Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.243
Cevap
601
Favori
6.483.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11471148114911501151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum hayrlısı olsun ikinci ekimi hefliyorsan birsey demiyorum ama keşke pazarlıkla greft sayısını düşüreceğine bir müddet daha bekleseydin ikinci ekimi daha sonrası için zaman kazanırdın açıkçası ben ikinci ekimle mucize sonuçlar elde edildiğini pek görmedim
  • Gencturkfransali kullanıcısına yanıt
    Resim paylaşırsan yorum yapabiliriz belki çok kötü değildir durum eğer psikolojini bozuk tutarsan sonuç daha kötü olur inancını kaybetmemelisin
  • Gencturkfransali kullanıcısına yanıt
    Dostum açıkçası 4500grefti nereye ektiler merak ettim ilk aya göre toparlama var ama ekimde saç çizgine dokunmadılar bir gariplik var gibi
  • Arkadaşlar,2.seansta olan saçlar da mı gidiyor,forumda 2. seansı yaptırıpta iyi sonuç alan var mı?
  • saclanan saclarin cok iyi olmus. Ekim oncesi eski kel fotografin ile simdiki arasinda daglar kadar fark var....Senin sacini kiskanip sonuclar uzerinden dr resul yamana camur atan rantanton ve ekibini seyine bile takma dostum ...buda benim 7 aylik seruvenim...

EKIMDEN HEMEN ONCE
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

ALIM ISLEMI SONRASI

EKIMDEN HEMEN SONRA

EKIMDEN 3 GUN SONRA

EKIMDEN 3 GUN SONRA UST BOLGE

EKIMDEN 67 GUN SONRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaja -- 24 Mart 2014; 8:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz68

quote:

Orijinalden alıntı: kumgibi28

Üst tarafa greftler serpiştirildi evet ama o bölgede dökülme süreci bitmemişti.. simetrik ekilseydi var olan köklere zarar verilebilirdi. O sebeple açık olan aralara serpistirilerek ekim yapıldı..tepe için zaten ikinci bir ekim düşünüyorum ama dökülme sürecinin bitmesi gerekiyor..yani iş tarçın vs olayı değil.

Sevgili kardeşim öncelikle hayırlı olsun senin adına. operasyonun hakkında daha detaylı bilgi verirmisin ricaetsem.
    yani kac greft ekildi , ne kadar ücret alındı, merkez ile ilgili düşüncelerin nedir ? profesyoneller mi ? bende merkezi düşünüyorum ama benim alan seninkiden daha geniş. songul hanım mı yapıyor ekimi ?

lutfen yardımcı olursan sevinirim.

Eyvallah saolasin..resimlerime baktiysan benim on bölge açıktı..3000-3500 arası ektiklerini söylediler.Zaten benim açık alan da kapandı..fiyat olarak 3500 istediler pazarlıkla 2500 e indirdim.ama genelde 3000 istiyorlarmış.medikal parka forza isimli arkadaşın tavsiyesiyle gittim.. on görüşme de yaptım songül hanımın videolarini inceledim araştırdım. Öncelikle hastanede ekim yapılıyor.herhangi bi komplikasyon halinde hastane yanında müdahale etme şansları var.merdiven altı değil yani..ekime gelince ; greft alimini adem bey var o yaptı kanal açmayı songül hanım yaptı bir de on saç çizgisi çizdi..( saç çizgisini bence güzel çizdi begenmeyene rastlmadim ) ekimi de bir başka bayan var o yaptı çoğunlukla songul hanım ve adem ey de ekim yaptılar. Toplamda 7 saat sürdü.. şimdiden sana git asla demem çünkü birincisi git deyince reklamcı diyorlar ikincisi bu sonuçlar için bir altı ay gerekiyor malum.ben daha bir ayimi doldurmak üzereyim..ama süreçten memnunum..şok dökülme başladı iki hafta önce .. yüzde 60-70 i döküldü.dokulenlerin köklerini gorebiliyorum.hatta milim de olsa uzama ya başladılar...ekimin olumsuz yanları ni da farkettim.ondan da bahsedeyim..birincisi on saç çizgisine normalde tekli kökler ekilir ama arada çoklu kökler de ekmisler.bu yanlış.ama bende fazla değil allahtan..rahatsız edici değil..ikincisi ekimden sonraki ilgi alaka.adamlar bi kere bile aramadilar sormadilar ekim nasıl gidiyor diye...gerçi bende hiç atamadim ama onları araması gerekirdi çünkü bu bir süreç ve ben onların hastasıyım...başka sorun olursa sıR cevaplarım dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saçlanan

