Şimdi Ara

En iyi Netbook Sıralaması (02.11.2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
26.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cod4 de 40 fps alan asusn10 sanırım onuda bir inceleyin
  • son ayalara gore alınacak en performanslı ve hdmı cıkısı olan netbook hangisidir
  • Konu uzun süre cevapsız kalmış. ender'in de sorduğu gibi Türkiye'den temin edilebilecek en performanslı cihaz hangisidir?
  • Piyasadaki en iyi netbook'u aldım...MSI U-270
    Yurtdışından (Dubai) getiren bi arkadaştan 900 TL ye satın aldım...
    Türkiyede de aynı isimli modeller yeni yeni satılmaya başlandı, ama daha düşük özellikli olanları.
    Benim netbookun temel özellikleri şunlar(sanırım henüz Türkiyede daha iyisi yok):

MSI U-270 AMD E-450 APU işlemci, 4 GB Ram, 320 GB HDD
    Ekran çözünürlüğü : 11.6" , 1366*768 piksel, 1 adet USB 3.0, 2 adet USB 2.0, 1 adet HDMI giriş.
    HD Webcam, chiklet klavye, orjinal Win 7 Hom Pr. 64 bit, çok küçük adaptör

Bir netbbooktan beklenenden çok daha fazlasına sahip bi bilgisayar. Kasadaki plastiğin kalitesi hariç çok memnunum...
  • Arkadaşlar ben bu ürünü yüksek lisans derslerinde sunum yapmak amacıyla geçen sene almıştım... (ASUS 1015PX-BLK089S) ( ŞU ÜRÜNhttp://www.bimeks.com.tr/urun/119477/asus-eepc-1015px-blk089s.aspx#specs)

Yüksek Lisans sırasında toplam 5 adet sunum yaptım... PowerPoint sunumlarını masaüstü bilgisayarımda hazırlayıp bu netbookun içine atmıştım...

Sunumlarımın her biri yaklaşık 2 saat sürdü...

Ayrıca bu ürünü evde 4 gün kullandım. kullanım amacımda yazdığım makaleleri düzeltme işiydi...

Yani bu ürünü en fazla 30 saat kullandım...

Ürün sıfır gibi neredeyse...

Tahmininiz üzere herhangi bir çizik hasar, yıpranma yoktur...

Tez aşamasına geçtiğim için 15.6 inç ya da 17 inç lik bir laptop almayı düşünüyorum ve bu netbook'u satmayı düşünüyorum...

Bimekste de gördüğünüz gibi ürün 738 tl...

Herhangi bir hasarı kusuru bulunmayan, sıfır gibi olan bu ürünü kutusu, garanti belgesi, adaptörü ile beraber vereceğim... güvenilir bir şekilde nereden ve nasıl satabilirim... (650 tl düşünüyorum)

Çekincem şu... ürün çok temiz... almak isteyen birisi ürünü aldıktan sonra pilini veya ram'ini değiştirip iade etmek isterse ben kendimi bu durumdan nasıl kurtarırım... Gördüğüm kadarıyla GG de 3 gün içinde iade hakkı var... alan kişi bu dediklerimi yapıp iade ederse vay halime... fikriniz nedir? bu arada İstanbul'da ikamet etmekteyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: htatolga

Arkadaşlar ben bu ürünü yüksek lisans derslerinde sunum yapmak amacıyla geçen sene almıştım... (ASUS 1015PX-BLK089S) ( ŞU ÜRÜNhttp://www.bimeks.com.tr/urun/119477/asus-eepc-1015px-blk089s.aspx#specs)

Yüksek Lisans sırasında toplam 5 adet sunum yaptım... PowerPoint sunumlarını masaüstü bilgisayarımda hazırlayıp bu netbookun içine atmıştım...

Ayrıca bu ürünü evde 4 gün kullandım. kullanım amacımda yazdığım makaleleri düzeltme işiydi...

Tez aşamasına geçtiğim için 15.6 inç ya da 17 inç lik bir laptop almayı düşünüyorum ve bu netbook'u satmayı düşünüyorum...

Herhangi bir hasarı kusuru bulunmayan, sıfır gibi olan bu ürünü kutusu, garanti belgesi, adaptörü ile beraber vereceğim... güvenilir bir şekilde nereden ve nasıl satabilirim... (650 tl düşünüyorum)

Çekincem şu... ürün çok temiz... almak isteyen birisi ürünü aldıktan sonra pilini veya ram'ini değiştirip iade etmek isterse ben kendimi bu durumdan nasıl kurtarırım... Gördüğüm kadarıyla GG de 3 gün içinde iade hakkı var... alan kişi bu dediklerimi yapıp iade ederse vay halime... fikriniz nedir? bu arada İstanbul'da ikamet etmekteyim...

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-1015px-blk188s-intel-atom-n570-166ghz-2gb-320gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761095&categoryId=108495&SKU=BD761095

Burada 611 lira bu ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

quote:

Orijinalden alıntı: htatolga

Arkadaşlar ben bu ürünü yüksek lisans derslerinde sunum yapmak amacıyla geçen sene almıştım... (ASUS 1015PX-BLK089S) ( ŞU ÜRÜNhttp://www.bimeks.com.tr/urun/119477/asus-eepc-1015px-blk089s.aspx#specs)

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-1015px-blk188s-intel-atom-n570-166ghz-2gb-320gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761095&categoryId=108495&SKU=BD761095

Burada 611 lira bu ürün.

mesajın üzerine bende şimdi ördüm... kampanya yapmışlar normaldir.. ellerinde 25 ürün kalmış...

• Ben hic fusion kullanmadim. Ancak su an ki netbook um acer aspire one d257 ve atom islemciye sahip. Bir ben bilirim bu dandik atomdan cektigimi birde windows. Atomu kullandim, kullaniyorum asla onermem
  • Gunluk ihtiyaclar,1080p film izlemek ve az derecede oyun oynamak icin alinabilecek en iyi netbook hangisidir ? ve e350 yeterli olur mu yoksa e450 almali miyim ?
  • hdmı çıkışlı şuan için önerebileceğiniz ekonomik netbok tavsiyesi olna varmı?yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.