Şimdi Ara

En iyi Halı Saha Ayakkabısı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
5
Favori
199.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nike CTR 360 - 80 TL ;)
  • beyler nikeın bu modelini bi ara kullanmıştım çok güzeldi ama artık üretilmiyor sanırım bilgili olan var mı ? internette bulabilceğim bi site var mıdır ? modelin adı nike air zoom 90 yanılmıyorsam.
    http://soccerfans.com/images/_full/NIK_10011_F.jpeg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosef -- 23 Nisan 2010; 14:52:17 >
  • nike total 90 III mü?
    adidas predator mü?
    orta saha,defans,forvet her yerde oynarım. :) giydiğim eski model adidas var.çok memnunum.biraz hasarlandı.
    kalçadan şut atamam.ama çok pis burun vururum. :) burunla istediğim noktaya topu gönderiyorum.şimdiki ayakkabımın burnu da sert.
    sizce hangisini alayım?
  • adidasın f serisi hiç iyi değil çok suni hissiyatı olan bir ayakkabı topu hissetme sıfır resmen. bende f30 vardı hiç memnun kalmadım eskimediği halde gittim nike CTR 360 aldım. çok memnunum muhteşem bir ayakkabı. topu hissetmesi süper, çok kolay kontrol edebiliyorsun topu vede çok dengeli. böyle olunca çalımlar müthiş oluyor. kesinlikle ctr 360 al derim. çok da rahat aynı zamanda. fiyatı da flo dan almıştım 95 tl üyelik kartını da alınca 85 tl ye gelmişti. bu fiyata çok iyi normal nike mağazası 99 a satıyor.
  • Dostum ;
    Lisede Total 90 III sanırım giydiğim ayakkabı çok yumuşak ve esnek ayakkabı rahatlıkla oynayabiliyordum...
    Burun şutlarını çok iyi vurabiliyorum ve aldıgım ayakkabınında buna engel olmasını istemiyordum.
    Umbro kullandım i alısmam zor oldu nike den sonra ağır geldi ama alıştıktan sonra nike dan daha da bir ayakkabı oldugunu farkettim ve her türlü vuruşu rahatlıkla yapabiliyordum.
    Yaklaşık bir iki hafta önce , Adidas f10 aldım ... Ayakkabı çok hafif , çok seri davranabiliyorsun , hiç sorun yaratmıyacak bir ayakkabı fakat burun vuruşlarında biraz ucu yumusak oldugundan zorlanıyorum sanırım alısmadıgımdan daha ... Rahatlıkla önerebilirim...
    BUDA RESMİ
    http://www.evangelistasports.com/images/P/shoes_adidas_f10.jr.jpg

     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xe1nt -- 27 Nisan 2010; 2:25:19 >




  • Bende NikeID üzerinden yeni bir halısaha aldım. İstediğim rengi istediğim modeli seçtim adımıda yazdırdım güzel oldu hoşuma gitti benim. Tek sorun Türkiye'ye göndermiyor olmaları. Eniştem Hollandaya gittiğinden oraya istetmiştim 4-5 haftada ona ulaştı. O da Türkiye'ye gelirken ayakkabıyı getirdi. Yurtdışına gidecek veya tanıdığı olan varsa güzel bir imkan. Normal Nike ayakkabılara göre bana daha yumuşak ve rahat geldi.
  • Adidas F50 Pro Aldım Halı Saha İçin Gerçekten Çok Güzel Ayakkabı Alışamama Sorunu Yok Gayet İyi Alışıyorsun. İçinden 3 Farklı Çivi Çıkıyor Plastik Siyahla Oynuyorum Halı Sahada. Şu Anda İndirimde Outlet Mağazalarında.
  • Verdiğim paranın hakkının hepsi helal demek istiyorsan Adidas Copa Mundial alacaksın keyfine bakıcaksın
    Fiyat performans ürünü istiyorsan Adidas Predito PS,Predatör veya Adipure modellerine bak gerçekten güzel ayakkabılar var..
    Ben ayakkabımda görsellik istiyorum diyorsan Mercurial,Adidas F serisi falan bakmalısın..
    Ama durumun varsa ve gerçekten ayakkabıdan sağlam performans bekliyorsan Copa Mundial'i tek geçiyorum
  • Nike Tiempo kullanıyorum.Gayet memnunum.
  • nike total 90 III aldık bakalım.adidas predator tuzlu geldi.(130 lira)


     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?
  • amma para veriyorsunuz ayakkabı haa bizim evin yakınında lotto'nun outlet mağazası var..geçen senenin mallarını 30-35e alıyorum..
  •  En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?

    Aldım çok memnunum şuan için ama hergün yeni bir modeli rengi çıkıyor insan bi kötü hissediyor o kadar para verdikten sonra...
  •  En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?
  • Arkadaşlar bende f30 alacaktım oradaki adam suni çimde oynayacaksan bunu alma dedi . Suni çim kramponu varmış özel olarak . Başka bir adidasta sordum bana Adidas predator veya f30i gösterdi tam emin değilim çivileri kısaydı ve sıktı ama krampondu yani halısaha değildi. Gerçekten kramponla suni çimde oynanmaz mı ?
  • bende f10i var süper f10 al suni çimdi geçen deplasman maçı orda giydim hiç bi sorun çıkarmadı zemin tutuşu iyi ayakkabunu onun için bi sorun çıkarmaz al o ayakkabıyı bnde mavisi var gayet memnunum hem şekli güzel hemde özellikleri al giy koşu hızıının arttını görürsün ,hem de o maçdan sonra topuklardaki yorgunluk olmuyo bu ayakkabndıa al bak bana güven :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JqL


    quote:

    Orijinalden alıntı: Giray Han

     En iyi Halı Saha Ayakkabısı ?




    MADE IN CHINA ?

    Nikelar ya china'dır ya endonesya yada finlandiya genelde çindir ama ?
  • Arkadaşlar Ankara'da umbro satan ve halı saha ayakkabı çeşitlerini bulabileceğim bir mağaza var mı?
  • öncelikle hayırlı olsun.güle güle kullan.F50 hızlı biriysen sana daha da yardımcı olacaktr.şut konusunda diğer ayakkabılara göre eksiğinin olduğunu söylüyorlar bilmem onu ama F50 kalitesi tartışılmaz zaten :)
  • Krampon olarak Adidas almamanizi tavsiye ederim 10 yil futbol oynadim her sene krampon degistirirdim. 2 kez Adidas aldim ikisinde de bin pisman oldum adam gibi sut cekemedim hic. Kesinlikle Nike tavsiye ederim özellikle Total 90 diye bi ayakkabi vardi o ayakkabi tek kelime ile müthisdi (Total 90in ilk ciktigi zamanlardi bu)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.