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR.FORUMA BAYAОI ZAMANDIR UОRAYAMIYORUM.ZAMANIM OLMADIОI İÇİN YORUM FALAN DA YAZAMIYORUM. SAÇ EKTİRMEYİ DÜŞÜNENLERE FİKİR VERSİN DİYE SÜREÇLE İLGİLİ FOTOLARI YÜKLÜYORUM.
    SIRAYLA
    1.EKİM ÖNCESİ
    2.20. GÜN
    3.60.GÜN
    4.90.GÜN
    5.105.GÜN
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

saclanan in ekim oncesi fotograflari bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencturkfransali

Sagol bana moral verdign icin inshallah cok dua edyom ya maglum genciz daha 21 yasindayim butun arkadaslarimin bol saci var bende gencligmi geciek istyom diskolara falan kizlarla eglenmek istyom ama seyrek sacla pek yakismyo allah hepinize saglikli bir yasam versin gokhan morelimi duzelttogn icin minnettarim bir kac kelimeylen umitlendirdin beni sagol kardes

Sana bi örnekle aciklayim selagna diye bi arkadaş var onun ekimden 2hafta sonra foruma koyduğu resimlerde sanki mevcut sacinda kayıp yaşamışta saçı geriye gitmiş gibiydi sonra topladı kendi mevcut saçlarından kusenler geri çıkıyor izlenimim oyle haa zarar görmus olabilirmi bilmiyorum ama benim tahminim ve izledigim bütün saçlarda oyle bir aya gorceksin toparladigini

• Merhaba Arkadaslar,

Tam olarak 5 ay once 4000 greft yapildi.Ama greft sayisi konusunda suphelerim var acikcasi.
    Sizce durum nasil?
    Sok dokulme yasamadim bu arada,sebebi ne olabilir?

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaja

quote:

Orijinalden alıntı: saçlanan

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABALAR.FORUMA BAYAОI ZAMANDIR UОRAYAMIYORUM.ZAMANIM OLMADIОI İÇİN YORUM FALAN DA YAZAMIYORUM. SAÇ EKTİRMEYİ DÜŞÜNENLERE FİKİR VERSİN DİYE SÜREÇLE İLGİLİ FOTOLARI YÜKLÜYORUM.
    SIRAYLA
    1.EKİM ÖNCESİ
    2.20. GÜN
    3.60.GÜN
    4.90.GÜN
    5.105.GÜN
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

saclanan in ekim oncesi fotograflari bu.

Aladdin keykubata bakma sen o bok atma peşinde saclanan bey ayrıca senin karanlıkta resim cektiginle ilgili on yargılı davramisim ama yinede iyi oldu gün ışığında resim çekinip attığın reel resimler insanlarida yanilmiycak güle güle tara

• quote:

Orijinalden alıntı: winday

dostum hayrlısı olsun ikinci ekimi hefliyorsan birsey demiyorum ama keşke pazarlıkla greft sayısını düşüreceğine bir müddet daha bekleseydin ikinci ekimi daha sonrası için zaman kazanırdın açıkçası ben ikinci ekimle mucize sonuçlar elde edildiğini pek görmedim

Haklısın ikinci ekim pek olumlu olmayabilir.ama benim sacimda tepe bolgesi ve on bölge açıktı.. benim için birinci öncelik on bölgenin kapanmasi..tepe bölge ilk bakista direkt göze çarpmıyor..ikinci ekimi düşünüyorum dedim ama belki 2 yıl sonra dusunebilirim..o da bariz açıklık olursa full dökulurse şimdilik on bölgenin kapanmasi beni tatmin ediyor.bir de bu kellik psikolojisi öyle bir hastalık ki bir an önce kurtulmak istiyorsun.. özgüveni ve morali sıfıra indiriyor insanda.simdi bende ikisi de var

• istanbul hair 3500tl fiyat isteyince bende memorial istanbula yöneldim 3bin tl ye yapacaklar sizce uygun mu
  • quote:

quote:

