Şimdi Ara

En iyi lens solüsyonu hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
116.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • solo care aqua ve opti free express 9 lira bi çok yerde. nasıl 20 tl veriosunuz ki ? Bu arada konu hortlattımn resmen :D
  • SOLO CARE AQUA en iyisi.

    Renu,All in one light falan direk geç..
  • Alcon Optı-Free
  • açıkçası ben rhinomer benzeri burun spreylerini kullanmaktayım, kendileri de sterilize edilmiş deniz suyudur. sterilize edilmemiş deniz suyu kullanmanız pek akıllıca olmayacaktır çünkü denizler, birçok bakteriyel floraya ev sahipliği yapabilmektelerdir, zira kirlenme günümüz türkiyesinde ciddi bir sorundur.. ancak yarım yahut 1 litrelik cam şişelerde aldığınız SF'leri de plastik tıpasını açarak lens kutusuna koyabilirsiniz.. ancak üstteki yazımı okursanız lensleri çıkarttıktan sonra protein temizleyici bu sıvılarla avuç içinde yumuşak bir biçimde ovalama yaptıktan sonra SF'in içinde dinlendirmenin en iyi yöntem olduğunu aktarmıştım.. burun spreyi formundaki sodyum klorür çözeltileri ise pratiklik sağlamakta, zira kaba uygun miktarda SF sıkıp cırt diye kapatabiliyorsunuz..


    quote:

    Orijinalden alıntı: BurakLEE

    Serum fizyolojik kaç tl ve yarım litrelik serumdan kaba neyle aktarıyorsunuz ?

    bende 20 lıra bayılmaktan bıktım olmadı serum kullanayım daha ucuza geliyor ve zararısz temizliyorsa

    ALL IN ONE LIGHT ve biotrue guzel.




  • Ben ReNU kullanıyorum ve bi sıklığı yok su kirlendikçe ki genelde 2 3 günde bir kirleniyor değiştiriyorum.
  • Renu en berbatı. Solo Care mükemmel.
  • ben all in one light kullanıyorum ama daha yeni başladım takmaya lemsi , diğerlerinide denerim bu bitince
  • solo aqua care
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skypersts

    merhaba arkadaslar ben 5 yıldan fazla SÜREDİR lens kulanıyorum.....

    uzun bir süre RENU kullandım ancak bir süre sonra lensimle alakalı problemler yasamaya basladım... onceleri bunun lens markasıyla alakalı oldugunu dusundum 20. gunde kuruluk baslıor ve asla lens eskısı gıbı olmuoırdu.... dezenfeksiyon sonrasında da 3 ila 4 saat icinde kuruluk baslıor cıkarmadan 1 2 saat once de inanılmaz batmalar oluordu. ve ben lensı her 20 25 gunde bır degıstıroyordum.... Ayrıca nerdeyse tum doktorlar 'Bausch and Lomb' in lensını ve solusyonunu tavsiye ederler. Ama bu tamamen doktorlar ve ROCHE firması arasıdna ki duygusal bağdan kaynaklanır. ve emın olun ki cok az ama cok az dr RENU kullanır.

    ben tr ye kısa bır sure once geldım abd den... ve orada renu kullandıgımı goren arkadaslar benı bu markayla ılgılı uyardılar. cunku pek cok renu solusyon / turevlerı pıyasadan hızlı bır sekıl de toplatılıyordu.
    cunku RENU ıcerıgı sebebıyle gozde enfeksıyon rıskıne sebep oluyormus. derhal internette bu bılgıyı ve cok daha fazlasını ogrendım.

    : http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=216753

    *Üründen kaynaklanabilecek enfeksiyonun kornea nakli gerektirecek ölçüde görme kaybına neden olabileceği uyarısında da bulunuldu.*

    ayrıca resmi internet sitesinde :http://www.bsm.gov.tr/duyuru/duyuru.asp?no=1295

    * Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Bakanlık resmi web sitesi aracılığıyla Bausch&Lomb firmasının RENU marka moistureloc kontakt lens solüsyonuyla ilgili önemli bir duyuru yayınladı. Duyurununhttp://www.bsm.gov.tr/duyuru/duyuru.asp?no=1295

    *Bausch&Lomb firması Türkiye temsilciliğinden de değiştirme işlemlerinin ecza depoları vasıtasıyla yapılacağı ve değişimin Haziran ayı sonuna kadar tamamlanacağı bildirilmiştir.

