Şimdi Ara

En iyi Razer marka Gaming mouse ve pad?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce Razer'ın ürettiği en iyi gaming mouse ve mousepad hangisi?

(eminim cogunu bılmıyosnz Ama fikrinizi söylersnz iyi olur) Copperhead hakkında ne düşünüyorsnz?

MOUSE : Deathadder V2, Lachesis, Copperhead, Mamba, İmperator, Naga, Razer Diamondback, Salmosa vb

MOUSEPAD: Mantis Speedpad, Goliathus Speedpad, Megasoma, Kabuto ?

• Pad olarak Exactmat ve Sphex de ekliyebilirz
  • exactmat kullanan biri olarak cok memnun oldugumu soyleyebilirim ama mousem razer degil.exacmatin skatez eritme probleminden bahsedenler cok oluyor ama ben kullaniyorum ve suana kadar hic bir dengesizlik vb. sorunla karsilasmadim cok memnunum.2 tarafinin da farkli ozellikleri olmasi (control&speed) kullanisligi hat safhaya tasiyor.
  • Exactmat kullanıcısıyım ancak normal 3 liralık aldığın mousepad bile ona bin basar bence :) tek avantajı sağlıklı bir bileğe sahip olman ExactRest ile :)

Mouse olarak da mamba kullancısıyım ve çok memnunum ki benim için ömür boyu bu yeter :) klavye de G19 Logitech daha ne olsun ;)
  • slmlar
    cogu razer kullanıcısı en guzel mouse un deathadder oldugunu soyluyor . daha once razer diamondback ve habu kullandım . habu zaten tip olarak deathadder la hemen hemen aynı . ele oturusu ve kullanıslıgı gercekten guzel . daha sonra lachesis aldım ama kahretsinki lachesiste calısmama sorunu olabiliyor . yani pc resetlendikten sonra imlec haraket etmiyor. usb den fisini cekip tekrar takınca calısıyor.
    fakat bunun haricinde lachesiste cok iyi bir mouse ,yalnız ustten biraz basık bir yapısı var .ilk kullanırken sorun yasanabiliyo . hele hele eliniz benim gibi buyukse. ama kullanmakla alakalı tabi . alıstıktan sonra sorun olmaz . simdi microsoft sidewinder kullanıyorum .

gelelim pad konusuna
    exatmate cift taraflı olması cok guzel. fakat zamanla ustundeki teflon yapı asındıkca kayganlıgı gidiyor ve mouse scatez leri erittigi dogru ama sadece exactmate e ozgu birsey degil bu . sonucta yuzeyi sert olan butun mousepadlar ,mouse kaygan bantlarını zamanla eritir (surtundukce her ikisindede asınma olur)
    raphaellmix arkadasındada dedigi gibi 3 liralik mouse pad bile cok iyi sonuc verebiliyo . bende oyle yaptım mesela
    kendinizde mouse pad yapabilirsiniz cok rahat . gidin bi kırtasiyeye hafif sert bi malmeze bakın mesela . ben artık kendim yapıyorum valla mouse pad. hatta yuzeyyi kumas mouse ped bile yaptım :D

• Ben Deathadder ve Destructor derim. Goliathus kullanıyorum ama Destructor almak istemişimdir her zaman
  • ben istanbulda yaşıyorum yazıcıoğlu pasajın yanında kocaman mousepad 3-5 lira ordan 2 tane aldım mesela çokta güzel ;) o kadar mamba aldım 5 sene gitmesini istiyorum (en azından) ama exactmat kullanırsam 1 sene bile dayanamaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyuk ihtimalle yüzeyi yumusak pad alcam. O da Mantis speedpad olcak gibi. :D

mouse'a geldiğimzde sanalmarketim deathadder v2 getirdi. Yakında siparişi veririm :)
  • Copperhead ve Mamba akar .Pad olarakta Razer Mantis Speed diyorum .
  • Mamba + Destructor
  • Razer Deathadder v2 + SS Heavy Pad

Ben sipariş verdim sanalmarketim e ürün geldi mouse sol click de problem vardı geri gönderdim inş. yarın gelicek

Pad olarak SS Qck+ kullanıorum fakat b, tuhaf geldi :):):) alabilirseniz SS Heavy alın :):):)
  • copperhead hakkında fazla bılgı yok galiba :D
  • Hocam, ben Razer Naga ve goliathus speed kullanıyorum. Kesinlikle bu ikiliyi tavsiye ederim. Her tür oyun tipinde cok rahat kullanabilirsin.
  • Mamba + eXactmat ama ben pek beğenmedim eXactmat'i, eskiler bilirler Funk Black Surface'in yenisi gibi düşünebilirsiniz(bir tarafı pürüzlü bir tarafı pürüzsüz)... Performans olarak güzel tabiki ama ayakları çok çabuk eritecektir... Ülkemizde de Mamba gibi bir mouse için skatez bulmak problem olacağı için riske değmez... Bir de Qpad'im var LARGE, Mamba + Qpad çok daha güzel geldi bana...
  • Aslında cevapların oyun oynayış tarzına göre değişir ama. Coperhead, deathadder ve g9 kullanan biri olarak coperheadi fps performans adına tercih ederim.

