Şimdi Ara

EN İYİ KUVVETLİ ŞEBEKE ÇEKİMİ HANGİ TELEFONDA VAR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
24.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şebeke ve bazdan kaynaklı olacağı kesin fakat telefonda illaki etkiliyo bu durumu arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: oz1kan

6630 um gerçekten iyi çekiyo
    yer altında bile çekiyo
    ama bence bu telefon meselesi deil
    şebeke ve baz meselesidir
  • Nokiların genelde çekimi iyi diye biliyorum
  • 6680 abi bnm6230i cekmiodu zten k750 hiç çekmiodu ama 6680le mesajlasabiliodum aynı yerde yemın ederim 6680 cok iyi çekiyor
  • bende 6230i war her zaman full çekiyor..
  • full cekmesine birşey demiyorum kapalı alttlar bodrum gibi yerlerde hatlarımız telsimdi 6680 çekiyodu 6230i cekmiyordu
  • Kardeş bu telefon sinyal alıp gönderir, kullandığın şebekenin sinyal kuvveti ne kadar büyükse o kadar çok yerden çeker.... Turkcell tak yeter..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

Benim 3210 acayip ti yav. Kimseninkinin çekmediği yerlerde çekiyodu.
    33 10 da aynıydı. İyi çekiyodu.
    şimdi 3230 var. ama avea .telefon ne kadar çekerse çeksin avea olunca çekemiyor

Gsm 900 Gsm 1800 e göre daha fazla kapsama alanına sahiptir. Tabi daha fazla radyasyon ve daha az şarj ömrüde beraberinde gelir. Avea da zayflık normal
    Kısaca dağda bayırda Tcell, Telsim şehirde avea derim.

bence söylediğinin tam tersi doğru. yüksek frekans dokularda daha fazla ısınmaya yani daha fazla radyo aktif etkide bulunur.
    ayrıca ortamda sinyal varsa ama gücü düşükse bazı telefonlar bu sinyali daha fazla yükseltebilme gücüne sahiptir. bu onun donanımıyla alakalı bişey. mesela bazı telefonlar sinyali yeterince yükseltebilseler bile bulunduğu ortamdan baz istasyonuna yeterli sinyal yollayamayabilir :). ses sana gelir ama senin sesin gitmez.
    telefonun sinyal alış verişi karakteristik özelliğidir. her telefon çeker demek doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutimuti -- 5 Ocak 2006 13:49:39 >

• BÜTÜN SORUNLARINIZA ÇÖZÜM ÖNERİYORUM:

RAKS 440..............YİNE RAKS 440

HALA DENEMEDİNİZMİ?
  • 6310i
  • sagem ve alcateller full çeker
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.