    Tüm bunlar doğrultusunda, Bakanlığımızca ülkemizdeki ReNu marka MoistureLoc kontakt lens solüsyonu kullanıcılarının ürünlerini değiştirmeleri önerilmektedir. *

    peki şimdi ben ne kullanıyorum....
    arkadslar ben SOLO CARE AQUA markalı solüsyonu kullanıyorum inanılmaz rahat. hıc bır sekılde kuruluk olmuor .... lenslermı 50 gunden once de atmıyorum :D

    hydrolock denılen bır sıstemle gozde nemı tutuor ve lensınız her zaman ılk gun kutudan cıakrdıgınız gıbı yumusak ve kaygan oluyor. ayrıca ıcerısınde pek cok vitamın bulunmakta .
    antıbakterıyel ozellıge sahıp gumus ıyonlr ıceren bır kutusu var bu sayade kesınlıkle kutunun ıcınde ve de dıs yuzeyınde mıkrop / bakterı ureyemıor... bu ozellıkle lens kabının cantasıdna tasıyanlar ıcın ıdeal.....
    VE EN GUZELI sadece 5 DAKIKADA dığer solüsyonalrın butun gece sağlayamadıgı konforu hijeni ve rahatlıgı saglayabılıor.... yogun calısanlar gun ıcerısınde cıkartıp 5 dakıka solusyon ıcınce bekleterek lenslerını SIFIRLAYA bilr..

    UMARIM BIR FAYDASI OLMUSTUR... HERKESE SLM.




    Aynen bende de solo care var gayet kaliteli memnunum ben kocaman kutusu var bende




  • solo care aqua.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dt.Görkem

    açıkçası ben rhinomer benzeri burun spreylerini kullanmaktayım, kendileri de sterilize edilmiş deniz suyudur. sterilize edilmemiş deniz suyu kullanmanız pek akıllıca olmayacaktır çünkü denizler, birçok bakteriyel floraya ev sahipliği yapabilmektelerdir, zira kirlenme günümüz türkiyesinde ciddi bir sorundur.. ancak yarım yahut 1 litrelik cam şişelerde aldığınız SF'leri de plastik tıpasını açarak lens kutusuna koyabilirsiniz.. ancak üstteki yazımı okursanız lensleri çıkarttıktan sonra protein temizleyici bu sıvılarla avuç içinde yumuşak bir biçimde ovalama yaptıktan sonra SF'in içinde dinlendirmenin en iyi yöntem olduğunu aktarmıştım.. burun spreyi formundaki sodyum klorür çözeltileri ise pratiklik sağlamakta, zira kaba uygun miktarda SF sıkıp cırt diye kapatabiliyorsunuz..


    quote:

    Orijinalden alıntı: BurakLEE

    Serum fizyolojik kaç tl ve yarım litrelik serumdan kaba neyle aktarıyorsunuz ?

    bende 20 lıra bayılmaktan bıktım olmadı serum kullanayım daha ucuza geliyor ve zararısz temizliyorsa

    ALL IN ONE LIGHT ve biotrue guzel.




    Burun spreyi çok pahalı ya. O serumun fiyatı ne kadar?




  • serumlar genellikle 1 lt.lik şişelerde satılır ve oldukça ucuzdurlar.. tam fiyatını eczaneden öğrenebilirsiniz..
  • Fikrim değişti Renu diyorum artık
  • Hort gibi olacak ama şu and eyesee kullanıyorum ve taktıktan 2 saat sonra kuruma batma yapmaya başlıyo lens. lensin markası da bausch lomb softlens. herkes solo care aqua demiş gerçekten bunu önler mi bu solüsyon? ayrıca lens markası hakkında bilgi verebilmeniz mümkün mü?
  • Up
  • solo care kullanıyorum şu an, ancak denemelik bausch & lomb biotrue kullandım, sanki biotrue daha kaliteliymiş gibi geldi. sizce hangi solüsyon daha iyi?
  • ben de bausch & lomb renu mps(multi-purpose solution) kullanıyorum.. gayet memnunum.. lens olarak b&l hiç kullanmadım ama johnsonn and johnsonn's acuvue oasys kullanıyorum.. acuvue linkte görebileceğiniz yerden alınabilir aslında çünkü piyasada inanılmaz fahiş fiyatlardan satılıyor nedense lensler.. eczanelerde filan katalog fiyatları 100-120 arası değişiyor filan.. site ise okuduğum okulda bi üst sınıftaki bir arkadaşımın abisine ait.. umarım faydalı olabilirim size =)
  • biotrue aldım şimdi eskiden opti free kullanıodum. dünya varmış dedim resmen :)) çok iyi denemelisiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 1 Ekim 2011; 23:27:13 >
  • Solo Care Aqua ve daha önce Renu kullanmışlığım var .

    Fakat şu ana kadar kullandığım en iyi solüsyon Bausch&Lomb Biotrue .
  • 3 yıldır renu multi plus kullanıyorum problemim yok...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.