Kullandığım mouse pad razer mantis control pad. mousepad aslında kullanılan mouse ve oyun oynanış tarzına göre seçilmeli. Bende amaç herzaman imlece tam olarak hakim olabilmek olduğundan kayganlık ve abartı hızdan ziyade tam kontrolü tercih ediyorum. elin ani refleksleri ile oyunun algıda hata yapıp sapması sonucu adam vurmaktan ziyade bizzat tam düşündügüm noktaya algılarım dogrultusunda nişan almak tercihim. (fps oyunlarında yüksek sensitivty de herzaman mouse lagı meydana geliyor ama ani hareketlerde mousenin konumu hedefi geçse de hedef cogu zaman vuruluyor .) Yinede kumaş pad olarak alınacaksa mantis speed pad daha uygun bir tercih olur.

Control pad de sürtünme daha fazla olmasına karşın 3 mousenin de skatezleri ilk günkü gibi duruyor. pad çok zor kirleniyor ve direk çamaşır makinesinde yıkanmaya müsait boyutu fazlaca büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 19 Şubat 2010; 14:05:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

Aslında cevapların oyun oynayış tarzına göre değişir ama. Coperhead, deathadder ve g9 kullanan biri olarak coperheadi fps performans adına tercih ederim.

Kullandığım mouse pad razer mantis control pad. mousepad aslında kullanılan mouse ve oyun oynanış tarzına göre seçilmeli. Bende amaç herzaman imlece tam olarak hakim olabilmek olduğundan kayganlık ve abartı hızdan ziyade tam kontrolü tercih ediyorum. elin ani refleksleri ile oyunun algıda hata yapıp sapması sonucu adam vurmaktan ziyade bizzat tam düşündügüm noktaya algılarım dogrultusunda nişan almak tercihim. (fps oyunlarında yüksek sensitivty de herzaman mouse lagı meydana geliyor ama ani hareketlerde mousenin konumu hedefi geçse de hedef cogu zaman vuruluyor .) Yinede kumaş pad olarak alınacaksa mantis speed pad daha uygun bir tercih olur.

Control pad de sürtünme daha fazla olmasına karşın 3 mousenin de skatezleri ilk günkü gibi duruyor. pad çok zor kirleniyor ve direk çamaşır makinesinde yıkanmaya müsait boyutu fazlaca büyük

Copperhead hakkında biraz daha ayrıntılı konusabılır mısınz

• copperhead kullanıyorum
    artık kullanamıcam
    2 yıl garantısının dolmasına 1 ay kala cıft clıck problemı ortaya cıktı neysekı garatılıydı gonderdım
    hallettıler gerı gonderdıler hıc bır problemı kalmamıstı
    sımdı ıse gecen hafta aynı problem yıne basladı ve artık garantı kapsamı dısında tekrar tamıre gonderemıyecegım yenı bır fare alacagım
    benım tavsıyem aklınızda copperhead varsa bu problem sızın baya bı canınızı sıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

copperhead kullanıyorum
    artık kullanamıcam
    2 yıl garantısının dolmasına 1 ay kala cıft clıck problemı ortaya cıktı neysekı garatılıydı gonderdım
    sımdı ıse gecen hafta aynı problem yıne basladı ve artık garantı kapsamı dısında tekrar tamıre gonderemıyecegım yenı bır fare alacagım
    benım tavsıyem aklınızda copperhead varsa bu problem sızın baya bı canınızı sıkacaktır

siz ne almayi dusunuyosnz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xu7h

quote:

copperhead kullanıyorum
    artık kullanamıcam

daha karar vermedım ama daha once g9, g5, habu, deathadder, sidewinder eskisi ve yeni versiyonu, A4tech xl750bf denedım aralarınde elıme en cok oturan ve rahat ettıren g9 olmustu suan ıcın aklım g9 da tabı halen karar vermıs degılım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xu7h

quote:

copperhead kullanıyorum
    artık kullanamıcam

daha karar vermedım ama daha once g9, g5, habu, deathadder, sidewinder eskisi ve yeni versiyonu, A4tech xl750bf denedım aralarınde elıme en cok oturan ve rahat ettıren g9 olmustu suan ıcın aklım g9 da tabı halen karar vermıs degılım

g9 iyi ama elime cok kucuk geliyo.. deathadderi begenmstm ama artk rahatsz olmaya basladim. mouse un click tuslarinin kenarlarinda cikinti var cok rahatsz etti beni.

sizce ne aliyim? lachesis olabilir mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.