalr nedir arkadaslar şakaklara ektireceğim . kasapları tamamen eliyorum kafadan ama bu 2 hoca arasında fark çokmudur. zaten 4 to phoca var keser ,kul, hlc, koray(nekadar hemşire ekimini onaylamasamda hemşire ekiminin tek iyi sonuc veren örnegi) koray kul istanbulda hlc keser ankarada

Agbicim beni dinle vallaha dedigmi yaparsan mutlu olursun biz hata yaptik sen yapma bak kul guzel bir doktor onu manchester gibi say greft basi 1 avromu ne ama iyi ekimci ama isi garantiye almak istyosan koray erdogana git greft basi 2,5 avro isini mukemmel yapyo keser gibi ama keserden ucuz hem mutallip keser 3 degil 3,5 avro greft basi yani diyecem suki koraya git hem istanbulda hem keserden ucuz kuldan biraz daha pahali ama sonuc mukemmel oluyor 5 aydir hergun internette arastiryorum resmen uzman oldum ama korayin bir magdurunu gormedim ve sonuclar hepsi guzel sik bir ekim kstyosan koraya git bence hayal kirikligna ugramicaksin gercekten dostum dinle beni ben hata yaptim 22 yasimdayim su an 12 gun sonra tam 6 ay oldu ve sonuc hic tatmin edici degil bu isi bilmeden girdim arastirmadan ama sende bu imkan var ve iyi degerlendir dostum ben su an daha ekmicem beklicem 6-7 sene so ra koray erdogana gidecem ne pahasina olsun pahali olsun ama guzel olsun yani parayi dusunme yine kazanirsin ama sonuc guzel olsun yani en onemlisi mutluluk sonra sana kalmis ama ben sana kalbimdekini soylyorum cunku hayal kirikligna ugradim ve bu cok kotu bir sey insan kahroluyor psikolojik olarak iyi dusun inshallah iyi tercihini yaparsin kardesim

• hocam bilmiyorum ama ya ben koraya biraz karşıyım evet çok popüler hair site belli capelli de çok övülyor güzel ekimleri var ama ekimlerini hemşireler yapıyor ve KANAL açarak yapıyor iğne tekniği ile değil o yüzden o adamdan tırsıyorum biraz bi eken kadın değişse sıçtık gibime geliyor bide fransalı sen 6 7 sıl sonra muhtemelen sıklaşma ekimi yaptırcan senin şakak açılman yok eger sıklastırma yapcaksan iğne tekniği senin tek yolun o yüzden kul veya kesere gitmelisin bence yada hlc ye (hala benim için kapalı kutu) kul mikroyla almasa hiç şaşmam direk giderimde mikro olayı beni çok korkutuyor birde saçlarla ben 3 numara dolasıyorum hep iz kalmaması benim için cok önemli , birde fransalı sen bence 2 . ekimi yaptır ensenede göğüs omuz kılı falan ektir yada hair tatoo yaptır hair tatoo nun en usta yapanı his hairclinic in almanya şubesi var bunu düşün bence ama dini yönünü arastır saglıktan dolayı izin cıkabilir:) bu dediklerimi yaparsan seninde sorunun düzelir saçın forum daki cogu kişiden iyi bide 6 yıl minox kullansan bence ekime ihtiyacın kalmaz
  • zaten bu kadar konusmadan sonra resul este bilmemneler vb nasıl HALA bu kadar yasanmıslıktan sonra bunlara ekiten var anlamıyorum
  • Arkadaşlar merhaba

tekirdağda öğretmenim ve 30 yaşındayım.
    Ben de dün saç ekimi yaptırdım. Estepalace da nagihan akbaş'a.
    İlgilerinden çok memnun kaldığım için güzel yorumlarım olacak ama bu yorumları okuyup kesin şirketin adamıdır diye düşünen olursa özelden yazsın bana ismimi numaramı veirim konuşuruz.
    daha önce görüştüğüm bir ekim uzmanı 4000 grefti 5 saatte ekebileceğini söylemişti. fakat dün bana 3460 greft ekildi ve bu ekim yaklaşık 11 saat sürdü. Zaten bu ekimin onlar için bir sınır olduğunu ve daha fazla olsaydı kesin olarak 2 güne böleceklerini söylediler.

merkezin kendisi güzel dekore edilmiş.kendileri butik olarak çalıştıklarını söylüyorlar ve gerçekten de çok sıcak bir ortamları var. Sizi özel hissettirmeyi başarıyorlar.

saat 10 gibi ilk olarak fotoğraflarımın çekimi ve ekim yapılacak yerin işaretlenmesiyle başladı.

daha sonra ense bölgeme anestezi yapılıp greftler alındı. aynı anda bir grup da greftleri ayırıyordu.

bu işlem bittikten sonra beraber öğle yemeği yedik ve saç ekimine başladık.

