Şimdi Ara

EN İYİ HONDA SERVİSİ HANGİSİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
20.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güneşlik değişecekti, kaç gün geçti hala aramadı servis. Allahtan arabanın çalışmasını önleyecek bir parça arızalı değil. Yoksa kim bilir kaç gün arabasız rezil olurduk. Pes yani...
  • recep bey ve diğer ankaradaki honda kullanıcılarından bora ve efe ile ilgili düşüncelerini yazmlarını rica ediyorum. hem araç satışında hemde serviste?? lütfen bu konuda birbirmize yardımcı olalım.
  • forumda ankaralı yok sanırım
  • BEN BORANIN MÜŞTERİYLE DAHA ALAKALI VEDE DAHA GÜVENİLİR OLDUNU DUYMUŞTUM
  • arkadaşlar yeni civic öncesi 7-8 kere boraya, 3-5kere de efeye gittik. ayrıca jazz kullanıcısıyız.
    BENCE:
    BİZE YAKLAŞIMLARI : borada çalışanlar kesinlikle daha güleryüzlü ve yakın davranıyor size. efeye girince içeride böyle bir "hondayı biz yarattık" havası alıyorsunuz. Heran kazık yiyebilirsiniz :). bora, efeye bu konuda fark atar. çalışanların hepsi özenli. Efede çalışan bir hatun vardı "bir daha ki gelişinizde almaya gelin" gibi bir laf etti ki neyse... aynı hatuna bagaj üstü spoiler istiyoruz dedim, civiclere takılmıyor, yok yanlış biliyorsunuz dedi. 2 gün sonra 1 hafta içinde temin edeeğini söyledi. (sen benim kim olduğumu biliyor musun be? istesem hepinizi satın alırım...)
    SERVİS ve İNDİRİM,SERVİS ÖNCESİ VE SONRASI: valla efeyi bilmiyorum ama eğer arabanızı boradan alırsanız %10 oranında serviste indirim yapıyorlar. servis öncesi periyodik bakım haricindeki şikayetlerinizi soruyorlar ve servis bakımı bitince bunları yaptık şöyle yaptık diye anlatıyorlar.boranın servisine 2kere gittim gerçekten yaklaşımları yukarıdaki gibi, ayrıca servis titiz. işlemlerden 3-5 gün sonra arayıp "memnun kalmadığınız bir durum var mı?" diyorlar.
    SATIŞ: ikisi de cin gibi :) ancak efe herzaman fiyatı yüksek tutuyor boraya göre. aksesuar yönünden de araba fiyatı yönünden de.
    bora mı efe mi?
    BORA.

• AYIŞIĞI BENCE ÇOK İYİ.....
  • bence efe ankarada kendini tek goruyor bu nedenle farkında olmadan gunden gune kaybediyorlar. cogu honda kullanıcısından duyduklarım ve yaşadıklarım bunu soyletti bana. hariçten gazel okumuyorum yani. yoksa ben efenin dısına hiç çıkmamıstım.
  • Servise hiç gitmedim ama Efe den ikinci el araç beğenmiştik ,dalga geçermiş gibi 100 ytl indirim yaptılar biz de almadık . Efe deki hatunlar genelde araçlar hakkında pek bilgileri yok , fizikleriyle araç satmaya çalışıyorlar.
  • efenin 2. el satışında bi adam var hakkaten gormeye değer. ayak ustu arac satmaya calısıyolar ve araçlarında exper garantisi yok. yani bir aracı hiçbirşeyi yok diye satabilme olanakları var. ki bunu yaşadıım ben.
  • Efe 2.elde ayrıca piyasadaki değerinin altından araçları alıyorlar ;tek bir istisna hariç, o da sıfır araç alırsan değerini veririz aracına diyorlar. bunu yapan adama ne demeli acaba???
  • arkadaşlar uyanık olmakta fayda var,yoksa kitabına uydurmayı biliyorlar bayiler.
  • bence efe 1.si tesis 2.si güven 3.sü de basarı 3 de efe de mevcut neden derseniz sanırım 24.000lik tesisi var bora ise bu rakam 2500 civarı 2.si güven bunu kendimdn biliyorum bahar serviskmapanyasına daha yeni götürdüm 1.8 cıvıc var bende ve kusursuz servis ve hizmet anlayışı 3 .sü basarı 8 yıllık 1.gelmeleri her seyin cevabı bence arkadaslar bu benım fikrim ayrıca patriota da tesekkür ederim bu konuyu gündeme getirdiği içinher kese kazasız sürüşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbar100

bence efe 1.si tesis 2.si güven 3.sü de basarı 3 de efe de mevcut neden derseniz sanırım 24.000lik tesisi var bora ise bu rakam 2500 civarı 2.si güven bunu kendimdn biliyorum bahar serviskmapanyasına daha yeni götürdüm 1.8 cıvıc var bende ve kusursuz servis ve hizmet anlayışı 3 .sü basarı 8 yıllık 1.gelmeleri her seyin cevabı bence arkadaslar bu benım fikrim ayrıca patriota da tesekkür ederim bu konuyu gündeme getirdiği içinher kese kazasız sürüşler

oo sercan abi hoşgeldin abi bana attığın mailde soyadının efe olarak gözükmesi tesadüf mü düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum

