Şimdi Ara

En İyi Hd Video Oynatıcı Sizce Hangi Program ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
42.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabiki de Spalyer, üzerine program tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadpunk

Potplayer

Pot player gerçekten de çok iyi.stabil olana kadar sanırım sık güncelleme devam edecek.denemeyen varsa önerilir.
  • gom kabak tadı verdi var mı daha iyi olan altyazı sürüklenip eklenebilen bir şey
  • windvd
  • Evet beyler video oynatıcı hayatıma bs player ile başladım, bir zaman vlc kullandım, windows media player classic kullandım en son km playerda mutluydum ki. Bugün bir videoyu km player piksel piksel gösterene kadar. Sonra splash denedim gerçekten güzel gibi şimdilik. Bu da benim bilgisayarımda aynı sahnenin farklı oynatıcılarla görüntüleri. Amatör bir çalışma ama en azından fikir sahibi olursunuz.
    Not: Herhangi bir codec yüklü değil. Oynatıcıların ayarlarıyla da oynamadım.

Hatta bunu yaptım uğraşıp
     En İyi Hd Video Oynatıcı Sizce Hangi Program ?

Km Player
    Media Player Classic
    Gom Player
    Windows Media Player
    Splash

Ama sanırım splash ekran kartıyla uğraşıyor onu zorluyor daha çok.
    Resimleri kaydedip hızlıca geçiş yaparak bakarsanız farkı daha net görürsünüz.

• pot player
  • Splash Pro bir harikaymış dostum teşekkürler süper izleniyor.. :) :)

http://d1210.hizliresim.com/12/p/f4v21.jpg
  • vlc media playerdan hiç söz edilmemiş vlc media player ile ilgili görüşlerinizi de alalım. splash player gerçekten bu kadar övgüyü hak ediyor. Deneyin farkı göreceksiniz. Her oynatıcının iyi olduğu bir alan mutlaka vardır.

• Bunların ağa babası BS player dır biliyorsunuz dime

bu spplayer,ksplayer,fkplayer hep sonradan üreyen şeylerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Evet beyler video oynatıcı hayatıma bs player ile başladım, bir zaman vlc kullandım, windows media player classic kullandım en son km playerda mutluydum ki. Bugün bir videoyu km player piksel piksel gösterene kadar. Sonra splash denedim gerçekten güzel gibi şimdilik. Bu da benim bilgisayarımda aynı sahnenin farklı oynatıcılarla görüntüleri. Amatör bir çalışma ama en azından fikir sahibi olursunuz.

Km Player
    Media Player Classic
    Gom Player
    Windows Media Player
    Splash

Sayın Ceko başarılı bir çalışma olmuş tşkler...

• quote:

Orijinalden alıntı: bacardian

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Evet beyler video oynatıcı hayatıma bs player ile başladım, bir zaman vlc kullandım, windows media player classic kullandım en son km playerda mutluydum ki. Bugün bir videoyu km player piksel piksel gösterene kadar. Sonra splash denedim gerçekten güzel gibi şimdilik. Bu da benim bilgisayarımda aynı sahnenin farklı oynatıcılarla görüntüleri. Amatör bir çalışma ama en azından fikir sahibi olursunuz.

Km Player
    Media Player Classic
    Gom Player
    Windows Media Player
    Splash

Sayın Ceko başarılı bir çalışma olmuş tşkler...

Rica ederim bu arada not düşeyim splash pro çok kötü bilgisayarlarda -gpu hızlandırıcısı kullanamadığından olsa gerek- aynı kaliteyi sağlayamıyor. Ama iyi bilgisayarlarda ayarlarıyla da oynayınca doygunluğunu çok daha arttırıyor videonun.

• * KMPlayer, bilinen bir çok medya formatını destekleyen ve bütün kodekleri içeren ücretsiz bir medya oynatma programıdır.
    * BSplayer, yaklaşık 14 yıldır kullanılan popüler medya oynatıcı programlardan biridir. Görüntü dosyaları dışında diğer ses dosyalarını da çalıştıran çoklu ortam oynatıcısıdır.
    * SMPlayer, windows ve linux işletim sistemi için geliştirilmiş, bir çok ses kodeklerini içerisinde bulunduran, ücretsiz bir medya oynatma programıdır.
    * GOM Player, hemen hemen bütün video kodeklerini destekleyen ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir video oynatma programıdır.
    * ALLPlayer, alt yazılı filmler için, Otomatik download etme ve tüm video formatlarını destekleme özelliğine sahiptir. Oynatma sonrasına bilgisayarı kapatmaya programlama özelliğinede sahip bu programı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
    * VSO Media Player, bir çok alternatif video ve multimedya oynatıcıları içerisinden, tüm kodekleri destekleme özelliğine sahip ücretsiz oynatıcılardan biridir.
    * Zoom Player , Windows bilgisayarlar için en esnek ve özelleştirilebilir bir kullanışlı Media Player yazılımıdır.
    * AVS Media Player ile, AVI, MPEG, WMV, MP4, DVR-MS, MKV, FLV, OGG formatındaki videoları oynatabileceğiniz ücretsiz bir medya oynatıcıdır.

Hepsi birbirinden mükemmel ve ücretsiz oynatıcı programlardır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.