Şimdi Ara

En iyi iPad modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu bir görüş değil senin sorduğun soru tıpkı Mercedes A180 mi daha iyi yoksa E200 mü gibi saçma bir soru sırf konu açmak için açmışsın.
    En iyisi iPad Pro’dur özellikleriyle fiyatından da anlaşılacağı gibi. Burda durum tamamen bütçeyle ilgili eğer çok paran varsa en iyisi olan Pro yu alırsın zaten.
  • Niye böyle boş bir konu açtın? En iyi iPad zaten Pro olan versiyon??

• Confather kullanıcısına yanıt
    Belki de başka görüşleri olan vardır.

• Bu bir görüş değil senin sorduğun soru tıpkı Mercedes A180 mi daha iyi yoksa E200 mü gibi saçma bir soru sırf konu açmak için açmışsın.
    En iyisi iPad Pro’dur özellikleriyle fiyatından da anlaşılacağı gibi. Burda durum tamamen bütçeyle ilgili eğer çok paran varsa en iyisi olan Pro yu alırsın zaten.

Her şeyi sen biliyorsun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Strange -- 7 Nisan 2020; 22:44:29 >
  • “Her şey”

Harbiden HER ŞEYİ biliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah.

• Sizin gibiler yüzünden forumdan ilk günlerden soğuyoruz fikrin yoksa konuyu kötüleme

• hometech 8c en iyi ipad git onu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 7 Nisan 2020; 23:2:21 >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Ya vallaha soğuttunuz forumdan

• En olan belli zaten konu açmak için konu açmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes konuyu açan arkadaşın üstüne gitmiş ve evet en iyi ipad ipad pro ancak kullanım amacınıza göre ipad pro gereksiz de olabilir. Şahsen ben ipad mini 2 kullanıyorum, kullanma amacım youtube'dan video izlemek, cbr-cbz formatında çizgiroman okumak, epub-mobi kitap okumak ve pdf makale okumak. Ben bunlar için neden ipad pro alıp boşuna masraf yapayım ki? Şu anda benim amacıma yönelik en iyi ipad 7. nesil olanı, 2200-2300 tl bandına işimi görecek güzel bir cihaz. Bir de bundan uyguna mini olsa keşke. Bu sene kasım indirimlerinde 7. nesil 128 gb almayı düşünüyorum. Pro diyenler ne için alacaklarını da söylesinler.
  • Bana göre de Audi A2 A8'den daha iyi.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Sen kralsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Herkes konuyu açan arkadaşın üstüne gitmiş ve evet en iyi ipad ipad pro ancak kullanım amacınıza göre ipad pro gereksiz de olabilir. Şahsen ben ipad mini 2 kullanıyorum, kullanma amacım youtube'dan video izlemek, cbr-cbz formatında çizgiroman okumak, epub-mobi kitap okumak ve pdf makale okumak. Ben bunlar için neden ipad pro alıp boşuna masraf yapayım ki? Şu anda benim amacıma yönelik en iyi ipad 7. nesil olanı, 2200-2300 tl bandına işimi görecek güzel bir cihaz. Bir de bundan uyguna mini olsa keşke. Bu sene kasım indirimlerinde 7. nesil 128 gb almayı düşünüyorum. Pro diyenler ne için alacaklarını da söylesinler.
    Kesinlikle haklisiniz. En iyiden kasit, kisinin kisisel ihtiyacina ve butcesine gore en iyi mi, yoksa donanima gore en iyi mi ?

Donanimsa, zaten yeni tanitilan lidarli ipad prolar en ıyisi.

Kisisel ihtiyac içinse, salt tuketim amaçlı alacak kisi 7. Nesil.veya guzel bir kampanyaya denk gelirse 6. Nesil de alabilir.

Biraz daha performansli olsun,arada oyun falan da oynarım denirse air alınır.

Yani bütçe ve ihtiyac meselesi. Mesela ben,ipad 6 almistim. Çünkü sadece pageste yazi yazacaktim, kalemiyle not alacaktım,video izleyecektim. 2 bin liraya da bulunca,alışveriştim. Çok da memnunum.

• iPad Pro 2020
  • teknik açıdan pro 2020 de ben mini5 i verdiğime üzülmeye başladım o da kendi kategorisinde en iyi tablet bence , ve eğer o çerçevelerden kurtulursa hiçbir tabletin şansı kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.