İlk önce kanallar açıldı ki en çok kafamın arkasındaki döner kısıma uğraştılar. yönleri düzgün olsun diye.

daha sonra saçları yerleştirdiler. özellikle ön bölgelere tekli grefleri seçip yerleştirdiler.

benim favorilerimin saçımla birleştiği noktada bir boşluk vardı. rica ettim ve oralarada 20-20 toplamda 40 greft ektiler.

Bu akşam da ilk yıkamaya gideceğim. normalde 3. gün yaptıkları bir işlem fakat benim vaktim yok.

Arkadaşlar benim ilk izlenimlerim bunlar.

Tabiki asıl ve en önemli amaç saçların çıkması. sonuçları da sizinle paylaşmaya çalışacağım.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • s20bes S kullanıcısına yanıt
    fotoları ilk anda yükleyemedim şimdi yüklendi
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • arkadaşlar Koray Erdoğandan sonra bu işi en iyi yapan kim ?
  • Arkadaşlar selam bende saç ektirmeyi düşünüyorum ve şu an araştırma safhasındayım. İstanbulda 4-5 yerle görüştüm ve en sonunda karar verdim gibi. Görüştüğüm yerler hakkında deneyimimi paylaşıcam. ilk olarak internetten online konsultasyon formunu doldurarak istanbulhaircenter ile bir telefon görüşmesi yaptım. 4000 greft dediler, garanti belgesi falan veriyoruz dediler 3500 tl kdv hariç bir fiyat biçtiler. Daha sonra burda ve diğer forumlardaki yorumlardan dolayı birebir görüşmeye gitmeme kararı verdim. Sonra cevahir avm yanındaki kadıoğlu hastanesinde çalışan Serkan Aygın ile görüştüm. Ortam arap kaynıyodu ve maalesef kuyruk bile vardı adamlar otomatiğe bağlamışlar. 1 saatten fazla bekledim ve görüşmeye anca girebildim. Doktor bey iyi birine benziyo şakaklara ekim yapılabileceğini fakat üst arka kısıma ise ekim yapıldığında var olan saçların döküldüğünde problem yaratabileceğini söyledi. Üst kısımlara için finasterid ve minoxidil önerdi (kendiside kullanıyormus). Saç çizgisini güzel çizdi fakat çok kalabalık oldugundan 10 dakkayı geçmiyor sizinle ilgilenmesi, aklınızdaki diğer soruları eşi olan sekreteri cevaplıyor. Daha sonra ise Anatomica ile görüştüm. İlk olarak çok güzel bir hatun karşınıza çıkıyor. İsmi Gökben. O size prosedürle ilgili bildiğiniz şeyleri anlatıyor ve örnekleri gösteriyor örnekler gayet başarılı. Daha sonra doktor beyle görüştürüyor. Doktor beyde gayet deneyimli sorularınıza net cevaplar veriyor. Finasteridi oda tavsiye ediyor. Saç ekimini ve kanalların açılmasını 12 yıllık deneyimli bir hemşire yapıyor ismi Hacer. Plastik cerrahda arada bir kontrol ediyormuş. Daha sonra ise yolum estecenter idi. Ortam gayet modern. Doktor bey sorularınızı gayet net cevaplıyor. Kanalları kendi açıyor ekimi ise yine 4 sene ve 6 ay deneyimli hemşireler yapıyor. Elinize kafanızda olan sorular için bir kaç sayfa form veriyolar bilgileniyorsunuz. Daha sonra ise newage clinic e gittim. ilk defa farklı bişeyle karşılaştım. Doktor beyin elinde bir camera var ve saç telleine zoom yapıp bilgisayarda görebiliyosunuz. Kafamın bembeyaz oldugunu ve 2 li saç tellerini görünce afalladım biraz :). Alımı ve ekimi hemşireler kanal açımını ise doktor bey yapıyor. Ve son durak ise estepalace oldu. Plastik cerrah gözetiminde kanal açımını ve ekimini 12 yıllık deneyimli asmed de çalışmış ve ayrılmış bir hemşire yapıyor. Aralarda doktor bey kontrole geliyor. Bana güzel sonuçlar gösterdiler ama beni burda etkileyen şunlar oldu. Ekim işlemi 2 günde yapılacak. Motorla alınırken 0.6-0.7 punch kullanılacak. Motorun torku, dönüş hızı ve punch ayarlanıp kökler yavaş yavaş alınacak. Saç çizgisi oluştururken zigzaklara dikkat edilecek gibi. Kötü ekimleri gösterdiklerinde inanın şok oluyosunuz. Enseden alınan kılların her bölgeden eşit miktarda alınmamasıyla oluşan görüntü, ekilen köklerin birinin hanyaya birinin konyaya bakması ve testere gibi saç çizgisi örnekleri beni şok etti. Kendi ekimlerindeki ayrıntıları gösterdiklerinde 2 gün sonra ensenin durumu ve ekilen köklerin açılarını görünce vay be diyosunuz. 24-25 Temmuza yurtdısından bir hasta eğer gelmez ise muhtemelen burada ektiricem. Aşağıda özet olarak bu merkezlerle ilgili notlarım var umarım faydası olur.

