Bildirim
En iyi P4 3.0 Prescot Kodları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
benimkinin kodunu buraya yazsam mı abaca? -
quote:
Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL
benimkinin kodunu buraya yazsam mı abaca?
waaaay 4.0ghz haaa.
stabilmi.
alacam 1 tane ondan.
yaz sen kodunu yaz -
Şimdi stabil diyecem de birileri atlıcak hemen bilem ne testi yapmadan stabil diyemezsin diyecekler ...
Ben şöle sölim sana ramlerin 1:1 yeterli geldiği 3950mhz de onlarca defa 3dmark01-03 bitirdim hatta 9700pro ile 22K aldım
Şimdi sence stabil denmez mi bu duruma? bence stabildir.
Bu arada Su soğutma için Zalman CPU block arıyorum tüm testleri hava soğutma ile yapmaktan bıktım -
dostum yazsana kodunu . bekletme bizi. ben şu cpudatabaseden bulamadım hangi kod yiyimiş. sen biliyorsan seninkinden daha iyi bir kod onu da yazar mısın.
-
Emrah sölimmi kodunu -
off bee sanki dewlet sırrı soyliceksniz haaa.
ii tamam bende 3000mhz yapan amd 64 3000+ alırım sonra o inteli 2 ye katlarım
yaptırtmayın bana bunu. -
Arkadaşlar konudan uzaklaşmasak?Arkadaşın kodu çokta önemli değil bence.Siz bildiklerinizi söyleseniz ben ve benim gibi merakta olan bir çok arkadaş mutlu olacaklardır... -
hee
arkadaşın kody öenmli deil mi??
eğer 3@4 oluyor sa ve sence önemli deil se sen daha ne arıyon çok merak ettim -
quote:
Orjinalden alıntı: smartcard
Arkadaşlar konudan uzaklaşmasak?Arkadaşın kodu çokta önemli değil bence.Siz bildiklerinizi söyleseniz ben ve benim gibi merakta olan bir çok arkadaş mutlu olacaklardır...
4.0 sana az mı geldi yoksa.
5.0 ghz yapan mı istiyorsun -
yanlış anladınız.Herkes arkadaşın kodu söylemesine yöneldi oda sağolsun nazlanıyo söyleme konusunda.Ben sizin bildiklerinizi merak ediyorum.Zira arkadaşıma söylücem sizin dediğiniz kodlu işlemciden birini ayarlıcak bana.Yoksa 4 ghz benim için süper.Hatta aranızda satmayı düşünen olurse o/c canavarı bi işlemci talipte olabilirim :)
Bu arada en iyi işlemci kodlarınıda burada görmüş oluruz... -
Sakin olun yaaa yeni geldim verim kodu anaaa Neyine nazlancam işlemci bende nası olsa Aha kodu SL7E4 861585 -
SL79L Costarica max 3.0E@4.05ghz 1.520v stabil 3.0@3.85ghz 1.485v
-
quote:
Orjinalden alıntı: 865pe
SL79L Costaricamax 3.0E@4.05ghz 1.520v stabil 3.0@3.85ghz 1.485v
hocam senin o cpu duruyormu haala -
Presscotlar arasındaki en baba kod RABESANTRATA'nın da kullandığı cpu'nun kodudur.SL79K'ydı yanılmıyorsam.Yabancı forumlara da bakarsan bu kodun en iyisi olduğunu görürsün. -
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
quote:
Orjinalden alıntı: 865pe
SL79L Costaricamax 3.0E@4.05ghz 1.520v stabil 3.0@3.85ghz 1.485v
hocam senin o cpu duruyormu haala
Duruyor çekmecede
-
aga durmasin cekmecede benim boardda daha rahat eder... -
-
KinGpAsCaL öncelikle kusura bakma yorumum için
865PE'nin bana sözü var.Satmaya niyetlenirse bana haber verecekti.Eğer silmediysen pm'lerini kontrol et 865pe
Bu arada 3 tane kod çıktı şu ana kadar:
SL7E4
SL79L
SL79K
Üretim yeri olarak bir adet Costa rica geldi.Tahminimce malaydan başka bi filipinler çıkar başkada bi yer çıkmaz.Çıkar mı yoksa?
-
quote:
Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL
Aha kodu SL7E4 861585
SL7E4 ü anladım da
861585 nedir anlayamadım
FPO kodu nedir acaba?
Mesela 3430A720 gibi bir kod
yazıyor olmalı Costa Rica ise
Benzer içerikler
- plastik hangi boya ile boyanır
- epimedyumlu macun
- termal macun yerine ne kullanılır
- porçöz ile radyatör temizliği
- kuru buz nerede satılır
- en iyi laptop soğutucu
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
- sıvı metal
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X