• Yakın çevrede mersin ve hatayda servis bakımları yaptırdım.Ancak Adana Tekbaş'ın yerini tutmadı.Bence Tekbaş bu konuda gayet uzman ve güvenilir.Adana çevresi ve merkez için Tekbaşı önerebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucukludondurma

http://forum.donanimhaber.com/m_14334230/tm.htm

Honda'yı geçtim, servisi geçtim, hizmeti geçtim bu nasıl fantastik bir nicktir yarabbi!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: sucukludondurma

http://forum.donanimhaber.com/m_14334230/tm.htm

Honda'yı geçtim, servisi geçtim, hizmeti geçtim bu nasıl fantastik bir nicktir yarabbi!!!

Yaklaşık 15 yıldır değişik bir şey olsun diye kullandığım, sonrada tadını merak edip denediğim ancak iğrenç bir şey olduğu kanaatine vardığım bir lezzet Evde denemeyin

• selamlar!!!
    arkadaşım tekbaş'ı övmüşsün ama ne yönden??? işçiliğimi? fiyatımı?
    fiyatı yönünden diyorsan tekbaş çok pahalı...
    geçenlerde aksesuar fiyatı istedim; diğer arkadaşların, aldığı (başka bayilerden) fiyatların en az iki katı ki bir üründe 3 katı fiyat verdiler bana...
    bir açıklama getirirsen sevinirim...

quote:

Orjinalden alıntı: Ebedi_Bedevi

Yakın çevrede mersin ve hatayda servis bakımları yaptırdım.Ancak Adana Tekbaş'ın yerini tutmadı.Bence Tekbaş bu konuda gayet uzman ve güvenilir.Adana çevresi ve merkez için Tekbaşı önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconeyed -- 26 Mayıs 2007; 14:27:31 >
  • Antalya'da sadece Şenoğlu Honda var. ben gayet memnunum. Antalyadaki en sorunsuz servislerden biridir. bugüne kadar hiç özel servise gitmedim. zaten bakım ve kaza dışında servise gitmiyorum. servis hakkındaki anımdan birini anlatayım.

yıl 1999 sonbaharı, günlerden pazar, Antalyaya 60 km mesafede bir oteldeyiz. aracımız daha 3 aylık civic 1.6 iES. otelden ayrılacaz ancak motor kontrol ışığı yanıyor ve araç çalışmıyor. hemen servisin acil yol yardım telefonunu aradım ve eleman uçarcasına geldi. aracı bilgisayara bağladı ve sorunun beyinden olduğunu söyledi hatta servis aracının (o da civic idi) beynini bizimkine takınca çalıştı. eleman uçarcasına servise gidip yeni beyin aldı geldi ve taktı. tüm bu işlemler olabilecek en kısa sürede gerçekleşti ve üstelik pazar olmasına rağmen. bana ise sadece birkaç gün sonra gidip garanti işlemi için imza atmak kaldı. bir de yedek anahtarı yeni beyne tanıtmak.

• Arkadaşlar merhaba,
    Uzun zamandan beri honda kullanıcısıyım. Bugüne kadar çok sayıda servise gittim. En son gerçekten güvendiğim bir usta ile tanıştım. Arabamda elektronik bir arıza vardı. Giderken kendiğinden duruyordu. Bu sorun yüzünden ateşleme bobinim yandı. Çok usta denedim. Bir sonuç alamadım. En son Maslakta bir usta ile tanıştık. Kendisi meğerse maslakta çok bilindikmiş. Erdem Oto'dan Muharrem Usta. Son olarak arabamı bu ustaya götürdüm. Kendisi özenle motoru ve elektronik aksamı inceledi. Meğersem alarm üzerine yeni alarm takmışlar. Eski sistemide sökmemişler. Hal böyle oluncada arabaya ekstra yük binmiş. Usta saolsun hemen bunu giderdi. Kime sorarsam yapaamadığı ağrıza saoılsun Muharrem Usta ile halloldu.

Sizlerede iletişim bilgilerini vereyim.

Erdem Oto
    Muharrem Duman
    Atatürk San. Sit. 2. Kısım 10 Sk. No:336 Maslak ( Citroen Gökşenler Servisin karşısı )
    Tel:02123282800

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.