Açıkçası kumgibi28 in fozanın dediği yerde ekim yaptırması forum için iyi oldu eğer başarılı sonuç alınırsa kişilere uygun fiyata alternatif bir yer
    Çıkmış olur eğer kötü olursa forzaya ne konuşuyorsun adam sana kandı ekim yaptı sonuç ortda deriz anyacağınız bence forum için olumlu bir adım oldu hem forzada topicli kafa
    Söylentilerini boşa çıkarmış olur şimdi kumgibi28 ssna sözlerim bildiğim kadarıyla 3000tlye ekim yaptırdın bu fiyata iki doktor sekiz saat senin ekiminde hayatta olmaz o yüzden
    Bu söyleminin boş olduğunu söylememene gerek yok ekim fotoğraflarına gelince ön çizgi iyi gözüküyor arka taraflara gelince sanki sütlaca tarçın atar gibi greftler
    Rast gele serpiştirilmiş bekleyip gelişmenin nasıl olacağını birlikte görecez

Winday ekimin bana maliyeti 2500 tl oldu..3500 istediler .bende o kadar para yok greft sayısını düşürün dedim.olmaz dediler.yeterli nakitim olmadığı için dediğim fiyata razı oldular.hafta içi gelmem şartıyla.ekim sekiz değilyedi saat sürdü..kök alımını adem bey kanal açma ve oncizgiyi oluşturma işini songül hanım, kök yerleştirme işini bir asistanı adem bey ve songül hanım birlikte yaptılar.sırayla..

resimlere baktim ama 22 günde saclar nasil o kadar uzayabilir anlamadim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzalo hairloss

quote:

quote:

Açıkçası kumgibi28 in fozanın dediği yerde ekim yaptırması forum için iyi oldu eğer başarılı sonuç alınırsa kişilere uygun fiyata alternatif bir yer
    Çıkmış olur eğer kötü olursa forzaya ne konuşuyorsun adam sana kandı ekim yaptı sonuç ortda deriz anyacağınız bence forum için olumlu bir adım oldu hem forzada topicli kafa
    Söylentilerini boşa çıkarmış olur şimdi kumgibi28 ssna sözlerim bildiğim kadarıyla 3000tlye ekim yaptırdın bu fiyata iki doktor sekiz saat senin ekiminde hayatta olmaz o yüzden
    Bu söyleminin boş olduğunu söylememene gerek yok ekim fotoğraflarına gelince ön çizgi iyi gözüküyor arka taraflara gelince sanki sütlaca tarçın atar gibi greftler
    Rast gele serpiştirilmiş bekleyip gelişmenin nasıl olacağını birlikte görecez

Winday ekimin bana maliyeti 2500 tl oldu..3500 istediler .bende o kadar para yok greft sayısını düşürün dedim.olmaz dediler.yeterli nakitim olmadığı için dediğim fiyata razı oldular.hafta içi gelmem şartıyla.ekim sekiz değilyedi saat sürdü..kök alımını adem bey kanal açma ve oncizgiyi oluşturma işini songül hanım, kök yerleştirme işini bir asistanı adem bey ve songül hanım birlikte yaptılar.sırayla..

resimlere baktim ama 22 günde saclar nasil o kadar uzayabilir anlamadim?

O uzayan saçlar şok dökülmeden kurtulan dokulmeyen saçlar..22 GUNDE o kadar uzamaz zaten yeni saçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

istanbul hair 3500tl fiyat isteyince bende memorial istanbula yöneldim 3bin tl ye yapacaklar sizce uygun mu

Fiyat uygun da bakalım hastane iyi mi.iyi araştırdım mi..bu işin geri dönüşü yok yani.

• sınırsız saç ekimi 2000 tl yazıyor, buraya yaptıran var mı (izmir) ?

http://izmirsacklinik.com/
  • bende izmirdeyim ama izmirde yaptırma istanbuldakiler bile kötü sonuc alıyor izmirde kafan tarla gibi olur :) istanbula git en kötüsünden iyi bi sonuc alırsın doktoruna göre ama izmirde olmaz bu iş
  • haldaniels H kullanıcısına yanıt
    5 aylık sonuç mu bu başkan?
  • Evet tam 5 ay oldu.

• 5 aya göre iyi gözükmüyo sıklığı çıkış yönü kötü. nerede yaptırdın ?
  • 
Sayfa: önceki 11471148114911501151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.