Serkan Aygın
    2500-3000 greft para telafuz etmedi
    Şakaklara ekim yapılamalı ilaç kullan bende kullanıyorum
    Çok kalabalık araplar fingirdiyo her yerde
    Hastane pekde temiz değil
    Kanalları doktor açıyo
    Ekimi hemşireler yapıyo
    ekim 1 gün
    örnek yok abi 1 tane bile görmedim

Anatomica
    3000-3500 greft
    4000-5000 tl
    max greft
    Çok temiz modern
    Doktor ve/veya hemşire (10 yıl deneyim) kanalları açıyo
    Ekimi hemşire yapıyo
    ekim 1 gün
    Sekreter cillop gibi :)
    örnekler güzel
    motorla

Estehair
    3500 greft
    3500 tl kampanya varmış
    ortam iyi
    doktor açıyo hemşire ekiyo
    ekim 1 gün
    örnekler idare eder
    motorla

Newage
    4000 greft
    6500 tl
    ortam güzel
    doktor açıyo hemşire ekiyo
    ekim 1 gün
    örnekler idare eder
    motorla

Estepalace
    4000 greft
    6500 tl
    ortam güzel
    hemşire/doktor açıyo
    hemşire(12 yıl deneyim) ekiyo
    motorla
    ekim 2 gün
    örnekler güzel
    ayrıntılar (enseden homojen alım, ekilen köklerin yönü, saç çizgisi) süper

Umarım faydalı olur arkadaşlar hepimize geçmiş olsun inşallah herkes istediği sonucu elde eder.
  • Selam arkadaşım sadece bilgi vermek amacıyla yazıyorum Asmed yani Koray beyin kliniğinde 12 sene çalışmış olan bir hemşire ve bir plastik cerrahın açtığı bir klinikle dün konuştum bir mesaj daha yazmıştım ekim 2 günde yapılıyor (2 günde 1 kişi yani) istersen bir görüş. Reklamcı şucu bucu diye yazılan mesajlar için polemiğe girmeyeceğim. Ben gittim görüştüm ikna oldum hayırlısıyse inşallah 24-25 temmuzda ekim yaptırmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkaracalar

Selam arkadaşım sadece bilgi vermek amacıyla yazıyorum Asmed yani Koray beyin kliniğinde 12 sene çalışmış olan bir hemşire ve bir plastik cerrahın açtığı bir klinikle dün konuştum bir mesaj daha yazmıştım ekim 2 günde yapılıyor (2 günde 1 kişi yani) istersen bir görüş. Reklamcı şucu bucu diye yazılan mesajlar için polemiğe girmeyeceğim. Ben gittim görüştüm ikna oldum hayırlısıyse inşallah 24-25 temmuzda ekim yaptırmayı düşünüyorum.

Yanlış anlamadım değil mi Koray hocanın yanında çalışan iki şahısın açtığı klinikte ektireceksiniz? Fiyat olarak nedir peki

• Savaş@55@ S kullanıcısına yanıt
    kafam bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir77 -- 20 Temmuz 2014; 20:16:57 >
  • Ankara lokman hekim,Anatolia istanbulda avicenna(ensar hastanesi) yaptıran var mı.Bu forum bilgi almak isteyenler için maalesef pek faydalı olmuyor.Şehirlere göre ekim merkezlerini ayırsak ve yorum yapsak çok iyi olur.
  • Merhaba tekrar sadece hemşire olan hanfendi Koray beyle birlikte ekim yapmış 12 sene benim 4000 greft için kdv vs herşey dahil 6500 tl istendi. Buraya bir mesaj daha yazmıştım onu okuyabilirsin. Birde dün ekim yaptıran @s20bes benden önce yazmış buraya onuda okuyup onada sorabilirsin. inşallah hepimiz istediğimizi elde ederiz şimdiden geçmiş olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkaracalar

Merhaba tekrar sadece hemşire olan hanfendi Koray beyle birlikte ekim yapmış 12 sene benim 4000 greft için kdv vs herşey dahil 6500 tl istendi. Buraya bir mesaj daha yazmıştım onu okuyabilirsin. Birde dün ekim yaptıran @s20bes benden önce yazmış buraya onuda okuyup onada sorabilirsin. inşallah hepimiz istediğimizi elde ederiz şimdiden geçmiş olsun kardeşim.

eyvallah kardeşim. Ben henüz 22 yaşındayım. Yanlar açıldı , pek bir kaybım yok şuan ama önümüzdeki yaz biraz daha açılacağını varsayarak şakaklara saç ekimi düşünüyorum. Tahmini kaç graft ekilir
  • 
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.