arkadaşım ben oryantalist moryantalist ya da iddaa etmiyorum.okuduğumu söylüyorum.din bilgini değilim.oryantal yapan kendne yapsın banane onlardan.Önce Ku'an a bakarım,sonra hadislere bakarım,sonra büyük din bilginlerine bakarım.
dini tartışmak zaten olmaz+burda yasak.sordu,cevapladım bu kadar..iyi geceler herkese..varsa tereddütü olan araştırsın,diyanete sorsun,kaynakları okusun.
quote:
kızamana gerek yok sadece kesin konuşmak doğru değil diyorum ayrıca dini konularda istediğin gibi görüş belirtirken iyi ama karşında birisi bir iki yazı yazdı diye hemen neden kızıyorsun bir tek sen okudun değil mi öyleyse dediklerin altın harflerle burada yazılmalı, kimse karşında bir şey dememeli
Birkac mesajına baktım Bence canın cok sıkılıyor Ve Tartışma cıkarcak birilerini Arıyosun . Fakat heveslenme ne seninle nede baska biriyle ugrascak Halim yok sana iyi Forumlar
bu mesajın burda ne işi var yahu.
quote:
Orjinalden alıntı: Akosev
hocam 20 yıllık adanalıyım daha hayatımda adana kebabın yanında bulgur pilavı yemedim daha düzgün bi fotograf koyarsn sevinirim
hoca şalgamla beraber aramıştım ama bulamamıştım. bende koydum :D deişti
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
quote:
Orjinalden alıntı: Caglar.1903
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
arkadaşım ben oryantalist moryantalist ya da iddaa etmiyorum.okuduğumu söylüyorum.din bilgini değilim.oryantal yapan kendne yapsın banane onlardan.Önce Ku'an a bakarım,sonra hadislere bakarım,sonra büyük din bilginlerine bakarım.
dini tartışmak zaten olmaz+burda yasak.sordu,cevapladım bu kadar..iyi geceler herkese..varsa tereddütü olan araştırsın,diyanete sorsun,kaynakları okusun.
quote:
kızamana gerek yok sadece kesin konuşmak doğru değil diyorum ayrıca dini konularda istediğin gibi görüş belirtirken iyi ama karşında birisi bir iki yazı yazdı diye hemen neden kızıyorsun bir tek sen okudun değil mi öyleyse dediklerin altın harflerle burada yazılmalı, kimse karşında bir şey dememeli
Birkac mesajına baktım Bence canın cok sıkılıyor Ve Tartışma cıkarcak birilerini Arıyosun . Fakat heveslenme ne seninle nede baska biriyle ugrascak Halim yok sana iyi Forumlar
bu mesajın burda ne işi var yahu.
Araştırmacı bir kişiyimdir
zeki-metin yok
ben zeki metin diyorum
kuru fasulye pilav derim + cacik yanındada bir baş soğan oooohhhhh dünyanın en güzel ikilisi bu olsa gerek pardon 4 lü oldu biraz ama
quote:
Orjinalden alıntı: SkYNeT-06
kuru fasulye pilav derim + cacik yanındada bir baş soğan oooohhhhh dünyanın en güzel ikilisi bu olsa gerek pardon 4 lü oldu biraz ama
Gerçekten güzel bir 4 lü ama
yav karnım acıktı, şu saate bunların hiçbirini bulamam. altunizade patsoya mı gitsem orasıda kapanmıştır şimdi
SiMiT-aYRaN
quote:
Orjinalden alıntı: CatSK
SiMiT-aYRaN
wayyii olsada yesek
günaydıın, bayaa oy çıkmış haa
aankete yeni bi şık ekledim. karı - koca
pilav - kuru
anketimizi yukarı taşıyalım arkadaşlar ama artık seçenek ekleyemiyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme