Şimdi Ara

En iyi Ingilizce kullanan dizi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ingilizcemi geliştirmek için İngilizce altyazılı , Türkçe üstyazılı dizi izleyeceğim. Şunlardan birine başlamayı düşünüyorum eğitim amaçlı, hangisi sizce daha akıcı
    Ve yalın ingilizcesi var?

Breaking Bad

True Detective

Lost (ikinci kez başlamıştım özlediğim için, 1x10 dayım da bu diziyi Ingilizce izlemeye kıyamam. Son çare artık)

Prison Break

Game Of Thrones

Heroes

Thé Big Bag Teori (Türkçe altyazılı hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum yani ing ile ilk olur)

How are you meet mother (bunu da hiç izlemedim ve düşünmüyorum)

Bunların dışında da önerilere açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şakır şakır İngilizce konuşan ablamın öğrenmek için izlediği dizileri söyleyeceğim.Dili yalın değilse suç benim değil yani.

Lost için kıyamam demişsiniz ama ingilizceye yararı çok büyükmüş. Sitcomlara kesinlikle bakın. TBBT bunun için ideal.How are you meet mother diye bir dizi bilmiyorum ama How I Met Your Mother'ı öneririm. Bunlardan ayrı olarak izlemediyseniz Merlin'i izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Hocam şakır şakır İngilizce konuşan ablamın öğrenmek için izlediği dizileri söyleyeceğim.Dili yalın değilse suç benim değil yani.

Lost için kıyamam demişsiniz ama ingilizceye yararı çok büyükmüş. Sitcomlara kesinlikle bakın. TBBT bunun için ideal.How are you meet mother diye bir dizi bilmiyorum ama How I Met Your Mother'ı öneririm. Bunlardan ayrı olarak izlemediyseniz Merlin'i izleyebilirsiniz.

O halde Bigbag ile Mother'i ve de Merlin'i izleyeceğim son çare olarak da Lost

• suits in de dili ağırdı galiba.onada bakabilirsin
  • The Inbetweeners ve The IT Crowd.

EN uygunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

Ingilizcemi geliştirmek için İngilizce altyazılı , Türkçe üstyazılı dizi izleyeceğim. Şunlardan birine başlamayı düşünüyorum eğitim amaçlı, hangisi sizce daha akıcı

Breaking Bad

True Detective

Lost (ikinci kez başlamıştım özlediğim için, 1x10 dayım da bu diziyi Ingilizce izlemeye kıyamam. Son çare artık)

Prison Break

Game Of Thrones

Heroes

Thé Big Bag Teori (Türkçe altyazılı hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum yani ing ile ilk olur)

how are you meet mother

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

quote:

Ingilizcemi geliştirmek için İngilizce altyazılı , Türkçe üstyazılı dizi izleyeceğim. Şunlardan birine başlamayı düşünüyorum eğitim amaçlı, hangisi sizce daha akıcı

Breaking Bad

True Detective

Prison Break

Game Of Thrones

Heroes

how are you meet mother

Hiç dikkat etmedim siz söyleyince gördüm

• İngilizcenin en iyi kullanildigi dizi nedir?

• öyle ağır konulu dizi izleme. 20dklık komedi dizilerine yönel hem günlük hayattan daha çok replik geçtiği için günlük hayatta ki ingilizcene daha çok yararı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

İngilizcenin en iyi kullanildigi dizi nedir?

?

• The Big Bang Theory'yi tavsiye etmem , çok çok fazlasıyla bilimsel,kimya,fizik zart zurt ile ilgili terimler ve espiriler var, anlamazsın, sıkılır bırakırsın.
    Heroes falan bakabilirsin, anlaşılır bir dili var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

öyle ağır konulu dizi izleme. 20dklık komedi dizilerine yönel hem günlük hayattan daha çok replik geçtiği için günlük hayatta ki ingilizcene daha çok yararı olur

Komedi diye değişik şive falan ya da hızlı konuşma kullanmazlar değil mi genelde?

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

The Big Bang Theory'yi tavsiye etmem , çok çok fazlasıyla bilimsel,kimya,fizik zart zurt ile ilgili terimler ve espiriler var, anlamazsın, sıkılır bırakırsın.
    Heroes falan bakabilirsin, anlaşılır bir dili var.

O halde How Mother ile Heroes i paralel izleyeceğim ingilizce

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

öyle ağır konulu dizi izleme. 20dklık komedi dizilerine yönel hem günlük hayattan daha çok replik geçtiği için günlük hayatta ki ingilizcene daha çok yararı olur

Komedi diye değişik şive falan ya da hızlı konuşma kullanmazlar değil mi genelde?

the office izle.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33476547/tm.htm

• Diziden ing öğrenilmez genç

• Doctor Who da iyidir.
  • sherlock
  • alternatif icin avatar dizisini izleyebilirsin.ingilizcesi gayet anlasilabilir duzeyde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam talk showlardan çok ilerletirsiniz,bunu da deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.