Şimdi Ara

EN İYİ PARAGRAF KİTABINI SEÇİYORUZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
5
Favori
36.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

EN İYİ PARAGRAF KİTABINI SEÇİYORUZ!

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
Giriş
  • Forumun en iyi paragraf kitaplarını seçiyoruz!

Hangisini alırdınız ve neden ?

_________

2020 ye uygun şekilde güncellemeyi düşünüyorum. Önerilerinizi yazarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 11 Temmuz 2019; 16:18:3 >

• bunu demek icin hız paragraf kitabını bastan sona hakkını vererek bitirip son 8 yılın ygs turkce cıkmıs sorularını cozmeniz lazım , yaptınız mı ? sadece bu kitap ve cıkmıs ygs turkce sorulari ile gercek sınavda paragraftan fulle yakın yapan cok fazla tanıdıgım var. kitap kolaydan baslayıp ortanın biraz ustune cıkıyor , limit kronometre de ortanın biraz altından baslayıp zora cıkıyor ve birbirlerini tamamlıyorlar.
  • Direkt çıkmış sorular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paragraf kitabı almak isteyenlere çok uyguna sıfır kitap veriyorum elimde palme paragraf ve yayın denizi paragraf soru bankası var kitap kapakları bile kırışmamış konum burada uyguna vereceğimden emin olabilirsiniz konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/sifir-tm-kitaplarini-uyguna-veriyorum--131435519

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi sarmal > hepsi
  • Forumda herkes mi trol paragraf kitabi alirken herkes palme önermişti sadece 2 oy almış burada

• Saçma sapan kitaplar var ama sarmal yok. Hadi abi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi Sarmali Neden Yazmadiniz Yazıklar Olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kolay fen dersi hangisi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesajlar üzerine (Tercih 2018 Paragraf Soruları Tercih Akademi) (0) oylu kitap (Bilgi Sarmal Paragraf Soru Bankası) olarak değiştirildi.
  • karekök değildir

• keske sonuclari gor diye secenek koysaydiniz. sonucu gorcem diye rasgele bir tanesini isaretledim cogu da oyle isaretlemistir.
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    Tablet sürümünde gözükmektedir. Diğer sürümlerde dediğiniz durum var. Düşüncenizi almak sorun değil. Rasgele işaretleyen olacağını sanmam.

• Pegem Akademinin çıkardığı çok çok iyi

• GreenLemon kullanıcısına yanıt
    Hız renk internette pdf si var zaten , pdf si olan kitaba para verilmez

• What You Mean LPOOL FAN kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama 15TL'ye ben aldım. Çok pahalı olsa dediğiniz duruma herkes başvururdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • What You Mean LPOOL FAN kullanıcısına yanıt
    Kitap alabilecek durumunuz olduğunu varsayarak yazıyorum. Umarım ileride emeğiniz ufak da olsa çalınır ve ne olduğunu anlarsınız.

Kolay gelsin.

• Up

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    hocam daha neyi upluyosun ? 10.000 oy mu istiyosun ? en kalitelileri yayın denizi ve limit kronometre iste , yayın denizi orta seviye limit orta-zor arası sınavın biraz ustu. once yayın denizini sonra limiti sonra cıkmıs sınav sorularını coz gir sınava , napıcan 15 paragraf kitabi mi bitirecen ?
  • TURG UTUC T kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yapmaktayım hocam kızmayın hemen :D
    200 de bitiricem zaten uplamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 28 Şubat 2018; 0:13:27 >
  • Hız Paragraf Kitabı Ösym Ile Bağlantısı Yok Ne Yazikki temeliniz 0'ise Alınabilir

Karekok-Limit-Apotemi Soru Bankalari+Denemeleri
    Zaman Varsa Daha - Sonuç Endemik Final Yayınları Olarak Denemeler ile devam edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xefsanelix02 -- 28 Şubat 2018; 0:20:51 >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    anladım hocam daha fazla uplamana gerek yok sonuclar degismiycek :D ekstra 1 paragraf kitabı daha istiyosan karekök ya da bilgi sarmal çöz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.