Şimdi Ara

En İyi Hosting Sitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.calisanhost.net bana görede en iyi firma Tr sunucularda çok iyiler
  • evet öğrenciyimama müşterilerime en iyi hizmeti vermeye çalışıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

@funy251 ogrencisin galiba msnden destek saatlerin okul cıkıslarına denk geliyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 2 Ocak 2007; 12:33:08 >
  • mysql sürümümüz son sürümdür , hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız . ayrıca 15 gün para iade garantimizde mevcuttur.iletişim için info@webdealan.com msn adresini kullanabilirsiniz
    SevincHost.net ide tanırım , kendisine kefilim , işini hakkıyla yapar
    quote:

Orjinalden alıntı: atakan2169

ama şuanda bu host sitelerinde en yi görülen webdealan.com ve sevinchost.net bunlar bana göre iyi geldi. Ama benim için de önemli olan bant genişliği ve mysql sürümünüzdür. Çünkü ben wordpress kullanıyorum ve hosta taşırken mysql yedeğini kullanacam, kullandığıXm şuan CPANEL mysql sürümü iste 4.1.21-standard

• Bence burdakiler kendi firmalarını onerceğine müşterileri onları onersin.

"Asıl büyüklük ozamandır." Anlayana....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_boombastic

Bence burdakiler kendi firmalarını onerceğine müşterileri onları onersin.

"Asıl büyüklük ozamandır." Anlayana....

Sonuna kadar katılıyorum
  • klavyehostinge karar verdiydim ama satın al sayfası caısmıyor
  • belki o an bi sorun olmuştur normalde çalışır tekrar dene istersen
  • yok halen kapalı satın al calısmıyor :S

The encoded file /home/klavyeho/public_html/vizra/lib/common_vars.php has expired.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmen00

yok halen kapalı satın al calısmıyor :S

The encoded file /home/klavyeho/public_html/vizra/lib/common_vars.php has expired.

Sitelerinin iletişim sayfasında böyle bir bilgi var :

MSN Online Satış

finans@klavyehosting.com Adresini listenize ekleyebilirsiniz.

( 10.00 - 21.00 arası)
    Not : Sadece Satış içindir

Bunu denediniz mi?
  • klavyehosting müşteri panelimizde sorun yasamaktayız. lisans sorunu yasanmaktadır. bu yuzden sipariş işlemleride sorun vermektedir. eger görüşmek isterseniz destek [@] klavyehosting.com mail adresimizden bizimle irtibat kurabilirsiniz. veya sizi arıyabilecegimiz bir numara iletebilirseniz sizinle temasa gecebiliriz.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: isatanbul

@atakan2169
    pek böyle tavsiyede bulunmam ama benimde bir domain pwrtech de barınıyor.bugün tam anlamıyla karar verdim aktifnet bu işlerden iyi anlıyor.tavsiye edebilirim.

kesinlikle dün 15 mb lık host aldım takır takır bi sorun yok kesinlikle öneririm
  • Beni öneren arkadaşlara teşekkür ederim ve memnun olmanıza çok sevindim
  • bizi önerdiğiniz için teşekkür ederiz
    quote:

Orjinalden alıntı: myopers

tabikihttp://www.webdealan.com
  • Merhaba size yardımcı olmak isteriz...

www.plazmaweb.net

MSN: ozberk.ercin@plazmaweb.net

iyi çalışmalar dilerim.
  • Arkadaşlarwww.dreamturk.com vewww.plazmaweb.net sunucularında sitesi olan arkadalar var mı? Buraya yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: swm

iLHaNHosTinG önçelikle editlemeye çalıştığın template üzerinde dahada çalışmalısın anlamadığım ise google ne alaka kurdun

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf okur

Size 7 gün deneme paketi açalım hem online desteğimizi hemde türk sunucularda serverımızı 7 gün test edin. www.sevinchost.net olarak size yardımcı olalım.

msn: satis@sevinchost.net

msn: msn@sevinchost.net

Ekleyin ben veya Alican bey size yardımcı oluruz.

sitenizde henüz bir iletişim adresi sabit bir tel dahi yok dikkatini çektiyse arkadaş en iyisini arıyor tmlerdende uzak durmanız gerek aynı şekilde pwrtechde iletişim forumu dahi yok yada bu saatte ben uykusuzluktan ben göremedim o zaman affola

adamer önerilmiş r10da hakkında açılan olumsuz konularının sayısı yok ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır tabi bilemem fakat olumsuz yorum sahiplerinin çokluğundan dolayıdır dikkat edilmeli bence uzak durulmalı

Bunlar sadece bir öneridir lütfen yanlış anlaşılmasın

arkadasım bana sağlam gibi geldi sevinchost

• www.eniyihost.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 28 Şubat 2007; 20:17:24 >
  • Klavye hosting ile hiç çalışmadım. Ama çalışan arkadaşlar arasında hiç kötü referansları olduğunu görmedim. Hatta bildiğim kadarıyla bu forumda bayilik verdiği birçok kişi var ve aldıkları hizmetten mamnun gözüküyorlar.O yüzden kafanızda acaba kötümüdür diye bi sorun kalmasın diyorum. Sonuçta en önemli şey referanstır.

Ek olarak klavye hostingin sahibi (gmail83) bu forumda bana zamanında çok yardım etti. Ettiği yardımlardan anladığım kadarıyla bu işten teknik olarak çok iyi anlıyor. Yani uzun lafın kısası size klavye hostingide çok tavsiye ederim.
  • SevincHost peki siz neden referanslarınızın hepsini vermiyor sunuz? Sadece birkaç tane yazmışsınız altta da 49 domain var demişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan2169 -- 3 Ocak 2007; 13:20:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.