Şimdi Ara

En iyi P4 3.0 Prescot Kodları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SS diyen Arkadaşlara Kaynak Niyetine ()

En iyi P4 3.0 Prescot Kodları

• hocam senin cpu herkes biliyo kim inanmamış
  • Bu arada yukarıdaki SS ler tamamen Hava soğutma ile alınmıştır
    Su soğutmaya geçecemde Ah şu Dersler olmasa Ele. Elo. Müh. de okurken adamın boş vakti kalmıyoki
  • işlemci kodunu nasıl öğrencez? ille de cpu'ya mı bakmak gerekiyor? fanı çıkarıp? yoksa bi program yardımıyla öğrenebiliyor muyuz?
  • kodu ya İşlemcinin üzerinden yada kutusunn üzerinden okursun başka yolu yok benim bildiğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

kodu ya İşlemcinin üzerinden yada kutusunn üzerinden okursun başka yolu yok benim bildiğim

2'side sakat? kutusu allah bilir nerdedir kaybettim herhalde bi de fanı çıkarayım derken fanın bi yaprağını kırmıştım. bi daha olmasın
  • muhahaha nası becerdin onu sen de amma takozmuşun
    Ben işlemci yuvasını kıran birini de tanıyom ama şimdi yazarsam çok kızar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

SS diyen Arkadaşlara Kaynak Niyetine ()

kaynak mı lazımdı. çekmeceyi açalım ozaman

• Veeeyyyyyy 0,005Ghz le geçmişin beni tebrik ederim
    ama Senin işlemci 1,52V çekerken benimki 1,44V çekiyo çok elektrik harcar o işlemci çooook Tedaş'dan sana yüksek fatura gelir Ekonomik deil işlemcin
    (azcık çamur atalım dimi)
  • 4 Ghz yapsında elektirik yaksın önemli değil...
  • Bendekide PHILIPHINNES uretimiymiş. Default VCORE (1.3625) ile 2.8@3.8 yaptım. 1.4000 VCORE ile 3906Mhz oldu daha fazla kasmadım :) Iyi bir CPU fanı ram aldıktan sonra 3.8 olarak kullanıcam
  • BX80546PG3000ESL79L bunun hangi ülke yapımı olduğunu nasıl bulabilirim. googledan bir şey çıkmıyor.
  • çipin üstüne bak yazar gösteren herhangi bir yazılım veya program yok.
  • fanı sökmeye tırsıyorum. artık haftaya zalman7000b-cu alınca nasılsa sökcem. o zaman bakarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smartcard

Öyle yaptım zaten,o yüzden costa rica aldım :) Bu arada fenomenhaa arkadaşımız sağolsun beni bu kod için bilgilendirmişti.Paylaşayım dedim.fenomenhaa umarım bu senin için sorun yaratmaz

Aynen aktarıyorum :

Sl7pm EO steppingdir..aşağıya kaynak olarak vereceğim..M= ve E0 steppingler Gallatin çekirdekldir...Bu çekirdek aynı zman EElerde kullanılıyor..Özellikle Do ve sonrası yani E0 stepping cpular diğer eski revisonlara göre örneğin C0-D0 daha yüksek o/c potaniyelleri ve daha serin çalışmları ile ünlüler..Yani Eo stepping cpularda kötü takoz cpu pek rastlanmıyor...

bu arada 3.2 D0 steppinglerin bazılarında 14x çarpana ulaşıldığını hatırlıyorum.3.2e C0 ve 3.2 üzeri btün cpularda steppingden bağımsız çarğan kırılabiliyor...

Yani sonuç olarak Eo steppingde Kötü bür cpu çıkması çok çok az bi olasılık..Diğerleri gibi değil..

C0 ILE D0 ARASINDAKI FARK NEDIR TAM OLARAK KARDES TAM ANLAMADIMDA D0 DAHAMI KOTU?

• en ıyı dostum ıslemcım:)

• C0 ve D0 arasındaki fark üretim zamanları.Yani bu steppingler revizyon tarihlerini gösteriyo.C0 E0'a göre daha eski bir revizyon.Ama eski revizyon olması onun kötü olduğu anlamına gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.